![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje piersi (zdjęcia)
Cytat:
Najszybsi w takich osądach są natomiast... faceci. Pokazałam mojemu te zdjęcia i może nie będę cytować, co mówił, ale w każdym razie wyobraźcie sobie reakcję faceta, którego dziewczyna ma rozmiar 75 E. A niech posiadaczki małego biustu pokażą swoim facetom mój - usłyszą, że są z duże i w ogóle fuj. Rozbraja mnie to w facetach i wytknęłam to mojemu, mam wrażenie, że mężczyznom każdy rozmiar na ich kobiecie pasuje, oczywiście mają jakieś tam swoje preferencje, ale jak miłośnikowi małych piersi się trafią duże to nie będzie narzekał i w drugą stronę, bo nie to jest w kobiecie najważniejsze. Tylko że potem dochodzą do przedziwnego wniosku, że żeby wspierać swoją panią muszą krytykować całą resztę kobiecego świata. Kiedyś za młodu zrobiłyśmy z koleżanką głupi zakład bo głupi, no ale. Na forum erotycznym podzieliłyśmy się swoimi zdjęciami, ona miseczka A, ja E. No i oczywiściew skrzynki miałyśmy zawalone, ale najzabawniejsi byli faceci, któzy pisali jednocześnie i do niej i do mnie. Tylko że od mnie "cudowne, piękne, takie duże i okrągłe, i och ach, masz takie szczęście, że ci się trafiły, pieściłbym całą noc, to jest najlepszy rozmiar, tak powinna wyglądać kobieta", a do niej... "cudowne, piękne, takie malutkie i jędrne i och ach, masz takie szczęscie, że ci się trafiły, pieściłbym całą noc" itd itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma nic złego w tym, że jej cycek w bluzce się komuś spodoba. Jeśli tylko dziewczyna poczuje się lepiej, bo facet w kolejce będzie ukradkiem na nią zerkał - to metoda jest świetna. W każdym swoim poście wzbraniasz się rękami i nogami przed tym, żeby czasem nie przykuć uwagi kogoś na ulicy, nie spodobać się komuś przypadkiem. Czy ktoś Cię kiedyś skrzywdził? Bo brzmisz jak dziewczyna, którą kiedyś spotkała bardzo przykra sytuacja z płcią przeciwną. Nie każda musi myśleć tak jak Ty. Zaakceptuj to. Nie ma nic niezdrowego w tym, że facet spojrzy się na cycki. Wręcz przeciwnie, to objaw jego zdrowia fizycznego. Autorko - masz biust jak większość modelek. Podpatrz jak sie ubieraja i do dzieła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-07 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z małych piersi stanik nie zrobi dużych i odwrotnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Z twojej stopki można wywnioskować, ze masz dobrze dobrany stanik, a jednak takich podstaw nie wiesz. Przecież nie chodzi tu o push-up, tylko o poprawienie kondycji biustu po latach katowania go źle dobranym stanikiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A ja chciałam tylko podrzucić autorce linka do specyficznej strony, jak komuś przeszkadzają nagie piersi to z góry ostrzegam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() *dużo lepiej- dużo lepiej niż teraz, co nie oznacza ze nagle będą wielkie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Są fajniutkie, zgrabniutkie ![]() Ja mam dużo większe i to wbrew pozorom nie jest takie super. Pomimo że jestem młoda (22 lata) to mam wieczne wahania wagi, no i nie ukrywajmy ten biust za dobrze nie wygląda. Poza tym zawsze marzyłam o fajnym staniku, takim dziewczęcym, a z moim biustem mogę pomarzyć ![]() Przynajmniej na starość ci nic nie obwiśnie ![]()
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Autorko masz bardzo ładny biust.
(Zaznaczam, że nie silę się na sztuczne komplementy).
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie jest bardzo mały i też myślałabym żeby coś z tym zrobić.... Albo jakieś dobre staniki które optycznie załatwią sprawę albo operacja...
