|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
dzień dobry
![]() ja zaraz lecę na siłownię, potem zajęcia i oglądanie mieszkań ciągle też przeglądam i szukam oferty fotografa, dj, zastanawiam się nad kamerą, że też wszystko to trzeba w jednym czasie załatwiać
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taa dorzucić wagon szybciej by odczepili (gdyby mogli ) jeszcze puszczają pociąg z miejscami na rower w każdym przedziale (taa bo dużo ludzi zimą jeździ na rowerze )no właśnie ciekawe jak tam nasza dzielna Frezi ![]() proszę bardzo wytrzymałam dłużej bo ja miałam popołudniową drzemkę
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1..._do_zebow.html
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas tak było przez 4 ostatnie dni, a teraz znowu pupka
pewnie od was ta pogoda do nas przyszła, o!
|
#3996 |
|
MBZ♥
|
Smerfik czemu przerasta? jak pozałatwiacie te najpilniejsze sprawy to potem już z górki
![]() Osz gdzie kończyka się logika tam zaczyna się pkp no i mon ![]() Rain ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Glenia przyjeżdżaj do mnie słonce i błękitne niebo
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wszystko trzeba robić i myśleć za nich![]() lece poćwiczyć
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
wpadłam tylko powiedziec, że jeszcze raz napisałam w klubie do czwartku jestem out bo dziś i jutro mam zajęcia do wieczoru w czwartek ten hardkorowy egzamin, więc pewnie nie zajrzę i proszę o mega mocne kciuki![]() Jeszcze raz dziękuję Wam że przy mnie jesteście
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfi tak to już jest, ja też większość rzeczy sama szukałam, a Tż ewentualnie pytałam o zdanie (chociaż za wielkiego zainteresowania nie wykazywał
). Na szczęście wszytsko co najważniejsze załatwiliśmy zaraz po zaręczynach albo tuż przed ślubem, więc nie zdążył się zmęczyć tym tematem zbytnio chociaż ja już miałam dość momentami tej całej organizacji![]() taak, dobijajcie mnie dalej z tą pogodą u nas znowu prószy śnieg
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jem śniadanko![]() Patuska oby się zmienił bo to jakie ma nastawienie jest okropne. Smerf bo może on myślał,że tylko przysięgę złoży a tak serio to gadałaś z nim żeby bardziej się angażował?u nas słoneczko
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Capri kciukam!
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się cieplutko |
|
|
|
|
#4004 |
|
MBZ♥
|
Smerfik u nas też było tak, że wyszukiwałam oferty i TŻ podsuwałam pod nos bo On jak chciał ślubu i wesela tak nudziło Go wybieranie, zamawianie tego wszystkiego
więc umówilismy się, że zajmuję się tym ja i zdaję Mu raport z przygotowań--wtedy pokazywałam co wybrałam z wielu i np z 2-3 już wybieraliśmy wspólnie![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Caprioszku
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Capri
|
|
|
|
#4007 |
|
MBZ♥
|
miałam kiedyś zapisanego takiego fajnego bloga o wnętrzarskiego, dziewczyna miała mieszkanie chyba ze strychu przerobione, białe wnętrza, dski, sama przerabiała meble, fotele, miała też przepisy i mi gdzieś zniknął a nie pamiętam jak się nazywał
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Rozlozylo mnie kompletnie
Prawie cala noc nie spalam. Bu, bu, bu
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Na dobry początek dnia
![]()
|
#4011 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dzięki motylku, choć moim faworytem od wczoraj niezmiennie:
http://www.youtube.com/watch?v=zqKZ_WIK5ms tż zaspał na uczelnię dzisiaj i napisał w smsie: "muszę się nauczyć chodzić spać przed 12" a ze mnie się śmieje, jak padam u niego do spania o 23 ![]() robię się na bóstwo i spadam na uczelnię (z pewną szajbuską z Sorbony mam dziś przymusowy romans do 20.15 - zabijcie mnie :/)
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
zakochalam sie w tych butkach
http://glany.pl/dr-martens-jenna-str...ump-black.html http://glany.pl/dr-martens-jenna-sal...jane-wine.html http://glany.pl/dr-martens-mary-jane-semira-black.html http://glany.pl/dr-martens-diva-tian...uplikat-1.html http://glany.pl/dr-martens-darcie-cherry-red.html http://glany.pl/dr-martens-vonda-black.html jesli sie okaze ze faktycznie taki duzy zwrot podatku dostane to sobie ktores kupie
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Rain
![]() Kochana, my jak pewnie pamietasz co roku jeździliśmy do Mielna Ale w tamtym roku jakoś tak nam to Mielno dało w kość i nie podobało nam się, że postanowilismy w tym roku pojechać gdzieś za granicę. Znajomi też się deklarowali, ale co z tego wyniknie to nie mam pojęcia, bo u nas zawsze wszystko na ostatnią chwilę, gdyż TŻ nigdy nie wie, kiedy zacznie treningi i kiedy z wakacji będziemy musieli wracać. Więc może się okazać, że w tym roku znowu wylądujemy w Mielnie
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pewnie nie będę miała w tym roku wyjazdu
![]() a w ogóle to. U mojej mamy pracuję rehabilitantka. Co tydzień w sobotę jedzie pociągiem do domu. I miała jechać tym pociągiem, który miał wypadek,ale dzieci jej się odwołały i pojechała w piątek. Miała dziewczyna szczęście.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-03-06 o 10:43 |
|
|
|
#4015 |
|
MBZ♥
|
Motylku lubię tgo słuchać
![]() Magda a a granicę to gdzie? ![]() Maya jak będziesz to Ty wrzucałaś kiedyś link do bloga dziewczyny z mieszkaniem przerobionym ze strychu, ona wszystko przemalowuje na biało, robi takie klatki na ptaszki, renowację foteli, przemalowała szafki w kuchni, pamiętasz może? ![]() Arra jenna strappy, mary jane samira i diva darcie cherry mi się podobają ![]() Aniołku nie pomogę niestety
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam Was zacytowalam i mi ☠☠☠☠a bład wyskoczyl
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
lenia mam potężnego. A do tego jedną z ofiar katastrofy kolejowej jest dziewczyna z mojej miejscowości...zaledwie o rok odemnie starsza... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Byou szkoda bo ja sama nie wiem czy tak jest ok czy może plan TŻ jest lepszy . Czy może jednak z czegoś zrezygnować na rzecz innego pomieszczenia . Myślałam , że to będzie takie proste a dy
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- i w ogóle teraz babcia mieszka u nas i ja już po prostu nie daję sobie rady . Wysiadam psychicznie a to dopiero 3 tydzień
|
|
|
|
#4019 |
|
Polka Ogarniaczka
|
kawa, spokojnie, pliss
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem, ale wstępnie była mowa o Chorwacji
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

czasem się Jej zdarza w zakończonym wątku
czasrm trzeba sobie z kms mądrym podyskutować
)
pewnie od was ta pogoda do nas przyszła, o!

do czwartku jestem out bo dziś i jutro mam zajęcia do wieczoru w czwartek ten hardkorowy egzamin, więc pewnie nie zajrzę i proszę o mega mocne kciuki