|
|
#7501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
orgia, coś? ![]() ok I D E. a jak mnie ktora zobaczy to po dupie niech mi da! do zoba
|
|
|
#7502 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
xD Orgia xD masowy gwałt xD PAAAAAA * : *:
|
|
#7503 |
|
Zadomowienie
|
Justyna Pochanke,TVN24. wiadomość z ostatniej chwili. w trakcie przerwanego wlaśnie meczu Polska- Armenia na murawę wbiegła 30osobowa grupa młodych, nagich dziewcząt. wszystkie biegły w kierunku polskiego reprezentanta- Euzebiusza Smolarka. może się to, dla tych z państwa, którzy tego nie widzieli- wydawać niemożliwe, ale wszystkie naraz zaczęły gwałcić i kneblować piłkarza. służby ratunkowe nie mogły sprostać uporządkowaniu tego bałaganu. po zakończonych godach, dziewczęta wróciły na swoje miejsca. znamy personalia niektórych z nich. euzebiusz smolarek w ciężkim stanie trafił do szpitala. najprawdopodobniej potrzebna będzie też pomoc psychologa. sprawę bada już prokuratura
|
|
#7504 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() ![]() : rotfl:biedny pewnie by mu to na psychike siadło ![]() Edit: Novi :P do łózka, bo przez Cie i ja nie pójde! :PEdit 2: cos sie pokiełbasiło,, i skasowało pół historyji, ale i tak wiemy o co chodzi ![]() Edit 3: Jak sie pdooba moje dzieło? bo jak narazie to jest jedno z moich najlepszyc ![]() Edit 4: ide spac, bo jak mnie mama przyłapie to nie zlinczuje, cmok cmok buziaki, do jutera
|
|
#7505 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez na tym filmiku widze takie to limo tylko cwaniaczek sie ustawil odpowiednio i jeszcze ta guma Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#7506 | |||
|
Przyczajenie
|
Witam
Doniesiono mi, że tu się jakieś ciekawe dyskusje odbywają i stwierdziłam w związku z tym, że nie może mnie tu nie być To ja się bezczelnie od razu i bez większych ceregieli włączę do rozmowy Cytat:
Na filmiku też widać, tylko, no właśnie - nie dość, że cwaniak zaciągnął reportera w jakiś ciemny, ponury zaułek, to jeszcze ustawił się złą stroną do kamery i cały czas nerwowo spogląda za siebie, co by przypadkiem uszkodzeń nie ujawnić i nie przyprawić miliardów wielbicielek na całym świecie o zawał serca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko.. kneblować? Po co? A pomocy psychologa to on już od dłuższego czasu potrzebuje
|
|||
|
|
|
#7507 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh no na meczu to bylo widac to limo, ciekawe jak dzisiaj Ebi wyglada to fajnie ze bedziesz na obu meczach - moze w Kielcach gdzies sie tam w tym tlumie zobaczymy a co do tego psychologa - jak ktos tu wchodzi i czyta te nasze rozmowy to jestem pewna, ze uwaza ze psycholog to bardziej jest nam potrzebny niz jemu
|
|
|
#7509 | |
|
Przyczajenie
|
Oui, c'est moi
Tylko niestety się spóźniłam i ktoś na forum zdążył (no dobra, pewnie dawno temu ![]() Cytat:
Przydługie, hiperlśniące kudły, zarośnięty, wychudzony, lekko odstające uszy, do tego jeszcze teraz limo pod okiem.. No ideał piękności ogólnie Osobom postronnym zdanie "k**wa, czy im odbiło?" wprost musi cisnąć się na usta
|
|
|
|
|
#7510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, ja wczoraj obejrzałam wywiad ze Smolarkiem i cały czas się zastanawiam, co ja w nim widzę Przeciez gdybym na ulicy zobaczyła faceta w takim stanie, to uciekłabym z krzykiem |
|
|
|
|
#7511 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ciekawe czy kiedys zrobi cos takiego albo tak bedzie wygladac ze mimo najwiekszych staran mu nie wybaczymy... niiiieeeeeeeeeeeeeeeee to raczej malo prawdopodobne... Cytat:
|
|
|
#7512 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#7513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
prosze prosze, jaki talent no i ODI też się znalazł
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jako, że bilety się zamawia przez internet, to możemy się umówić w tym samym czasie i zamówić bileciki obok siebie, wtedy nie będzie problemu z szukaniem siepo stadionie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#7514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#7515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (wkleje linki z przystojniakowego, żeby nie powielać) http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=25189 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=25190 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=25191 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=25192 ![]() wybaczcie za 3 posty pod rząd, ale w jednym bym się nie zmieściła
|
|
|
|
|
#7516 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do ebiego racja to taki swoj chlop Cytat:
zazdroszcze Ci ze bylas na tym meczu... a tak temat zmieniajac - jestescie z siostra bardzo podobne
|
|
|
#7517 | |
|
Zadomowienie
|
Taaak
A my przecież tak doskonale to wnętrze znamy Cytat:
Czasem się zastanawiam czy mnie w szpitalu nie podmienili
|
|
|
|
|
#7518 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sami dresiarze z mordami jak goryle Jakby kogoś interesowało więcej zdjęć z meczu z Portugalią to gdzieś na blogu Inez jest też link do moich [nie to żebym się chwaliła :P]Jest ich od ch.. dużo co prawda i do tego beznadziejnej jakości (ah, zainwestuję kiedyś w lustrzankę i wielki, wieeeelki teleobiektyw ), ale na niektórych nawet nieźle widać chudzielca
|
|
|
|
|
#7519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo fajne zdjęcia
|
|
|
|
|
#7520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda , kto jest na tych zdjęciach ? Chciałabym , żeby Ebi zmienił klub na Legie Warszawa .Zdobyłby uznanie , zostałby mega-gwiazdą . A najważniejszą zaletą byłoby to , że jedną z żon miałby na miejscu o każdej porze
|
|
#7521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba nie myślicie poważnie o tej Legii ![]() A na avatarkach Philip Degen
|
|
|
|
|
#7522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widziałam te zdjecia, super są ![]() Cytat:
![]() a co by Ebi robił w tej Legii? bądźmy szczere, to nie ten poziom :/ jemu jest potrzebny porządny klub, w którym tak jak pisze Fir mógłby się rozwijać zastanwiałam się gdzie mógłby się przenieść, ale sama już nie wiem, Arsenal byłby super, razem z Rosickim stworzyli by świetny duet ale z drugiej strony miałby pewnie porblemy z przebiciem się do składu
|
|||
|
|
|
#7523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za blizniaczki? heh to fajnie ale przynajmniej rodzina jestescie, ja mam sasiadke z ktora czesto gesto gdzies razem wychodzimy i w szkole tez jednej bylysmy i kiedys tak sobie na korytarzu stoimy i podchodzi do nas jakas nauczycielka i mowi "Ale Wy podobne jestescie - widac ze siostry"
|
|
|
#7524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam Cytat:
przyłączam się dopowitania Cytat:
![]() Cytat:
Ebi powinien wreszcie iść do jakiegoś klubu gdzie go docenią
|
||||
|
|
|
#7525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda jak żul znowu sprawdza czy się dobrze ogolił |
|
|
|
|
#7526 |
|
Zadomowienie
|
Bert van Marvijk nie jest już trenerem Borussii... Za jakąś godzinę ma się pożegnać z drużyną.
Niby dobrze, ale dziwne uczucie ![]() Lubiłam go. W sumie to dzięki niemu możemy podziwiać Ebiego w akcji. Nie wiadomo co by teraz Smolar robił, gdyby Bert nie ściągnął go z Feyenoordu
|
|
|
|
#7527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za BvM że dał naszemu Euzebiuszowi szansę |
|
|
|
|
#7528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba o tym wie, bo wiecznie się maca po twarzy, poprawia włosy itp. Cytat:
ale niech mu się wiedzie |
||
|
|
|
#7529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moze on sie tak maca podczas tych wywiadow bo sie denerwuje i taki odruch ma??? hehe juz to widze jak gada z jakas panna ktora mu sie podoba i oczywiscie troche sie denerwuje czy i on sie jej podoba i sie tak maca... ciekawe co by ta panienka sobie myslala![]() za BvM - jak go nawet lubilam - sympatyczny sie wyadje facet
|
|
|
#7530 |
|
MUSEarka
|
siema wszystkim!
![]() widze że Vercia zawitała.. ![]() ja tam sie w sumie ciesze ze BvM opdszedł.. był złym trenerem.. ale Borussinowie sami sobie zaśłużyli.. przeciez oni mają najlepszych kibiców na świecie a teraz ich traca... same zauważyłyście jak ich wygwizdali podczas wchodzenia na murawe na 2 połowe ![]() ahh.. nie chce mi sie juz gadac o tej BvB..a Tytrała też nic nie pokazał.. rozmawiałam z kolega ktory był na tym meczu i mowi ze niepotrzenie wywalił pieniadze na bilet.. ehh..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

i Inez tez 

do łózka, bo przez Cie i ja nie pójde! :P
dziewczyny na przystojniakowym wyraziły chęć, to im zapodałam
a dobrze, że mi przypomniałaś, bo musze skasować te z moją osobą 

Tylko niestety się spóźniłam i ktoś na forum zdążył (no dobra, pewnie dawno temu 

to chociaz utrzymajmy sie w obrebie borussi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)