Sama chętnie bym coś u siebie zoperowała ( inną część ciała ) jednak kasy brak i odwagi również....
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-03-07 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Cycki jak cycki. Co druga dziewczyna, którą znam ma małe piersi (albo bardzo małe).
Dobrze dobrany stanik, który dodatkowo zadba o ich jędrność "na przyszłość", wyprostowana sylwetka (optycznie piersi się zwiększają o jeden rozmiar co najmniej jak się jest wyprostowanym), balsamy ujędrniające, ćwiczenia. I nawet z małego (i bardzo małego) biustu można zrobić arcydzieło. Mnie piersi urosły (zauważalnie, nie tylko dla mnie i TŻa) odkąd biorę tabletki. I się cieszę jak głupi do sera, chociaż nadal biust mam niewielki. Ale co mi tam - lubię swoje małe cycki i się panoszę z nimi ![]() Fajny stanik, dekolt, opalizujący balsam i nawet koledzy mi mówili, że apetycznie wyglądam i przepraszali, że "niechcący" popatrzyli mi w biust. A ja wyznaję zasadę, że jak kobieta nie chce, żeby faceci "podziwiali" jej dekolt to zakłada golf. Ja tam z moimi małymi piersiami robię co mogę, żeby pokazać je światu ![]() A czy małe, czy duże - ważne, żeby zadbać o ich jędrność i wygląd. Bo mały biust w zgarbionej sylwetce, w bluzce-worku będzie wyglądał źle; tak samo jak duży biust, ale niezadbany, w za małym staniku, wylewający się przez wpijające ramiączka... Duże piersi są ładne, niezaprzeczalnie. Ale w porównaniu do mojej biuściastej koleżanki, która ani stanika, ani ciuchów dobrać nie potrafi - i wygląda przez to mocno groteskowo - to wolę swoje małe cycki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem jest bardzo mały. Nie znaczy to że gorszy, albo że nie może się podobać facetom. Ale na pewno jest mały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Ale owszem, kochający i kochany facet (taki co ma wszysko w porządku pod czaszką) może skutecznie z kompleksów wyleczyć - wycałować je i wypieścić tak, że nawet jak się związek zakończy to można to wynieść jako wartość dodaną. Podstawa to jednak samej polubić swoje ciało. Co zresztą jest w sumie konieczne żeby mieć chęć odsłonić się przed tym wybranym. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-03-07 o 19:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszkę ekshibicjonizm,odrobina dowartościowania się , gram komplementów. polecam wycieczkę do agencji,ich nic nie zdziwi-twoj problem również |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja? moje za bardzo dyndają na boki,żeby je puścić luzem,a dzięki kolezance w tym roku w końcu założę miękki stanik (już kupiłam ).mam dość gorsetu ![]() ona dzięki niemu,a ja dzięki niej ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-07 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie, koleżankę z kompleksów "uleczył" ukochany facet, a nie byle każdy spotkany na ulicy. Jak już polubiła swoje ciało to zaczęła się nim "chwalić". I świetnie, też noszę miękkie latem ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-03-07 o 19:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od dziś koniec,niech je widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Nuova chyba nie ma na niego sposobu. Niech się wygaduje razem z tym swoim małym przyjacielem, już trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do poruszanych tu stereotypów. Wg mnie są one 2. I. Kreowany przez gazetki dla panów gdzie biust może zęby wybić. II. Wybiegowy ideał kobiecego ciała czyli im mniej wystających rzeczy tym lepiej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-03-07 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Ja mam jeszcze troche mniejsze , więc uważam i twoje za ładne. Może w to co powiem niektózy nie uiwerzą ,ale mi sie podoba to że umnie pierwsi prawie wogóle nie ma. Poprostu podoba mi się moja figura i malutkie piersi i uinnych osób też , duże piersi jakos mi się nie podobaja i nie mówie tego złośliwe naprawde.
![]() ![]()
![]() |
#119 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-03-07 o 20:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś dla mnie było to nie do pomyślenia,a dziś mi zwisa,eee dynda ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-07 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.