|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
ola - a wymianka klubowa? nic nie masz na zbyciu?
|
|
|
|
#3902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zależało mi jednak na czasie-buty są ciepłe, akurat na chłodne poranki i wieczory...Zwłaszcza jak ganiam wkoło bloku w poszukiwaniu klienta bo są jednak ludzie z mniejszą niż moja orientacją w terenie ![]() Cytat:
![]() Szkoda jednak, że nie w krk ![]() Cytat:
2. Ja zawsze miałam męskie klasy, nawet grupę na studiach miałam męską (70% facetów z roku było w mojej grupie Jest większa współpraca, mniejsza zawiść |
|||
|
|
|
#3903 |
|
Matka Smoka
|
OMD - kupić Ci jutro masło jak będzie i dorzucić do paki? Oddaję przy okazji książkę, dzięki
Ale mamy wysyp dostaw
|
|
|
|
#3904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdzie się wybieracie? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32746460] No z tymi limitkami to jakiś fakap zrobili. Żenada po prostu...[/QUOTE] Ciekawe czy powystawiają je takie wybrakowane czy uzupełnią ![]() Cytat:
Ale taka cena za takie masło...Cytat:
A garaż to koszt koło 20 tys., nie 5
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To taki malutki sklepik kolo "mojego" przystanku, z roznymi ☠☠☠☠☠☠☠kami, gazetami. Ale kobieta ktora mnie obslugiwala podajac cene miala dosc dziwna mine wiec chyba jej tez sie to podejrzane wydawalo![]() co do CCC ostatnio sie na nich obrazilam kupilam kozaki na zime, wyszlam w nich ze 3 razy po czym po imprezie na rynku wrocilam bez fleka:0 a 2 byl mocno zdarty. oczywiscie zapasowych nie bylo, osobno kupic flekow do tych CCCowych tez nie da rady, wiec wymienilam je dopiero jak bylam w domu po 1,5 miesiaca bo stwierdzialm ze nie bede wprawiala flekow za 30 zl do butow ktore 2 tyg temu kupilam z 99:/ i jakos teraz w nowych flekach smigam caly czas - czyli ich fleki to dziadostwo do 2
|
|
|
|
|
#3907 |
|
Matka Smoka
|
mmmmm - uruchomili tanie połączenia Kr z Wenecją i jakimś cudem sporo lotów było tanich, no i sensowne godziny, więc zdobyliśmy się na szaleństwo życia i zabukowaliśmy
tylko wciąż mam blokadę na karcie, mimo, że potwierdzenie rezerwacji jest i trochę się stresuję. No i wyguglałam ceny noclegów![]() Ja dzisiaj byłam w Lidlu, i to się nazywa mieć pecha - na nic przecenionego nie trafiłam Wyszłam niepocieszona. Jak to dobrze, że jutro w rossie poszaleję, w dodatku za nie moją kasę ![]() Nadrobiłam helfowy wątek, przyjęłam do wiadomości, już nie potwierdzam tam, bo za dużo tego - ale zaktualizowałam posta z odbiorami Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-03-06 o 21:48 |
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3910 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie zacytowało mi się wszystko buuu. Chyba pierwszy raz chciałam tyle skomentować, bo wcześniej mi się nie zdarzyło
Ineso, kasiencja - za miłe słowo kasiencja - bo ja wygadana ale skryta jestem. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32742310]rocko-shocko?[/QUOTE] A już miałam przyznać Malli rację, że rzeczywiście stanowczo zbyt długo mnie nie było, bo przestaję rozumieć co piszecie ![]() Mistrzyni, co to za skrót, który pojawił się przy informacji o targach kosmetycznych? Dotyczący miejsca? (nie pamiętam już jaki, bo cytowałam i wcięło ;p ) Cytat:
Cytat:
![]() A propos przesyłek. Dzisiaj listonosz zostawił moją paczkę u sąsiadki. W drzwiach zastałam wetkniętą karteczkę "Mam Pani paczkę, do odebrania pod numerem mieszkania 3". Lekko zdębiała pukam, otwiera starsza Pani. Ja: Dzień dobry, znalazłam informację w drzwiach, że mogę u Pani odebrać paczkę" Ona: Tak tak, pani <i tu wymieniła moje imię>. Potwierdziłam, odebrałam paczkę, weszłam do domu i tak sobie myślę. Tą paczkę mógł każdy odebrać. Tzn każdA kobieta, bo co za problem przytaknąć, że się nazywam X czy Y. Dodatkowo paczka była oklejona firmową taśmą (zamawiałam białko ), więc gdyby trafiła w ręce faceta ćwiczącego siłowo, to niekoniecznie mogłaby do mnie dotrzeć. I nawet bym o tym nie wiedziała ![]() Czy ja muszę iść na pocztę i złożyć skargę na zostawianie paczek po sąsiadach, których nie znam?? Chyba coś jest nie halo z tą pocztą ![]() Cytat:
Cytat:
Raczej myśl o Twoim zasuwaniu na siłce i posty MLH o coraz to kolejnych treningach zmobilizowały mnie w końcu. Z tym wkręceniem w temat to nie do końca plus. Poczytałam już trochę na ten temat i teraz wiem, że bez odpowiedniego odżywiania nie osiągnę efektów. Odpowiednie odżywanie nie wystarczy jeśli nie będę ćwiczyć. W kwestii ćwiczeń nie wystarczy chodzić na fitnes czy spinning, bo osoby obeznane w temacie uważają to za stratę czasu. I tak wkoło Macieju Jak się zbiorę na siłownię, to coś rozwala mi plan diety na dany dzień (np impreza firmowa ) i cały czas jest nie tak jak być powinno. A najgorsze w tym wszystkim jest gotowanie - przygotowuję posiłki na kolejny dzień, a później mam wstręt żeby je zjeść (bo nie są świeżutkie, dopiero co przyrządzone). Ot, takie moje dziwactwo. No więc więcej się krzątam wkoło tematu, niż faktycznie ostro działam Pocieszyłam Cię? ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32753448]Ok, muszę se podsumować: Hula - 01, 02, 03, 04, 06 dżi-dżi - 01, 02 kasiencja - 02, 03 Komuś jeszcze?[/QUOTE] No pewnie mi, bo tak żeście popisały ochy i achy o tych cieniach, że już je chce, chociaż jeszcze nie widziałam Cytat:
Zakupy z głową ![]() Cytat:
soline, pomysłowa jesteś Ten przeterminowany cynamon może faktycznie podrzucę np cholerce, to wykombinuje jakieś kolczyki Dobry pomysł. I ja również przyłączam się do pozytywnych opinii o Twoim blogu. Przejrzałam ostatnio cały i bardzo podobają mi się zdjęcia. I kolorystyka i klimat
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-03-06 o 21:59 |
||||||
|
|
|
#3911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dopiero na 2 dzien jak chcialam wypastowac buty. haha Ty swojego przynajmniej znalazlas
|
|
|
|
|
#3912 | |
|
Matka Smoka
|
Maj-połowa czerwca. Pod koniec czerwca drożej, dalej nie patrzyłam.
Cytat:
Zapewne chodziło o: Nowohuckie Centrum Kultury. 2. To jest dość powszechna praktyka, której nie pojmuję. Kurierzy avonowi zawsze zostawiali mi paczki po sąsiadach. Dzisiejszy kurier zaproponował, że zostawi w ....solarium naprzeciw w bloku Na moje: ale ja tam nikogo nie znam, on: ale ja znam, są w porządku.
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Soline mogłaby być moim osobistym fotografem do stylizacji modowych
|
#3914 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Kupiłam aparat
Canon 1000D Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie listonosz sam zapytał, czy może zostawiać paczki u sąsiada, zezwoliłam, ale tylko u mojego najbliższego - przyjął do wiadomości. Ale np. kurier z Oriflame jak mnie nie zastanie w domu i mojego sąsiada też nie, to zostawia gdzie popadnie i nawet karteczki nie zostawi. Potem sobie szukaj paczki (dobrze, że mogę sprawdzić w necie kto odebrał). Już raz interweniowałam, bo zawoził paczki do firmy, gdzie kiedyś pracował mój tata (a on go zna). Opieprzyłam, że jak to tak sobie wyobraża, zostawia paczkę w obcej firmie gdzie nikt z mojej rodziny nie pracuje. No i tak w kółko Macieja
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Zazdroszczę
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, zużywam na bieżąco właśnie
Ale spokojnie, mam co jeść i czym się smarować, tylko po prostu nie chcę tak wszystkiego naraz kupować, a akurat mi się pokończyło ![]() Cytat:
To możesz robić fotorecenzje dla Hiper
|
|
#3917 |
|
Nie depcze krokusów
|
Akurat myślałam o tych cieniach, które dogorywają na półce
![]() Aparat kosztował 500 zł z pokrowcem, rozpraszaczem, połówką i zestawem akumulatorów i kart pamięci
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Ty taką okazję wynalazłaś?
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To super. Myślałam, ze terminy będą kiepskie. To będziecie mieli romantyczną podróż początkiem lata Cytat:
![]() No takie są ceny niestety... Ale koledze to się nieźle opłaciło Tylko ja nie widzę róznicy między tymi małymi aparatami za 300zł a tymi dużymi (oprócz tego że mały łatwo nosić w torebce) ?
|
|
#3920 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Brat mi sprzedaje, bo za 1000 zł kupuje od znajomych Canona 50D.
Wypstrykał nim tylko 8 tys. zdjęć. Wprawdzie wolę mało skomplikowane małpki, ale skoro w tej samej cenie mam mieć coś lepszego, to czemu nie. Cytat:
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Farciara! Ciekawe, czy mój kiedyś sprzeda swojego Olympusa
|
#3922 |
|
Nie depcze krokusów
|
MANIEWSKI HAIR & BODY szuka MODELEK (178cm wzrostu, rozmiar odziezy 34) chętnych do wzięcia udziału w POKAZIE naszej najnowszej KOLEKCJI FRYZUR podczas eventu LADIES 4 LADIES w Kinie Kijów 8 marca !!!!!!
Szukamy modelek na upięcia, strzyżenie i koloryzacje. ZAPRASZAMY JUTRO NA CASTING do PASAŻU 13 o godzinie 20-tej. Stawka i warunki do uzgodnienia po castingu!!!!!
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) poznać tylko kilka dziewczyn (w tym część w przelocie, przy odbiorze zamówień) i cały czas się wbijam i tak naprawdę wbić się nie mogę, miałam kilka podejść do wątku, a teraz jest chyba mój najdłuższy, niczym niezakłócony pobyt tutaj nie poddawaj się ![]() Cytat:
Fais-moi une place dans tes urgences, dans tes audaces, dans ta confiance. Edytowane przez zielona_nadzieja Czas edycji: 2012-03-06 o 23:04 |
||
|
|
|
#3924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie Kiedyś zdarzyło się - gdy jeszcze mieszkałam w innym miejscu - że listonosz zostawił paczkę u sąsiadów, z którymi mój były toczył wojenkę. Musiałam się w sobie nieźle zebrać by tam pójść i zapukać.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3925 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo couchsurfing? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko błagam, najwcześniej w przyszłym tygodniu, bo ten to jest jakieś szaleństwo
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobrażacie sobie, że zeberka usunęła mi wszystkie lajki pod makijażem konkursowym? Normalnie krew mi się w żyłach zagotowała
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko Tobie? I co w takiej sytuacji mają zamiar zrobić?
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam już do nich, że ich regulamin nie przewiduje usuwania lajków, a tym bardziej nie mogą mi nic udowodnić, bo głosowali na mnie znajomi. Kazałam im przywrócić wszystkie lajki pod artykułem ;] Powinni sobie doszlifować regulaminy, bo w innym wypadku to będą mieli problemy.
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Wymienili mi zamek.
I zależało mi jednak na czasie-buty są ciepłe, akurat na chłodne poranki i wieczory...Zwłaszcza jak ganiam wkoło bloku w poszukiwaniu klienta bo są jednak ludzie z mniejszą niż moja orientacją w terenie

Nie kupimy, za to 120zł w kieszeni
Ale taka cena za takie masło...
To taki malutki sklepik kolo "mojego" przystanku, z roznymi ☠☠☠☠☠☠☠kami, gazetami. Ale kobieta ktora mnie obslugiwala podajac cene miala dosc dziwna mine wiec chyba jej tez sie to podejrzane wydawalo
kupilam kozaki na zime, wyszlam w nich ze 3 razy po czym po imprezie na rynku wrocilam bez fleka:0 a 2 byl mocno zdarty. oczywiscie zapasowych nie bylo, osobno kupic flekow do tych CCCowych tez nie da rady, wiec wymienilam je dopiero jak bylam w domu po 1,5 miesiaca bo stwierdzialm ze nie bede wprawiala flekow za 30 zl do butow ktore 2 tyg temu kupilam z 99:/ i jakos teraz w nowych flekach smigam caly czas - czyli ich fleki to dziadostwo do 2