Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-06, 21:55   #4201
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
A propos pompek - można tak je robić, tylko ta pani na filmiku za szeroko łokcie daje, one powinny iść wzdłuć ciała, wąsko, to wtedy tricek ładnie pracuje
http://www.youtube.com/watch?v=9t9TUI7QThs

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

A u mnie bicek to ładnie się sperauje, za to tric... w opłakanym stanie
ale ja muszę jeszcze sporo schudnąć, to wtedy będzie widać mięśnie a tłuszcz zniknie

kozieradka, ponoć gorzka no i to tylko ziółko, ale znajoma po 2 tygodniach stwierdziła że ma twardsze cyce
jak ja mam tak ręce ułożone jak ona przy pompkach(ale męskich) to łokcie mi idą, że tak powiem przy ciele, dopiero przy dłoniach skierowanych do środka łokcie tak szeroko.
My na breaku na triceps robimy inne ćwiczenie nie pompki;D
Stary 2012-03-06, 21:56   #4202
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:

kozieradka, ponoć gorzka no i to tylko ziółko, ale znajoma po 2 tygodniach stwierdziła że ma twardsze cyce
A to się je? Czy naciera
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Macie jakieś pomysły na szybkie danie, sycące jakie można zabrać do pracy, ewentualnie podgrzać? Tylko baaardzo proste, bo ja to nie umiem gotować:P
Może sałatka z makaronem i z... czymś?
Makaron, tuńczyk, kukurydza, majonez. To taka najprostsza, angielska sałatka. Albo makaron, pesto, orzeski piniowe, rukola i pomidor. Pychota.
Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Oj, jak ja bym chciała być na diecie sushi Niestety, to zbyt drogie.
A Kocurzyco, powiedz czy takie szprotki w sosie pomidorowym można?
Mogą być. Lepsze to niż wcale. Rybki z puszki to może nie ideał, ale mogą być.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:04   #4203
Ula_87
Wtajemniczenie

Kocurku to fajnie z tymi szprotkami. Ja ogólnie nie przepadam za rybami,ale te akurat bardzo lubię

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Krasko - ja kiedyś też miałam taką akcję ze strażą miejską. Biegłyśmy z koleżanką przez pasy, a po drugiej stronie ulicy czekały na nas dwie strażniczki. Ja ślepa to nie zauważyłam, a koleżanka chyba też zamuliła

A ja ostatnio dostałam mandat od drogówki. Wiecie, ile mi powiedział na początku? "Jakby Pani była facetem, dostała by Pani 1000zł"
Potem stanęło na 600zł, ostatecznie wyszło 300zł i 6 pkt karnych

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Wytłumaczcie mi, jeszcze nie ma w sklepach płaszczy czy raczej nie będzie ich w ogóle? Bo to co jest do tej pory to nic zachwycającego. Kończą się mi pomysły jakie sklepy mogę odwiedzić
A może już nie ma? Jakiś czas temu byłam w galerii i widziałam sporo bardzo ładnych płaszczy. Dziś byłam w tym samym miejscu i zostały już tylko wielkie rozmiary.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ula a jak kotek po przeprowadzce?
Madziu - pisałam tu ostatnio,że jednak postanowiłyśmy z Mamą zostawić go u nas - mieszka na dworze z psami, śpi z nimi w budzie, albo sam w garażu.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:05   #4204
Feaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
jak ja mam tak ręce ułożone jak ona przy pompkach(ale męskich) to łokcie mi idą, że tak powiem przy ciele, dopiero przy dłoniach skierowanych do środka łokcie tak szeroko.
My na breaku na triceps robimy inne ćwiczenie nie pompki;D
Ja też różne, ale pompki to akurat takie ćwiczenia gdzie nie trzeba dodatkowego obciążenia

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Ja też różne, ale pompki to akurat takie ćwiczenia gdzie nie trzeba dodatkowego obciążenia
Ula, za szybko jechałaś ?
Feaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:06   #4205
Ula_87
Wtajemniczenie

IDEALNE!!

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=425
Stary 2012-03-06, 22:07   #4206
wntstudentka
Raczkowanie

Cytat:
Studentka - Witaj!
Fajna długość, zazdroszczę.
A stosujesz odżywki po każdym myciu?
Myślałaś o wcierkach lub piciu pokrzywy? To dobra opcja na przyśpieszenie porostu włosów
Tak stosuję odżywkę z garniera.
Jakie wcierki masz na myśli ? Pokrzywa odpada-próbowałam, ale jest strasznie moczopędna, co przy moim aktywnym trybie życia jest nieco uciążliwe.

Zapuszczam włosy!

wntstudentka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:14   #4207
Ula_87
Wtajemniczenie

Uwaga! Kto pierwszy ten lepszy

Która chce odżywkę b/s i serum na końcówki? Joanna, seria "z apteczki babuni"

Odżywki 3/4 opakowania, serum użyte kilka razy w małej ilości.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-611540

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

Najchętniej oddam w pakiecie
Stary 2012-03-06, 22:15   #4208
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
A to się je? Czy naciera

Makaron, tuńczyk, kukurydza, majonez. To taka najprostsza, angielska sałatka. Albo makaron, pesto, orzeski piniowe, rukola i pomidor. Pychota.

Mogą być. Lepsze to niż wcale. Rybki z puszki to może nie ideał, ale mogą być.
Jeju, no tak, przecież znam tę prostą sałatkę U mnie jeszcze szczypiorek się dodawało, albo cebulę, ale ten składnik pominę, bo to do pracy
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:16   #4209
wntstudentka
Raczkowanie

Ula_87 nie sprawdziły się u Ciebie ? Dziś podczas wizyty w Rossmannie zastanawiałam się nad nimi...

Zapuszczam włosy!

Stary 2012-03-06, 22:21   #4210
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
no to fajnie że jest spoko, ciekawe czy Cię zostawią po stażu

hmm a gdzie masz mieć praktyki?
Najlepiej w dziale kadr Zapytam się w wujka, pracuje w dużej międzynarodowej firmie, ale głównym problemem jest to, że żeby wejść do biur trzeba przejść przez halę produkcyjną, a co za tym idzie trzeba mieć fartuch, obuwie ochronne itp więc nie są skłonni do brania nowych osób

Edytowane przez Elewyn
Czas edycji: 2012-03-06 o 22:22
Elewyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:23   #4211
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Ula, za szybko jechałaś ?

Daj spokój,to co zrobiłam to zagrożenie nie tylko dla mnie,ale i dla innych. Masakra.
Byłam ekhm... w mocnym kryzysie i zagapiłam się. Przejechałam na czerwonym. I to na Krakowskiej, także samochody z boku już wyjeżdzały i jakby we mnie przywaliły to nie miałabym szans.
Stary 2012-03-06, 22:26   #4212
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie kliknęłam hennę na allegro
Jaki kolor?

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3275746 6]

Ale łowy Oczarowała mnie koszula <3[/QUOTE]

Cytat:
Witam ponownie

Bądźcie ze mnie dumne - dzisiaj powstrzymałam się od zakupu szamponu Pat&Rub za 69zł Miał kuszący skład, nie zawierał SLeS/ALeS itp, a właśnie takiego teraz szukam. Mimo to - nie wzięłam. Rozsądek wziął górę: najpierw przetestuję Alterrę. A jak się nie sprawdzi to wrócę do Sephory po ten szampon
Zuch dziewczyna

Cytat:
Miki, nie wiem czy to byłoby takie proste, bo ja sama nie wiem co mi się podoba Podoba mi się, jak Ty się ubierasz, wyglądasz pięknie i kobieco, ale nie wiem czy ja bym się w takim stylu czuła dobrze

I tak - mam wielką nadzieję, że jak zacznę zarabiać jakieś normalne pieniądze (nie mówie o stażu, bo to z moim apetytem wystarczy mi jedynie na wegetację) to może polubię ciuchowe zakupy? Chciałabym, chciała....
O, aż mi się piosenka przypomniała!!!!
No właśnie, to byłoby wyzwanie ale jak już skonkretyzujesz co lubisz to chętnie pomogę

To faktycznie dużo musisz jeść Ja codziennie kupowałam jedzenie do pracy i po pracy zawsze się gdzieś zaszło po jakiś smakołyk ale na ciuchowe zakupy mi wystarczyło. W sumie większość ciuchów sprzed ery lumpeksowej kupiłam już za swoje pieniądze.

Cytat:
Urocza piosenka, a filmik - świetnie dopasowany
http://www.youtube.com/watch?v=Bpj2mnNtiQs

Chciałabymmm... chciała!

Cytat:
Kojarzę ją! Kiedyś wymieniałam z nią komentarze pod którymś z filmików bo piep.. tak od rzeczy że musiałam się wtrącić Jedna z ciekawostek, że absolutnie nie można używać innego szamponu i innej odżywki bo zachodzą szkodliwe dla włosów reakcje chemiczne

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
pamiętam jak byłam ze znajomymi w barze chińskim, zamówili sushi, po chwili pytamy się " i jak dobre?", "Dobre, tylko czasem chce sie rzygać "
To ma rybi smak? Jeśli tak to nie posmakowałoby mi. Nie lubię ryb. Jedynie makrelę wędzoną

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:30   #4213
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wntstudentka Pokaż wiadomość
Ula_87 nie sprawdziły się u Ciebie ? Dziś podczas wizyty w Rossmannie zastanawiałam się nad nimi...
Właśnie nie bardzo się sprawdziły

Jako odżywkę b/s wolę psikacz Gliss Kura.
A jako serum na końcówki to chyba jednak jedwab CHI.

Chociaż mam jeszcze w planie wypróbować olejek Kerastase , ale jest drogi, więc to jeszcze musi poczekać

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Tak stosuję odżywkę z garniera.
Jakie wcierki masz na myśli ? Pokrzywa odpada-próbowałam, ale jest strasznie moczopędna, co przy moim aktywnym trybie życia jest nieco uciążliwe.
A którą z garniera?
Ja stosuję "Nutri-Gładki" Fructis i "Awokado i masło Karite" z serii "Naturalna pielęgnacja".

Jeśli chodzi o moczopędne działanie pokrzywy to u mnie akurat to na plus,bo ja choruję na przewlekłe zapalenia pęcherza, a w takim przypadku pokrzywa jest zalecana.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To ma rybi smak? Jeśli tak to nie posmakowałoby mi. Nie lubię ryb. Jedynie makrelę wędzoną
Wiesz, no eee... w końcu w znacznej części jest z rybą, więc ma rybi smak
Ja nie przepadam za rybami,a sushi ubóstwiam.

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-03-06 o 22:28
Stary 2012-03-06, 22:30   #4214
Feaa
Raczkowanie

Cytat:
Jeju, no tak, przecież znam tę prostą sałatkę U mnie jeszcze szczypiorek się dodawało, albo cebulę, ale ten składnik pominę, bo to do pracy
U mnie sie daje ogórki konserwowe, kukurydzy nie mam, cebuli do tego nie dodaję w ogóle
Stary 2012-03-06, 22:32   #4215
wntstudentka
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie nie bardzo się sprawdziły

Chociaż mam jeszcze w planie wypróbować olejek Kerastase , ale jest drogi, więc to jeszcze musi poczekać

A którą z garniera?
Ja stosuję "Nutri-Gładki" Fructis i "Awokado i masło Karite" z serii "Naturalna pielęgnacja".

Jeśli chodzi o moczopędne działanie pokrzywy to u mnie akurat to na plus,bo ja choruję na przewlekłe zapalenia pęcherza, a w takim przypadku pokrzywa jest zalecana.
Używam Garniera "Nutri-Gładki", a z gliss kura kończę ekspresową odżywkę regeneracyjną.
Myślałam o piciu drożdzy, ale przeraża mnie sam zapach.
Nie wiesz jak jest ze skrzypem? Też jest taki moczopędny ?

Zapuszczam włosy!

Stary 2012-03-06, 22:36   #4216
Feaa
Raczkowanie

Cytat:

Daj spokój,to co zrobiłam to zagrożenie nie tylko dla mnie,ale i dla innych. Masakra.
Byłam ekhm... w mocnym kryzysie i zagapiłam się. Przejechałam na czerwonym. I to na Krakowskiej, także samochody z boku już wyjeżdzały i jakby we mnie przywaliły to nie miałabym szans.
Oj... a Ty w ogóle powinnaś jeździć autkiem w takim stanie?

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jaki kolor?
orzechowy brąz ja chcę w sumie zamalować moje siwuski i żeby się pogrubiły te włosy
Cytat:
Cytat:
E tam, nie czuć aż tak bardzo ryby łosoś jest dość delikatnym mięskiem, a w tym sushi to więcej czuć ryżu - który jest po prosut przepyszny! akurat ryz to mogę sam jeść i bez sushi, ale własnie ten do sushi jest mniam

o rany,ale masło maślane wyszło
Stary 2012-03-06, 22:43   #4217
Ula_87
Wtajemniczenie

Kupilam dzisiaj mleczko do ciała (dla dzieci) firmy Hipp.
Pokładam w nim nadzieję, ze mnie nie uczuli.
Ostatnio mnie uczuliło masło Ziaja oliwkowe

Spójrzcie, to mleczko ma bardzo dobre opinie - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...egnacyjne.html a i skład sprawia wrażenie delikatnego.

Zobaczymy.
Stary 2012-03-06, 22:44   #4218
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie sie daje ogórki konserwowe, kukurydzy nie mam, cebuli do tego nie dodaję w ogóle
Ja cebulę uwielbiam i dodaję do wszystkiego, co słodkie nie jest.

Powinnam godzinę wcześniej zejść z neta
Dobranoc.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 22:44   #4219
Feaa
Raczkowanie

ja wstyd, się przyznać, niczym sie teraz nie smaruje. jak się myję to żel + olej, i to mi wystarcza. ale pasowałoby czymś nawilżyć ciało.
Stary 2012-03-06, 22:48   #4220
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

A którą z garniera?

Bardzo lubię psikacze Gliss Kura zwłaszcza ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...szczonych.html

Nutri-gładki tęsknię za tą odżywką, muszę w końcu kupić

Kolega mówił, że tak bardzo nie czuć ryby

Cytat:

orzechowy brąz ja chcę w sumie zamalować moje siwuski i żeby się pogrubiły te włosy

E tam, nie czuć aż tak bardzo ryby łosoś jest dość delikatnym mięskiem, a w tym sushi to więcej czuć ryżu - który jest po prosut przepyszny! akurat ryz to mogę sam jeść i bez sushi, ale własnie ten do sushi jest mniam

Bardzo ładny kolor Coś czuję że i ja niedługo zacznę zabawę z kolorem, coraz więcej siwych włosów

Zachęciłaś mnie Ryż lubię

Ważne że po polskiemu Ja tam wszystko zrozumiałam

Stary 2012-03-06, 22:55   #4221
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Używam Garniera "Nutri-Gładki", a z gliss kura kończę ekspresową odżywkę regeneracyjną.
Myślałam o piciu drożdzy, ale przeraża mnie sam zapach.
Nie wiesz jak jest ze skrzypem? Też jest taki moczopędny ?
"Nutri-Gładki" jest super, prawda? Naprawdę wygładza, chociaż nie ma silikonów. A skład całkiem przyjemny jak na drogeryjną odżywkę

Hm,wiele wizażanek chwali drożdze, ja jeszcze nie próbowałam,ale może warto?
Co do skrzypu - ciężko mi to określić, bo piłam go krótko i tylko mieszając go z pokrzywą. (tzw. "skrzypokrzywa")

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Oj... a Ty w ogóle powinnaś jeździć autkiem w takim stanie?
No nie bardzo..
ale stan mnie dopadł jak byłam poza domem

Cytat:
Napewno będzie pięknie
Tak kusicie tymi hennami, a ja taka dwukolorowa z szarym odrostem i suchymi, spranymi końcówkami

Cytat:

Masz rację, nie czuć tej ryby tak, jak czuć ją jedząc samą rybę.
Też wypowiedź skleiłam

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
ja wstyd, się przyznać, niczym sie teraz nie smaruje. jak się myję to żel + olej, i to mi wystarcza. ale pasowałoby czymś nawilżyć ciało.
Ja tez nie
Ostatnio chciałam się zmobilizować i balsamować, więc kupiłam to masło. Użyłam nieregularnie, kilka razy i już mi krostki wyskoczyły

Fea - a Ty lubisz sushi? i nic nie mówiłaś?
Toż to my musimy kupić na gruperze/grouponie itp kupon na sushi i iść na wyżerkę

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

QUOTE=xxxMikixxx;32766661]Bardzo lubię psikacze Gliss Kura zwłaszcza ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...szczonych.html
[/QUOTE]

Też kiedyś go miałam

Ja teraz używam tego - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-sprayu.html Rzeczywiście ma 7 olejków w składzie.
Stary 2012-03-06, 22:56   #4222
sylvi300
Zakorzenienie

rośnie mi ząb "mądrości" xD boli mnie, niech przestanie rosnąć

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 23:04   #4223
Elewyn
Zakorzenienie

Ale mam metlik. Nie wiem czy zalatwic tylko podbicie dokumentu, ze chodzilam na praktyki w jakies malej firmie i przesiedziec miesiac w domu, czy zalatwiac w jakies duzej firmie by zbierac materialy do pracy dyplomowej. Drugie rozwiazanie brzmi madrze, ale znajac zycie to karza mi siedziec w kacie i przepisywac do komputera, a do tego mudsialabym placic dosyc sporo za dojazd

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Dobranic dziewszyny
Stary 2012-03-06, 23:06   #4224
Feaa
Raczkowanie

Ula, kiedyś robiłam sushi... i tak średnio przepadam. Lubię osobno, ryż, rybę, ale w tym połączeniu sushi... no nie wiem, dobre to, ale bez rewelki jak dla mnie. To już czekoladę prędzej bym wybrała

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Ja też idę spać, dobranoc.
Stary 2012-03-06, 23:06   #4225
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Kupilam dzisiaj mleczko do ciała (dla dzieci) firmy Hipp.
Pokładam w nim nadzieję, ze mnie nie uczuli.
Ostatnio mnie uczuliło masło Ziaja oliwkowe

Spójrzcie, to mleczko ma bardzo dobre opinie - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...egnacyjne.html a i skład sprawia wrażenie delikatnego.

Zobaczymy.
Daj znać jak już użyjesz Ja bardzo sobie chwalę czerwone Garniera. Chyba najlepsze jakie miałam.

Cytat:
Ja cebulę uwielbiam i dodaję do wszystkiego, co słodkie nie jest.

Powinnam godzinę wcześniej zejść z neta
Dobranoc.
Ja zjem tylko smażoną ale surowej nie cierpię.

Cytat:

Hm,wiele wizażanek chwali drożdze, ja jeszcze nie próbowałam,ale może warto?
Co do skrzypu - ciężko mi to określić, bo piłam go krótko i tylko mieszając go z pokrzywą. (tzw. "skrzypokrzywa")[COLOR="Silver"]

Napewno będzie pięknie
Tak kusicie tymi hennami, a ja taka dwukolorowa z szarym odrostem i suchymi, spranymi końcówkami

Masz rację, nie czuć tej ryby tak, jak czuć ją jedząc samą rybę.
Też wypowiedź skleiłam
Też kiedyś go miałam

Ja teraz używam tego - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-sprayu.html Rzeczywiście ma 7 olejków w składzie.
Nie przekonałabym się do drożdży, na samą myśl mnie cofa

E tam, mi się Twoje ombre podoba

O to mi właśnie chodziło, delikatny posmak ryby zniosę ale mocny już nie

Tego nie miałam

Cytat:

Stary 2012-03-06, 23:08   #4226
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kup sobie żel na ząbkowanie. Pomaga trochę. Sachol na przykład. W aptece pani powinna poradzić coś na ząbkowanie.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 23:19   #4227
Ula_87
Wtajemniczenie

Ratunku!
Kusi mnie olejek arganowy! Podobno efekt świetny, już kolejna wizażanka o tym pisze, a na innych stronach też się naczytałam ochów i achów.

Ja już nie mogę kupować kolejnych olejków

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Dobra, idę jeszcze do piesków, zapalić, a potem spać. Dzisiaj zasnęłam po 8 , a wstałam ok. 12, więc 4h. W ciągu dnia mnie mocno zmuliło,więc musiałam wypić energetyka (chociaż lekarz mówi,że nie powinnam tego pić ),ale teraz już czuję senność, więc chyba uda się przestawić.
Stary 2012-03-06, 23:37   #4228
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

w piątek na 99% jedziemy po sunie
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 00:44   #4229
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ciekawe co się z Psyhe dzieje, długo się nie odzywa

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Odzywa się ale na innym wątku

Stary 2012-03-07, 01:47   #4230
Nerchie
Zakorzenienie

Hej dziołszki, no proszę tyle białego pisma było na poprzednich stronach, więc wszystkie, co pisały tulę i posyłam energię pozytywną (jaka jeszcze we mnie została), trzymajcie się! O!

Padam na pysk, a jutro na 11 mam korki pierwsze z rosyjskiego. Naucze się tego języka, koniec kropka.

Idę olejować włosy i spadam spać :P

Cytat:
Kusi 10cm w jedna noc, co?
ha, marzenia są dla każdego w końcu ;p

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Maryha jestem cholernie ciekawa co Ci ta dziewczyna napisała pod komentarzem
sranie w banie ona ma info z fryzjerskich kursów w Lublinie. Tak w skrócie.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości