Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-06, 21:50   #1681
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki w nowym (dla mnie, dla Was już cholera stary, kto to widział, tyle pisać?? ) wątku! Matko i córko, toż to już XX część... masakra jakaś

Odpiszę parę rzeczy, które udało mi się zapamiętać z poprzedniego wątku, który w większości nadrobiłam:

Magdzia, gratuluję obrony!!!!!! Obroniłyśmy się na tę samą ocenę i ja wiem doskonale, jakie to wspaniałe uczucie, więc cieszę się razem z Tobą
Wieszaczek filcowy genialny

nena, bardzo fajne łóżeczko
Do do ksywek na zaproszeniach, to też o tym myślimy, większość naszych znajomych je ma i są w ciągłym użyciu, więc dla nas nawet bardziej naturalnie byłoby napisać ksywki niż nazwiska Ale fakt, że i jedno i drugie będzie fajnie wyglądać

morelka, klempa - gratuluję kiecek! Wyglądacie super

kilanna, nie mam słów na tę Twoją bratową... poje.bana laska równo

A tak w ogóle to WITAM WSZYSTKIE NOWE PMki!

Co u mnie? Tak jestem zarobiona, że na nic nie mam czasu, ale w końcu udało mi się nie zapomnieć i zapisałam się do fryzjera Także kiciu, w VIPie już wiedzą, że 28 lipca o 11:00 są tam tylko dla mnie

Wygląda też na to, że makijażystkę będę miała z Tomaszowa Bardzo mi Ją znajoma poleca i nawet chcą mi Ją dowieźć, więc jak będziemy tam na święta, to zamierzam iść do Niej coś popróbować

W pracy minął mi cały miesiąc, miałam rozmowę podsumowującą go z Panią Prezes, która nie miała dla mnie żadnych uwag, tylko same pochwały i byłam w szoku. W ogóle ciągle mnie chwalą, zupełnie tego nie jarzę Fakt, że się staram, nie opieprzam się (zresztą nie ma kiedy się opieprzać ), ale no dziwne trochę, że nic nie narzekają
Dostałam też pierwszą wypłatę i upiekłam zebrę z tej okazji i wzięłam do pracy, zjedzona prawie cała
Generalnie na co dzień jestem zmordowana, ale zadowolona.

A teraz, ponieważ już chodzę na rzęsach, to spadam do spania. Buziaczki moje Kochane, pamiętam o Was i tęsknię za Wami i kiedy tylko mogę, to Was podczytuję, tylko pisać trudniej... Ale myślami jestem z Wami
O Chatka zyje!!!
Dobrze ze chociaz czasami wpadasz
Jak przejrzysz kilka pierwszych stron tego watku to znajdziesz kilka fotek z Dominikany
Buziaki i powodzonka w pracy
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:50   #1682
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
dotarło do nich, że córcia wyfruwa z gniazdka i już tęsknią a kiedy się wyprowadzasz?

powiem Ci tak że ja do końca czerwca mam sesję więc planuję ją zdać i powoli przenosić moje rzeczy do TŻ żeby po ślubie już się cieszyć małżeństwem ale tako na dobrą sprawę to planuje już przenieść się tak w sensie już spać itp to od poniedziałku po ślubie bo przed ślubem to wiecie spowiedź i trza być grzecznym co by rano w sobotę nie latać po kościołach do spowiedzi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:51   #1683
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja mam groupon za 300 zl z 800
a co do zabkow zrobionych to racja - ja mam wszystkie wyleczone wiec bede miala skaling, piaskowanie no i wybielanie
właśnie się czaję bo kiedyś był tam gdzie chodzę wiec lookam bo kosztowało 400zł

leczenie tak, obowiązkowo, ja mam zdrowe na szczęście. nawet byłam w lutym na kontrolę i jest ok.. ufff

Cytat:
Witajcie Laseczki w nowym (dla mnie, dla Was już cholera stary, kto to widział, tyle pisać?? ) wątku! Matko i córko, toż to już XX część... masakra jakaś

Odpiszę parę rzeczy, które udało mi się zapamiętać z poprzedniego wątku, który w większości nadrobiłam:

Magdzia, gratuluję obrony!!!!!! Obroniłyśmy się na tę samą ocenę i ja wiem doskonale, jakie to wspaniałe uczucie, więc cieszę się razem z Tobą
Wieszaczek filcowy genialny

nena, bardzo fajne łóżeczko
Do do ksywek na zaproszeniach, to też o tym myślimy, większość naszych znajomych je ma i są w ciągłym użyciu, więc dla nas nawet bardziej naturalnie byłoby napisać ksywki niż nazwiska Ale fakt, że i jedno i drugie będzie fajnie wyglądać

morelka, klempa - gratuluję kiecek! Wyglądacie super

kilianna, nie mam słów na tę Twoją bratową... poje.bana laska równo

A tak w ogóle to WITAM WSZYSTKIE NOWE PMki!

Co u mnie? Tak jestem zarobiona, że na nic nie mam czasu, ale w końcu udało mi się nie zapomnieć i zapisałam się do fryzjera Także kiciu, w VIPie już wiedzą, że 28 lipca o 11:00 są tam tylko dla mnie

Wygląda też na to, że makijażystkę będę miała z Tomaszowa Bardzo mi Ją znajoma poleca i nawet chcą mi Ją dowieźć, więc jak będziemy tam na święta, to zamierzam iść do Niej coś popróbować

W pracy minął mi cały miesiąc, miałam rozmowę podsumowującą go z Panią Prezes, która nie miała dla mnie żadnych uwag, tylko same pochwały i byłam w szoku. W ogóle ciągle mnie chwalą, zupełnie tego nie jarzę Fakt, że się staram, nie opieprzam się (zresztą nie ma kiedy się opieprzać ), ale no dziwne trochę, że nic nie narzekają
Dostałam też pierwszą wypłatę i upiekłam zebrę z tej okazji i wzięłam do pracy, zjedzona prawie cała

A teraz, ponieważ już chodzę na rzęsach, to spadam do spania. Buziaczki moje Kochane, pamiętam o Was i tęsknię za Wami i kiedy tylko mogę, to Was podczytuję, tylko pisać trudniej... Ale myślami jestem z Wami
Chatko n chyba zeby Cie nie chwalili!
Stary 2012-03-06, 21:53   #1684
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ona jest bezczelna
bardzo łagodne określenie tej pani
Cytat:

Witaj Chatko dawno Cię nie widziałam na wątku, ale ja też mam zaległości wątkowe ze względu na pracę kochana, dużo już załatwiłaś w związku ze slubem, także gratulacje no i super, że w pracy pozytywnie odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Nie no nie zgodzilas sie...no wiesz....ale zolza z ciebie
Ludzie to czasami maja w glowach jak baran w torbie...serio...

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ale ja robiłam cytologię jakiś dwa lata temu od razu przy tabletkach....a później po tabletkach ( czyli po roku) bo już nie biorę....i na razie nie muszę....
Jej dziewczyny nie dołujcie mnie, byłam też u dentysty i robiono mi dwa zęby naraz i takie tam i na razie mam spokój....ale ja po prostu jak mam się tam wybrać do jednego czy drugiego to chora jestem na tydzień przed ze strachu i stresu. Nie znoszę i bardzo źle znoszę.

kochana, ja ze względu na swoją chorobę, chodzę do gina co 2 miesiące i tez ciezko mi bylo sie przełamać stres, strach, wstyd no ale wiem, że robię to dla mojego dobra.
Nie o tym jednak chciałam mówić. Z racji tego, że cierpię na poważną chorobę, bywam często u ginów i w szpitalu na operacjach. Spotkalam tam i poznalam sporo dziewczyn w wieku od 20 do 30 lat, ktore mają za sobą raka jajnika, szyjki macicy czy piersi ostatnio gadalam z jedną 28-latką, która byla po usunęciu obu piersi. Czasami wierzyć się nie chce, jak mlode osoby rak atakuje.
Lepiej iść, przekonac sie, ze wszystko jest ok, a w razie "w" szybko i skutecznie działac
Gdybym ja ni zadzialala ze swoja chorobą, dzis mialabym usunięte oba jajniki Na szczęscie w pore wykryto co mi dolega i zastosowano leczenie.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:54   #1685
Kabriela
Zadomowienie

mnie bolało i dlatego nie jestem w stanie poza tym u mnie to jest na głębszym tle...lecz o tym nie chce mówić....wiem, że to poważna sprawa ale moja psyche też jest poważną sprawą...jak już wiem, że zbyt długo nie byłam to się zmuszam na serio zmuszam i idę ale nie jestem w tym tak systematyczna jak Wy moje dziewczęta i szczerze podziwiam...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:57   #1686
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
mnie bolało i dlatego nie jestem w stanie poza tym u mnie to jest na głębszym tle...lecz o tym nie chce mówić....wiem, że to poważna sprawa ale moja psyche też jest poważną sprawą...jak już wiem, że zbyt długo nie byłam to się zmuszam na serio zmuszam i idę ale nie jestem w tym tak systematyczna jak Wy moje dziewczęta i szczerze podziwiam...
chyba najgorszy jest ten wziernik, ale byłam kiedyś u gina który miał metalowe wzierniki, były strasznie zimne brrr.... te plastikowe 100kroć lepsze
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:58   #1687
chocolate muffin
Rozeznanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32764493]kiedyś jak pytałam coś koło 600zł, ale wcześniej trzeba mieć wszystkie zęby zrobione więc dla mnie to będzie mega motywacja

[/QUOTE]

za to mam mojej pasty wybielającej na jakieś 3,5 roku.
Stary 2012-03-06, 21:58   #1688
Kabriela
Zadomowienie

Kilianna przez Ciebie teraz będę o tym myśleć i na tyle nie da mi to spokoju, że będę musiała się zmusić...oj a miało być tak miło ślubnie, niedobra jesteś dla mnie... buuuuu ale ja nie chce....

Dobra już dobra zrozumiałam, postaram się naprawić swoje nastawienie do tego specjalisty gin...
Stary 2012-03-06, 21:59   #1689
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję, kociaku zapisuje Wasze inspiracje i moze wreszcie coś wybiorę i będę wyglądać jak przystało na PMkę.

Dziewczyny, muszę Wam coś koniecznie opowiedzieć.
Pamiętacie historię z bratową TŻ, która kupiła długą, białą suknię na nasz slub?
No wiec teraz wymyslila takie cos - w weekend bylam u TŻta, byly imieniny jego ojca. No i bratowa przylazła z tym swoim nieznośnym dzieciarem. Uwielbiam małe dzieci, ale ten ich dzieciar jest tak rozpuszczony, że go się nie da uwielbiać bratowa TŻ wychowuje go w poczuciu całkowitej swobody i stosuje zasadę "dziecku wszystko sie nalezy". No ale do rzeczy: na imieninach prawie 3-letnie dziecko brata i bratowej TŻ bylo oczywiscie gwiazdą i najwazniejszym gosciem, ale to norma, tak jest zawsze. Bratowa TŻ rozwodziła się nad kupami małego, jak sie załatwił do nocnika, to przyniosła pokazać, bo przeciez to taka inteligencja, sam tam nasrał i wcelował nawet
No i w pwnym momencie mały zaczął sobie tanczyc przy muzyce. Wszyscy oczywiscie biją brawo, no bo taki mądry, tanczy sobie. A bratowa mowi,ze wg niej my powinnismy na I taniec na naszym slubie wziąć małego ze sobą do tego tanca. Ja takie oczy "ale jak to?". A ona, że no przecież on jest taki słodki, powinnismy z TŻ zrobić kóleczko, wziąc malego do koleczka i tanczyc z nim I taniec, to będzie słodkie i urocze, bo przeciez on taki słodki.
Padłam
Jak powiedzialam,ze to durny pomysł i niestety dla mnie to nie bedzie słodkie, tylko troche smieszne, to obraziła się na mnie ona, brat TŻ i teściowie. Jestem czarną owcą w rodzinie TŻ
kochana, porozmawiaj z kimś, żeby zabrał/zajął czymś dzieciaka podczas Waszego pierwszego tańca
bo mamuśka może "wypuścić" syneczka, żeby z Wami zatańczył

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:59   #1690
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
za to mam mojej pasty wybielającej na jakieś 3,5 roku.
ale pasty nie dają takiego efektu jak zabieg
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:02   #1691
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
O Chatka zyje!!!
Dobrze ze chociaz czasami wpadasz
Jak przejrzysz kilka pierwszych stron tego watku to znajdziesz kilka fotek z Dominikany
Buziaki i powodzonka w pracy
Oooooooooo matko, no właśnie, przecież to o tym właśnie przede wszystkim miałam napisać i zapomniałam!!!!!!
Całe szczęście Kasia_kuku nie daje mi zginąć i jak się coś ważnego dzieje na wątku, to podsyła mi odpowiedniego linka i podesłała mi Wasz ABSOLUTNIE FANTASTYCZNIE BOSKO CUDNY ŚLUB!!!!!!! Umarłam i narodziłam się na nowo po obejrzeniu tych fotek, jak tam jest cuuuuuudnie! No i Wy, tacy radośni, roześmiani, romantyczni... No i zielono-niebieskie dekoracje mnie totalnie rozkleiły:s lina: Ogólnie jestem tak zachwycona, że płakać mi się chce, jak na to patrzę, więc nie mogę za często oglądać Waszych fotek, bo bym była non stop zasmarkana
Gratuluję Kochana tych cudowności i tego, że już jesteś żonką

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Chatko n chyba zeby Cie nie chwalili!
Nooo właśnie nie rozumiem zupełnie o co kaman z tymi pochwałami Chyba to dlatego, że jestem tam najmłodsza i traktują mnie wszyscy bardziej jak miłą dziewczynkę niż jak pracownika Ale dla mnie to idealnie

Dobra, naprawdę już idę spać, bo ledwo widzę na oczy, a jeszcze łeb muszę umyć. Dobranoc

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:02   #1692
chocolate muffin
Rozeznanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765289]ale pasty nie dają takiego efektu jak zabieg [/QUOTE]
To zależy jakie pasty te za 10zł na pewno nie.
Stary 2012-03-06, 22:03   #1693
Kabriela
Zadomowienie

Idę do łóżka z ciężkimi myślami, co do dziecka bratowej coś się wymyśli i na nie, choć wylewać barszczu na niego nie będziemy, trzeba wymyślić coś znacznie ciekawszego...
Stary 2012-03-06, 22:06   #1694
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
To zależy jakie pasty te za 10zł na pewno nie.
ja używałam różnych i nie dało to żadnego efektu a jakiej używasz?

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Idę do łóżka z ciężkimi myślami, co do dziecka bratowej coś się wymyśli i na nie, choć wylewać barszczu na niego nie będziemy, trzeba wymyślić coś znacznie ciekawszego...
my bierzemy animatorki-przedszkolanki 2 panie za 10godz. chcą 180zł
Stary 2012-03-06, 22:07   #1695
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Kilianna przez Ciebie teraz będę o tym myśleć i na tyle nie da mi to spokoju, że będę musiała się zmusić...oj a miało być tak miło ślubnie, niedobra jesteś dla mnie... buuuuu ale ja nie chce....

Dobra już dobra zrozumiałam, postaram się naprawić swoje nastawienie do tego specjalisty gin...
nie chciałam CIę wystraszyć ja też nie cieprię ginów i zawsze boję się wizyty, ale chciałam tylko byś zrozumiała, że to jest bardzo, bardzo ważne. Nieługo będziesz żoną i musisz zadbać o siebie dla mężusia, byscie zyli dluuuugo i szczęśliwie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana, porozmawiaj z kimś, żeby zabrał/zajął czymś dzieciaka podczas Waszego pierwszego tańca
bo mamuśka może "wypuścić" syneczka, żeby z Wami zatańczył
oooo nieee. masz racje, moze tak byc tylko kto sie zajmie tym dzieckiem ? pewnie brat TŻ albo bratowa go wypuszczą miedzy nas
Stary 2012-03-06, 22:10   #1696
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana doskonale Cię rozumiem bo moj TŻt miał paniczny strach przed dentystą. Do tego stopnia że przed wizytą wymiotował z nerwów i miał gorączkę bo jako dziecko spadł z drzewa, połamał szczękę, wybił zęba i poł roku miał szczenkę w ddrutach. Doprowadził zęby do opłakanego stanu, praktycznie każdy do leczenia, na szczęście nie kanałowo. 2 lata jeździliśmy średnio co 3 tygodnie, najpierw leczyć, później założył aparat. Trafiliśmy na rewelacyjną klinikę w Krakowie, na prawdę rewelacja i każdemu teraz to polecam bo uważam ich za cudotwórców, bo zmienili tak podejście TŻta do dentysty, że teraz idziee bez mrugnięcia okiem

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765289]ale pasty nie dają takiego efektu jak zabieg [/QUOTE]
Otóż to, Beyondem masz chwila moment i biel. A pasty jednak wymagajją czasu, a ja jestem niecierpliwus

Oglądacie może Przepis na życie? W zapowiedzi łabaje mnie rozwalily, ale tekst Beatki teraz: Moja droga, ty nie możesz tak płakac, ty się nie urodziłaś wczoraj mnie po prostu zabił
Stary 2012-03-06, 22:12   #1697
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jeszcze nie mam żadnej fryzury oglądam i zecydować się nie mogę, bylam na 1 próbnej, ale wyszła d*** , w ogóle mi się nie podobala.
o kurczaki drogo.
A jakie tak mniej więcej fryzury chodzą Ci po głowie? Z prostych włosów czy raczej jakies fale bo loki bym raczej odradzała jesli masz naprawde okrąglutka twarz? Na pewno przy takim kształcie twarzy nie jest wskazane wypuszczanie po jednej i po drugiej stronie twarzy takich kosmyków włosów bo one zaokrąglaja twarz, tak mówi moja siostra fryzjerka i sie z nia zgadzam bo widziałam PMke z takimi kosmykami na twarzy i wygladało to niekorzystnie. Nie chodzi mi tu o spiecie włosów na bok i połaczeniu całosci z grzywka gdzie jedna strona jest spięta bo to pasuję raczej każdemu. Z tego co zauwazyłam to dziewczyny które tu wstawiały przykładowe fryzury nie zauwazyły ze wiekszosc PMek na tych zdjeciach nie miała okragłej twarzy a owal, to jest zasadnicza roznica. A moze Ty tak naprawdę nie masz okrągłej twarzy a zblizona bardziej do owalu?
Stary 2012-03-06, 22:16   #1698
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A jakie tak mniej więcej fryzury chodzą Ci po głowie? Z prostych włosów czy raczej jakies fale bo loki bym raczej odradzała jesli masz naprawde okrąglutka twarz? Na pewno przy takim kształcie twarzy nie jest wskazane wypuszczanie po jednej i po drugiej stronie twarzy takich kosmyków włosów bo one zaokrąglaja twarz, tak mówi moja siostra fryzjerka i sie z nia zgadzam bo widziałam PMke z takimi kosmykami na twarzy i wygladało to niekorzystnie. Nie chodzi mi tu o spiecie włosów na bok i połaczeniu całosci z grzywka gdzie jedna strona jest spięta bo to pasuję raczej każdemu. Z tego co zauwazyłam to dziewczyny które tu wstawiały przykładowe fryzury nie zauwazyły ze wiekszosc PMek na tych zdjeciach nie miała okragłej twarzy a owal, to jest zasadnicza roznica. A moze Ty tak naprawdę nie masz okrągłej twarzy a zblizona bardziej do owalu?
ja mam raczej okrągłą, Malwinko a masz moze pszyklad fryzury, ktory wg Ciebie by pasował? Bo tak z opisu ciezko mi sobie wyobrazic, a na obrazku zawsze latwiej
Stary 2012-03-06, 22:17   #1699
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja się z wami muszę niestety pożegnać
Kolejne zawirowania mieszkaniowe sprawiły, że musieliśmy wszystko odwołać. Jeszcze nie wiemy, kiedy będziemy mogli wziąć ślub... ale najprawdopodobniej bliżej lata 2013 Jest mi strasznie przykro, jestem potwornie rozgoryczona, no ale cóż - nie ma wyjścia.

Życzę wszystkim owocnych przygotowań i wspaniałych ślubów!
I dzięki, bo bardzo tu było u Was miło
szkoda trzymaj się
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kolejny etap robienia winietek zakończony już wszystkie poskładałam
wow jestem pod wielkim wrażeniem zdolniacha z Ciebie
Cytat:

Pamiętacie historię z bratową TŻ, która kupiła długą, białą suknię na nasz slub?
No wiec teraz wymyslila takie cos - w weekend bylam u TŻta, byly imieniny jego ojca. No i bratowa przylazła z tym swoim nieznośnym dzieciarem. Uwielbiam małe dzieci, ale ten ich dzieciar jest tak rozpuszczony, że go się nie da uwielbiać bratowa TŻ wychowuje go w poczuciu całkowitej swobody i stosuje zasadę "dziecku wszystko sie nalezy". No ale do rzeczy: na imieninach prawie 3-letnie dziecko brata i bratowej TŻ bylo oczywiscie gwiazdą i najwazniejszym gosciem, ale to norma, tak jest zawsze. Bratowa TŻ rozwodziła się nad kupami małego, jak sie załatwił do nocnika, to przyniosła pokazać, bo przeciez to taka inteligencja, sam tam nasrał i wcelował nawet
No i w pwnym momencie mały zaczął sobie tanczyc przy muzyce. Wszyscy oczywiscie biją brawo, no bo taki mądry, tanczy sobie. A bratowa mowi,ze wg niej my powinnismy na I taniec na naszym slubie wziąć małego ze sobą do tego tanca. Ja takie oczy "ale jak to?". A ona, że no przecież on jest taki słodki, powinnismy z TŻ zrobić kóleczko, wziąc malego do koleczka i tanczyc z nim I taniec, to będzie słodkie i urocze, bo przeciez on taki słodki.
Padłam
Jak powiedzialam,ze to durny pomysł i niestety dla mnie to nie bedzie słodkie, tylko troche smieszne, to obraziła się na mnie ona, brat TŻ i teściowie. Jestem czarną owcą w rodzinie TŻ

ma-sa-kra
Cytat:

fajnie że w pracy się układa ale szkoda ze tak rzadko zaglądasz do nas

Padam ze zmęczenie bo byłam z siostrą na zakupach, ale owocne były bo kupiła sukienkę na mój ślub tak więc świadkową mam już ubraną

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:17   #1700
klaudusk_a
Zakorzenienie

Chhyba i ja zrobię sobie 2 foldery z różnymi fryzurami, bo w ogóle nie mogę się na nic zdecydować

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:20   #1701
Konto usunięte

dziewczyny proszę Was o kciuki bo w czwartek idziemy z tż o mieszkanko pytać
Stary 2012-03-06, 22:20   #1702
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Oooooooooo matko, no właśnie, przecież to o tym właśnie przede wszystkim miałam napisać i zapomniałam!!!!!!
Całe szczęście Kasia_kuku nie daje mi zginąć i jak się coś ważnego dzieje na wątku, to podsyła mi odpowiedniego linka i podesłała mi Wasz ABSOLUTNIE FANTASTYCZNIE BOSKO CUDNY ŚLUB!!!!!!! Umarłam i narodziłam się na nowo po obejrzeniu tych fotek, jak tam jest cuuuuuudnie! No i Wy, tacy radośni, roześmiani, romantyczni... No i zielono-niebieskie dekoracje mnie totalnie rozkleiły:s lina: Ogólnie jestem tak zachwycona, że płakać mi się chce, jak na to patrzę, więc nie mogę za często oglądać Waszych fotek, bo bym była non stop zasmarkana
Gratuluję Kochana tych cudowności i tego, że już jesteś żonką

Nooo właśnie nie rozumiem zupełnie o co kaman z tymi pochwałami Chyba to dlatego, że jestem tam najmłodsza i traktują mnie wszyscy bardziej jak miłą dziewczynkę niż jak pracownika Ale dla mnie to idealnie

Dobra, naprawdę już idę spać, bo ledwo widzę na oczy, a jeszcze łeb muszę umyć. Dobranoc
O moja droga, to ja nie wiedzialam ze ty z Kasia masz takie ukladziki ale ci dobrze tez tak chce!!!
Kasiu - to ja od dzis tez porosze taka obsluge, bo wiesz ja kobieta pracujaca jestem
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:21   #1703
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam raczej okrągłą, Malwinko a masz moze pszyklad fryzury, ktory wg Ciebie by pasował? Bo tak z opisu ciezko mi sobie wyobrazic, a na obrazku zawsze latwiej
Np co takiego ale z mniejszym jakby wybrzuszeniem z tyłu -->http://ikf.styl.fm/fryzury-wieczorowe/fryzura41844.htm

Jak znajde cos co według mnie by Ci pasowało to napisze Ci priv. Teraz tak na poczekaniu (bo gadam z Tż przez tel i pisze z wami) jest mi trudno

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-03-06 o 22:24
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:27   #1704
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Np co takiego ale z mniejszym jakby wybrzuszeniem z tyłu -->http://ikf.styl.fm/fryzury-wieczorowe/fryzura41844.htm

Jak znajde cos co według mnie by Ci pasowało to napisze Ci priv. Teraz tak na poczekaniu (bo gadam z Tż przez tel i pisze z wami) jest mi trudno
dziękuje
Stary 2012-03-06, 22:28   #1705
a u d r e y
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765896]dziewczyny proszę Was o kciuki bo w czwartek idziemy z tż o mieszkanko pytać[/QUOTE]

LadyStar 9 czerwca w Proszowicach koncert Future Folk 21.30
Stary 2012-03-06, 22:29   #1706
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po tym jak na dobre pożegnałam się z Calais, jestem coraz bardziej zdecydowana na ten model, Julia Rosa 302 . Od początku to jednak muślinowe suknie najbardziej do mnie przemawiały. Chciałabym w niej dokonać tylko małych zmian, na pewno zrezygnować z tego tiulu przy dekolcie. Nie podoba mi się również ten kwiat z boku. I tutaj mam do was ogromną prośbę o pomoc . Czy zastąpić go innym, delikatniejszym kwiatem? Czy może zrezygnować zupełnie z kwiatka, a w to miejsce wszyć pas z delikatnymi kryształami? Coś podobnego do tego, który swego czasu Nena planowała dobrać do swojej sukni, a'la Chelsea Clinton tylko raczej węższy. Co o tym myślicie?
passsssssssssssss
Cytat:
Hej dziewczynki,

długo się nie odzywałam, ale mialam naprawdę sporo pracy

klempa, szkoda, że tak wyszło trzymam kciuki za Was

Witam też nowe Pmki, jesli takowe się znalazły

Nena, suknia pudrowa prezentuje się ślicznie, ale Twoja jest lepsza. jest to jedna z najpiękniejszych sukien, jakie na oczy widziałam . A Ty masz kolor ivory? Bo to chyba nie jest taka śnieżnobiała biel?

Poza tym mam do Was pytanie - jaką fryzurę byscie polecały osobie z krągłą buzią i włosami prawie do pasa? Ciągle nie wiem jaką fryzurę ślubną sobie zrobic. NIe chcialabym calkiem spiętych. Macie jakies pomysły, zapisane fotki, inspiracje? Każda podpowiedź jest dla mnie cenna
Grzebałam w necie, ale sama juz nic nie wiem
Ja tez mam ten problem a w dodatku moje włosy są strasznie sztywne i cięzkie także trudno u mnie o loki a te poprostu kocham.... Tez pewnie bedę kombinowac z jakims upięciem....
jak dla mnie to ten 2
Cytat:
Dobry wieczor panieneczki

(moge do was tak jeszcze mowc co nie? ) Bo wy juz do mnie nie bardzo, hahaha

Poczytalam co tam nabazgralyscie w pociagu ale teraz mi wszystko wylecialo z glowy.

alekasandetta - dzieki za linka do butkow, ale te mi wygladaja bardziej na bezowe, niz na brudny fiolet.

kasia-kuku-chyba nici z tych butow z lofu, bo nie maja juz w tym sezonie koloru ktory znalazlam na zdjeciach, przynjamniej jak mi przeslali nr koloru byl calkiem szary a nie fioletowy...buuuu....

kocuuurku - co ty tam znowu wymyslilas? jaka Holandia? tzn pomysl bardzo dobry, ja tam jestem bardzo zadowolona, jak tylko macie jakiegos konkretnego pomysla co chcecie tutaj robic, to zyje sie calkiem fajnie

A i mam jeszcze info dla tych dziewczyn co poszukuja bialych butow ale tak jak ja maja awersje do satynowych. Dzis widzialam w Zarze bardzo fajne skorzane, bialusienkie, jakbym miala biala sukienke to bym sobie je kupila...

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BSPITSE%2BNEUS

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BMET%2BPLOOIEN

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BPLATEAUZOOL
Te 2 boskie ale moja suknia jest ecru... Wiem że pytałaś dzisiaj o te lizaki, nie wiem skąd jesteś ale widzialam dzisiaj takie w leclercu w lublinie na zana na stoisku ze slodyczami jak coś....
Cytat:
dziękuję, kociaku zapisuje Wasze inspiracje i moze wreszcie coś wybiorę i będę wyglądać jak przystało na PMkę.

Padłam
WTF!!!!!!!!!!! Ciekawi mnie czy ona jest taka wredna z natury czy czegoś Ci zazdrości bo ewidentnie widac że chce Ci zepsuć Twój dzien!!!!! Ścierka jedna!!!!!
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
No coś Ty! Ja sobie w życiu nie dam w kasze dmuchac, jak mi coś nie pasuje to to mówię i mam gdzieś co inni na to.
U TŻta jego mama też jest tak zapatrzona we wnuczków, akurat dzieci są ok, ale np impreza rodzinna, 50 urodziny cioci TŻta, goście przy stole, a obok stołu napitala TV i cartoon network i teściowa NIE WYLĄCZY bo młodzi oglądają... nosz ku&^%$wa. Podeszłam, wyłączyłam i mówię że godzina bez TV nie pozbawi ich szczęśliwego dzieciństwa.
Dobra jesteś: oklaski:
Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja mam groupon za 300 zl z 800
a co do zabkow zrobionych to racja - ja mam wszystkie wyleczone wiec bede miala skaling, piaskowanie no i wybielanie
Ja tez mam z groupona 250 zamiast 800zl

Czas na mnie, trzymajcie się gaduły!!!!!!!!!!!!!!!
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:46   #1707
sinceritta
Raczkowanie

Cytat:

Padłam
o mama mia!!! i całe szczęscie!!! gorzej, gdybys przyklasnela temu pomyslowi, a w duchu sobie wrzucala, ze nie bylas asertywna. moze maly zatanczy za pana mlodego jeszcze? niektorzy sa tak odrealnieni, ze az podziwiac!!! szkoda tylko, ze czujesz sie z tym pewnie kiepsko bo nawet TŻ obrazony.. nie przejmuj sie i nosek do gory! ))
sinceritta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:46   #1708
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wam powiem że nasi goście do tej pory jakoś nie byli oburzeni że chcemy wino zamiast kwiatów, uśmiechali się że to fajny pomysł a zdziwieni nie byli prośbą o wino
u mnie tak samo ja mam do wyboru wino lub lotto i goście mówią że bardzo dobrze robimy bo badyle to zaraz zwiędną.
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Bo co tu opowiadać..jak sie dowiedziała, że chce poszerzyć działalność i zaczać działac w innym kierunki (sprzedaz allegro), to dostała szału. Powiedziała, że mam dołozyć połowę kasy do wszystkich wydatków! Do ksiegowej (mimo, ze tyle samo będziemy płacić), do lokalu (tam jest adres biura wiec musze mieg go na fakturach ), mam płacic za telefon i Zus swoj.

Dodam, ze działalnośc jest jednoosobowa i jest na mnie (my tylko wirtualnie jesteśmy współwłascicielkami biura).

Dodała, że zabrania mi pracowac w czasie pracy bura i że ogolnie to ona sobie tego nie wyobraża.

Przemyślałam, to bo zrobiła mi najgorsze świństwo jakie mogła tymi slowami i stwierdziłam, że od dziś pracujemy osobno (jedna w domu, jedna siedz w biurze.)Ja sobie nie wyobrażam po tym wszystkim siedziec i udawać, że jest dobrze, skoro Ona taka zazdrosna i takie świństwa gada.

Zadzwoniła do mnie po jakimś czasie, ze swiadkowa nie bedzie. Po 2 minutach zadzwonił jej mąz do mojego Tż, że nie bedzie świadkiem!

Szkoda chyba wiecj juz słow.

Moj Tz wyjasnił sobie to ze świadkiem i ten zmienił zdnaie..ale ja z siostra nie gadam...nie chce jej widziec na oczy...
Ot to w mega wielkim skrócie!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Tylko ja psa nie zostawie rodzicom bo mnie siostra przeswieci, ze mojego świra zostawiłam im na świeta....niestety piesek jest szalony i śirus bo młody ma rok Nie wiem co robić....
współczuję....
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
my zdecydowaliśmy na wcześniejszą godzinę czyli 21-22 jedynie z tego względu, że większość osób o północy będzie już dobrze "wstawiona" i raczej nie będą mieli ochoty na tort a tak podamy wcześniej i mam nadzieję, że każdy zje tort ze smakiem ot taki deserek po kolacji

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

a ja mam nadpłatę 210 zł
a ja 310zł.
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziewczyny pamietacie nasze rozmowy o rejonach Polski?
jak zwykle polska C ehh......
Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja się z wami muszę niestety pożegnać
Kolejne zawirowania mieszkaniowe sprawiły, że musieliśmy wszystko odwołać. Jeszcze nie wiemy, kiedy będziemy mogli wziąć ślub... ale najprawdopodobniej bliżej lata 2013 Jest mi strasznie przykro, jestem potwornie rozgoryczona, no ale cóż - nie ma wyjścia.

Życzę wszystkim owocnych przygotowań i wspaniałych ślubów!
I dzięki, bo bardzo tu było u Was miło
trzymaj się
Cytat:
kolejny etap robienia winietek zakończony już wszystkie poskładałam
brawo super

u mnie jakoś leci... robię zakupy do firmy kupiłam busa wazony świeczniki stojaki do kościoła, drabinę, wiertarkę ( i tysiąc innych rzeczy do montażu) ozdobne kamienie....
jutro jadę po sztuczne drzewka organzę świeczniki sztuczne liście i kwiaty wstążki piórka girlandy zamawiam materiały do zawieszania....
także coś się ruszyło

dotałam także propozycję pracy u wujka tżcika (będę pracować w dewocjonaliach)

aha i info dla dziewczyn które myślą o dekoracji z gipsówki... pytałam o cenę i padłam jedna paczka kosztuje 5ozł!!!! a na takie dekoracje to tak z 5 to minimum także to ogromny koszt będę monitorować cenę może spadnie bliżej lata

przepraszam że tak po łebkach nadrabiam ale nie mam czasu nawet coś zjeść w ciągu dnia.... masakra
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2012-03-06 o 22:48
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:49   #1709
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość

Ja tez mam z groupona 250 zamiast 800zl

Czas na mnie, trzymajcie się gaduły!!!!!!!!!!!!!!!
a wiecie co oblookałam na necie? że ludzie nie są zadowoleni z gruponowego wybielania, że stosują stare lampy do naswietlania, że nie widać nic bo czasem trzeba zabieg powtórzyć, a cenie tego nie ma, a u dentysty w tej cenie jest sama nie wiem czy kupować jak się trafi...
Stary 2012-03-06, 22:59   #1710
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuje
Może wytłumaczę Ci czego unikać, łatwiej Ci wtedy bedzie dobrac cos do kształtu twarzy a odrzucić cos co zupełnie nie pasuję.
Nie jestem ekspertem w tych sprawach ale wnioski nasuwają sie same.
Tu masz przykład fryzury która nie pasuje do okrągłej twarzy( PMka na tym zdjeciu ma właśnie okrągłą twarz) ---> http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1335336.htm Ilośc loków na całej głowie absolutnie nie wysmukla jej twarzy a wrecz dodaje kilogramów (oczywiście wizualnie) Loki spadające przy policzku również zaokrąglają twarz.

Upięcia w tym stylu według mnie Ci pasują --> http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fr...71.htm#1302672
http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/od...ura1330995.htm

Co do pierwszego zdjecia to taki kok Ci pasuje ale jesli nie jest zbyt na boku zeby nie wystawał za bardzo zza twarzy tworząc dodatkowe "coś" wielkie z boku twarzy. Tu nie masz loków a sploty, fale podobnie jak na zdjęciu 2. Frzyzura typowo na bok Ci pasuje ale uwzględniajc bardziej fale, sploty, taki nieład niż loki.

Pamiętaj ze długimi kolczykami też mozesz sobie wydłużyć twarz, a naszyjnikiem szyję
Chce mi sie już spać dlatego jak uda mi sie później cos znaleźć to dam Ci znać

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-03-06 o 23:02
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości