|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
My na breaku na triceps robimy inne ćwiczenie nie pompki;D |
|
|
|
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
![]() Cytat:
Mogą być. Lepsze to niż wcale. Rybki z puszki to może nie ideał, ale mogą być.
|
|
#4203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kocurku to fajnie z tymi szprotkami. Ja ogólnie nie przepadam za rybami,ale te akurat bardzo lubię
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Krasko - ja kiedyś też miałam taką akcję ze strażą miejską. Biegłyśmy z koleżanką przez pasy, a po drugiej stronie ulicy czekały na nas dwie strażniczki. Ja ślepa to nie zauważyłam, a koleżanka chyba też zamuliła A ja ostatnio dostałam mandat od drogówki. Wiecie, ile mi powiedział na początku? "Jakby Pani była facetem, dostała by Pani 1000zł" ![]() Potem stanęło na 600zł, ostatecznie wyszło 300zł i 6 pkt karnych ![]() Cytat:
Jakiś czas temu byłam w galerii i widziałam sporo bardzo ładnych płaszczy. Dziś byłam w tym samym miejscu i zostały już tylko wielkie rozmiary.Madziu - pisałam tu ostatnio,że jednak postanowiłyśmy z Mamą zostawić go u nas - mieszka na dworze z psami, śpi z nimi w budzie, albo sam w garażu. |
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakie wcierki masz na myśli ? Pokrzywa odpada-próbowałam, ale jest strasznie moczopędna, co przy moim aktywnym trybie życia jest nieco uciążliwe.
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga! Kto pierwszy ten lepszy
![]() Która chce odżywkę b/s i serum na końcówki? Joanna, seria "z apteczki babuni" Odżywki 3/4 opakowania, serum użyte kilka razy w małej ilości. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-611540 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Najchętniej oddam w pakiecie
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeszcze szczypiorek się dodawało, albo cebulę, ale ten składnik pominę, bo to do pracy
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
Ula_87 nie sprawdziły się u Ciebie ? Dziś podczas wizyty w Rossmannie zastanawiałam się nad nimi...
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytam się w wujka, pracuje w dużej międzynarodowej firmie, ale głównym problemem jest to, że żeby wejść do biur trzeba przejść przez halę produkcyjną, a co za tym idzie trzeba mieć fartuch, obuwie ochronne itp więc nie są skłonni do brania nowych osób
www.ellewyn.soup.io Edytowane przez Elewyn Czas edycji: 2012-03-06 o 22:22 |
|
|
|
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj spokój,to co zrobiłam to zagrożenie nie tylko dla mnie,ale i dla innych. Byłam ekhm... w mocnym kryzysie i zagapiłam się. Przejechałam na czerwonym. I to na Krakowskiej, także samochody z boku już wyjeżdzały i jakby we mnie przywaliły to nie miałabym szans. |
|
|
|
#4212 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jaki kolor?
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3275746 6] Ale łowy Cytat:
![]() Cytat:
ale jak już skonkretyzujesz co lubisz to chętnie pomogę ![]() To faktycznie dużo musisz jeść Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4213 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jako odżywkę b/s wolę psikacz Gliss Kura. A jako serum na końcówki to chyba jednak jedwab CHI. Chociaż mam jeszcze w planie wypróbować olejek Kerastase , ale jest drogi, więc to jeszcze musi poczekać ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() Ja stosuję "Nutri-Gładki" Fructis i "Awokado i masło Karite" z serii "Naturalna pielęgnacja". Jeśli chodzi o moczopędne działanie pokrzywy to u mnie akurat to na plus,bo ja choruję na przewlekłe zapalenia pęcherza, a w takim przypadku pokrzywa jest zalecana. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() Ja nie przepadam za rybami,a sushi ubóstwiam.
Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-03-06 o 22:28 |
|||
|
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam o piciu drożdzy, ale przeraża mnie sam zapach. Nie wiesz jak jest ze skrzypem? Też jest taki moczopędny ?
|
|
|
|
|
#4216 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
orzechowy brąz ja chcę w sumie zamalować moje siwuski i żeby się pogrubiły te włosy ![]() Cytat:
Cytat:
łosoś jest dość delikatnym mięskiem, a w tym sushi to więcej czuć ryżu - który jest po prosut przepyszny! akurat ryz to mogę sam jeść i bez sushi, ale własnie ten do sushi jest mniamo rany,ale masło maślane wyszło
|
|||
|
|
|
#4217 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupilam dzisiaj mleczko do ciała (dla dzieci) firmy Hipp.
Pokładam w nim nadzieję, ze mnie nie uczuli. Ostatnio mnie uczuliło masło Ziaja oliwkowe ![]() Spójrzcie, to mleczko ma bardzo dobre opinie - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...egnacyjne.html a i skład sprawia wrażenie delikatnego. Zobaczymy. |
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnam godzinę wcześniej zejść z neta ![]() Dobranoc.
|
|
#4219 |
|
Raczkowanie
|
ja wstyd, się przyznać, niczym sie teraz nie smaruje. jak się myję to żel + olej, i to mi wystarcza. ale pasowałoby czymś nawilżyć ciało.
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nutri-gładki Kolega mówił, że tak bardzo nie czuć ryby Cytat:
![]() Zachęciłaś mnie Ryż lubię Ważne że po polskiemu
|
||
|
|
|
#4221 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm,wiele wizażanek chwali drożdze, ja jeszcze nie próbowałam,ale może warto? Co do skrzypu - ciężko mi to określić, bo piłam go krótko i tylko mieszając go z pokrzywą. (tzw. "skrzypokrzywa") ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- No nie bardzo.. ale stan mnie dopadł jak byłam poza domem ![]() Cytat:
Tak kusicie tymi hennami, a ja taka dwukolorowa z szarym odrostem i suchymi, spranymi końcówkami ![]() Cytat:
Też wypowiedź skleiłam ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio chciałam się zmobilizować i balsamować, więc kupiłam to masło. Użyłam nieregularnie, kilka razy i już mi krostki wyskoczyły ![]() Fea - a Ty lubisz sushi? i nic nie mówiłaś? Toż to my musimy kupić na gruperze/grouponie itp kupon na sushi i iść na wyżerkę ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- QUOTE=xxxMikixxx;32766661]Bardzo lubię psikacze Gliss Kura zwłaszcza ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...szczonych.html [/QUOTE] Też kiedyś go miałam Ja teraz używam tego - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-sprayu.html Rzeczywiście ma 7 olejków w składzie. |
||||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
rośnie mi ząb "mądrości" xD boli mnie, niech przestanie rosnąć
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam metlik. Nie wiem czy zalatwic tylko podbicie dokumentu, ze chodzilam na praktyki w jakies malej firmie i przesiedziec miesiac w domu, czy zalatwiac w jakies duzej firmie by zbierac materialy do pracy dyplomowej. Drugie rozwiazanie brzmi madrze, ale znajac zycie to karza mi siedziec w kacie i przepisywac do komputera, a do tego mudsialabym placic dosyc sporo za dojazd
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Dobranic dziewszyny
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
Ula, kiedyś robiłam sushi... i tak średnio przepadam. Lubię osobno, ryż, rybę, ale w tym połączeniu sushi... no nie wiem, dobre to, ale bez rewelki jak dla mnie. To już czekoladę prędzej bym wybrała
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Ja też idę spać, dobranoc. |
|
|
|
#4225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo sobie chwalę czerwone Garniera. Chyba najlepsze jakie miałam. Cytat:
Cytat:
![]() E tam, mi się Twoje ombre podoba ![]() O to mi właśnie chodziło, delikatny posmak ryby zniosę ale mocny już nie ![]() Tego nie miałam |
|||
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Kup sobie żel na ząbkowanie. Pomaga trochę. Sachol na przykład. W aptece pani powinna poradzić coś na ząbkowanie.
|
#4227 |
|
Wtajemniczenie
|
Ratunku!
Kusi mnie olejek arganowy! Podobno efekt świetny, już kolejna wizażanka o tym pisze, a na innych stronach też się naczytałam ochów i achów. Ja już nie mogę kupować kolejnych olejków ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Dobra, idę jeszcze do piesków, zapalić, a potem spać. Dzisiaj zasnęłam po 8 , a wstałam ok. 12, więc 4h. W ciągu dnia mnie mocno zmuliło,więc musiałam wypić energetyka (chociaż lekarz mówi,że nie powinnam tego pić ),ale teraz już czuję senność, więc chyba uda się przestawić.
|
|
|
|
#4228 |
|
Konto usunięte
|
w piątek na 99% jedziemy po sunie
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe co się z Psyhe dzieje, długo się nie odzywa
![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Odzywa się ale na innym wątku
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziołszki, no proszę tyle białego pisma było na poprzednich stronach, więc wszystkie, co pisały tulę i posyłam energię pozytywną (jaka jeszcze we mnie została), trzymajcie się! O!
![]() Padam na pysk, a jutro na 11 mam korki pierwsze z rosyjskiego. Naucze się tego języka, koniec kropka. Idę olejować włosy i spadam spać :P ha, marzenia są dla każdego w końcu ;p sranie w banie ona ma info z fryzjerskich kursów w Lublinie. Tak w skrócie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
15.04.2013

Miał kuszący skład, nie zawierał SLeS/ALeS itp, a właśnie takiego teraz szukam. Mimo to - nie wzięłam. Rozsądek wziął górę: najpierw przetestuję Alterrę. A jak się nie sprawdzi to wrócę do Sephory po ten szampon