|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI
Dzisiaj znowu zwariowałam
Poszłam do Galerii Krakowskiej po spodnie za 59zł, bo wczoraj w G Kazimierz nie było granatowych w moim rozmiarze. W Krakowskiej dziewczyna przemiła (i śliczna) próbuje mi pomóc, ale chyba mówimy o zupełnie innych spodniach. No nic. Biorę do przymierzalni rozmiar 38 tych za 39zł. Podobne do tamtych, ale jakoś beznadziejnie leżą, strasznie wielkie... Biorę 36. Ledwie tyłek wcisnęłam. Myślę sobie... ki czort?! Taka różnica między rozmiarami?! Sprawdzam 38 jeszcze raz. Wielkie znowu... Zerkam na materiałową metkę - "38" okazało się być rozmiarem 44 -_-'' Prawdziwe 38 jest idealne No i oczywiście to są TE SAME, za które wczoraj prawie zapłaciłam 59... Niezły bajzel mają w tych hamach. Oprócz tego dorobiłam się turkusowej apaszki, topu w kolorze beżowym (tego basicowego, których zawsze jest mnóstwo) i trójpaku gatek, a za wszystko zapłaciłam 75zł (no, ale wcześniej musiałam za krem zapłacić 17 - tak czy inaczej obniżka cieszy krem gratis i jeszcze zostało na waciki )
Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-03-06 o 19:14 |
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-03-06 o 19:20 |
|
|
|
|
#2793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
W Galerii Bałtyckiej, przed wejściem do H&M rozstawiali kamery. Chyba będą transmitować na żywo szturm na Marni.
![]() Widziałam: * spodnie za 39,90 zł. w kolorach beż, czarny, granat, niebieski - najwięcej granatowych, reszta przebrana, chociaż z beżu było np. 34 * sukienki w pepitkę - jasna jedna S, rozpruta na boku; różowych od wyboru do koloru * buty bez palców - na pewno wąż i różowe błiszczące * spódniczki w kwiatki - któraś z Was ostatnio je pokazywała i pytała czy są * kopertówki za 39.90 zł. * żadnych butów na koturnie nie widziałam * są też jakieś śmieszne babcine sweterki za 40 dychy z wielką strzałą nad nimi "PRZECENA" |
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mogłabyś wstawić zdjęcie, jestem ciekawa jak leżą?
||
|
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne, ale mogę tylko z komórki i pewnie kiepskiej jakości, bo ciemno. Mogłam zrobić w przymierzalni, ale nie pomyślałam ^^
|
|
|
|
#2798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam pasiakową marynarkę
Jest boska Jasne Proszę:http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...C2%A0ty%C5%82u Zaznaczam, że na żywo wygląda znacznie ładniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie wygląda ta Twoja sukieneczka i ten zamek I jak te bluzeczki? Ładne? Pamiętasz może cenę? |
|
|
|
|
#2800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#2801 |
|
Zadomowienie
|
Macie może te balerinki? Jak z jakością? Zastanawiam się nad nimi, świetne kolory są!
jak za darmo ![]() http://www.hm.com/pl/product/95861?a...rticle=95861-F |
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
jak to poziomkowe bluzeczki?
a u nas nie ma ![]() pocieszyłabym się taka bluzeczka, warto przynajmniej zaprzątać sobie nią myśli??
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was widziała w Warszawie te bluzki?
|
|
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć szczerze mówiąc, jak patrzę na te zdjęcia jej na stronce Bershki, to szału nie robi Ale zapewniam, że na żywo jest piękna Powiem szczerze, ze nie patrzyłam na cenę tych bluzeczek. Widziałam tylko, że wiszą, są na naramkach i z przodu mają chyba jakiś żabot. To nie jest mój styl, więc im się nie przyglądałam ![]() Cytat:
A na poważnie, to sama się zdziwiłam, że takowe w ogóle zobaczyłam. Mnie te poziomki nie pociągają, ale sukienka na mnie też wrażenia nie zrobiła, więc nie powiem, czy warto sobie głowę zaprzątać
|
|
#2807 |
|
Żona Gargamel
|
A niech to, jestem wyższa, to na pewno sukienka będzie za krótka
Przeginają z tymi długościami, jak ostatnio zobaczyłam lookbook Bershki to się złapałam za głowę..
|
|
|
|
#2808 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówiłam, że zdjęcia będą beznadziejne... Ogółem spodnie są (na mnie) dopasowane, ale nie obcisłe. Wydają się być wygodne i nawet nie oblazły od razu w mojego kotka
Boczki to nie wina spodni niestety (tak to jest, jak się ma w biodrach 32 cm więcej niż w talii Ekstra jest to, że mają wysoki stan - nienawidzę biodrówek. Nie sięgają pod biust oczywiście, ale jak na współczesne standardy są wysokie, dla mnie bomba.Aha, na zdjęciu są podwinięte, bo są trochę za długie na mnie (163cm) Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-03-06 o 20:02 |
|
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
ja w tamtym roku kupilam identyczny model sukienki jak ta w poziomki , tyle ze niebieka w rumianki i powiem wam ze masakra jak wiatr mi zwial to gacie bylo widac i ogolnie szlam w niej i mialam wrazenie ze ciagle mi cos pod spodnice dmucha wiec przyznaczylam ja na plaze tylko;d a potem oddalam mniejszej kuzynce ;p
czy ktoras z was kupowala sukienke ta z zamkeim z satyny koralowa/turkusowa w wzory...? ja kupilam ale nie wiem czy nie oddac..bo na codzien ona sie chyba nie nadaje co? |
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na bluzeczki ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() u nas bluzeczki z tymi ozdabianymi kołnierzykami w ogóle się nie pojawiły
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiecie czy wydają jeszcze w Rossmanie kupony do H&M?
|
|
|
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
http://www.hm.com/pl/product/98614?article=98614-A
ponawiam pytanie o marynarę ![]() w Wawie brak (foksal&promenada) już były i się skończyły? |
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj mi wydali, więc na pewno tak, aczkolwiek musiałam pójść do dwóch Rossmannów, bo w pierwszym nie mieli już (dla zainteresowanych dziewczyn z Krakowa - w Krakowskiej bez problemu, pani bez pytania poszła do innej kasy po kupon, bo tylko jeden krem kupowałam
na Floriańskiej nie mieli)Aha, może kogoś to zainteresuje, a nie chce mi się szukać, czy ktoś już o tym pisał - najwyżej poklikam bez sensu - pytałam, jak jest ze zwrotami zakupów z wykorzystaniem bonu - wymienić można bez problemu oczywiście, natomiast pieniądze w razie zwrotu oddają na karcie H&M. Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-03-06 o 20:34 |
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ponawiam pytanie: pojawily sie u was rozowe marynarki ze zlotymi guzikami? bo wszedzie tylko pasiakowe i granatowe
|
|
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolorków niestety nie wiele, ale kiedyś wcale nie było ich więcej... grunt, że czarne są
|
||
|
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź! To jutro się wybiorę do Rossmana i zobaczę czy jeszcze mają
|
|
|
|
#2819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a byłam w dwóch Haemach.Cytat:
ale moze ja jestem na to uczulona w Katowicach Silesii było ich pełno, więc podejrzewam, że w Wawie tez już są Cytat:
fajny Cytat:
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-03-06 o 21:15 |
||||
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

Poszłam do Galerii Krakowskiej po spodnie za 59zł, bo wczoraj w G Kazimierz nie było granatowych w moim rozmiarze. W Krakowskiej dziewczyna przemiła (i śliczna) próbuje mi pomóc, ale chyba mówimy o zupełnie innych spodniach. No nic. Biorę do przymierzalni rozmiar 38 tych za 39zł. Podobne do tamtych, ale jakoś beznadziejnie leżą, strasznie wielkie... Biorę 36. Ledwie tyłek wcisnęłam. Myślę sobie... ki czort?! Taka różnica między rozmiarami?! Sprawdzam 38 jeszcze raz. Wielkie znowu... Zerkam na materiałową metkę - "38" okazało się być rozmiarem 44 -_-'' Prawdziwe 38 jest idealne 

nie ma mojego rozmiaru
a u nas nie ma