Zazdrośnice część 51 :) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 08:40   #4501
vicky7
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
corn flakes to kukurydziane a nie owsiane przeciez
aaaaa....to juz wszystko pomieszałam :brzyda l:
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:44   #4502
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
bobry

wymeczona jestem, ale spac nie moge

Co ja sen dzis mialam Widac odrazu, ze z goraczka walczylam w nocy. Snilo mi sie, ze bylam Serena z Gossip Girl i mialam wlasna firme organizujaca wesela. Siedzialam na jakims murku z Danem i z Chuckiem i jakas mloda dziewczyna podeszla i zaczyna nawijac, ze ona wyczytala na Gossip Girl, ze Dan z Serena sa sobie przeznaczeni i ze czemu my sie jeszcze nie pobralismy. Ja powiedzialam, ze moze dlatego, ze Dan mi sie jeszcze nie oswiadczyl i przerwrocilam oczami. Dan wstal, niby urazony i gdzies odszedl a w tym czasie Chuck padl na kolana przede mna z fioletowym, plastikowym pierscionkiem i powiedzial, ze jak Humphrey sie nie zdecydowal to on zlapie byka za rogi i mnie poprosi o reke. Wtedy Dan wyszedl zza rogu, wcisnal sie miedzy mnie i Chucka i wsadzil mi wielki brylantowo-czarny pierscionek i zaczelismy isc w kierunku apartamentu gdzie mieszkalismy i ja w myslach powtarzalam sobie, ze musze opowiedziec to wszystko Zazdrosnicom a potem wciaz idac powiedzialam do Dana, ze ja nie moge planowac swojego wesela gdy mam tyle czyichs do zaplanowania i on tak stal wryty i sie nie odzywal. The End.
genialny sen

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
aaaaa....to juz wszystko pomieszałam :brzyda l:

jade do UP trzeci raz z rzedu - tym razem bede przed 10 to moze dostane numerek zeby sie przed 15 dostac do urzedu

biore mp3 i Twoj styl co by tam nie umrzec z nudow - w ogole mam 4 nowe gazety do czytania i nie wiem od ktorej zaczac
Stary 2012-03-07, 08:45   #4503
raingirl
Zakorzenienie

Cześć

Wczoraj u mnie w pracy totalnie i definitywnie posypał się serwer i w związku z tym mieliśmy prawie wakacje - z braku innego zajęcia robiłam to, co mi ostatnio pasuje najbardziej - czyściłam mapy hybrydowe, a w związku z awarią do domu wysłano 3/4 innych pracowników i mieliśmy błogą ciszę i spokój biorąc pod uwagę to, co ostatnio się dzieje, to naprawdę miła odmiana - a nie...ciągle biegają, wrzeszczą na cały regulator - gorzej niż w podstawówce nie tak dawno dostaliśmy grupowo maila od szefowej projektu, że zachowujemy się za głośno - ciekawe, że największy raban to robi właśnie ona

...i to był jeden jedyny raz, kiedy ja poszłam już do domu a pracownia informatyczna wciąż pracowała

Dziś mam nadzieję na powtórkę z rozrywki
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 08:55   #4504
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:

jade do UP trzeci raz z rzedu - tym razem bede przed 10 to moze dostane numerek zeby sie przed 15 dostac do urzedu

biore mp3 i Twoj styl co by tam nie umrzec z nudow - w ogole mam 4 nowe gazety do czytania i nie wiem od ktorej zaczac
U Ciebie dopiero na 10 się idzie do UP?
U mnie jak sie nie jest o 6 w kolejce to już żegnaj numerka. Mój brat był w styczniu o 7 to gdyby nie jego kolega który był o 5,30 i wziął numerek tak na zapas to on już by sie nie dostał.

