|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Ja mam jutro 100 dni...
Laski ja nie śpie, nie jem, denerwuje sie non stop..mam pełna głowe rzeczy..i od rana (mimo sprzedazy internetowej) klienta za kilentem.... |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
kuźwa macie już buty, biżuterię, bieliznę a jak ten ćwok nie mam nic i tylko się wkurzam
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() slyszalam, ale zapomnialam ze to dzis ![]() zawsze mnie pocieszysz tym ze nie jestem najwieksza zakupoholiczka
|
|
#1804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2114997669 http://allegro.pl/rabat-25-bransolet...151055798.html
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
mozecie rowneiz polajkowac tego linka na fejsie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zależy jeszcze jak będziesz miała spięte włosy
|
|
#1808 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w ogóle do Was nie zajrzałam :zawstydzony: , byłam taka zmęczona, o 19:00 położyłam się spać, nadrabiam
![]() sinceritta, witaj! Cytat:
? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przypomniało mi się, że kiedyś oglądałam taki film, mały zapragnął od Mikołaja, tatę, dom (narysowała dom, jaki marzy) i braciszka (chyba, chodziło o konkretna płeć); Mikołaj powiedział, że spełni jego życenia, tylko na braciszka będzie mmusiał poczekać 9 miesięcy; jego mama pracowała w agencji nieruchomości i był ten dom z obrazka małego; tata małęgo został facet, z którym mały miał świetne relacje, mama jego go poznała; jak mam była w ciąży, to małemu mówi, a on na to, że będzie braciszek i był ![]() Cytat:
i okolicachw Dziergowicach jest fajnie, nie jest to strasznie daleko, ale już na Opolszczyźnie, kawałek za Kuźnią raciborską Cytat:
niedawno ja miałam 100 dni, aż sama sprawdzę ile mi zostało......chwila prawdy... mamy 45 dni do ślubu
|
||||||||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam tak naprawdę jeszcze sukienki. Co prawda jest na horyzoncie ale po ostaniach staram się nie nakręcać. O biżu nawet nie myślałam, a buty mam wybrane i w sumie się zastanawiam czy je zamawiać już czy nie. W sumie bym mogła bo jak nawet ich nie wykorzystam na pierwszy dzień jakby mi się odwidziały kolorowe to na drugi.
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dobrze trzymają się na nodze? Ja na co dzień mogę takie nosić, ale kiedy tańczę, to muszę mieć jakiś pasek, który trzyma nogę w bucie.
|
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tu prosze będę klikać i klikac i klikac ![]() Cytat:
nie no Ty masz 1 pare, ja patrząc na to co już kupiłam to te będą dopiero 4 o ile sprzedam obecne ale mam kilka typów już ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A%2BPLATFORMIE http://www.zara.com/webapp/wcs/store...4%98TY%2BPLISY - te na razie wygrywają ![]() te są na II miejscu: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...5%81Y%2BBROKAT aaaa... zsikam się jak tych butow nie sprzedam!! jakiego linka?
|
|
#1812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
To ma wpływ na to ile w przyszłości chcemy mieć dzieci? Słyszałam o syndromie jedynaka, który prawie zawsze chce mieć więcej niż jedno dziecko, ale wyłącznie o tym. Może są jeszcze jakieś tendencje?
![]() Ja mam siostrę, młodszą o rok... i od niedawna cudnego siostrzeńca, z którego nie dam zrobić pajaca ![]()
|
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Byłam dziś u neurologa i mnie nie przyjęli, bo nie ma lekarza - mam wizytę 11 kwietnia, a po drodze po raz tysięczny zrobiło mi się słabo i się cieszyłam, że ktoś mi w końcu pomoże. Jutro ma mamusi znajoma załatwiać mi termin na wcześniej, a jak nie to pójdę prywatnie i tu pojawia się problem, bo kobieta do której jestem zapisana jest najlepsza w regionie Zaczęłam cytować niektóre wypowiedzi i mi wszystko zniknęło! ![]() Krzesełka piękne, nową PMkę witam, siostrzeńca proponuję zamknąć z rodzinką w jakiejś spiżarce na czas pierwszego tańca, staraniom o dzidziusia kibicuję, wyprawkę dla bobasa też chcę bo to super pomysł, ginekologa nie lubię, ale jak mus to mus, a o wybielaniu lampą i nakładkowym się wypowiem, jeśli chcecie, bo kolega był przedstawicielem hurtowni stomatologicznej zaopatrującej połowę śląska i mi mówił co warto a czego nie A i uwaga - przyszły moje buty z kvolla Są za☠☠☠iaszcze!! Będą na drugi dzień, choć rozważamy z mamusią czy oby nie na pierwszy
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynak ( ja) później zostaje sam, bo niestety rodzice odchodzą i zostajesz, jak palec. Mąż to jednak nie osoba, w której płynie ta sama krew, jak w siostrze czy w bracie. Więc zostajesz sam i dlatego jedynacy nie chcą mieć jednego dziecka.
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-03-07 o 13:06 |
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
a tego http://fabrykafajnychfot.pl/?p=4010
te buty z brokatem od Ciebie z linka GIT
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie bardzo podobaja mi sie godziny, bo jest w niedziele od 20.30 do 22 no ale 9 razy to chyba przezyje My jeszcze nie zdecydowalismy, bierzemy pod uwage pustynie bledowsa ale bedziemy sie jeszcze radzic fotografa Cytat:
![]() Chyba zaraz cos popelnie - wersja nude http://www.zara.com/webapp/wcs/store...H%2BAUS%2BLACK
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj foty
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczek dawaj foty bo sie podjaralam
|
|
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczęta!
Powróciłam do życia. Pojechaliśmy na weekend do domu i nie było ani chwili by na forum zagościć na dłużej. A tak ze ślubnych spraw: Donieśliśmy akt chrztu i zapowiedzi z parafii TŻta. Oczywiście proboszcz skomentował to tak, że mieszkamy w Krakowie a zapowiedzi z innych parafii. Odpowiedziałam mu, że jak bardzo chce to mozemy to też jeszcze załatwić w Krakowie, ale i tak więcej osób nas zna na miejscu niż tam gdzie obecnie mieszkamy. Rozdaliśmy resztę zaproszeń w rodzinie. Zostali tylko znajomi i rodzina mieszkająca w okolicach Krakowa Planujemy to załatwić do końca tego tygodnia ![]() Byłam w cukierni i ustaliłam wstępny wygląd tortu bo smaki będziemy wybierać 2 tygodnie przed weselem. Będzie z masy cukrowej (nie marcepanowej) a w środku planujemy smaki: wiśniowy, kawowy, orzechowy, śmietankowy i może jeszcze jakiś bo ilość tortów zależeć będzie od liczby gości. Mam już prawie zakupioną bieliznę Prawie wynika z tego, że w sklepie mieli idealny rozmiar stanika, ale niestety nie było w tym kolorze który potrzebuję i Panie mają do mnie dzwonić jak już je dostarczą ![]() Poza tym byłam wczoraj na zabiegu perłowym (peeling kawitacyjny z perłami, maską kremową i na koniec krem nawilżający). Pani pochwaliła moją cerę, że jest dobrze nawilżona co w jest efektem zwiększonej ilości wypijanej wody, idealnego doboru kremów i sotsowania suplementu diety, który zarówno wzmocnił moje paznokcie, rzęsy (sama zauważyłam ze jest ich więcej i są o wiele dłuższe niż do tej pory miałam) i poprawił wygląd skóry. Co do zabiegu, to jestem zadowolona i planuje wykorzystać promocję i zarezerwować zabiegi na kwiecień by buźka i dekolt wyglądały fantastycznie na ślubie ![]() Widzę, że poruszałyście temat wybielania zębów. U mnie jest taka sytuacja, że niecałe 2 tygodnie przed ślubem zdejmuję aparat i od razu lecę na czyszczenie, skaling i piaskowanie zębów. W tym samym gabinecie planuję po dwóch dniach podejść na wybielanie zębów. Myślicie że odstęp dwóch dni od skalingu i paskowania wystarczy na to by wykonać wybielanie zębów? Mój plan wygląda tak: poniedziałek - zdejmowanie aparatu wtorek - czyszczenie, skaling, piarkowanie, czwartek - wybielanie. Wszystko muszę zrobić na 2 tyg przed ślubem bo tydzień przed już będę w domu i jakoś nie mam zaufania do usług oferowanych w moim rodzinnym mieście....
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie sa piekne ja mam juz 2 pary vivienki i te zlote ktore popelnilam ostatnio w stradim, i jakby nie patrzec mam jeszcze trzecie baleronki pudrowe z wizazu
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1826 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wybielania, mój TŻt ściągał neicały rok temu, ortodontka powiedziała, że nie jest wskazane wybielanie zębów po ściąganiu aparatu, że trzeba odczekać min. 2 miesiace. Bo jak ściągają Ci zamki to na zębach zostaje klej, oni ci go szlifują no i chcac nie chcąc zęba też im się zdarzy, więc musisz czekać aż szkliwo sie odbuduje, bo wybielanie też szkliwo osłabia więc to mogłoby być zbyt dużo dla zębów.
|
|
#1827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32765896]dziewczyny proszę Was o kciuki bo w czwartek idziemy z tż o mieszkanko pytać [/QUOTE]![]() Cytat:
Raz wykupiliśmy weekend pod Krakowem w jakims hotelu i nawet bylismy zadowoleni. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1828 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Madziu, rewelacyjne są te Twoje krzesełka, i ten kolor ![]() Cierpliwosc, u mnie w kwiaciarni kazali miesiąc przed przyjść, chociaż nie wiem jeszcze, gdzie zamówię bukiet. Może sama zrobię, może u Jagodzi, a może kuzynka florystka mi zrobi ![]() Kasiamniam, do Twojej piórkowej koncepcji fajnie by pasował ten bukiet, co masz w avatarze. Fryzura: na próbnym czesaniu będę miała robionych kilka, więc dopiero wtedy zdecyduję się na coś konkretnie (miesiąc przed ślubem). Ogólnie to widzi mi się półupięcie na bok, ale jak mi coś innego zaproponuje fryzjerka i będę się w tym dobrze czuła, to nie wykluczam, że zmienię koncepcję. kilianna, tej bratowej to już chyba doszczętnie na mózg padło. Ja rozumiem, że mama jest zakochana w swoim dziecku, ale to nie znaczy, że wszyscy mają je stawiać na piedestale. Rozumiem jakbyście Wy mieli własne dziecko przed ślubem i chcieli z nim zatańczyć, ale tak to z jakiej paki? ![]() prezesik, witaj! lady, gratuluję 4 miesięcy U mnie w takim razie 4,5 zostało.Dzisiaj mam trochę wolnego, to zajmę się drukiem zaproszeń. Oczywiście jak już zrobię finalny projekt finalnego projektu, bo ciągle jeszcze chcę coś zmieniać, zamiast puścić do druku to, co jest. TŻ uważa, że projekt jest już skończony, a mi wciąż coś jeszcze nie pasuje i sama się dobijam Poza tym mam wątpliwości, co do mojego ślubnego looku: nie wiem, czy amarantowy bukiet nie będzie się gryzł ze złotą biżuterią z kryształkami? Rozważam zmianę na bukiet z białych kantadesek i nie wiem, co by bardziej pasowało. Jak sądzicie? Przypominam, że suknia jest biała z opalizującymi ozdobami. A w sobotę jedziemy pooglądać obrączki
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się już nie mogę doczekać aż nasze obrączki będą już gotowe
![]() W sobotę miałam jechać do salonu pokazać suknię do szycia i wymierzyć się ale nie zdążę bo mam zajęcia do 17 |
|
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
a u d r e y
Neny sukienka to Vera Wang model Diana - jak wpiszesz w google to znajdziesz mnóstwo zdjęć. Dodatkowo "moja" w załączniku szyta w PL w salonie pod Krakowem, inspirowana sukienką Neny. LadyStar szyje też podobną tylko z innego materiału, też w tym salonie co ja Wasze suknie są świetne, mam na taka chec tylko góra w serduszko a u d r e y zamieść swoją fotke bardzo prosze ![]() Neny dziękuję ślicznie za galerię zdjeć, pomysły kwitną ![]() jesteście kochane!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

26.11.2011
19.05.2012 
i są moje buty w rozmiarze moim i oczywiście moje obecne buty już wiszą na allegro z nadzieją, że je sprzedam bo tamte chceeee a już się spłukałam 

) że jak przyjmuje się tabletki, to wysyłany jest sygnał do mózgu żeby organizm nie produkował jajeczek, ale jak np zapomnimy tabsa wziąć jednego chociażby, albo 6h później niż powinnyśmy to już mózg wysyła sygnał że można produkować jajeczka i takie jajeczko zostaje w jajniku, bo tabletka przyjęta więc blokuje jego drogę do jajowodu dalej i przez lat kilka jak się bierze tabletki tych jajeczek tam może się trochę uzbierać i w pierwszym cyklu po odstawieniu wszystkie te jajeczka zostają uwolnione i mogą zostać zapłodnione 
W domu musze zrobic tablice
ale popatrzec zawsze mozna 

[/QUOTE]