Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-07, 20:55   #4351
Ula_87
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Domi - a jakich olejków używasz?

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ula, ale masz taką, ładną seksowną figurę przecie! Naprawdę mi się podoba.
Dzięki Aguś, miło z Twojej strony

Ale ja jednak chciałabym to 43-45kg.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Respiro, ja podobne wymiary mam i wagę. Chociaz podobno mam więcej niż 175. Nie mierzę się Zawsze chciałam mieć góra 165 cm wzrostu. Moim zdaniem to tak akurat dla kobiety
Mi się podobają i niskie i wysokie kobiety, ale też uważam,że najfajniejszy wzrost to tak 160-165cm.

Chociaż mój ideał kobiety ma 173cm. Ale u niej najbardziej kocham cudowną twarz.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez AnikZgr Pokaż wiadomość
Ja dostałam odlewkę od koleżanki z pracy (50 ml)
O, koleżanka z pracy też włosomaniaczka, czy stosuje go do innych celów?

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3278448 2]Najważniejsze to czuć się ze swoim ciałem dobrze [/QUOTE]

A ja ze swoim czuje się bardzo źle.

Nie wiem, jak to jest czuć się dobrze ze swoim ciałem, nigdy tak nie miałam.
Kiedyś mnie nawet denerwowało, jak ktoś mówił,że się dobrze czuje ze swoim ciałem. Dziś już mnie to nie wkurza, ale jest dla mnie abstrakcją.
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 20:59   #4352
201612231846
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Domi - a jakich olejków używasz?

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Dzięki Aguś, miło z Twojej strony

Ale ja jednak chciałabym to 43-45kg.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Mi się podobają i niskie i wysokie kobiety, ale też uważam,że najfajniejszy wzrost to tak 160-165cm.

Chociaż mój ideał kobiety ma 173cm. Ale u niej najbardziej kocham cudowną twarz.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

O, koleżanka z pracy też włosomaniaczka, czy stosuje go do innych celów?

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

A ja ze swoim czuje się bardzo źle.

Nie wiem, jak to jest czuć się dobrze ze swoim ciałem, nigdy tak nie miałam.
Kiedyś mnie nawet denerwowało, jak ktoś mówił,że się dobrze czuje ze swoim ciałem. Dziś już mnie to nie wkurza, ale jest dla mnie abstrakcją.

Głównie rycynowy + alterra ten z granatem . Od czasu do czasu stosuje na nie oliwkę Baby dream. Też fajny efekt .
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 21:01   #4353
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Ja niby ważę 42 kg ale ubrania coraz częściej kupuję S. XS bardzo często są zbyt opięte. Z lumpa mam sporo M i są dobre.
Mi chodziło o te ciuchy które już ma. Ja jak na wakacje schudłam do 43 kg to żadne spodnie nie były na mnie opięte.
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 21:03   #4354
201612231846
Konto usunięte

Hmmm... Wiecie co? Zastanawiam się nad kupnem odżywki bez spłukiwania. Takiej psikanej z pompką. W związku z tym mam pytanie czy mogłybyście mi coś polecić? ;> Cenowo tak do 20 zł. Skład może być bez silikonów.
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 21:09   #4355
n0emi
Zakorzenienie

Smerfetko co się stało, że jesteś zła ??
Stary 2012-03-07, 21:14   #4356
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Hmmm... Wiecie co? Zastanawiam się nad kupnem odżywki bez spłukiwania. Takiej psikanej z pompką. W związku z tym mam pytanie czy mogłybyście mi coś polecić? ;> Cenowo tak do 20 zł. Skład może być bez silikonów.
Ale może czy musi być bez silikonów?

Bo jeśli je tolerujesz,to zdecydowanie polecam Gliss Kur.