Żelusie http://demotywatory.pl/3721866/Marzenia-z-dziecinstwa
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:03   #4505
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość

Anioł mówisz że jestes napompowana na tym zdjeciu -to chcialabym zobaczyc Ciebie wtedy kiedy nie jestes
Jak będę wybierać się na chrzciny to przed poproszę Tż aby w całej okazałości mi zrobił fotę
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

weekend spędziliśmy w górach i było wspaniale, ale tu "w domu" układa nam się raz lepiej raz gorzej, z naciskiem na gorzej niestety, M. ma do mnie pretensje, że nie mam kontaktu z jego rodziną, "olewam ich", ale nie chcę o tym myśleć bo się tylko bardziej zdołuję poza tym moja mamcia jutro wyjeżdza na 3 tygodnie do sanatorium daleeeeeko i już za nią bardzo tęsknię odwiedziłabym ją, ale to taka dziura gdzie ani pks ani pociąg nie dojeżdza. szef robi domówkę w przyszły pt. i pasowałoby się w końcu pojawić chociaż nie mam ochoty a na wt. wstępnie ustawiłam się z patuską byłam wczoraj u okulisty i jak znajdę ładne oprawki to będę zmieniać, bo wzrok gorszy i mam receptę. nie mam kiedy Was nadrabiać no i to tyle co mi na szybko przyszło do głowy
Kurczę właśnie ostatnio o Tobię myślałam . Szkoda , że mąż nie może tego zrozumieć wszystkiego ... ale cóż dasz radę .... jak będzie Ci cięzko wyjrzyj przez okno na WAsz nowy dom i pomyśl , że jeszcze troszkę a tam będziesz
Cytat:
elizka eeee tam teoria to pikuś, dasz radę )) a mój M. w pon. ma egzamin na autobus (musiałam się pochwalić )
To jak mój będzie robił nacięzarowe /tir to też się pochwalę
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Potrzymacie za mnie jutro kciuki o 10.15? Najlepiej za to, żeby nie było wejściówki, a jak już będzie, to żeby mi dobrze poszła...
trzymam mocno
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość

Zalewasz je wrzątkiem, tak aby trochę tej wody było więcej niż napuchnięte płatki, czyli tak 1 łyżka płatków, a wody dwa lub trzy razy tyle. Odstawiasz do wystygnięcia. Potem przemywasz wacikiem twarz tym wacikiem nasączonym tą kleistą wodą. I wszystko Można też samymi platkami twarz umyć, tylko to babranina większa
chyba muszę spróbować . A co ile robisz taką zalewę z tych płatków ? ponieważ za długo chyba to też nie może stać ?

Witam
Nie wiem czy coś sobie w rękę nie zrobiłam strasznie mnie boli i dziwnie się z nią czuję jeśli do jutra mi nie przejdzie/ nie polepszy się to chyba będę musiała do lekarza jechać
Stary 2012-03-07, 09:06   #4506
BYou
MBZ♥

Arrakis jak Siostra mi wyśle to prześlędziękuję
temat W narazie milczący bo czekamy na odpowiedź

Osz jak tam zakwasy?

Simply ale sen

Magda będzie, będzie

Tysia wiosnowanie

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:11   #4507
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Skończyłam naukę, nie wiem, ile umiem, nie wiem, o co babka może pytać... Dziękuję za kciuki

Już tak bardzo chciałabym skończyć studia...
powodzenia!!!

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
rosomakiem

czujęsięjak zakochana nastolatka
Mąż przyjeżdża w piątek

lecę nadrabiać
czołgiem
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
bobry

wymeczona jestem, ale spac nie moge

Co ja sen dzis mialam Widac odrazu, ze z goraczka walczylam w nocy. Snilo mi sie, ze bylam Serena z Gossip Girl i mialam wlasna firme organizujaca wesela. Siedzialam na jakims murku z Danem i z Chuckiem i jakas mloda dziewczyna podeszla i zaczyna nawijac, ze ona wyczytala na Gossip Girl, ze Dan z Serena sa sobie przeznaczeni i ze czemu my sie jeszcze nie pobralismy. Ja powiedzialam, ze moze dlatego, ze Dan mi sie jeszcze nie oswiadczyl i przerwrocilam oczami. Dan wstal, niby urazony i gdzies odszedl a w tym czasie Chuck padl na kolana przede mna z fioletowym, plastikowym pierscionkiem i powiedzial, ze jak Humphrey sie nie zdecydowal to on zlapie byka za rogi i mnie poprosi o reke. Wtedy Dan wyszedl zza rogu, wcisnal sie miedzy mnie i Chucka i wsadzil mi wielki brylantowo-czarny pierscionek i zaczelismy isc w kierunku apartamentu gdzie mieszkalismy i ja w myslach powtarzalam sobie, ze musze opowiedziec to wszystko Zazdrosnicom a potem wciaz idac powiedzialam do Dana, ze ja nie moge planowac swojego wesela gdy mam tyle czyichs do zaplanowania i on tak stal wryty i sie nie odzywal. The End.
trzeba było powiedzieć że nie możesz być z Danem bo on kocha Blair, tak samo jak Chuck. I że wolisz być z kimś innym, tylko jeszcze nie wiesz z kim, bo nawet Nate jest zajęty

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 09:17   #4508
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem, przeleciałam Was ale mi czesci nie zacytowalo
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

jeszcze się paparazzi zjadą i będziemy na pudlu
Kawka jest taka jak na wątku - ocieka nią za☠☠☠istość słowem: nie krzyczy, ale ma donośny głos no i zawsze mówi ciekawe i fajne rzeczy, więc słuchanie nie boli, a wręcz przeciwnie - *wazelina mode on* to czysta przyjemność *wazelina mode off*
o matko padłam naprawde ?? wiesz co od lat nosze sie z zamiarem pojscia do laryngologa bo mam wrazenie ze moze przyglucha jestem ostatecznie dzieki Tobie sie zdecydowalam
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
chyba Kawka pali jeszcze... nie wiem... ktoś na pewno pali, bo na balkonie było sporo dziewczyn

sama znam się najlepiej, więc uwierz mi - opisałam się wiarygodnie

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Med - wiem, jestem brokatowa
popalam rekreacyjnie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
a ja pije czystą bez popitki nie umiem inaczej.
ja popijam woda mineralna gazowana

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Mam MEGA WIELKI OGROMNY zgryz. TŻa prawdopodobnie nie będzie w ten weekend - wywalą go do Austrii. W związku z tym albo się zobaczymy 17-18 marca... albo dopiero tydzień później... czyli 3 tygodnie bez widzenia się i nie wiem, co zrobić... jak coś to zaklepałam już wolne w pracy... demyt!!!

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------
bierz go ze soba jakos przezyjemy a potem sie zwiniecie na nocke do hotelu

Cytat:

weekend spędziliśmy w górach i było wspaniale, ale tu "w domu" układa nam się raz lepiej raz gorzej, z naciskiem na gorzej niestety, M. ma do mnie pretensje, że nie mam kontaktu z jego rodziną, "olewam ich", ale nie chcę o tym myśleć bo się tylko bardziej zdołuję poza tym moja mamcia jutro wyjeżdza na 3 tygodnie do sanatorium daleeeeeko i już za nią bardzo tęsknię odwiedziłabym ją, ale to taka dziura gdzie ani pks ani pociąg nie dojeżdza. szef robi domówkę w przyszły pt. i pasowałoby się w końcu pojawić chociaż nie mam ochoty a na wt. wstępnie ustawiłam się z patuską byłam wczoraj u okulisty i jak znajdę ładne oprawki to będę zmieniać, bo wzrok gorszy i mam receptę. nie mam kiedy Was nadrabiać no i to tyle co mi na szybko przyszło do głowy
Cytat:
BYou wiem, ale świadomość, że kolejna zima też tu będzie i ta atmosfera beznadziejna, z którą nie potrafię i nawet nie chcę nic zrobić, żeby było lepiej mnie strasznie przytłacza. Jeszcze od M. wsparcia nie mam, moi rodzice też mają do mnie pretensje, że się z teściami nie odzywam, więc jestem całkiem z tym sama, ale się nie załamuję
co do imprezy to kurcze strasznie daleko tam mam i nie znam tej częsci miasta i pewnie będę musiała iść sama, bo M. w sb. pracuje i nie lubi mojego bossa ale ostatnio na imprezie z nimi byłam jakoś latem nie licząc wyjazdu na narty, więc by wypadało pójść chociaż na trochę.
kurde a nei ma szansy ze sie wyprowadzicie nawet do czegos malego wynajmowanego, widze ze sytuacja z tescciami wplywa jednak na wasz zwiazek
Cytat:
Clarisku a może warto byłoby się przełamać?zrobić jakąś kolację, usiąść porozmawiać, napić się wódki i zacząć od nowa? czy nie widzisz w tym sensu?
przykro mi ,że się tak dręczysz tym i że jesteś z tym sama
a czemu nie lubi szefa?
no wlasnie moze sprobuj uglaskac "psa"

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
przepraszam, ale nie nadrobie...

dzień dobry!
dziś szkoła, przedszkole, dom

wczoraj miałam brokaciarski wieczór ......
dajesz

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:23   #4509
kkasia007
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1330828946_by_Monissia.jpg (65,3 KB, 31 załadowań)
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:28   #4510
Grapefrutka
Zakorzenienie

dzień dobry

dzisiaj dzień pierwszy dzień wolny i nie wiem co mam ze sobą zrobić

jak ja nie lubię zostawać w domu z tatą - futruje mnie wszystkim co znajdzie i za bardzo rozpieszcza zjedliśmy pyszne śniadanko a przed chwilą po wielkim kawałku piernika

nie wiem co się dzieję na wątku więc nie mam jak się wbić i odnieść do czegokolwiek
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:30   #4511
BYou
MBZ♥

Grape piernik
wciągniesz się, zobaczysz
ile zostajesz?

Stary 2012-03-07, 09:33   #4512
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Grape czy wrocilas do nas na stale ??

Stary 2012-03-07, 09:33   #4513
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape piernik
wciągniesz się, zobaczysz
ile zostajesz?
z marmoladą i cały w czekoladzie był puszota

wczoraj już pisałam ale ten internet jest jakiś dziwny więc może nie wysłało za tydzień w środę już musimy wracać
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2012-03-07, 09:35   #4514
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:

Magda, jedziemy na magazyn - jak to zabrzmiało ja nie mogę się doczekać spotkania z Tobą, maj sister
Ja też!

A co do magazynu, to wieeeeeem, że tak brzmi
Cytat:
corn flakes to kukurydziane a nie owsiane przeciez
Miałam to samo pisać
Cytat:
Magda będzie, będzie
Ale co będzie? torba: Wybacz Kochana, ale mam sajgon w pracy i nei jarzę
Stary 2012-03-07, 09:36   #4515
BYou
MBZ♥

no weź

musiało mi umknąć o tym powrocie:/
to szybko myślałam, że zostaniecie do świąt

Stary 2012-03-07, 09:37   #4516
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Grape czy wrocilas do nas na stale ??
o rany ta pała wygląda groźnie
napiszę że postaram się już zostać na stałe ale nie mogę obiecać że tak będzie na 100% bo nie wiem jaki bajzel mnie będzie czekał po powrocie na wyspę i ile będę miała wtedy czasu ale pewne jest że będę zaglądać częściej

w sobotę oglądaliśmy album (rany nie sądziłam że będzie on tak wielki ) i płytki i wyglądałam tak - wiem że tak trochę pół roku po czasie ale co ja poradzę że tak wyszło
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2012-03-07, 09:37   #4517
BYou
MBZ♥

Magda grzmoconko
Zakochana jesteś i tyle i roztrzepana

Stary 2012-03-07, 09:40   #4518
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
no weź

musiało mi umknąć o tym powrocie:/
to szybko myślałam, że zostaniecie do świąt
a teraz mi przytargał i postawił pod nosem Alpejskie Mleczko to łaciate i też jest pyszne ale już mi miejsca brakuje
tata stwierdził że mu zeszczuplałam więc trza mnie utuczyć
ja to bym już chciała zostać na stałe ale co zrobić
a w ogóle mieliśmy nie przylatywać bo ja miałam tylko tydzień urlopu a jak sprawdzaliśmy bilety to były drogie ale że jak zaklepałam urlop to akurat wrzucili konkret promocję to kupiliśmy i przylecieliśmy na 11 dni - to się nazywa dobra kombinacja z 7 dni urlopu zrobić 11 szefowa bardzo zadowolona nie była ale zgodzić się musiała
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2012-03-07 o 09:42
Stary 2012-03-07, 09:41   #4519
aleksandrettaa
Zakorzenienie

dziń dybry!
Ja też jaram się zlocikiem

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:42   #4520
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
o rany ta pała wygląda groźnie
napiszę że postaram się już zostać na stałe ale nie mogę obiecać że tak będzie na 100% bo nie wiem jaki bajzel mnie będzie czekał po powrocie na wyspę i ile będę miała wtedy czasu ale pewne jest że będę zaglądać częściej

w sobotę oglądaliśmy album (rany nie sądziłam że będzie on tak wielki ) i płytki i wyglądałam tak - wiem że tak trochę pół roku po czasie ale co ja poradzę że tak wyszło
hahahahahahha podoba sie ?

Stary 2012-03-07, 09:49   #4521
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Magda grzmoconko
Zakochana jesteś i tyle i roztrzepana
Aaaaaaaaaaaaaaaa

Hmmm... Zakochana to nie czuję, żebym była mimo wszystko... Po prostu jest dobrze

Ale roztrzepana to tak! No i do tego wiosna, a wtedy zawsze wariuję

Edytowane przez magda2109
Czas edycji: 2012-03-07 o 09:51
magda2109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 09:49   #4522
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hahahahahahha podoba sie ?
w ogóle zapomniałam o albumie i najlepsza akcja była zaraz jak weszliśmy do domu dałam pudło z prezentem mojemu Fifciowi z okazji urodzin - też spore pudło i tyle co sobie siadłam mama wchodzi z tym pudłem do pokoju i mi daje z uśmiechem a ja mina i się jej pytam czy też miałam jakieś urodziny czy jak a ona tylko otwórz to zobaczysz i się śmieje no to otwieram i widzę album i momentalnie
mało powiedziane że się podoba jest taki
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2012-03-07, 10:07   #4523
justyna_dt
Zakorzenienie

Kawa, co Ty, wziąć go do tylu bab!? Dobrowolnie?? Newer!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:11   #4524
najfajniejsza
Zakorzenienie

dzień dobry

chciałam tylko dodać, że osobiście znam jeszcze oprócz tych opisanych przeze mnie: Antii, Grape, Claris, Skimos, Basię, Remedios i pewnie jeszcze kogoś pominęłam, za co z góry przepraszam
tak więc znam spoooorooo żałośnic i jestem z tego dumna

co tam u Was? u mnie naleśniory na obiadek!
do pracy kupiłam jogurt, marchewki i wafle ryżowe - dieto, przybyłam

edit: demot o ulubionej kobiecej pozycji jest o mnie!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:17   #4525
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
w ogóle zapomniałam o albumie i najlepsza akcja była zaraz jak weszliśmy do domu dałam pudło z prezentem mojemu Fifciowi z okazji urodzin - też spore pudło i tyle co sobie siadłam mama wchodzi z tym pudłem do pokoju i mi daje z uśmiechem a ja mina i się jej pytam czy też miałam jakieś urodziny czy jak a ona tylko otwórz to zobaczysz i się śmieje no to otwieram i widzę album i momentalnie
mało powiedziane że się podoba jest taki
bardzo sie ciesze

Cytat:
Kawa, co Ty, wziąć go do tylu bab!? Dobrowolnie?? Newer!
zaopiekujemy sie nim

Stary 2012-03-07, 10:21   #4526
kasia0912
Zakorzenienie

Dobry,ale pospałam do 11

włączam telewizję, a tu od razu,że Smolarek nie żyje.
i dziś mam wolne

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:23   #4527
Gleniusia
Zakorzenienie

Czeeść

śnił mi się synek! tylko że mieliśmy go zanim jeszcze zaczął się poród, miał od razu roczek i nie mieliśmy dla niego żadnej wyprawki więc sklejałam jakiś nocnik z plastikowych części ciekawe, czy się sprawdzi (w sensie płci) już drugi raz mi się synek śni

nadrobiłam ale nie wiem co napisać, chcę na zlot szkoda, że nie jest tydzień później
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 10:28   #4528
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Czeeść

śnił mi się synek! tylko że mieliśmy go zanim jeszcze zaczął się poród, miał od razu roczek i nie mieliśmy dla niego żadnej wyprawki więc sklejałam jakiś nocnik z plastikowych części ciekawe, czy się sprawdzi (w sensie płci) już drugi raz mi się synek śni

nadrobiłam ale nie wiem co napisać, chcę na zlot szkoda, że nie jest tydzień później
olej wszystko i jedźcie na zlot!
a kiedy dowiecie się płci?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

kiedy dowiecie się płci - napisała polonistka
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 10:29   #4529
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Glenia to może i będziesz mieć synka a chcesz znać płeć dziecka czy wolisz mieć niespodziankę ?
Stary 2012-03-07, 10:31   #4530
BYou
MBZ♥

Glenia jak będzie Synuś to znaczy, że masz prorocze sny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości