|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
pięknę imię ... i fajni faceci z tych Damianów ![]() Iwcia ja muszę czekać do 10 dni .. długo no ale cóż ... ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
jejejeje a co to ten funkcyjny ????? bo ja nie mam takiego czegoś
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
u mnie jest obok lewego Ctrl na dole klawiatury
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no nie da się ... dziady zapisali to jakoś tak że mi to ginie ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- ale czad jak wysłałam sobie na maila to widzę dzidziola a jak tu wsadzam to mi czarne okno wyskakuje
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde ja czekam dzis drugi dzień i już mnie bierze coś. Mi mówiono do trzech dni więc wypadałoby jutro kurde. Co do przycisku Fn na klawierce to tez mam na dole po lewej stronie obok Ctrl :P A Konczi pewnie ma starą klawe jak tego przycisku brak :P |
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaaha rzekomo ful wypaśna
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=5QfJVwbHpro
Zobacz to - może się uda. Wytłumacze jeszcze raz: 1. Otwórz Paita i zrzuć go na pasek 2. Zatrzymaj film na jakimś fajnym momencie ![]() 3. Wciśnij na raz Fn+ Prt Sc 4. Otwórz okno Painta i wciśnij Ctrl + V 5. Wklaisz obraz do tego programu. Masz tam opcje wytnij, możesz wyciąć obrazek który cię interesuje i do nowego okna painta wkleisz to co cię interesowało 6. Później wybierz sobie zapisz jako, pojawi się nazwa pliku a po spodem zapisz jako typ - tam musisz wybrać jpg. Tłumaczyć nie umiem. Jak któś mnie na ulicy zaczepi i pyta jak dojść gdzieś to tyle się zawsze naprodkuje a ktoś i tak pyta kogoś innego bo mnie nie rozmumie. Mąż mi tu zagląda co ja robie bo milcze i z nim nie rozmawiam bo się na niego wkurzyłam... Tak więc musiałam edytować
Bartosz 13.09.2012 Edytowane przez anusiaaniaanusia Czas edycji: 2012-03-07 o 20:42 |
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anusia dokładnie tak robię i jak zapisuje to mi wyskakuje czarne tło i finał ... nie widać dzidka mojego
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Mamusie.
A ja właśnie znowu zostałam słomianą wdową, bo mój TŻ wyjechał do pracy zagranicę na kilka-kilkanaście dni. Do tej pory dzielnie znosiłam te rozłąki, ale teraz, gdy dowiedzieliśmy się o Maleństwie to będzie mi to trudniej przeżyć. Mogę Wam tutaj czasami posmucić jak mnie tęsknota będzie zżerać?
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny bobasek
a podobny do mojego i w identycznym wieku ![]() kurcze też te fotki uwielbiam oglądać ![]() Dearlie, jasne że możesz posmutać nam troche. Wyobrażam sobie co przeżywasz jak chopka trza pożegnać, ale kochana nos do góry bo wróci nim sie obrócisz Nie smutaj sie bo bedziesz mieć smutne dzidzi w brzuchu a lepiej żeby sie czuł radośnie
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorem!
Ja właśnie po usg. Boże,ale się wzruszyłam jak zobaczyłam machającego bobasa... Doktor kazał uspokoić emocje,bo się śmiałam i brzuch mi się ruszał ![]() Musiałam wziąć ze sobą synka,bo mąż jeszcze pojechał do pracy,ale gin.się nie zgodził,by mały był przy badaniu,bo dzieci różnie reagują. A miałam przez brzuch,trwało chyba z 15min. Dzidzia mierzy 5cm,2mm. Jestem pełna pozytywnych wrażeń i Wam je przesyłam. Nie ma co się martwić na zapas ![]() Spokojnej nocy Kochane!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-03-07 o 21:30 |
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięknie!!!!!a co powiedział na te pobolewania brzuszka?
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla dziewczynki raz dwa podjęliśmy decyzje - Melania. Ale dla chłopca? ![]() Podoba Nam się Mieszko, ale nie jestem przekonana ![]() Cytat:
Jednak radziłabym podnieść uszka do góry My mamuśki dojrzymy wszystko piękny Bejbisiek
|
||
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no nie wiemy w 100% co się tam skrywa nie ? ale być może właśnie siusiorki będą szły sobie razem i na jednej porodówce siem spotkają
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, ja tez na 100% nie wiem ale lekarz mi stwierdził na 75% no i te zdjęcie wydaje mi sie mówić wszystko -chyba
![]() A czy na jednej porodówce to wątpie chyba że Ty planujesz w Knurowie rodzić
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to się nie spotkamy prędzej Gliwice a Twoja focia to ha!~no się siusiorek wybił
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
a termin z usg mam tak jak Ty na 18.09. chyba nie doczytałam,też byłaś dziś na badaniu?
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-03-07 o 21:47 |
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cudnie wyślesz mi smsa jak już będziesz miała dość hehee to też mój termin z usg ... fajnie że nas sporo w tych okolicach terminowych będzie ostra wymiana wrześniowa ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- nie nie .. usg prenatalna mieliśmy 3 marca
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście szpital mam blisko i moj ginek tam pracuje więc bedzie ktoś znajomy to wole w moim miescie, a jak sie dowiedziałam o tym gazie rozweselającym w trakcie porodu to jestem jeszcze bardziej na TAK u siebie
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe jakoś mnie ten gaz nie przekonywuje on chyba już wszędzie kumpela mówiła że miała ten gaz i jakoś do śmiechu jej nie było
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem na pewno bólu nie wytłumi ale lepiej sie smiać i rozluźnić niż bez niczego zdychać
ała az na samą myśl boli wszystko
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochaniutka damy radę ... kto ma dac jak nie my ? no przecież nie nasi mężowie
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Oni przy grypie są obłożnie chorzy i nie do użytku to już bym ich z brzuchem widziała
![]() Eh mnie już spanko bierze a musze kolacje chopu szykować bo z pracki wraca zaraz. Chyba trza sie zmyć powoli z tego wizazu ![]() Dobrej nocki kochaniutkie |
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gatunek by wymarł .... kolorowych senków
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi śliczności no
Co do imienia to my od razu wybralismy imię dla dziewczynki Karinka,a dla chłopca nawet nie myślimy bo czujemy dziewczynke zobaczymy co pokaze usg ale wierzyć se mozna .Witam nową mamusie ![]() co do finansów,to mamy wspólne konto w banku mimo,że tylko mąż pracuje bo ja na razie z dzieciaczkami w domku. Ale wypłatą ja dysponuje,on bierze jak coś potrzebuje,tak jakoś się utarło i dobrze Nam z tym jutro Dzień Kobiet i mówił dzisiaj do synka,że muszą kupić Karince chociaż lizaczka,żeby zjadła sobieA co do porodu,to ja pierwszego synka rodziłam bez znieczulenia na żywca i nie wspominam tego źle,choc nie było to łatwe i mam nadzieje,że tym razem urodze spokojnie,bez komplikacji i całkiem zdrowe dzidzi ale z udogodnień żadnych nieskorzystam
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anusia no przecież jak mali mamy być jak już mieliśmy 5,4 cm jejku no ja nie wiem jak to będzie z porodem ale będzie pięknie wierze w to CO do finansów my jakoś nie mamy wspólnego konta ale razem gospodarujemy finansami, z racji tego że były czasy iż ja miałam większe dochody a teraz role się odwróciły to nawet nie śni mi się aby małż mi coś wypomniał ... zresztą jesteśmy rodziną i razem sobie żyjemy i chciałabym by tak zawsze było
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

pięknę imię ... i fajni faceci z tych Damianów 

Jednak radziłabym podnieść uszka do góry 
hehehe jakoś mnie ten gaz nie przekonywuje on chyba już wszędzie kumpela mówiła że miała ten gaz i jakoś do śmiechu jej nie było