Ja mam ten:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-sprayu.html

Dobry jest również ten:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html

Dziewczyny chwalą też ten:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...neracyjna.html

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

To ten szampon,który mnie tak kusił - http://www.patandrub.pl/pl/sklep/sza...8.produkt.html

Teraz jeszcze raz mu się przyjrzałam i już postanowione: jeśli Alterra się nie sprawdzi to go kupuję
Stary 2012-03-07, 21:18   #4357
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Jakoś cieżko mi się wbić w rozmowę dzis
Ula, masz super figurę
Jesli sie w niej źle czujesz, tzn w swojej wadze, to broń Boże - żadnych diet. Jedynie co możesz zmienić nawyki żywieniowe na zdrowsze no i ruch, ruch ruch! Bardzo poprawia samopoczucie i świadomość swojego ciała, swoich mięśni. Człowiek zaczyna czuć, ze jednak takowe posiada

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Smerfetko co się stało, że jesteś zła ??
Ach W połowie grudnia kupiłam w CCC kozaki i co... suwak mi już się popsuł a nie mam innych butów Póki co jest zasunięty ale nie wiem czy to będzie takie proste wcisnać się bez rozsuwania, jak ze zdjeciem z nogi miałam problem:mu r:ku*wa!!!!!
A w portfelu 8 zł na życie, do wypłaty czyli do ok 15tego
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 21:29   #4358
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

Ach W połowie grudnia kupiłam w CCC kozaki i co... suwak mi już się popsuł a nie mam innych butów Póki co jest zasunięty ale nie wiem czy to będzie takie proste wcisnać się bez rozsuwania, jak ze zdjeciem z nogi miałam problem:mu r:ku*wa!!!!!
A w portfelu 8 zł na życie, do wypłaty czyli do ok 15tego
http://www.youtube.com/watch?v=I7Pl9vevoGc&ob=av2e

A to są zimowe, czy już takie na cieplejszą pogode?? Może zanieś w piątek do szewca to może zrobi do poniedziałku. Chyba że jeszcze nadaje się do reklamacji
Stary 2012-03-07, 21:36   #4359
Ula_87
Wtajemniczenie

Ratunku, pokusa z każdej strony

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html
Stary 2012-03-07, 21:45   #4360
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=I7Pl9vevoGc&ob=av2e

A to są zimowe, czy już takie na cieplejszą pogode?? Może zanieś w piątek do szewca to może zrobi do poniedziałku. Chyba że jeszcze nadaje się do reklamacji
Zimowe kozaki, na wiosnę miałam kupić po wypłacie. Kurde, będę musiała w ogóle jakieś buty wygrzebać bo nie mam innych A i nie wiem jak to jest z reklamacją w CCC
Nie dość, że człowiek ma mało, to to, co ma się jeszcze pozp*****

Ide spać, tzn włosy wysusze i idę. Na dodatek chyba dostane lada moment @, a mam dwa ibumpromy tylko. A wezme je na noc, żebym si,ę nie tłukła w nocy, jakbym się obudziła z bólem. Porażka. Zawsze jak kupiłam duże opakowanie tabl to siostra brała pół, ale kurde nigdy sama nie kupiła, zeby się podzielić i teraz mi brak

Dobranoc

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2012-03-07 o 21:48
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 21:45   #4361
Ula_87
Wtajemniczenie

Dziewczyny, to żadna nie chce tych kosmetyków Joanny?
Stary 2012-03-07, 21:57   #4362
AnikZgr
Wtajemniczenie

Ula koleżanka generalnie kocha olejki

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Jak nikt nie chce to przygarnę
Na pewno zużyję

Buty
AnikZgr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 22:12   #4363
Maartikrk
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny ! Rzadko zaglądałam ale znów miałam dość ciężki czas...

Powiedzcie mi...czy u Was też Jantar tak szybko "schodzi"? Bo ja stosuję dosłownie kilka dni a widzę spory "ubytek". Seboradin był bardziej wydajny, zobaczymy jak efekty. Kuracja drożdżowa jak na razie sprawdza się fajnie jeśli chodzi o cerę..do smaku też się przyzwyczaiłam
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 22:18   #4364
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja u siebie mam dziwne objawy. Od lat stosuję hormony, i było super, a teraz co okres zaczyna mnie mocniej pobolewać brzuch.
Mam to samo. I jeszcze duzo bardziej obfite cykle obserwuje. Tak od 3-4 miesięcy

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Drę się na nią ale po niej to spływa czasami mówi, że rozumie ale następnego dnia robi to samo Pierwsze co robi po wstaniu z łóżka to właśnie idzie pod moje drzwi i wali W moim domu nikt nie szanuje tego, że druga osoba śpi. Matka potrafi o 7 gadać godzinę przez telefon, włączyć TV tak głośno że i u sąsiadów słychać albo wparować do pokoju tylko po to, żeby zostawić parę majtek która wisiała w łazience Albo to ja jestem nienormalna albo moja cała rodzina
Wiem co czujesz.. u mnie w domu też nikt nie szanuje tego że ja się później kładę i poźniej wstaje, drą się przy śniadaniu..

Cytat:
Ależ ten szczeniak jest pocieszny
To chyba będziesz miała nowego psa

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
No w sklepie na mieście
w sklepie

Cytat:
Zdołowałyście mnie tą wagą,serio. Tzn. wiadomo - bez przesady - to nie powód do płaczu czy coś, ale jak patrzę na Wasze wymiary a na swoje to jeszcze bardziej nie lubię swojego okropnego wyglądu
Ja przy 153-155cm wzrostu ważę 50kg!! Chciałabym 45, a najlepiej 43. W wakacje udało mi się zejść do 46, ale potem znów mi przybyło i to do 53. Ostatnimi czasy spadło to 3kg,ale dalej w dół nie chce iść [COLOR="Silver"]
Ojeju, ja przekroczyłam 64 spokojnie, i żyję, mało tego, wcale nie jestem gruba (no, chyba ) Fea mnie widziała na żywo to wie

Wszystko mnie boli po stepie, ledwo żyję, byłam od 8 do 18 na uczelni, wpadłam do domu, poleciałam na fitness, zaraz usnę żywcem a mam jeszcze tyyle rzeczy do zrobienia
Stary 2012-03-07, 22:23   #4365
Elewyn
Zakorzenienie

Maartikrk dostałaś zamówienie z ekostrefy?

Teraz mnie olśniło, że nie mam w czym iść na chrzciny przydałaby się jakaś ładna sukienka, a żadna moja nie pasuje, bo są albo krótkie, albo cienkie, albo weselne. Spódniczki też mam krótkie
Nie mam co pokazać głębokim dekoltem to chociaż nogi pokazuję
Stary 2012-03-07, 23:07   #4366
Feaa
Raczkowanie

Maryś nie jest gruba, tylko duża nie wiem jak to określić, Maryś sama wie jaka jest

I Ula, Ty też absolutnie nie jesteś gruba nie jesteś chudzinką, ale nie jesteś gruba, wyglądasz NORMALNIE. Naprawdę ćwicz, jedz zdrowo, poczujesz się lepiej, ciało nabierze jędrności i będzie cacy.
Feaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 23:08   #4367
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurku, co do szczeniaka - do domu go nie wzięłam, z wiadomych powodów, ale jest na naszym terenie od wczoraj. Na noc też został. Normalnie mu daję jeść. Z naszymi psami się dogadał, gorzej z kotem, bo tamten się go boi.
Zobaczymy, czy zostanie, czy ta drapaka. Lepiej żeby nie błądził gdzieś sam po wsi, w końcu to dziecko.
Jak u Ciebie siedzi, to raczej nie ma domu. Albo u Ciebie ma lepiej
To masz 3 pieski
Cytat:
Zdołowałyście mnie tą wagą,serio. Tzn. wiadomo - bez przesady - to nie powód do płaczu czy coś, ale jak patrzę na Wasze wymiary a na swoje to jeszcze bardziej nie lubię swojego okropnego wyglądu
Ja przy 153-155cm wzrostu ważę 50kg!! Chciałabym 45, a najlepiej 43. W wakacje udało mi się zejść do 46, ale potem znów mi przybyło i to do 53. Ostatnimi czasy spadło to 3kg,ale dalej w dół nie chce iść
Masz sliczną figurkę. Nie masz co narzekać.
Ja jestem słoniem przy Tobie
Cytat:
Respiro, ja podobne wymiary mam i wagę. Chociaz podobno mam więcej niż 175. Nie mierzę się Zawsze chciałam mieć góra 165 cm wzrostu. Moim zdaniem to tak akurat dla kobiety
A ja zawsze chciałam mieć 175. A nie urosłam taka duzia
Zawsze byłam najmniejsza w klasie i źle sie z tym czułam. Zawsze mala, opóźniona. Ale za to moje koleżanki przestały rosnać a ja rosłam dalej. I teraz ja jestem prawie największa.
W moim obecnym otoczeniu, tylko 2 dziewczyny są ode mnie wyższe.
Bardzo podobają mi sie drobne, filigranowe osoby, ale sama nadal chciałabym być wyższa. Chyba taki uraz z dzieciństwa mi sie zakodował.
Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Mam to samo. I jeszcze duzo bardziej obfite cykle obserwuje. Tak od 3-4 miesięcy
To też. Co miesiąc to większa rzeźnia. A ostatnio, to jeszcze w dniu, w którym normalnie powinien być koniec, była jeszcze rzeźnia.
Nie wiem co jest.
Zastanawiam się nad zrobieniem małej przerwy. Tak ze 3 cykle. U 3 cykle mogą potrwać z rok

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 23:19   #4368
Maartikrk
Zakorzenienie

Elewyn Dostałam, oczywiście dzień po tym jak zakupiłam sobie dwie buteleczki z myślą, że przesyłka gdzieś przepadła
Stary 2012-03-07, 23:28   #4369
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Wróciłam od Tż Jestem ponownie zakochana w szamponie Nivea Takie mam po nim gładkie włosy i jak błyszczą Zrobiłam zdjęcie, później wstawię.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 23:35   #4370
kocurzyca
Zakorzenienie

Dzisiaj dostałam wycisk na tym boksie.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-03-07, 23:38   #4371
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Dziś obczaiłam, że do mej wsi sprowadzili tangle teezer i to tanio bo zwykły za 45zł

Fajna wieś

Cytat:
Ja przy 153-155cm wzrostu ważę 50kg!! Chciałabym 45, a najlepiej 43. W wakacje udało mi się zejść do 46, ale potem znów mi przybyło i to do 53. Ostatnimi czasy spadło to 3kg,ale dalej w dół nie chce iść
Hehe, najwięcej na tym wątku kg mam ja ... Ostatnio czaje się na dietetyka. Dziś miałam dzwonić, ale zanim dojechałam i się ogarnęłam do dzwonienia była 21:30

Do mnie przesyłka z Ekosfery doszła w poniedziałek. Oczywiście żadnych gratisów, tylko przeprosiny na mailu po potwierdzeniu otrzymania przesyłki

Kusicie tym olejkiem arganowym

Ja na razie "karmię" włosy i końcówki Sesą. Zapach jest obrzydliwy, ale da się znieść (czego nie powiem o Amli jaśminowej...)
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 23:41   #4372
Feaa
Raczkowanie

ja musżę pokupić kilka rzeczy w tym msc, jak mi zostanie kasy to sobie pod koniec miesiąca zasponsoruję ten olejek aragonowy
Feaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-07, 23:44   #4373
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość

Do mnie przesyłka z Ekosfery doszła w poniedziałek. Oczywiście żadnych gratisów, tylko przeprosiny na mailu po potwierdzeniu otrzymania przesyłki
Może gratis przeoczyłaś wśród tych gazet i kawałków styropianu? Ja go ledwie zauważyłam. Wierz mi, nie masz czego żałować. Mogę Ci posłać mój gratis jak chcesz, przyda Ci się na coś zawieszka do telefonu z literką C ? Nawet mi żadne popularne imię do głowy nie przychodzi na tą literę, choć np Czesław raczej nie chciałby zawieszki z różowymi kryształkami
Stary 2012-03-07, 23:48   #4374
Maartikrk
Zakorzenienie

trinee Też nienawidzę zapachu Sesy...koleżanka używa i mówi, że zapach wspaniały :P Ja jak czuję gdzieś na poduszce następnego dnia zapach to od razu wymieniam :P

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Elewyn Kurcze a ja gratisu nie dostałam...tylko koperta i pudełko z Jantara były bardziej zmiażdżone niż zwykle :P

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

xxxMikixxx A którym dokładnie szamponie Nivei? Mnie by się właśnie przydało takie wygładzenie...
Stary 2012-03-07, 23:51   #4375
Elewyn
Zakorzenienie

Powoli zaczynam doceniać tą zawieszkę
Stary 2012-03-07, 23:54   #4376
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Może gratis przeoczyłaś wśród tych gazet i kawałków styropianu? Ja go ledwie zauważyłam. Wierz mi, nie masz czego żałować. Mogę Ci posłać mój gratis jak chcesz, przyda Ci się na coś zawieszka do telefonu z literką C ? Nawet mi żadne popularne imię do głowy nie przychodzi na tą literę, choć np Czesław raczej nie chciałby zawieszki z różowymi kryształkami
Celyna
Albo cymbał
Sorry, tak mi do głowy pierwsze przyszło

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2012-03-07, 23:58   #4377
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Raczej nie, bo jak przeczytałam tu o zawieszce to poszłam przeszukać kartonik, w którym to przeszło. Wysypałam wszystko na stół i nic. Moim zdaniem jakieś próbki powinni dodać i byłoby ok...

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
trinee Też nienawidzę zapachu Sesy...koleżanka używa i mówi, że zapach wspaniały :P Ja jak czuję gdzieś na poduszce następnego dnia zapach to od razu wymieniam :P.
Mnie ten zapach kojarzy się z jakimiś babciowatymi ubraniami wyciągniętymi ze starej zmurszałej szafy, w której jest środek na mole (nie pamiętam nazwy, ale śmierdzi okrutnie) .
Nie mniej włosy są jakby grubsze po tym, końcówki też nieco lepsze (chyba się łamią i rozdwajają po styczniowej farbie).

Idę spać bo rano o 6.30 pobudka (zwykle mam wolne, ale na jutro przełożyli jedne ćwiczenia z piątku i trzeba będzie się produkować z prezentacją...).

Dobranoc
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 00:01   #4378
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=16918

Uwaga link do fotek moich włosków . Mam nadzieję ,że zajrzycie

A w zdjęciu w naturalnych włosach jestem w pidżamie .
Bardzo ładne włosy Tylko uśmiechnij się!

Cytat:

mnie nie przebijecie. W kościele...

Te rozmiary to jest dziwna sprawa. Ja mam jedne spodnie rozmiaru xs, dwie bluzki kupiłam ski, ale są bardzo luźne, a czasami potrzebuję 44

Ja niektóre z lumpa mam w rozmiarze 42 ale te angielskie firmy mają czasem dziwną rozmiarówkę.

Cytat:
Mi chodziło o te ciuchy które już ma. Ja jak na wakacje schudłam do 43 kg to żadne spodnie nie były na mnie opięte.
A to chyba że

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość

xxxMikixxx A którym dokładnie szamponie Nivei? Mnie by się właśnie przydało takie wygładzenie...
Diamond gloss Kupiłam ten dwupak w Biedronce za coś koło 11 zł. Mi się bardzo puszą włosy a Nivea fajnie je wygładza Są gładkie ale nie tracą na objętości, to lubię

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125434 jakieś 3 h po myciu więc jeszcze ciut spuszone ale później już ładnie się ulizały

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 00:01   #4379
Elewyn
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2012-03-08, 07:30   #4380
19agusia91
Zakorzenienie

Wesołego Dnia Kobiet

Tz wczoraj opowiada, ze dał się wrobić w kupowanie podarunków dla babek w ich pracy. No i psozedł do sklepu dzowni i sie mnie pyta, czy to moze być, czy tamto, marudzi,że bedzie musiał wczesniej wsatć,zeby to zawieźć przed 8. I po chwili myśli, myśli i "wiesz co? Tak sobie pomyślałem,że w sumie, to nawet na dobre mi wyjdzie, bo to ja jutro będę zbierał chwałę za te podarki"

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Ostatnio się droczymy, że mam kochanka. A tż mówi, że ma dwie w domu, rudą i w pracy też ma. To ja mówię, ciekawe gdzie w tej pracy ją trzymasz. A tż zrobił zbereźną minę i "jak to gdzie... pod biurkiem!" cojest:
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości