|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kurCakowo AjĆ loffciamy kurCacki i rosioł - ZNO cz. 34
dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- widze, ze na spiewanie Was wzielo to nie nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- aha, musze prowadzic monolog chce mi sie siku a nie chce mi sie isc ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- nie chce mi sie wstawac a jestem rowniez glodna ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- jestem samaaaaaa niekochanaaa
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Konto usunięte
|
Cześć Wam
![]() Przyszłam się przywitać i wracam oglądać Leona Zawodowca ![]() A później idę na spacer ;D w końcu mogę odpocząć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
tup tup tup asmeniunia idzie sisi
![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
jem sniadanko mniam mniam ale dobre
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- spiochy jedne, dzien marnujecie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Jakie spiochy ja jestem, tylko nadrabialam ![]() Wczoraj mnie troche wkurzyly wasze slowa o zno, ale pewnie dlatego ze ogolnie mialam zly dzien. Kazdy ma swoje zdanie i je szanuje o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
teraz to ja prowadze monolog, tego jeszcze nie bylo
![]() Wysłałam CV i list moty na ogłoszenie do banku, nie muszę przecież pracować w zawodzie .. A jednak nie monolog :P A że zno nie ma plusów itp, że to nie ma sensu, że katrusia się nie nadaje do tego, że chciałaby mieć Tż blisko, to jakoś odniosłam do siebie, ale w sumie mi zno pasuje ![]() Edytowane przez madlen345 Czas edycji: 2012-03-07 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32768078]kochali się namiętnie w męskiej ubikacjiiiiii
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Agnieeeeszka już dawno tutaj nie mieszka.. o nie nie nie ![]() Agnieszkę zostaw w spokoju ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- O Tobie pisałyśmy ![]()
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, ze nie musisz- szczegolnie jesli NA RAZIE w zawodzie nie mozesz znalezc pracy (na razie bo zycze Ci abys znalazla). Ja rowniez jestem misiaczek-przytulaczek do tego zazdrosna, zaborcza, lubiaca kontrolowac wszystko i nie wyobrazam sobie siebie w ZNO ale WIERZE, ze jak ludzie sie kochaja i chca byc ze soba i maja jakies tam swiatelko, ze za dwa lata beda ciagle razem to sa w stanie to wytrzymac. ZNO o nieokreslonym czasie (jak np norka) sobie nie wyobrazam. Jasne, ze sa plusy ZNO i wierze tez, ze jak ktos sie przyzwyczai do tego to potem ciezko sie przyzwyczaic do TZta na codzien i tak wynikaja rozstania ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Nie zdałam.
#1632 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;D
mam kanapeczki z własnoręcznie robioną pastą jajeczną mogę się podzielić podczas mojego nadrabiania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Wtajemniczenie
|
Miałam koszmara dzisiaj.
Śniło mi się, że wiemy że Tż umrze w ciągu najbliższych dni, poszedł zamówił sobie kostnice, trumnę, garnitur żebym później nie miała kłopotów. Obiecał mi że po śmierci do mnie wróci. A ja mu powiedziałam, że jak nie wróci w ciągu trzech dni to pójdę za nim. I tak się stało. Zostawiłam A. w krainie zabaw a sama poszłam do wesołego miasteczka się zabić. Skoczyć z diabelskiego młyna... Ogólnie interpretacja snu to: moje długie i szczęśliwe życie, pomyślność, jakiś przełom w życiu, że nie potrzebnie myślę o przyszłości i się zamartwiam, pomyślność materialna, dojście do celu w życiu. ALE: rozpad małżeństwa ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- I co teraz? Jakiś egzamin komisyjny, coś takiego?
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dlaczego Wy tak wierzycie w senniki?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Wtajemniczenie
|
A dobrą masz tą pastę? Jak zrobiłaś? Bo chodzi za mną od kilku dni...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Asme mi wlasnie dzisiaj mija 5,5 roku w zno
![]() ![]() Katrusia ![]() Lady ale sny sie tlumaczy odwrotnie jak wiesz, wiec bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Nie, że wierze... Po prostu tak mnie ten sen przeraził, że zaczęłam sprawdzać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
#1639 |
Zakorzenienie
|
karolca dobry ten kot, ale jak z moja przyjaciółką jej kota kiedyś kąpałyśmy to była masakra we dwie musiałyśmy go trzymać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | ||
Zakorzenienie
|
Nadrobilam i zgadzam sie. Ja sie nie nadaje do ZNO, nie akceptuje ZNO i nie powinnam byc w takim zwiazku bo szaleje. Mysle jednak, ze jak pojde na studia i do pracy to bedzie lepiej.
Wiem, ze powinnam sobie zajac czas. Mniej czasu dla siebie= mniej czasu na myslenie. Katrusia wszystkie zawsze mowia "znajdz sobie jakies zajecie" a prawde powiedziawszy to nie jest takie proste jak np w moim wypadku kiedy prawie nic mnie nie interesuje ![]() Pamietam jak TZ byl tu a ja w PL, to byla istna masakra, potrafilam dostac paranoi jak sie nie odezwal od rana a zadzwonil dopiero wieczorem. Nie tyle, ze wyobrazalam sobie, ze mnei zdradza tylko sie martwilam, wymyslalam sobie, ze cos sie stalo... nigdy wiecej. [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32766918] lady najgorzej ZNO przechodzi jednak asme ![]() Tak, zgadzam sie ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32766937]Katrusia przy asme to mały pikuś ![]() ![]() Cytat:
lady ja pamiętam jak asme jeszcze nie mieszkała z TŻ-em ![]() Mam TZ JESZCZE przy sobie, lady Ciebie nie bylo jak nie mieszkalam z TZtem, nawet nie chcialabym wracac do tych watkow i czytac tego ![]() Masakra... Cytat:
![]() dla mnie tez nie ma ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Będę pisała podanie o warunek krótkoterminowy.
Kuwa wszystkie koleżaki zdały, a ja oczywiście jak zwykle jestem wyebana w kosmos!! Mam dosyć tych pieprzonych studiów, jestem tu kuwa sama, zupełnie sama, sama muszę sobie ze wszystkim radzić bo oczywiście TŻa nie ma nigdy! Siedzę tu sama, nie ma mnie kto wspierać, kuwa uj z tym wszystkim!! Dosyć mam, prdolnęła bym najchętniej tym wszystkim w cholerę!! Nie cytować.
#1642 | |||
Zakorzenienie
|
Poprawisz
![]() Cytat:
![]() Ja nie wierze, jakby sie mialo spelniac wszystko wedlug sennikow to juz bym pol rodziny usmiercila ![]() Cytat:
prawda jest taka, ze zdarza sie rowniez iz ludzie w ZNO nie potrafia sie ze soba dogadac na codzien. Cytat:
![]() przez pierwszy miesiac bede w histerii i zalamaniu nerwowym, potem to przejdzie w smutek, w zlosc i tak od nowa ciagle ![]() bede sie widywac z tz raz na dwa tyg
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak słyszę "byli my, robili my" to o zgrozo ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;32764535]ja wam nie dogryzam jak wy nie spędzacie z TŻ-ami tych dni bo akurat są w pracy i nie wracają specjalnie na ten dzień i dlatego mi się robi przykro bo mimo wszystko częściej się widuję ze swoim TŻ-em niż niektóre z was.. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- nie piszę TŻ karolci ją zdradza w delegacjach nie piszę TŻ norki ją zdradza na morzu z rybami nie piszę TŻ kogoś tam zdradza ją ze swoją pracą.. (przepraszam że podałam karolce i norkę.. nic do was nie mam..)[/QUOTE] Kopka nie wiem czy to nadrobisz i przeczytasz czy nie ale napiszę co mam do powiedzenia bo jakby nie było odzywałam się w tamtej dyskusji. Po pierwsze sama przedstawiałaś nam Tż jako osobą, która ma swoje za uszami zatem wnioski nasuwają się same, po drugie gdyby któraś z nas miała taką sytuacją nie powiesz mi, że nie wyciągnęłabyś takich wniosków czy podejrzeń, wybacz ale dla mnie praca pracą ale Twój Tż złote góry Ci obiecuje jak wracacie do siebie a potem no niestety nic z tego nie ma. Jedne kwiaty na walentynki dla mnie nie rekompensują świąt podczas których na pewno nie pracuje, ani poszczególnych dni. Tłumaczysz, że to praca jak praca i gdybyś Ty nie opowiadała śmiesznych historii związanych z tymi kurami to nikomu do głowy by nie przyszło kontynuowanie. A tak to co ? Masz pretensje, ze ktoś pisze co myśli ale to tak jak Patrysiowa pisała jak Ty komuś dowalałaś czy się nabijałaś to nikt nic nie mówił. To forum. Piszesz, że nikt Ci uwagi nie zwrócił, widocznie ktoś potrafi wziąć to przez palce. Pisałam że to Twój związek i Twoja sprawa nam nic do tego ![]() A to, że chciałybyśmy czasem dobrze dla Ciebie i żebyś miała kogoś kto by potrafił Cię docenić również w ważne dni to fakt masz rację nasza wina. Amen. kochana nie martw się... wszystko się poukłada Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć Un ![]() u mnie też kolejny dzień pięknej pogody ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
Prdle, nie mam siły na to wszystko
![]() ![]() ![]()
#1646 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co... trochę się boję dzisiejszej wizyty
![]()
#1647 |
Zakorzenienie
|
Asme nie mam pojęcia kiedy koniec zno... może za 2-5lat... Wszystko zależy od tego czy Tż będzie miał dobrą pracę i czy uda mi się tam dostać pracę, bo nie zamierzamy chyba w PL mieszkać skoro on tam w DE całe życie mieszka
![]() Wszyscy mi mówią, żebym się tam przeprowadziła, ale łatwo mówić jak on mieszka z rodzicami i mają dwa pokoje to przecież nie jest tak lekko ;/ do tego co on jeszcze studiów nie skończył.. Nikt nie wie jak mi ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Wlasnie! Zapomnialam sie wypowiedziec w sprawie kopnientej, ktora pisala, ze jej przykro bo sie nabijamy
![]() Cytat:
Sama nam opowiadalas jak zlapalas TZta, ze Cie zdradza (a potem wcisnal Ci jakis kit a Ty uwierzylas). Sama opowiadasz historie z kurami i sie smiejesz. I tak jak napisala patrysiowa, Ty wielu osobom piszesz co myslisz- bezposrednio. Wiec dlaczego my mamy milczec? Nie nabijalam sie z pracy Twojego TZta, ze utrzymuje sie z kur tylko tak o, ogolnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W końcu czuć, że idzie wiosna ![]() Cieszę się, że śniegu już u mnie nie ma ![]() Brzmi smacznie ![]() Muszę spróbować w weekend taką pastę zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ogromnego dola i dziele sie tym z osobami naokolo bo taka jestem. Ty widocznie milczysz. Dla mnie wizja dwoch lat w ZNO jest straszna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.