|
|
#241 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
Cytat:
jakoś nie lubię być tak wywoływana Ale grunt że dla Was było to miłe Jeżeli chodzi o "tyranie cery" to zależy właśnie czego się używa. Jeżeli są to kosmetyki z dobrym składem to wręcz się cerę pielęgnuje ![]() Ale rozumiem ze są różne podejścia do sprawy - np. moja mama poza makijażem oczu i ust nic nie używa - żadnych podkładów, pudrów itp. a z kremów to od zawsze stosuje tylko i wyłącznie krem Nivea klasyczny - ten w granatowych puszkach - niczemu innemu nie ufa i nie kładzie na twarz żadnych przeciwzmarszczkowych cudów i mimo że ma 49 lat to nie ma zmarszczek |
||
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
fari no mi akurat nie musisz mowic c pielegnuje cere a co nie
![]() nawet w najdrozszym podkladzie znajdziesz mase ☠☠☠☠☠☠☠ ktore mga podraznic, pozapychac do pielegnacji masz kremy, maseczki, diete![]() a co do mszy cieszy mnie to, bo bardzo indywidualnie podszedl do nas, nie potraktowal nas jako kolejna pare przynoszaca kase dla niego. do tej pory nie zaplacilismy mu ani grosza za formalnosci slubne. zreszta... no kazdy ma inne podejscie do tego, kazdy ma innego ksiedza w parafii, kazdy przede wszystkim ksiedza musi poznac sam, bo dopoki ja nie poznalam naszego, sugerowalam sie opowiesciami z krypty... okazuje sie, ze czlowiek po prostu rzetelnie podchodzi do tego co robi...
|
|
|
|
#243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
moj wie, to naturalne
mieszkamy razem
|
|
|
|
#245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To Ty się znasz na kosmetykach i ja o tym nie wiem? Tzn. tak profesjonalnie? Aaa no ja tam akurat o podkładach nie mówię ze są pielęgnujące ale o kremach, żelach do mycia czy tonikach mówiłam ![]() O ile podkładu nie nakładam codziennie tylko 1-2 razy w tygodniu o tyle żelu, toniku i kremu używam codziennie i tu dbam od kilku miesięcy o dobre składy (sama się na tym nie znam, ale sugeruję się analizami na blogach czy tu na wizażu) bo wiem z doświadczenia że kremem też można sobie cerę spieprzyć |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no moze nie jakos tak mega profesjonalnie, ale troszke chemii na kosmetologii lyknelam
wiec za jakas wielka znawczynie sie nie uwazam a co do kolorowych kosmetykow: no to tutaj tak, zgodze sie zle zrozumialam po prostu myslalam, ze chodzi Ci konkretnie o kolorowke![]() lece spac, bo pobudka o 5, a o 6 wyruszamy w droge... |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu santom kosmetologie studiowała jakiś czas
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do spowiedzi mam dość sceptycznie podejście, bo niestety ale spowiedź to kolejny głupi wymysł kościoła podobnie jak celibat i niekaralność (tylko przenoszenie) księży za pedofilstwo... powtórzę po raz kolejny, że wierzę w Boga a nie w Kościół i jego doktryny, który jest tak samo ułomny jak każda instytucjajlys super fryzura ![]() Fari super fryzura ![]() santom bezpiecznej podróży ![]() eh dziś smutno mi się zrobiło, bo uświadomiłam sobie, że moja rodzina podupada na zdrowiu rodzice chodzą na badania i będą się leczyć, ale ja po prostu boję się... jak trochę spraw sie rozwiąże to wyleje Wam moje żale Dziewczynki dziś wcześniej się kładę, jestem zmęczona, do jutra, paaa
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Siema! Ale mnie dziś złożyło. Koleżanka dostała pracę (sama ją na rozmowę zapraszałam, buehehe) i poszłyśmy do kawiarni opijać. Uparłam się,że nie chcę wina, więc wzięłam czekoladę. Ostatecznie łyknęłam od koleżanki, zasmakowało mi, więc ta zamówiła nam po lampce.
Efekt: mdłości, bóle brzucha, p0rawie wymioty, boo.....po pierwsze połączyłam czekoladę z winem (baran), a po drugie teraz biorę proszki dowcipne, których nie mogę łączyć z alkoholem, o czym na śmierć zapomniałam ![]() Santom, to weź zarzuć nazwami kosmetyków, których tu w PL używałaś! Takimi niedrogeryjnymi Dobrze, że macie rozgrzeszenie. To teraz co - abstynencja? ![]() Ja tam nie mam zamiaru wszystkiego wyznawać, bo nie żałuję, a jak się nie żałuje to się nie liczy, więc po co. Zresztą ja do kościoła podchodzę jak pies do jeża
|
|
|
|
#250 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Mnie tak cyz siak czekaja dwie ,a moglaby byc tylko jedna. ![]() Cytat:
??czemu zostalam ja przywolana jak mnie jeszcze dzis tu nie bylo i nic o spowiedzi nie pisalam??![]() Cytat:
![]() Jezeli ksieza mieliby normalne podejscie to tematu seksu przedslubnego to i ludzie by sie spowiadali ,a jak oni czekaja tylko na "wspolzyje z chl/dziewczyna ,zeby pociagnac dalej temat to niech spieprzaja gdzie pieprz rosnie Razu pewnego ,pare lat temu moja znajoma zostala wyrzucona z konfesjonalu i nazwana KUR...A.bo wspolzyla ze swoim chlopakiem !!!! Moniq wszystko bedzie dobrze ,wiadomo rodzice nie maja 20 lat ,ale mam nadzieje ,ze to nie cos powaznego .Moj tata tez juz w grudniu 60 skonczyl ,tesciowa w styczniu 65 ,a babcia w tym roku 80 i tez sie o nich martwie ,bo wiadomo ,ze z wiekiem przybywa chorob ,dolegliwosci wszelkich . Moj tz byl dzis u mnie pod wieczor ,a teraz pojechal sie z kolegami pozegnac % przed wyjazdem ,jutro idziemy na tance ostatni raz ,potem jeszcze piatek i wyjazd
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-07 o 22:22 |
|||
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Jeśli o morze chodzi to myśmy zawsze jeździli z rodzicami do Jastrzębiej Góry, natomiast z Jotem byłam w Gdańsku. W jednym i drugim żesmy się nie nudzili ![]() Mordziak mi się goi! Dziś mamy pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej. Bojam się ![]() Kiniuś ![]() Ja jeszcze niedawno używałam tylko pudru i bardzo dobrze mi z tym było, ale niestety. Przyszła zima, z nią wypryski, trzeba się było przykryć, żeby ludzi nie straszyć ![]() Pokomplikowało nam się też z podrożą poślubną, bo jeden najpopularniejszy przewoźnik zawiesza kursy do Druskienników od 1 czerwca. W efekcie plan mamy taki, żeby wyjechać zaraz po obiedzie weselnym (23 coś jest bus) i dopłacić za jeszcze jeden dzień. Wyszłoby, że na miejscu spędzilibyśmy 5 pełnych dni! i w piątek 15 czerwca o 12:00 w busa
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-03-08 o 08:39 |
|
|
|
#254 | |||
|
Rozeznanie
|
Santom aa to Ty po kosmetologii... nie wiedziałam
![]() ![]() Szerokiej drogi Ruda Monia dzięki za długo mi nadalCo do Kościoła to zgadzam się ![]() Co do zdrowia rodziców to nie martw się Cytat:
![]() Nie martw się Kochana o najbliższych (wiem, łatwo mówić), mam znajomą która ma 95 lat i do tej pory nie bierze żadnych leków, czyta bez okularów( ). Ostatnio jak mama tam u nich była to ta babka mówiła że tak ją strasznie nogi bolą, a mama do niej "że jak na ten wiek to się super trzyma" a ona "ale ja mam dopiero 95 lat, inni żyją po 105, a mnie już nogi bolą" ![]() Zleciał ten czas do wyjazdu TŻa Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to na lepsze by Wam wyszło z tą podróżą
|
|||
|
|
|
#255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
no i też zero podkładów i etc. Ja właściwie używam tylko i wyłącznie dlatego że mam plamy czy też blizny potrądzikowe i sobie podkładem tuszuje. Gdybym nie miała takiego problemu nic bym na cerę poza kremem nie kładła bo nie świeci się ani nic ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() Laski a słyszałyście o pomyśle wydłużenia nauk przed małżenśkich? Mają być warsztaty, testy psychologiczne chyba pośpieszymy się na ten nauki teraz zaraz póki nie zmienili, o ile. ![]() Rzekomo za dużo ludzi unieważnia małżeństwa kościelne z powodu niepoczytalności małżonka i etc. Stąd będą sprawdzać i psychikę naszego przyszłego męża/żony
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-08 o 10:54 |
|||
|
|
|
#256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudzołóstwo – termin religijny, określający zdrade małżeńską. Oznacza stosunek płciowy z cudzą żoną lub z cudzym mężem. Niekiedy definicja jest rozszerzana na stosunek pomiędzy osobą pozostającą w związku małżeńskim, a kimkolwiek oprócz własnego męża lub żony. Cytat:
Cytat:
No my najwczesniej w pazdzierniku bedziemy mogli pojsc na nauki,a jak wprowadza testy przychologiczne to chyba sie bedziemy musieli pozegnac ze slubem koscielnym. Laski popatrzcie dawniej kobiety uzywaly mydla szarego ,szamponu pokrzywowego i kremu nivea i mialy piekne wlosy ,piekna cere ,gdzie tam ktora jakie prychole miala ,a teraz szok normalnie .
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-08 o 12:03 |
|||
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Wymyslalaja z tymi naukami. U mnie w parafii sa nawet organizowane takie weekendowe wyjazdy, jakies obozy czy cos w trakcie ktorych sa rozne zajecia dla par
![]() W pracy dostalam gozdziki i rajstopy gozdziki! ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
a mysmy jej mowili, ze dla nas to po prostu zdrada, a ona ciagle, ze nie i nie kazala nam sie dobrze zachowywac, a my oczywiscie dalej swoje i ją wywalili
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
A i kochane wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta ,duzo milosci ,usmiechu ,wyrozumialych kochajacych ,mezczyzn ,spelnienia marzeń
|
#259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu miałabym więc cudzołożyć? ![]() I ja używam od czasu do czasu mydła- nieszarego ale Białego Jelenia. Coś podobnego i powiem Wam dobre na trądzik, oczywiście niestosowane reguralnie bo skóra odpadnie Ogółem cenie sobie właśnie te naturalniejsze kosmetyki co do szamponu używam akurat aloesowego bo mam suche kędziory ale pokrzywowy ładniej pachnie ![]() nadal dużo kobiet używa ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Ja tulipany a też bym chciała goździki ![]() Również wszystkiego dobrego dla Nas Kobiet, które codziennie powinny dostawać kwiatki, rajstopki i być noszone na rękach- nie tylko jednego dnia
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-08 o 12:25 |
||
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
goździki jak za PRL-lu
![]() ![]() Ja tez tulipany zołte i dostalysmy trzy rodzaje ciasta do kawy /herbaty ,a wszystkie sie odchudzamyW ogole ile smsow mi naplywa z zyczneiami to szok ,niektorych nr.to nawet nie mam zapisanych kto to
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
kochaneeeeeeeee
ZDAŁ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lekarz 21 marzec a szkółkę zaczyna od 8 maja
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja byłam dziś na uczelni później widziałam się z C przyjechał do mnie z różyczką
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozostawiam to sumieniu tego księdza który mnie spowiadał... Co nie znaczy, że od kiedy usłyszałam takie obelgi to mam omijać prawdę, bądź ściemniać, bo nie o to chodzi fakt, po Jego słowach do spowiedzi chodzę rzadko, ale jak idę to mówię o wszystkim, bo zatajać nie będę.Kinia nie chodziło o spowiedź tylko Twoje pytanie do Santom, czy O WSZYSTKIM powie na spowiedzi - tylko o to. Sylvi brawa dla P
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
I będzie Mundurowy
zazdraszczam gratki dla niego
|
#265 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ooooo gratulacje dla Piotra ![]() Cytat:
jak dla mnie to hipokryzja - pójdę, powiem, że byłam niegrzeczna, że żałuję, obiecam poprawę chociaż wiem że znowu będę niegrzeczna bo tak naprawdę nie żałuję ![]() A tak w ogóle czy w Biblii jest jakaś adnotacja o seksie przedmałżeńskim jako grzechu? czy to wymysł księży? W Dekalogu przecież tez nic o tym nie ma bo cudzołóstwo to zdrada współmałżonka
|
||
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, brawa dla Twojego P. !!!
wreszcie się udało! ![]() Ja nie cudzołożę. ja mojołożę. moje łożko, mój narzeczony, wszystko moje
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi brawa dla P!
Gaja nic się nie bój !! my poradnie zaliczylismy już we wrześniu i bardzo miło wspominam
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-03-08 o 16:59 |
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvi, gratki dla P. ![]() Nie wazne, ze jak za PRLu wazne, ze GOZDZIKI!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

- ale tam tłok i gwar
, albo Trójmiasto -tu tak samo, ale ja uwielbiam takie miejsca 
są boooooskie , drogie ale boskie i to będzie mój ślubny zapach choćbym miała nie wiem co , a pur blance też lubie, a może lubiałam, ostatnio mi coś ten zapach już nie podchodzi 
jakoś nie lubię być tak wywoływana 

Tzn. tak profesjonalnie? 

rodzice chodzą na badania i będą się leczyć, ale ja po prostu boję się... jak trochę spraw sie rozwiąże to wyleje Wam moje żale Dziewczynki
Dobrze, że macie rozgrzeszenie. To teraz co - abstynencja?