|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - nowości cz. III
Cytat:
Czyli jeśli aktualnie woda kosztuje w sklepie w promocji 98 zł (z 140 zł a więc - 30%), to w ww dniach będzie obowiązywała cena -40% ale od ceny wyjściowej czyli 140 zł, tak? I na tej samej zasadzie, jakbym poszła wcześniej/później to rabat -30% przypisany do karty nie zbił by mi jej ceny, bo ona jest już na chwilę obecną przeceniona o te 30%, dobrze rozumiem?
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zatem teraz w dniach 8-11 marca będzie woda za 84 zł, tylko nie zapomnij przed zakupem poinformować sprzedawcę o checi skorzystania z promocji -40 dla kart mbanku Edytowane przez dittella Czas edycji: 2012-03-06 o 21:49 |
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość w tłumaczeniu Chyba przyszedł czas, żebym oficjalnie zaczęła swoją przygodę z kosmetykami YR, bo do tej pory miałam tylko okazjonalnie z nimi styczność W ogóle są jakieś hity, tudzież wizażowe must have z YR, które trzeba mieć? Co możecie polecić na początek, w co warto zainwestować?
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam również zapisanie się na newsletter w sklepie internetowym, tedy będziesz dostawała kody na zniżki, prezenty. Co do samych kosmetyków to moimi ulubieńcami są żele do mycia. Kawowy z serii Jardins... mmmmm samemu trzeba poczuć ten zapach ach Lubię jeszcze bardzo szampon Eco, włosy są czyste i błyszczą ( mam włosy przetłuszczające się) jednak po każdym użyciu trzeba zastosować odżywkę by włosy się lepiej rozczesywały i nie były przesuszone.
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam Ziarna kakao. zapach jest pierwsza klasa
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do zachwytów. Żel świetny, używam tylko tego odkąd się tylko pojawił. Zapach obłędny
Polecam tez krem do rąk Arnica - zawsze do niego wracam.
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie przepadam za kawowym
wolę te, które nie są kremowe.Polecam peeling do stóp lawendowy
|
#1630 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem wierna od kilku lat maseczkom, zwężająca pory, matująca, nawilżająca,bardzo wydajne, świetne efekty, z kuponem rabatowym wychodzą około 24 zł
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was zamawiała może z oferty urodzinowej, która przyszła pocztą? Ktoś już o niej pisał wcześniej, to ta z niespodziankami za parzystą liczbę produktów. Zastanawiam się co to za niespodzianki
|
#1632 |
|
Rozeznanie
|
Zamawiałam, ale paczka jeszcze nie doszła. Jak dostanę, napiszę, co jest tą niespodzianką (załapałam się na 1).
|
|
|
|
#1633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zamawiałam i niedawno otrzymałam paczkę - jako niespodzianki miała : 1.kredkę Luminelle niebieską i 2.jakiś komplecik niby-biżuterii. |
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi. Ciekawe czy te niespodzianki są takie same. SilverMist będę wdzięczna za informacje
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi, czy żele Jardin du monde podlegają zniżce np. -30%? Nie widze, by miały zielone kółko, a pani w sklepie mi dzisiaj nie chciała ich sprzedać ze zniżką.
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
Oj czuję, że jutro wybiorę sobie jakiś zapaszek
![]() Wiele zapachów z Yves Rocher mi się podoba. Powiedzcie jak z ich utrzymywaniem się na ciele? Które są bardziej trwałe a które mniej i można sobie je odpuścić. Zależy mi na czymś trwałym
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie trwałe są So Elixir edp
mają spory ogon i długo trzymają się na skórze no a zapach -
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro obadam ten "parfum"
Marcelinka Laureńka Edytowane przez dziolcha86 Czas edycji: 2012-03-08 o 00:54 |
|
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie co do ofert wysyłkowej na 8 marca z przesyłką gratis. W prezencie można wybrać sobie torbę, lub kosmetyczkę z błyszczykiem, albo niespodziankę o wartości 66 zł. Wiecie, coś o tej torbie i co jest niespodzianką?
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
Tylko dziś z kodem 8MARCA, przesyłka gratis.
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
orientalne - są najtrwalsze a zapachy świeże, zielone, owocowe, są mniej trwałe, wszystko zależy od użytych składników, wody toaletowe, są mniej trwałe od wody perfumowanej. Moje ukochane zapachy z YR Cocon (którego już nie widzę w katalogu )Cedre Bleu na lato zielona Werbena, Bambus YR posiada wiele, ciekawych zapachów, do upolowania często w dość atrakcyjnych cenach
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-03-08 o 08:42 |
|
|
|
|
#1644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za 66zł są jedynie mleczka perfumowane. Zresztą już ktos pisał wcześniej, że też podejrzewa mleczka. Nie wiem jedynie jaki zapach. Raczej nie Vanille Noire bo było nie tak dawno jako prezent. Sama jestem ciekawa który zapach, może któraś z Was już dostała paczkę?
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie: czy kod 8MARCA działa dopiero na zamówienie powyżej 100 zł czy przy każdym zamówieniu przesyłka jest darmowa?
|
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
W mailingu napisano, że wysyłka gratis przy zamówieniu powyżej 39zł.
|
|
|
|
#1647 |
|
Rozeznanie
|
Tak potwierdzam Cocona nie ma w cenniku i usłyszałam, że już nie będzie. Szkoda.
Myślałam, że wejdę tu i zastanę grupowe szaleństwo z okazji święta babeczek-jakieś kody na darmową evidence choćby A tu darmowa wysyłka Donoszę, że płyn micelarny prawie wypalił mi dziurę na twarzy. Niestety nie spisał się. Także nie polecam. Zachwycona jestem natomiast cieniem podwójnym z serii CN. Och i ach Edytowane przez Vanessa io Czas edycji: 2012-03-08 o 12:03 |
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kadecia;32791611]W mailingu napisano, że wysyłka gratis przy zamówieniu powyżej 39zł.[/QUO
A moim zdaniem jednak wysyłka gratis niezależnie od kwoty zakupu z okazji 8 marca
|
|
|
|
#1649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też zamawiałam, ale jeszcze nie wysłali bo nie maja na magazynie lakieru do paznokci w kolorze fuksja. Ja zamówiłam 10 produktów także 5 niespodzianek powinno przyjść haha:P |
|
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was skorzystała już może z tego rabatu -40% z kartą mBanku? Ciekawa jestem co to za prezenty niespodzianki moją dorzucać i czy opłaca się skorzystać z promocji.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

Czyli jeśli aktualnie woda kosztuje w sklepie w promocji 98 zł (z 140 zł a więc - 30%), to w ww dniach będzie obowiązywała cena -40% ale od ceny wyjściowej czyli 140 zł, tak? I na tej samej zasadzie, jakbym poszła wcześniej/później to rabat -30% przypisany do karty nie zbił by mi jej ceny, bo ona jest już na chwilę obecną przeceniona o te 30%, dobrze rozumiem?

Co możecie polecić na początek, w co warto zainwestować? 

wolę te, które nie są kremowe.

)