Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-06, 21:18   #3901
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

ola - a wymianka klubowa? nic nie masz na zbyciu?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:26   #3902
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

OMG, mmmmm - nie wiem czy wiecie, ale reklamacja obejmuje też zamki. Mnie się kiedyś połamały ząbki i rozpruł kawałek zamka i tez leżały buty, aż tu kiedyś w CCC opowiadam to koleżance, a tu pani sprzedawczyni podsłuchująca mówi, że trzeba reklamować. Tym sposobem reklamowałam oficerki w maju chyba Wymienili mi zamek.
Myślałam o reklamacji ale te ząbki się oderwały więc bałam się, że powiedzą mi, że po prostu za mocno szarpałam I zależało mi jednak na czasie-buty są ciepłe, akurat na chłodne poranki i wieczory...Zwłaszcza jak ganiam wkoło bloku w poszukiwaniu klienta bo są jednak ludzie z mniejszą niż moja orientacją w terenie

Cytat:
Znalzłam wczoraj niechcący na jakimś blogu info, że Isana ma teraz limitowane masło do ciała: orzech włoski-mleko. Całe 4,50zł za 200ml - i jak tu nie kupić. A ja mam tyle masła
Też widziałam tą informację! Muszę mieć to masło, muszę!

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Olaboga, mam rozmowę o pracę w poniedziałek

Szkoda jednak, że nie w krk

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
1. na rolki też się piszę weźmiemy Mallę pod pachy i nie pozwolimy jej upaść- tylko czy dostanie wtedy rolkami do ziemi?

3. jaaaaaa rewelacja! zawsze tego chciałam. dziwnym trafem lądowałam i w liceum i na studiach gdzie więcej było dziewczyn. w liceum miałam 2facetów i to był absolutny dramat
1. Skojarzyło mi się to od razu z takim obrazkiem spacerujących rodziców, którzy trzymają dziecko za ręce i tak podnoszą do góry lekko przerzucając je do przodu
2. Ja zawsze miałam męskie klasy, nawet grupę na studiach miałam męską (70% facetów z roku było w mojej grupie). Może dzięki temu lepiej dogaduję się z facetami? Jest większa współpraca, mniejsza zawiść
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:38   #3903
Ineso
Matka Smoka

OMD - kupić Ci jutro masło jak będzie i dorzucić do paki? Oddaję przy okazji książkę, dzięki

Ale mamy wysyp dostaw
Stary 2012-03-06, 21:41   #3904
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Miałam dokładnie to samo...Początkowo zauważyłam, że zamek się zacina i myślałam, że po prostu jeden ząbek się wykrzywił czy coś. A tu właśnie materiał przy ząbkach się przerwał. Może jak będziesz mieć swój zamek to będzie taniej? Zresztą ogólnie ten szewc przy ul. Lubicz jest drogi
No to to co u mnie. Też myślałam na początku, że się zacina. Ze swoim raczej nie będę kombinowała, zastanawiam się tylko czy wystarczy wymienić w jednym bucie czy trzeba w drugim też żeby nie było różnicy...

Cytat:
1. teraz mnie straszysz. Tż też: a jak kupimy dużo wina Nie kupimy, za to 120zł w kieszeni
[/COLOR]OMG, mmmmm - nie wiem czy wiecie, ale reklamacja obejmuje też zamki. Mnie się kiedyś połamały ząbki i rozpruł kawałek zamka i tez leżały buty, aż tu kiedyś w CCC opowiadam to koleżance, a tu pani sprzedawczyni podsłuchująca mówi, że trzeba reklamować. Tym sposobem reklamowałam oficerki w maju chyba Wymienili mi zamek.
Wiem, ale u moim gwarancja się już skończyła dawno
Gdzie się wybieracie?

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32746460]
No z tymi limitkami to jakiś fakap zrobili. Żenada po prostu...[/QUOTE]
Ciekawe czy powystawiają je takie wybrakowane czy uzupełnią

Cytat:
[/COLOR]Znalzłam wczoraj niechcący na jakimś blogu info, że Isana ma teraz limitowane masło do ciała: orzech włoski-mleko. Całe 4,50zł za 200ml - i jak tu nie kupić. A ja mam tyle masła
Kupiłam ostatnio mimo, że mam kilka w zapasie Ale taka cena za takie masło...

