Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 08:47   #3271
cottonpuma
Rozeznanie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Teraz się dopiero posypie bo niby od 3 dni przed pełnią i do 3 dni po pełni najwięcej dzieci się rodzi
coś w tym jest... ja nagle nie mogę spać...a to już dziwne.

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Dzieweczki, ale tempo rodzenia!!!!
Gratuluję kolejnym Mamusiom, a za te w trakcie rodzenia trzymam mocno kciuki
Normalnie pędzicie niesamowicie... a ja dziś miałam pracowite popołudnie, bo prałam dywan, który będzie w pokoju Malutkiej...ale efekty mnie nie zadowoliły
Może macie jakiś sprawdzony środek albo domowy sposób na dywan
z czyszczących: spray do dywanów i tapicerki w5, Lidl. dostępny podczas akcji błysk za kilka złotych. bezkonkurencyjny. do gruntowniejszego prania użyłam karchera: rozwodniony w5 popsikałam, poczekałam aż wsiąknie, rozwiesiliśmy na trzepaku i lancą zbijaliśmy pianę w dół, tak, że woda ściekła a nie przemoczyła. efekt: dywan brudzi się szybciej, teraz wygląda gorzej niż na starcie...
sposób odkryty przypadkiem: proszek do szorowania armatury ajax - posypać dywan, wetrzeć. odkurzyć kawałek, jeżeli efekt nie jest dobry, pocierać zwilżoną szmatką, odczekać aż wyschnie, odkurzyć go. Rewelacyjnie odświeża jasne kolory, nie niszczy ciemnych.

vanish - w proszku nie działa (przynajmniej u mnie) a w płynie działą słabiutko. niewart tej kasy, bo kilka razy droższy od w5.

Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę...
Znacie jakieś fajne przepisy na sałatkę? będę miała w sobotę gości i nie wiem jaką zrobić...
Jedną już wymyśliłam - brokułowa z fetą i migdałami, ale oprócz niej chciałabym jakąś jeszcze
ja robię podróbę sałatki cezar z kfc.
mix sałat albo jak jest, to sałata rzymska
grzanki z pokrojonej bułki smażone na suchej patelni z kostką knorra czosnkową
pomidorek
marchewka/jabłko starta na duzych oczkach
twardy ser starty na dużych oczkach (ja tam lubię cheddar...)
kurczak pokrojony w jak najmniejsze kawałeczki, może byc smażony, może być z rożna.
sos:
majonez i jogurt naturalny: pół na pół ( ja biorę po 3-4 łyżki)
sok z cytryny (lubię kwaśne, daję z całej połówki)
mała łyżeczka octu balsamicznego (warto kupić, to się nie przeterminuje a czyni cuda z tym sosem, truskawkami i innymi)
suszone zioła prowansalskie
MOGĘ TO JEŚĆ NA WSZYSTKIE POSIŁKI

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Mravka urodziła!
wiadomość z mejla:
Witam Kochane.06.03 o 20;50 przyszedl na swiat Robert..okruszek ma 2370g.i 51cm. Wokoł szyjki miał pepowine i raptownie spadlo tetno...skonczyło sie CC..Pojechałam tylko zrobic KTG dzis w południe a zakonczyło sie rozpakowaniem. Czekam teraz az mi przyniosa Synka....znieczulenie powoli schodzi. Sciskam ps.sama nie wierze,ze to sie wydarzyło

Gratuluję ale niespodzianka! Zdrówka i szybkiego powrotu do domku
Jakże to, urodziła? ZONK
pieknie gratuluję, ale szczerze - krew mi zmroziło... jeden dzień różnicy w terminie na ktg i byłoby nieszczęście...

Czekam niecierpliwie na newsy od emigry i aguśki

Lenka, gratuluję 34 tc

idę zabuszować na maila, dawno nie oglądałam.
Stary 2012-03-07, 08:49   #3272
aalegna
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

witam
ja wczoraj niezły kryzys złapałam, głowa mnie tak bolała że o 19 już w łóżku spałam a po 20 jak na złość 3 telefony od rodziny czy czasem już nie urodziłam już teraz wiem co wy czułyście jak pisałyście ze was takie telefony dobijają u mnie jeszcze jak na złość trafili na dzień kryzysu więc już wogóle myślałam że ich wystrzelam
a teraz biegne nadrabiać bo widze że kolejne dzieciątka na świecie
Stary 2012-03-07, 08:49   #3273
gosia261282
Gang Iren

Emigra napisala,ze chociaz odeszly jej wody to skurczy na razie brak.
Mala ok,wedlug Usg wazy 3200.Jednak musi lezec,bo malutka ma za wysoko glowke i moglaby sie owinac pepowina.
Napisalam jej o Mravce i Emigra gratuluje.

Trzymamy kciuki,zeby akcja sie rozwinela i zeby Julka nie dala rodzicom za dlugo na siebie czekac!
Stary 2012-03-07, 08:59   #3274
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dzien Dobry Dziewczynki

MRAWKA GRATULACJE!!! niech Robert rosnie zdrowo i Tobie duzo sil!!!

no ciekawe jak Aguska, Emigra i Ewelajna i moze u Asiki cos sie ruszylo w koncu.

Rumiankowej Dorotka sliczna

Gosiu a ''wojna polso-ruska'' bo pytalas - to dla mnie masakra pod wzgledem tresci - juz nie chodzi mi o te wszystkie bluzgi co minute, ale o tresc-fabule (chodzi mi o narkotyki i te zryte mozgi''. Tz mnie uprzedzal (bo czytal ksiazke), ze moze mi sie film nie spodobac - bo zna moje zdanie o narkotykach, ale chcialam obejrzec. przekaz co narkotyki robia z mozgiem i zyciem czlowieka genialny, Szyc gra swietnie swoja role. ogolnie film ciezki pewnie tak jak i ksiazka.

co ja dzis przezylam na tronie to ludzkie pojecie przechodzi, az robilam sobie oklady zimnym recznikiem, to chyba jakis przedwstep do porodu albo nie wiem, ale przezywalam katorgi i bylam tak wymeczona ze az przyszlam sie polozyc na chwile i Was poczytac a zaraz ide sie szykowac i na wizyte.

dzis zaczynam 39 tydzien!!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:59   #3275
julliczka
Rozeznanie

O i znów ktoś mnie wyprzedził hehe. Emigra napisała mi rano, że nadal cisza, wody się sączą i skurcze słabe i nieregularne. I tak jak pisała gosia to leżeć musi. I Emigra nas pozdrawia wszystkich

Dzielna dziewczyna!
Trzymamy mocno kciuki za Emigrę i inne które może już akcję rozpoczęły

I GRATULACJE DLA MRAVKI!!!!!!!

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:00   #3276
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

ja też już po śniadanku i delikatnej kawce... muszę powoli się zbierać i ruszać na uczelnię, a stąd teraz kawałek mam

Ciekawe jak tam Ewelajna i Emigra...

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Mravka urodziła!

wiadomość z mejla:
Witam Kochane.06.03 o 20;50 przyszedl na swiat Robert..okruszek ma 2370g.i 51cm. Wokoł szyjki miał pepowine i raptownie spadlo tetno...skonczyło sie CC..Pojechałam tylko zrobic KTG dzis w południe a zakonczyło sie rozpakowaniem. Czekam teraz az mi przyniosa Synka....znieczulenie powoli schodzi. Sciskam ps.sama nie wierze,ze to sie wydarzyło

Ojejku jaka niespodzianka
No ale najwazniejsze ze wszystko z Wami dobrze no i ze masz juz okruszka przy sobie klaski:

Wiedzialam ze oplaca sie wejsc i sprawdzic co nowego zanim wyjade na wizyte

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:02   #3277
MoniaHan
Wtajemniczenie

Jolka brzuszek sliczny!!

Stary 2012-03-07, 09:11   #3278
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

ja też już po śniadanku i delikatnej kawce... muszę powoli się zbierać i ruszać na uczelnię, a stąd teraz kawałek mam

Ciekawe jak tam Ewelajna i Emigra...

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Mravka urodziła!

wiadomość z mejla:

woow!
Gratulacje!!! Najwazniejsze że wsyztsko się dobrze skończyło!!! Pozdrowionka dla Mravki i Roberta

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość

Lenka, gratuluję 34 tc
dzięki i ja Tobie też, bo z OM zaczynasz jutro?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Udało Wam się przeczytac drugiego maila od Mravki? bo ja nie moge go otworzyc.

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2012-03-07 o 09:11
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:16   #3279
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
woow!
Gratulacje!!! Najwazniejsze że wsyztsko się dobrze skończyło!!! Pozdrowionka dla Mravki i Roberta

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

tez nie moge przeczytac - sa tylko jakies dziwne znaki, napisalam jej mejla ze wszystkie jej bardzo gratulujemy ale jej wiadomosc jest nieczytelna.

Stary 2012-03-07, 09:19   #3280
19claudia91
Rozeznanie

Co za wieści no co za wieści ! gratulacje dla nowych mamus.. A ja właśnie wstałam głodna i chyba pójdę zrobić sobie tosty. U mnie wczoraj nic się nie ruszyło bolał mnie brzuch aby na kibelek :p później głowa zaczęła boleć na dodatek księżyc święcił mi prosto w twarz to tz przysunal mnie do siebie żebym się nie męczyła z tym światłem księżycowym. A teraz idę jeść =D
w ogóle moje sny doprowadzają mnie czasami do bólu głowy..dzisiaj mi się śniło że wyszedł mi czop (ale nie był podobny jak poprzednio do kroplówki) tylko do kawałka węża ogrodowego i w środku miał termometr.. Matko święta.. :p

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:25   #3281
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
o to nie jestem sama

ja się tak zastanawiam ile będę potrzebowała czasu po porodzie by wrócić do swojej wagi albo by być blisko niej, a najlepiej to jeszcze ważyć kilka kg mniej niż przed ciążą
Mnie pociesza to co ostatnio powiedziała mi koleżanka że w ciąży przytyła 10kg a potem zrzuciła 18

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Nikii a to jutro wieczorem zapraszam,bo sie pogotowac musi trochę
W takim razie już się pakuję i wieczorkiem jestem
Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość

Wkurzyłam się bo teściowie się uparli żeby wózek kupić mówili że będzie pod koniec lutego bo nie wiadomo kiedy akcja się rozpocznie a tam nosiedłko w zestawie to na powrót ze szpitala. A do dzisiaj nie ma w końcu tz spytał kiedy ten wózek będzie bo mogę na dniach rodzic z tego co lekarz powiedział to mówili że jutro pojadą dopiero zamówić. Jego mama chyba nie zdaje sobie sprawy tym bardziej że na wózek trzeba czekać tydzień bo to zamówienie w sklepie trzeba złożyć wrrr!....
No fakt zawalili trochę sprawę z tym wózkiem :/

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Dziewczynki.
NIe wiem czy powinnam,ale chciałam napisać,że Emigra pojechała rodzić Odeszły jej podobno wody
Trzymajcie kciuki!

Pozdraowienia dla Was wszystkich
ooooo...

Cytat:
Aguśka trzymam kciuki i czekam na wieści

Napisałam do Asiki co tu u nas się dzieje na wątku i odpisała, że dali jej do zrozumienia, że dopóki nie urodzi to stamtąd nie wyjdzie, a mogą ją trzymać nawet do 42 tygodnia, bo takie mają procedury, że dopiero wtedy mogą dać coś na wywołanie. Ma skurcze, ale rozwarcie nie rusza z miejsca. Napisałam jej, że Zuzia to upraciuszek i napisała, że pewnie tak po tatusiu Macie jeszcze raz pozdrowienia i gratulacje dla rozpakowanych mamuś
Biedna Asika musi się wycierpieć

Cytat:
A mnie przeczyściło latam do kibelka z twardszą sprawą.. A zarazem rzadką co chwilę dosłownie brzuch mnie tak boli
a może kolejny dziudziś Nam się szykuje....

Cytat:

Mravka urodziła!
wiadomość z mejla:

GRATULACJEa to niespodzianka

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
witam
ja wczoraj niezły kryzys złapałam, głowa mnie tak bolała że o 19 już w łóżku spałam a po 20 jak na złość 3 telefony od rodziny czy czasem już nie urodziłam już teraz wiem co wy czułyście jak pisałyście ze was takie telefony dobijają u mnie jeszcze jak na złość trafili na dzień kryzysu więc już wogóle myślałam że ich wystrzelam
a teraz biegne nadrabiać bo widze że kolejne dzieciątka na świecie
u mnie na szczęście jeszcze nikt nie dzwoni ...

Dzień dobry Wam
Miałam dziś kiepską noc.... wstałam tylko 2x do WC, ale jakoś kręgosłup mnie bolał i brzuch jak na @, na dodatek Oskar o 3.30 postanowił dać o sobie znać. Jak już udało mi się zasnąć to budzik TŻ a przed 6 pies strasznie wył i musiałam wyjść go uspokoić. TŻ też jakoś kiepską noc miał coś chyba mu się śniło, a potem jakoś czujnie spał.... może śniło mu się że zaraz zacznę rodzić
Co raz częściej powtarzam mężowi że ja już chcę urodzić!! ale jeszcze nie mogę bo za wcześnie....

Ciekawe jak tam akcja rozkręca się u Aguśki...

Karolca za dzisiejszą wizytę

Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2012-03-07 o 09:30
Nikii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:29   #3282
cottonpuma
Rozeznanie

Cytat:
woow!

owszem, jutro
czyli jakby nie patrzeć, do OM zostało 50 dni a z usg wychodzi 40. Gdzie to uciekło? ledwie z wami świętowałam studniówkę...

ja też nie odczytałam od mravki...
ale za to od fot koni az cukier mi podskoczył
wiem ,że powinnam się zachwycać najmłodszą córką, ale starsza ma takie pięęęękne włosy. Zachwycające. Nie mogę przestać patrzeć.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Co za wieści no co za wieści ! gratulacje dla nowych mamus.. A ja właśnie wstałam głodna i chyba pójdę zrobić sobie tosty. U mnie wczoraj nic się nie ruszyło bolał mnie brzuch aby na kibelek :p później głowa zaczęła boleć na dodatek księżyc święcił mi prosto w twarz to tz przysunal mnie do siebie żebym się nie męczyła z tym światłem księżycowym. A teraz idę jeść =D
w ogóle moje sny doprowadzają mnie czasami do bólu głowy..dzisiaj mi się śniło że wyszedł mi czop (ale nie był podobny jak poprzednio do kroplówki) tylko do kawałka węża ogrodowego i w środku miał termometr.. Matko święta.. :p
cyce opadają co za sny!
Stary 2012-03-07, 09:39   #3283
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
o
ja też nie odczytałam od mravki...
ale za to od fot koni az cukier mi podskoczył
wiem ,że powinnam się zachwycać najmłodszą córką, ale starsza ma takie pięęęękne włosy. Zachwycające. Nie mogę przestać patrzeć.

dziwne ... jak otwieram meila od Koni to też mam jakieś znaczki i zero zdjęć :/ więc jak je widziałaś??
Stary 2012-03-07, 09:41   #3284
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Emigra napisala,ze chociaz odeszly jej wody to skurczy na razie brak.
Mala ok,wedlug Usg wazy 3200.Jednak musi lezec,bo malutka ma za wysoko glowke i moglaby sie owinac pepowina.
Napisalam jej o Mravce i Emigra gratuluje.

Trzymamy kciuki,zeby akcja sie rozwinela i zeby Julka nie dala rodzicom za dlugo na siebie czekac!
To jeszcze Emigra w stresie będzie dobrze, czekamy na rozwój sytuacji

a z Mravki ktg to też była jakaś akcja, że kobieta z Lux medu zadzwoniła i przełożyła jej jakoś termin, nie? Dobrze, że wszystko się skończyło ok!
A ja zaczynam się bać, bo wizyta za dwa tygodnie dopiero, a o ktg to sobie mogę pomarzyć

Koniakonia śliczne zdjęcia masz na prawdę piękne córeczki, więc nie dziwię się, że chcesz trzeciego dzidziusia

Rumiankowa Dorotka jest superaśna podziwiam Cię, że dałaś radę z sn, jesteście niesamowite

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:41   #3285
srubokretka
Raczkowanie

Ale wspaniałe wieści! Mravko, gratuluję!
srubokretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:46   #3286
gosia261282
Gang Iren

Konia foty rewelacja!!
Kaja boska!Zreszta tak jak i siostrzyczka.Udaly ci sie dzieciaczki!
A jaki cyc imponujacy!Podziel sie,co?
Stary 2012-03-07, 09:56   #3287
alamig
Zakorzenienie

Cytat:

Mravka urodziła!
Ogromne gratulacje
Stary 2012-03-07, 09:59   #3288
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

Mravka urodziła!
wiadomość z mejla:

Gratulacje dla Mravki

Cytat:

a ja myślałam, że mam dziwne sny

Śniło mi się, że spotkałam się z jedną z naszych mamusiek (ale nie wiem którą!), zachwycałyśmy się maluszkiem i w ogóle, później oglądałyśmy album ze zdjęciami i tak od zdjęcia do zdjęcia trafiłam na swoje zdjęcie z dzieciństwa. Okazało się, że jesteśmy ze sobą spokrewnione a o tym nie wiedziałyśmy

Drugi sen był dziwniejszy.
Siedziałam w moim aucie na miejscu pasażera. Z psem. Podjechał kumpel syrenką bo coś chciał. Dodam, że moje auto stało na srodku uliczki. Otworzył drzwi od auta, pies uciekł i załatwił się na chodniku, więc musiałam posprzątać po psie. Kolega "testował" nasz wózek - woził mnie w nim Gdy szłam do domu zawołał mnie sąsiad - była u niego policja, zawiadomił ją, bo widział, że mój piesek robił kupkę i że nie posprzątałam. Chcieli dać mi 500 zł mandatu, więc tłumaczę, że jaki mają dowód na to, że ta rozdeptana wielka kupa pochodzi od mojego małego psa. Poza tym minęło tyle czasu, że ktoś inny mógł iść ze swoim pupilem a sąsiad tego nie przyuważył i najlepiej zwalić winę na kogoś, kto o porządek dba. A potem zapytałam się pana policjanta czy nie wie ile wysiłku kosztuje mnie schylenie się do ziemi z takim brzuchem, bo nawet nie daję rady zakładać butów i odpuścił.

Z rana dzwonili już do mnie z gabinetu lekarskiego, czy wizyta jest aktualna
Mąż też dzwonił, że dziś obowiązkowo mam kupić wszystko to, czego brakuje mi do szpitalnej torby. Bo on chce już wolne

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:00   #3289
gkatarzynka
Zadomowienie

Dzień dobry!!!
No i znów gratuluję świeżym Mamusiom

Tempo niesamowite....
A ja idę upiec biszkopta bo mnie nosi za ciastem... i nawet sobie wymyśliłam, że zrobię masy z galaretek i ubijanego mleka skondensowanego.....aż mi ślinka cieknie....
a sałatkę będę robić jutro, ale jak będzicie tyle fajnych przepisów podawać, to chyba codziennie trzeba będzie
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:13   #3290
aalegna
Wtajemniczenie

qsloncu wielkie brawa
emigra ale szok, zaskoczyła nas na maksa tak nagle.... też tak chce ona miała termin kilka dni po mnie, ja sie tak nie bawie
Mravka gratuluje tego maleństwa
konia cudne zdjęcia
rumiankowa cudna córcia kurde zaraz chyba sie pobecze
Stary 2012-03-07, 10:17   #3291
tynka88
Zadomowienie

u mnie nocka dzisiaj kiepska, łaże po nocy ,wstaje ,krece sie ,rozmyślam, siusiam ,jesc mi sie chce i tak w kolko, wczoraj bolala mnie miednica i nogi i łydki , pewnie za duzo chodziłam.

Desiu ja tez tak bardzo tego 17 kg nie odczuwam, moze sie przyzwyczaiłam . Te humory to mam z ograniczen jakie wymaga na mnie ciaza, tzn przewaznie z braku konkretnego ruchu, pobiegałabym sobie, pomiziała sie z TZ, napiła piwka i nie byloby problemu no ale synun -książe wyskoczy to miejmy nadzieje beda same radosne dni

sałatke z selerem konserwowym od rybki jadłam ostatnio i przepyszna
wiekszosc sałatek zapisuje

Emigra kciuki) ale jestescie dziewczyny expresowe

Mravka gratulacje ale niespodzianka!

Rumiankowa Dorotka jest przesliczna

Konia w koncu Ale masz kochane córunie a cyce wow

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:18   #3292
lena_mi
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki, wiadomości od Aguśki sa takie, że..

Usunęli Adze już krążek, lekarz zrobił masaż (Aguśka ledwo nie odpłynęła, takie to nieprzyjemne..). Rozwracie na 2,5 palca, szyjki praktycznie brak.
Tęskni już bardzo za Filipkiem i ciężko było się Jej rozstać rano z Synkiem
o 12 ma USG i KTG, więc grzecznie czeka.

A my mocno,mocno trzymamy kciuki, żeby jak najmniej bolało i poród był szybki!!!
Stary 2012-03-07, 10:20   #3293
karolca
Zakorzenienie

Wiecie co... nie wiem czy mam się z tego śmiać czy nie...
ale od rana jestem tak płaczliwa jak nigdy

Kciuki trzymam za wszystkie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-03-07, 10:22   #3294
lena_mi
Zakorzenienie

Rumiankowa śliczna Twoja Dorotka!

koniakonia, dzięki za dedykowaną fotkę, jest rozczulająca, jak wszystkie zresztą, super masz Córcie, ślicznotki obie! Kurcze mnie to już bierze łzopotok, ale co poradzić..
A cyca rzeczywiście byś troche podzieliła, bo ja to mizerna taka przy Tobie
Stary 2012-03-07, 10:22   #3295
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:

Usunęli Adze już krążek, lekarz zrobił masaż (Aguśka ledwo nie odpłynęła, takie to nieprzyjemne..). Rozwracie na 2,5 palca, szyjki praktycznie brak.

A my mocno,mocno trzymamy kciuki, żeby jak najmniej bolało i poród był szybki!!!
Aguskaa dasz rade !!! : kciuki:
Stary 2012-03-07, 10:25   #3296
tynka88
Zadomowienie

oby Aguśka szybko miała drugiego synka przy sobie i szybko wróciła do Flipika.

Robie dzis puplpety w sosie pomidorowym , zeby mi tylko wyszlo dobre , bo mam spora ochote

Karolca płacz! bedzie Ci tylko lepiej jak jak sobie poplacze to poznije taka wyciszona jestem iw szystko mi zwisa

Wiecie co mi wczoraj TZ wyznał... ze jak chodziłam w tych kalesonach po domu, to on sie nic nie odzywał, ale ze sobie pomyslal ze tearz to juz koniec, przed slubem tak ladnie i wszystko pieknie, a teraz to juz prawdziwa mamuska, kalesony i ze juz koniec ze mna, niby w żartach ale wiecie jak to jest wyznal mi tez ze odkad zamienilam kalesony na getry to inaczej na mnie patrzy, pytalam czemu nie powiedzial wczesniej ze te kalesony nie przejda, ja mu zawsze mówie jak mi cos nie pasuje, dobrze ze sie w pore opamietałam:P

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2012-03-07 o 10:29
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:26   #3297
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
oby Aguśka szybko miała drugiego synka przy sobie i szybko wróciła do Flipika.

Robie dzis puplpety w sosie pomidorowym , zeby mi tylko wyszlo dobre , bo mam spora ochote

Karolca płacz! bedzie Ci tylko lepiej jak jak sobie poplacze to poznije taka wyciszona jestem iw szystko mi zwisa
tylko ja nie mam powodu do płaczu tak po prostu mi się łzy wylewają (wody mi odchodzą? )
To, co leżało mi na sercu to wczoraj męzowi wygarnęłam aż zapytał się czy okres mam dostać

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-03-07, 10:28   #3298
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

karolca, burza hormonów, to już końcóweczka i z tego co zauważyłam dużo dziewczyn płacze w tym czasie..
A to może ten nowy słynny objaw zbliżającego się porodu?
Stary 2012-03-07, 10:29   #3299
Madziara 26
Rozeznanie

Gratulacje dla mravki i qslońcu

Aguśka, Emigra i Asik trzymam kciuki obyście jeszcze dziś tuliły swoje maluszki

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:33   #3300
88natka
Zadomowienie

MRAVKA gratulacje
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

może wody CI się sączą jak emigrze
Cytat:

trzymamy

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości