|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Domi - a jakich olejków używasz?
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Ale ja jednak chciałabym to 43-45kg. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Chociaż mój ideał kobiety ma 173cm. Ale u niej najbardziej kocham cudowną twarz. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- O, koleżanka z pracy też włosomaniaczka, czy stosuje go do innych celów? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3278448 2]Najważniejsze to czuć się ze swoim ciałem dobrze [/QUOTE]A ja ze swoim czuje się bardzo źle. Nie wiem, jak to jest czuć się dobrze ze swoim ciałem, nigdy tak nie miałam. Kiedyś mnie nawet denerwowało, jak ktoś mówił,że się dobrze czuje ze swoim ciałem. Dziś już mnie to nie wkurza, ale jest dla mnie abstrakcją. |
||
|
|
|
#4352 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
Głównie rycynowy + alterra ten z granatem . Od czasu do czasu stosuje na nie oliwkę Baby dream. Też fajny efekt |
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Konto usunięte
|
Hmmm... Wiecie co? Zastanawiam się nad kupnem odżywki bez spłukiwania. Takiej psikanej z pompką. W związku z tym mam pytanie czy mogłybyście mi coś polecić? ;> Cenowo tak do 20 zł. Skład może być bez silikonów.
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetko co się stało, że jesteś zła ??
|
|
|
|
#4356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo jeśli je tolerujesz,to zdecydowanie polecam Gliss Kur. Ja mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-sprayu.html Dobry jest również ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html Dziewczyny chwalą też ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...neracyjna.html ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- To ten szampon,który mnie tak kusił - http://www.patandrub.pl/pl/sklep/sza...8.produkt.html Teraz jeszcze raz mu się przyjrzałam i już postanowione: jeśli Alterra się nie sprawdzi to go kupuję |
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś cieżko mi się wbić w rozmowę dzis
![]() Ula, masz super figurę Jesli sie w niej źle czujesz, tzn w swojej wadze, to broń Boże - żadnych diet. Jedynie co możesz zmienić nawyki żywieniowe na zdrowsze no i ruch, ruch ruch! Bardzo poprawia samopoczucie i świadomość swojego ciała, swoich mięśni. Człowiek zaczyna czuć, ze jednak takowe posiada ![]() Ach W połowie grudnia kupiłam w CCC kozaki i co... suwak mi już się popsuł a nie mam innych butów Póki co jest zasunięty ale nie wiem czy to będzie takie proste wcisnać się bez rozsuwania, jak ze zdjeciem z nogi miałam problem![]() A w portfelu 8 zł na życie, do wypłaty czyli do ok 15tego
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to są zimowe, czy już takie na cieplejszą pogode?? Może zanieś w piątek do szewca to może zrobi do poniedziałku. Chyba że jeszcze nadaje się do reklamacji |
|
|
|
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
Ratunku, pokusa z każdej strony
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html |
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dość, że człowiek ma mało, to to, co ma się jeszcze pozp***** Ide spać, tzn włosy wysusze i idę. Na dodatek chyba dostane lada moment @, a mam dwa ibumpromy tylko ![]() Dobranoc
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2012-03-07 o 21:48 |
|
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, to żadna nie chce tych kosmetyków Joanny?
|
|
|
|
#4362 |
|
Wtajemniczenie
|
Ula koleżanka generalnie kocha olejki
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Jak nikt nie chce to przygarnę Na pewno zużyję
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny ! Rzadko zaglądałam ale znów miałam dość ciężki czas...
Powiedzcie mi...czy u Was też Jantar tak szybko "schodzi"? Bo ja stosuję dosłownie kilka dni a widzę spory "ubytek". Seboradin był bardziej wydajny, zobaczymy jak efekty. Kuracja drożdżowa jak na razie sprawdza się fajnie jeśli chodzi o cerę..do smaku też się przyzwyczaiłam
|
|
|
|
#4364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To chyba będziesz miała nowego psa ![]() w sklepie ![]() Cytat:
) Fea mnie widziała na żywo to wie ![]() Wszystko mnie boli po stepie, ledwo żyję, byłam od 8 do 18 na uczelni, wpadłam do domu, poleciałam na fitness, zaraz usnę żywcem a mam jeszcze tyyle rzeczy do zrobienia
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Maartikrk dostałaś zamówienie z ekostrefy?
![]() Teraz mnie olśniło, że nie mam w czym iść na chrzciny przydałaby się jakaś ładna sukienka, a żadna moja nie pasuje, bo są albo krótkie, albo cienkie, albo weselne. Spódniczki też mam krótkie ![]() Nie mam co pokazać głębokim dekoltem to chociaż nogi pokazuję
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
Maryś nie jest gruba, tylko duża
nie wiem jak to określić, Maryś sama wie jaka jest ![]() I Ula, Ty też absolutnie nie jesteś gruba nie jesteś chudzinką, ale nie jesteś gruba, wyglądasz NORMALNIE. Naprawdę |
|
|
|
#4367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To masz 3 pieski ![]() Cytat:
Ja jestem słoniem przy Tobie ![]() Cytat:
![]() Zawsze byłam najmniejsza w klasie i źle sie z tym czułam. Zawsze mala, opóźniona. Ale za to moje koleżanki przestały rosnać a ja rosłam dalej. I teraz ja jestem prawie największa. W moim obecnym otoczeniu, tylko 2 dziewczyny są ode mnie wyższe. Bardzo podobają mi sie drobne, filigranowe osoby, ale sama nadal chciałabym być wyższa. Chyba taki uraz z dzieciństwa mi sie zakodował. Cytat:
Nie wiem co jest. Zastanawiam się nad zrobieniem małej przerwy. Tak ze 3 cykle. U 3 cykle mogą potrwać z rok
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Elewyn Dostałam, oczywiście dzień po tym jak zakupiłam sobie dwie buteleczki z myślą, że przesyłka gdzieś przepadła
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od Tż
Jestem ponownie zakochana w szamponie Nivea |
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dostałam wycisk na tym boksie.
|
#4371 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna wieś ![]() Cytat:
... Ostatnio czaje się na dietetyka. Dziś miałam dzwonić, ale zanim dojechałam i się ogarnęłam do dzwonienia była 21:30 ![]() Do mnie przesyłka z Ekosfery doszła w poniedziałek. Oczywiście żadnych gratisów, tylko przeprosiny na mailu po potwierdzeniu otrzymania przesyłki ![]() Kusicie tym olejkiem arganowym ![]() Ja na razie "karmię" włosy i końcówki Sesą. Zapach jest obrzydliwy, ale da się znieść (czego nie powiem o Amli jaśminowej...)
|
||
|
|
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
ja musżę pokupić kilka rzeczy w tym msc, jak mi zostanie kasy to sobie pod koniec miesiąca zasponsoruję ten olejek aragonowy
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go ledwie zauważyłam. Wierz mi, nie masz czego żałować. Mogę Ci posłać mój gratis jak chcesz, przyda Ci się na coś zawieszka do telefonu z literką C ?
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
trinee Też nienawidzę zapachu Sesy...koleżanka używa i mówi, że zapach wspaniały :P Ja jak czuję gdzieś na poduszce następnego dnia zapach to od razu wymieniam :P
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Elewyn Kurcze a ja gratisu nie dostałam...tylko koperta i pudełko z Jantara były bardziej zmiażdżone niż zwykle :P ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- xxxMikixxx A którym dokładnie szamponie Nivei? Mnie by się właśnie przydało takie wygładzenie...
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Powoli zaczynam doceniać tą zawieszkę
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo cymbał Sorry, tak mi do głowy pierwsze przyszło
|
|
#4377 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Nie mniej włosy są jakby grubsze po tym, końcówki też nieco lepsze (chyba się łamią i rozdwajają po styczniowej farbie Idę spać bo rano o 6.30 pobudka Dobranoc |
||
|
|
|
#4378 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja niektóre z lumpa mam w rozmiarze 42 Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam ten dwupak w Biedronce za coś koło 11 zł. Mi się bardzo puszą włosy a Nivea fajnie je wygładza https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=125434 jakieś 3 h po myciu więc jeszcze ciut spuszone ale później już ładnie się ulizały
|
||||
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Wesołego Dnia Kobiet
![]() Tz wczoraj opowiada, ze dał się wrobić w kupowanie podarunków dla babek w ich pracy. No i psozedł do sklepu dzowni i sie mnie pyta, czy to moze być, czy tamto, marudzi,że bedzie musiał wczesniej wsatć,zeby to zawieźć przed 8. I po chwili myśli, myśli i "wiesz co? Tak sobie pomyślałem,że w sumie, to nawet na dobre mi wyjdzie, bo to ja jutro będę zbierał chwałę za te podarki" ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Ostatnio się droczymy, że mam kochanka. A tż mówi, że ma dwie w domu, rudą i w pracy też ma. To ja mówię, ciekawe gdzie w tej pracy ją trzymasz. A tż zrobił zbereźną minę i "jak to gdzie... pod biurkiem!" cojest:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Zawsze chciałam mieć góra 165 cm wzrostu. Moim zdaniem to tak akurat dla kobiety
[/QUOTE]

W połowie grudnia kupiłam w CCC kozaki i co... suwak mi już się popsuł a nie mam innych butów
Póki co jest zasunięty ale nie wiem czy to będzie takie proste wcisnać się bez rozsuwania, jak ze zdjeciem z nogi miałam problem

nie jesteś chudzinką, ale nie jesteś gruba, wyglądasz NORMALNIE. Naprawdę
- 82
15.04.2013