Cytat:
serio? super! a zdecydowaliście jakie i gdzie mieszkanie chcecie?
darmowy garaż to bajka! 3-5tys w kieszeni, brawo!
Chodziło mi o to, że jak zrobimy zbiorowe zakupy to garaż będzie gratis
A garaż to koszt koło 20 tys., nie 5
Stary 2012-03-06, 21:44   #3905
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Piżamowo:
http://www.multihurt.eu/product-pol-...7208-S-XL.html
http://www.multihurt.eu/product-pol-...7207-S-XL.html
Cena netto. W paczce 12 szt. ale niestety miks rozmiarów i kolorów. Ale może są jakieś ryzykantki?
Ja bym tam chętnie zaryzykowała

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:45   #3906
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość

Drogo :/ gdzie kupowałas?? w kiosku jakimś sa po 1-2zł, na kleparzu tez
wlasnie wiem! Tymbardziej ze pewnie w ciagu tygodnia pogubie To taki malutki sklepik kolo "mojego" przystanku, z roznymi ☠☠☠☠☠☠☠kami, gazetami. Ale kobieta ktora mnie obslugiwala podajac cene miala dosc dziwna mine wiec chyba jej tez sie to podejrzane wydawalo

co do CCC ostatnio sie na nich obrazilam kupilam kozaki na zime, wyszlam w nich ze 3 razy po czym po imprezie na rynku wrocilam bez fleka:0 a 2 byl mocno zdarty. oczywiscie zapasowych nie bylo, osobno kupic flekow do tych CCCowych tez nie da rady, wiec wymienilam je dopiero jak bylam w domu po 1,5 miesiaca bo stwierdzialm ze nie bede wprawiala flekow za 30 zl do butow ktore 2 tyg temu kupilam z 99:/ i jakos teraz w nowych flekach smigam caly czas - czyli ich fleki to dziadostwo do 2
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:47   #3907
Ineso
Matka Smoka

mmmmm - uruchomili tanie połączenia Kr z Wenecją i jakimś cudem sporo lotów było tanich, no i sensowne godziny, więc zdobyliśmy się na szaleństwo życia i zabukowaliśmy tylko wciąż mam blokadę na karcie, mimo, że potwierdzenie rezerwacji jest i trochę się stresuję. No i wyguglałam ceny noclegów

Ja dzisiaj byłam w Lidlu, i to się nazywa mieć pecha - na nic przecenionego nie trafiłam nawet pomidory suszone, które gg widziała po 5zł i w ogóle wofercie za tyle były, to tam 8zł.
Wyszłam niepocieszona. Jak to dobrze, że jutro w rossie poszaleję, w dodatku za nie moją kasę

Nadrobiłam helfowy wątek, przyjęłam do wiadomości, już nie potwierdzam tam, bo za dużo tego - ale zaktualizowałam posta z odbiorami

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-03-06 o 21:48
Stary 2012-03-06, 21:53   #3908
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Piżamowo:
http://www.multihurt.eu/product-pol-...7208-S-XL.html
http://www.multihurt.eu/product-pol-...7207-S-XL.html
Cena netto. W paczce 12 szt. ale niestety miks rozmiarów i kolorów. Ale może są jakieś ryzykantki?

I ile majtek fajnych
http://www.multihurt.eu/search.php?node=393&counter=0

I balerinki
http://www.multihurt.eu/product-pol-...ack-36-41.html
Fajne rzeczy
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:55   #3909
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
co do CCC ostatnio sie na nich obrazilam kupilam kozaki na zime, wyszlam w nich ze 3 razy po czym po imprezie na rynku wrocilam bez fleka:0 a 2 byl mocno zdarty. oczywiscie zapasowych nie bylo, osobno kupic flekow do tych CCCowych tez nie da rady, wiec wymienilam je dopiero jak bylam w domu po 1,5 miesiaca bo stwierdzialm ze nie bede wprawiala flekow za 30 zl do butow ktore 2 tyg temu kupilam z 99:/ i jakos teraz w nowych flekach smigam caly czas - czyli ich fleki to dziadostwo do 2
Ja w oficerkach z 3 lata temu zgubiłam fleka jak pędziłam na zajęcia. Szłam w nich pierwszy raz i nawet nie zauważyłam kiedy odpadł. A następnego dnia znalazłam go na placu Wszystkich Świętych

Cytat:
mmmmm - uruchomili tanie połączenia Kr z Wenecją i jakimś cudem sporo lotów było tanich, no i sensowne godziny, więc zdobyliśmy się na szaleństwo życia i zabukowaliśmy tylko wciąż mam blokadę na karcie, mimo, że potwierdzenie rezerwacji jest i trochę się stresuję. No i wyguglałam ceny noclegów
Super! A takie tanie bilety są na bardzo odległe terminy?
Stary 2012-03-06, 21:57   #3910
Lenkapuma
Zakorzenienie

Nie zacytowało mi się wszystko buuu. Chyba pierwszy raz chciałam tyle skomentować, bo wcześniej mi się nie zdarzyło

Ineso, kasiencja - za miłe słowo
kasiencja - bo ja wygadana ale skryta jestem.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Hiper, bywasz na sratutatu?
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32742310]rocko-shocko?[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
gadu gadu.
A już miałam przyznać Malli rację, że rzeczywiście stanowczo zbyt długo mnie nie było, bo przestaję rozumieć co piszecie

Mistrzyni, co to za skrót, który pojawił się przy informacji o targach kosmetycznych? Dotyczący miejsca? (nie pamiętam już jaki, bo cytowałam i wcięło ;p )
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
skoro te targi są w maju to od dziś nie kupuję kosmetyków, zużywam zapasy
Ja tyle tego mam, że do maja się nie wyrobię ze zużywaniem zapasów
Cytat:
2. Osz Ty! Myślę, że kilka nocy w romantycznym mieście obejdzie się dla odmiany bez

Kurier z Helfami będzie dziś, Oczywiscie telefon o 7.30 i dyktowanie warunków Chyba w końcu wczytam się w obowiązki firm kurierskich.
I to jest praktyczne, pozytywne podejście

A propos przesyłek. Dzisiaj listonosz zostawił moją paczkę u sąsiadki. W drzwiach zastałam wetkniętą karteczkę "Mam Pani paczkę, do odebrania pod numerem mieszkania 3". Lekko zdębiała pukam, otwiera starsza Pani. Ja: Dzień dobry, znalazłam informację w drzwiach, że mogę u Pani odebrać paczkę" Ona: Tak tak, pani <i tu wymieniła moje imię>.
Potwierdziłam, odebrałam paczkę, weszłam do domu i tak sobie myślę. Tą paczkę mógł każdy odebrać. Tzn każdA kobieta, bo co za problem przytaknąć, że się nazywam X czy Y. Dodatkowo paczka była oklejona firmową taśmą (zamawiałam białko ), więc gdyby trafiła w ręce faceta ćwiczącego siłowo, to niekoniecznie mogłaby do mnie dotrzeć. I nawet bym o tym nie wiedziała
Czy ja muszę iść na pocztę i złożyć skargę na zostawianie paczek po sąsiadach, których nie znam?? Chyba coś jest nie halo z tą pocztą
Cytat:
Znalzłam wczoraj niechcący na jakimś blogu info, że Isana ma teraz limitowane masło do ciała: orzech włoski-mleko. Całe 4,50zł za 200ml - i jak tu nie kupić. A ja mam tyle masła
Brzmi apetycznie i mimo moich stojących odłogiem balsamów, chętnie sięgnęłabym po masełko ;p
Cytat:
chyba zostaniesz moim prywatnym, osobistym trenerem bo widzę że ładnie się wkręciłaś w temat
ja już od 2tygodni nie byłam na siłce i pewnie jeszcze chwilę nie będę bo... nie wiem gdzie mam torbę ze strojem
i mój instruktor pewnie mnie zapomni
No coś Ty, dopiero drugi raz byłam odkąd palec mi się zagoił
Raczej myśl o Twoim zasuwaniu na siłce i posty MLH o coraz to kolejnych treningach zmobilizowały mnie w końcu.
Z tym wkręceniem w temat to nie do końca plus. Poczytałam już trochę na ten temat i teraz wiem, że bez odpowiedniego odżywiania nie osiągnę efektów. Odpowiednie odżywanie nie wystarczy jeśli nie będę ćwiczyć. W kwestii ćwiczeń nie wystarczy chodzić na fitnes czy spinning, bo osoby obeznane w temacie uważają to za stratę czasu. I tak wkoło Macieju Jak się zbiorę na siłownię, to coś rozwala mi plan diety na dany dzień (np impreza firmowa ) i cały czas jest nie tak jak być powinno. A najgorsze w tym wszystkim jest gotowanie - przygotowuję posiłki na kolejny dzień, a później mam wstręt żeby je zjeść (bo nie są świeżutkie, dopiero co przyrządzone). Ot, takie moje dziwactwo. No więc więcej się krzątam wkoło tematu, niż faktycznie ostro działam Pocieszyłam Cię?
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32753448]Ok, muszę se podsumować:
Hula - 01, 02, 03, 04, 06
dżi-dżi - 01, 02
kasiencja - 02, 03

Komuś jeszcze?[/QUOTE]
No pewnie mi, bo tak żeście popisały ochy i achy o tych cieniach, że już je chce, chociaż jeszcze nie widziałam
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Też ich szukałam dwa miesiące temu i miałam taki sam problem. Ale po kilku wizytach w różnych Rossmanach - mam swoje 3
... i do tej pory raz uzyłam

Zakupy z głową
Cytat:
Mnie robienie naleśników zajmuje około godziny Właśnie tak 12 szt.
W temacie naleśników polecam te z Biedronki (chyba się powtarzam ;p)

soline, pomysłowa jesteś Ten przeterminowany cynamon może faktycznie podrzucę np cholerce, to wykombinuje jakieś kolczyki Dobry pomysł. I ja również przyłączam się do pozytywnych opinii o Twoim blogu. Przejrzałam ostatnio cały i bardzo podobają mi się zdjęcia. I kolorystyka i klimat

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-03-06 o 21:59
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 21:59   #3911
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ja w oficerkach z 3 lata temu zgubiłam fleka jak pędziłam na zajęcia. Szłam w nich pierwszy raz i nawet nie zauważyłam kiedy odpadł. A następnego dnia znalazłam go na placu Wszystkich Świętych

Tez nie zauwazylam zguby dopiero na 2 dzien jak chcialam wypastowac buty.
haha Ty swojego przynajmniej znalazlas
Stary 2012-03-06, 22:05   #3912
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Maj-połowa czerwca. Pod koniec czerwca drożej, dalej nie patrzyłam.
Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
1.
Mistrzyni, co to za skrót, który pojawił się przy informacji o targach kosmetycznych? Dotyczący miejsca? (nie pamiętam już jaki, bo cytowałam i wcięło ;p )

2.
A propos przesyłek. Dzisiaj listonosz zostawił moją paczkę u sąsiadki. W drzwiach zastałam wetkniętą karteczkę "Mam Pani paczkę, do odebrania pod numerem mieszkania 3". Lekko zdębiała pukam, otwiera starsza Pani. Ja: Dzień dobry, znalazłam informację w drzwiach, że mogę u Pani odebrać paczkę" Ona: Tak tak, pani <i tu wymieniła moje imię>.
Potwierdziłam, odebrałam paczkę, weszłam do domu i tak sobie myślę. Tą paczkę mógł każdy odebrać. Tzn każdA kobieta, bo co za problem przytaknąć, że się nazywam X czy Y. Dodatkowo paczka była oklejona firmową taśmą (zamawiałam białko ), więc gdyby trafiła w ręce faceta ćwiczącego siłowo, to niekoniecznie mogłaby do mnie dotrzeć. I nawet bym o tym nie wiedziała
Czy ja muszę iść na pocztę i złożyć skargę na zostawianie paczek po sąsiadach, których nie znam?? Chyba coś jest nie halo z tą pocztą
1.
Zapewne chodziło o: Nowohuckie Centrum Kultury.

2.
To jest dość powszechna praktyka, której nie pojmuję.
Kurierzy avonowi zawsze zostawiali mi paczki po sąsiadach.
Dzisiejszy kurier zaproponował, że zostawi w ....solarium naprzeciw w bloku Na moje: ale ja tam nikogo nie znam, on: ale ja znam, są w porządku.
Stary 2012-03-06, 22:07   #3913
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Soline mogłaby być moim osobistym fotografem do stylizacji modowych Tylko ze mnie marna szafiarka

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:07   #3914
Malla
Nie depcze krokusów

Kupiłam aparat
Canon 1000D
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
chyba nie nadaję się do gotowania - zrobienie jakichś 10-12 naleśników i nadzianie ich serem i szynką zajęło mi jakoś absurdalnie długo i mnie taaak zmęczyło dziwna jestem, czy też tak macie?
U mnie to ze 3 godziny...
Cytat:
Kolega na Ruczaju za 20 tys. kupił miejsce postojowe w garażu podziemnym na strzeżonym osiedlu - z którego ukradli niedawno jakiś samochód
Stary 2012-03-06, 22:10   #3915
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Mnie listonosz sam zapytał, czy może zostawiać paczki u sąsiada, zezwoliłam, ale tylko u mojego najbliższego - przyjął do wiadomości. Ale np. kurier z Oriflame jak mnie nie zastanie w domu i mojego sąsiada też nie, to zostawia gdzie popadnie i nawet karteczki nie zostawi. Potem sobie szukaj paczki (dobrze, że mogę sprawdzić w necie kto odebrał). Już raz interweniowałam, bo zawoził paczki do firmy, gdzie kiedyś pracował mój tata (a on go zna). Opieprzyłam, że jak to tak sobie wyobraża, zostawia paczkę w obcej firmie gdzie nikt z mojej rodziny nie pracuje. No i tak w kółko Macieja

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Kupiłam aparat
Canon 1000D
Zazdroszczę

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-06, 22:17   #3916
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
ola - a wymianka klubowa? nic nie masz na zbyciu?
Nie no, zużywam na bieżąco właśnie Ale spokojnie, mam co jeść i czym się smarować, tylko po prostu nie chcę tak wszystkiego naraz kupować, a akurat mi się pokończyło
Cytat:

Cytat:
Kupiłam aparat
Canon 1000D

To możesz robić fotorecenzje dla Hiper

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:19   #3917
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

To możesz robić fotorecenzje dla Hiper
Akurat myślałam o tych cieniach, które dogorywają na półce

Aparat kosztował 500 zł z pokrowcem, rozpraszaczem, połówką i zestawem akumulatorów i kart pamięci
Stary 2012-03-06, 22:22   #3918
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Gdzie Ty taką okazję wynalazłaś?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-06, 22:28   #3919
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
Tez nie zauwazylam zguby dopiero na 2 dzien jak chcialam wypastowac buty.
haha Ty swojego przynajmniej znalazlas
No znalazła, i dalej jest w użytku

Cytat:
Maj-połowa czerwca. Pod koniec czerwca drożej, dalej nie patrzyłam.
To super. Myślałam, ze terminy będą kiepskie. To będziecie mieli romantyczną podróż początkiem lata

Cytat:
Kupiłam aparat
Canon 1000D

Kolega na Ruczaju za 20 tys. kupił miejsce postojowe w garażu podziemnym na strzeżonym osiedlu - z którego ukradli niedawno jakiś samochód
Super
No takie są ceny niestety... Ale koledze to się nieźle opłaciło

Tylko ja nie widzę róznicy między tymi małymi aparatami za 300zł a tymi dużymi (oprócz tego że mały łatwo nosić w torebce) ?
Stary 2012-03-06, 22:35   #3920
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Gdzie Ty taką okazję wynalazłaś?
Brat mi sprzedaje, bo za 1000 zł kupuje od znajomych Canona 50D.
Wypstrykał nim tylko 8 tys. zdjęć.
Wprawdzie wolę mało skomplikowane małpki, ale skoro w tej samej cenie mam mieć coś lepszego, to czemu nie.
Cytat:
Tylko ja nie widzę róznicy między tymi małymi aparatami za 300zł a tymi dużymi (oprócz tego że mały łatwo nosić w torebce) ?
Hmm... na duży jest lepszy podryw
Stary 2012-03-06, 22:42   #3921
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Farciara! Ciekawe, czy mój kiedyś sprzeda swojego Olympusa

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-06, 22:58   #3922
Malla
Nie depcze krokusów

MANIEWSKI HAIR & BODY szuka MODELEK (178cm wzrostu, rozmiar odziezy 34) chętnych do wzięcia udziału w POKAZIE naszej najnowszej KOLEKCJI FRYZUR podczas eventu LADIES 4 LADIES w Kinie Kijów 8 marca !!!!!!

Szukamy modelek na upięcia, strzyżenie i koloryzacje. ZAPRASZAMY JUTRO NA CASTING do PASAŻU 13 o godzinie 20-tej. Stawka i warunki do uzgodnienia po castingu!!!!!
Stary 2012-03-06, 23:03   #3923
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Mam to samo, moze nie rok, ale kilka tygodni, i czytam posty ale każdy tu piszę z kazdym ale z tym co się zna i też cięzko mi się wtopić, napisać coś co by zainteresowało itp. Nawet nie wiem jak moge odpowiadać na posty niektórych bo są tak osobowo skonstruowane.
yyy... na żywo miałam zaszczyt () poznać tylko kilka dziewczyn (w tym część w przelocie, przy odbiorze zamówień) i cały czas się wbijam i tak naprawdę wbić się nie mogę, miałam kilka podejść do wątku, a teraz jest chyba mój najdłuższy, niczym niezakłócony pobyt tutaj nie poddawaj się

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Ok, w takim razie jeśli tylko uda mi się załatwić darmowe bilety to zapraszam z Nami
Naprawdę? Byłoby super

Edytowane przez zielona_nadzieja
Czas edycji: 2012-03-06 o 23:04
zielona_nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 23:12   #3924
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Zapewne chodziło o: Nowohuckie Centrum Kultury.

2.
To jest dość powszechna praktyka, której nie pojmuję.
Kurierzy avonowi zawsze zostawiali mi paczki po sąsiadach.
Dzisiejszy kurier zaproponował, że zostawi w ....solarium naprzeciw w bloku Na moje: ale ja tam nikogo nie znam, on: ale ja znam, są w porządku.
Aha.

Świetnie Kiedyś zdarzyło się - gdy jeszcze mieszkałam w innym miejscu - że listonosz zostawił paczkę u sąsiadów, z którymi mój były toczył wojenkę. Musiałam się w sobie nieźle zebrać by tam pójść i zapukać.
Cytat:
Cytat:
Z tego co się orientuję, to garaże właśnie po tyle chodzą - 20 tys

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 23:29   #3925
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
OMD - kupić Ci jutro masło jak będzie i dorzucić do paki? Oddaję przy okazji książkę, dzięki
Byłoby super! Dziękuję Ci bardzo Przeleje Ci pieniądze tylko daj znać ile dokładnie

Cytat:
No to to co u mnie. Też myślałam na początku, że się zacina. Ze swoim raczej nie będę kombinowała, zastanawiam się tylko czy wystarczy wymienić w jednym bucie czy trzeba w drugim też żeby nie było różnicy...
Pan mi dobierał zameczek-końcówka bardzo podobna, ja nie zauważyłam początkowo różnicy

Cytat:
Pewnie tam sprawdzałaś ale i tak podpowiem-może hostels.com?
Albo couchsurfing?

Cytat:
Mały trudniej zgubić-pośrednicy z mojego biura już nie raz zostawili swoje wielkie aparaty u kogoś na mieszkaniu...Mój za to zawsze odnajduje się w bałaganie torebki

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
yyy... na żywo miałam zaszczyt () poznać tylko kilka dziewczyn (w tym część w przelocie, przy odbiorze zamówień) i cały czas się wbijam i tak naprawdę wbić się nie mogę, miałam kilka podejść do wątku, a teraz jest chyba mój najdłuższy, niczym niezakłócony pobyt tutaj nie poddawaj się
My też poznałyśmy się póki co jedynie w przelocie...zatem jest okazja by się skrzyknąć na jakąś kawkę
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 23:45   #3926
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
My też poznałyśmy się póki co jedynie w przelocie...zatem jest okazja by się skrzyknąć na jakąś kawkę
Jestem za Tylko błagam, najwcześniej w przyszłym tygodniu, bo ten to jest jakieś szaleństwo
Stary 2012-03-07, 07:50   #3927
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Wyobrażacie sobie, że zeberka usunęła mi wszystkie lajki pod makijażem konkursowym? Normalnie krew mi się w żyłach zagotowała

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-07, 07:57   #3928

Tylko Tobie? I co w takiej sytuacji mają zamiar zrobić?
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:02   #3929
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Napisałam już do nich, że ich regulamin nie przewiduje usuwania lajków, a tym bardziej nie mogą mi nic udowodnić, bo głosowali na mnie znajomi. Kazałam im przywrócić wszystkie lajki pod artykułem ;] Powinni sobie doszlifować regulaminy, bo w innym wypadku to będą mieli problemy.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-03-07, 08:02   #3930
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Wyobrażacie sobie, że zeberka usunęła mi wszystkie lajki pod makijażem konkursowym? Normalnie krew mi się w żyłach zagotowała
dlaczego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości