|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale warto jest zapoznać sie z metodami zapobiegania- bo da się ![]() Trzeba dbać o to by krążenie w nogach było cały czas utrzymane, czyli jak długo stoimy to wspinac sie na palce i opadać na pięty, aby krążenie pobudzić, unikać ciasnych skarpet, spodni itp. Buty powinny mieć max 5 cm wysokości (wiem wiem, 15 to nie 5 ale jak są takie piękne to co zrobie, do 30stki ponosze a potem na płasko ) Warto unikać gorących kąpieli, sauny, ogrzewania podłogowego No i eliminować nadwagę bo to bardzo obciąża nogi.A po kąpieli powinno się spłukac nogi zimnym prysznicem, poprawia krążenie. A jak już pojawią się żylaki to stosuje się tzw kontrolowany ucisk, są specjalne rajstopy czy podkolaanówki uciskowe, różnego nasilenia ucisku i lekarz zaleca jak mocny ma być ucisk. Jak to mawiają: lepiej zapobiegać niż leczyć.
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
ja tak zupełnie o coś innego zapytam: ile masz dni do ślubu? Bo w podpisie pokazuje, że 131 zostało, a jak się kliknie na suwaczek, to że 128, o co chodzi?
|
|
#2075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-03-07 o 23:31 |
|
|
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj TZ sie tez naczytal o sposobach zapobiegania i stara sie to robic, choc wiadomo, nie zawsze sie o tym mysli straszne te choróbska.... Cytat:
hehe tak mam 128 dni, czasami zapomne zmienić:P albo nie mam na to czasu juz sie poprawiam
|
||
|
|
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny kiedyś o nim pisaly - merz special. Jest drogi (widziałam ostatnio, że opakowanie na 30 dni kosztowało ponad 50zł), ale zaraz po nowym roku była na niego promocja i kupilam dwa opakowania za niecałe 50 zł. Jedno opakowanie juz zużylam i zrobiłam sobie chwilę odstepu i teraz zaczynam drugie opakowanie
![]() Cytat:
![]() Co do zaproszen, to naprawdę jest to męczące. Nam już zostaje coraz mniej i nie mogę się doczekać aż będziemy mieli chociaż chwilę spokoju
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
Miałam ciężki dzień... Nie będę tu zanudzać, ale znów udzielałam pomocy podczas pracy, wzywałam pogotowie itd. Wróciłam cała zestresowana sytuacją do domu, tatuś po mnie przyjechał do pracy no i mówię po powrocie mamusi, że mi nikt pomocy nie udzielił, jak zemdlałam a mamusia mi na to:" No bo Ty zemdlałaś w aucie"...
![]() Co do butów z kvolla- głupia jestem: zrobiłam pełno fotek i miałam wybrać najlepsze, ale zapisałam je na drugim kompie, a piszę z laptopa i nie mogę Wam ich wrzucić, bo mamusia już śpi, a komp jest w pokoju rodziców. Spinki "I love..." - ja kupowałam na allegro dawno temu i cieszę się, że były na tablicy i podesłałam Wam linka i udało się kupić, bo są super Czuję się jakoś tak dumnie przez to Mój TŻ powiedział, że po ślubie też je będzie nosić ![]() Finanse: u Nas sytuacja do kitu, ja pracuję na umowę-zlecenie, studiuję, nie odkładam na wesele, bo moja wypłata starcza na paliwo/bilety autobusowe, długi (co miesiąc tatuś mi kasę pożycza), parę wydatków obowiązkowych (żel pod prysznic, szampon), kilka zakupów ślubnych (ostatnio przypinki dla gości). A TŻ zarabia dużo więcej niż ja i musi mnie wspomagać (doładowuje mi telefon), odkładać na wesele - w tym miesiącu druga rata za salę, opłacać rachunki itd. Dlatego wesele finansują rodzice moi i Jego na pół, ale nie płacą za wszystko i mamy pewien podział wydatków - mnie na swoją część obecnie nie stać i nie wiem, jak to będzie... ![]() Spadam na allegro znów polować na okazje, ale ślubne, bo właśnie popełniłam buty - znowu!! A jak znajdę bidrówki-rurki miętowe to popełnię spodnie Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-03-08 o 00:15 |
|
|
|
#2082 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. a on : hehehe ![]() Cytat:
![]() a gdzie pracujesz? czym się zajmujesz? Ja też postanowiłam nie kupować nic co nie jest związane ze ślubem, ale moja mama poprosiła mnie o wybranie jakichś ubrań dla córek jej dalszej kuzynki, uciekła od męża boksera, nie ma pracy a dziewczyny w wieku gimnazjum i liceum i przeżywają bardzo bo nie ma ich mama na ciuchy, więc wyciągnęłam wielkie pudło i wyładowałam im wszystko od spodni, po tuniki, kurtki, płaszcze, torebki i nawet buty. Więc teraz będę miała pretekst zeby uzupelnić szafe, a widziałam takie piękne rzeczy w H&M że koniec, między innymi piękną plisowaną spódniczkę z ekoskóry i sukienkę mgiełkę wielbie wszelkie bluzki i sukienki mgiełki które prześwitują na bieliznę ![]() Idę spać bo na 8 idę do księcia ![]() życzcie mi gudlak ![]() Dobranoc
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moj TZ sie tylko w czolo stuka![]() i gudlak u ksieciula ![]() zmykam spac ![]() papa
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A h&m dla mnie to kopalnia, ale bielizny - co tam, że sieciówka, skoro tylko w ich sklepach mogę kupić idealny stanik na moje małe cycki i mają majtki stringi w moim rozmiarze - XS Gudlak I chyba też spać pójdę... Ale to allegro paskudne...
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
i pełnego uśmiechów święta Wam życzę kochane kobietki ![]() A teraz spać, żeby się wyspać i żeby już nic nie kupować ![]() Dobranoc
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tak łatwo spać, jak zeszłej nocy (tzn wieczoru ) położyłam się o 19:00 Przyjm życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niech dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo - aby do wiosny! Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki! toast ![]() |
|
|
|
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ![]() Z samego rana życzę wam kobietki wspaniałego dnia kobiet, a potem wspaniałych wszystkich następnych dni przy bokach TŻ-ów
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzućcie z twarzy gradową chmurę, niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteśmy fajowe babki! ![]() ![]()
|
#2089 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje wszystkim za opinie w spr. naszych obraczek
|
|
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie KOBIETKI
wszystkiego dobrego
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
#2091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam jak raz w galerii dostała babka ataku padaczki, ja oczywiście pierwsza, a TŻt przerażony mnie odciągał na drugą stronę- on jak widzi to od razu mu słabo i ma takie same objawy ![]() Dzień dobry KOBIETKI Wszystkiego najlepszego w to piękne komunistyczne święto ![]() Goździki lecą do Was, a tymczasem na przyjemne rozpoczęcie dnia... Justin Timberlake to co prawda nie jest, ale jak się nie ma co się lubi... Dobre bo Polskie ![]()
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego kobitki
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wesołego Dnia Kobiet Wam życzę ja mam tyle pracy że pewnie nawet nie zauważę ze jest jakiś inny dzień dzisiaj
|
||
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana w ten piękny kobiecy dzień, oby wszyscy mężczyźni świata w tym dniu kłaniali się Wam w pas i słali uśmiechy....
Odezwę się wieczorem bo mam do Was sprawę. |
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
no kobietki dziś nasze święto
![]() ![]()
|
#2096 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś nasze święto a ja od rana wk&^%$^%ona :/
poszłam do księdza, postałam 20 minut pod bramą z dzziewczyną która dziecko do chrztu chciała zapisać, mówi że jest tu 3 raz bo księdza wiecznie nie ma :/ widzę że za☠☠☠iście mi to pójdzie. Powiedzcie mi dziewczyny, bo TŻt był chrzczony w KRK czy aktu chrztu też musi być max 3 miesiące? Czy to nie ma znaczenia? Bo nie wiem czy jechać już po to czy poczekać aż będą równe 3 mce.
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to moje KOBIETKI wszystkiego dobrego w dniu Naszego Święta samych radosnych chwil przy boku naszych jakże Kochanych mężczyzn
|
|
#2098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do księdza to ja pierwszy raz jak pojechałam do mojej wsi po akt do kościoła to czekałam bitą godzinę i księdza nie było ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
a tak mniej smętnie to DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!!
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepsiejszego KOBITKI
![]() Moj TZ jak narazie chyba o tym nie pamieta leży jeszcze w łóżku i nic smutno mi![]() Cytat:
a doczekalas sie wkoncu Ksiedza? no tak, z Tobą nie zgine ![]() Cytat:
za operacje Dziadka
|
||
|
|
|
#2100 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
STO LAT WSZYSTKIM KOBITKOM TEGO DNIA!!!!
![]() Co przygotowali dla Was Wasi Tż? Chwalić się szybko! Musze się czymś pocieszyć bo mój idzie wieczorem na piłkę i na basen.... Zo to miałam wspaniałe śniadanie do łóżka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo się cieszę tym bardziej że teraz tak trudno o jakakolwiek pracę![]() Cytat:
Cytat:
super!!!!!1 Jeżeli Wam to odpowiada to zostańcie przy swoim lokalizacja też jest bardzo ważna ja swojego mieszkania nie zmieniłabym za nic w świecie bo wszędzie mam blisko teraz mam awersje do sklepów typu obi itp....![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

wszak zaczyna nowe, lepsze zycie u boku ukochanej 

Moja babcia już jest po operacji obydwu nóg, chrzestna, siostra mamy po 1 nodze, moja mama pewnie tez niebawem będzie musiała, dodatkowo mamuśka ma halluksa, ja już mam pod kolanem małego żylaka i paluch prawej nogi mi się wygina... 
Ile płaciliście za niego?? Ogólnie byliśmy dziś w kilku hurtowniach i ceny przedstawiają się tak o:
bo to chyba ta sama półka??

Dzis sie nimi w koncu pochwale <musze tez w koncu zrobic 100dniowkowe zestawienie
>. Zdjecia dosc kiepskiej jakosci, na zywo sa przesliczne!
Jutro zanosze do pracy
Ślub 27. X. 2012

Mój TŻ powiedział, że po ślubie też je będzie nosić 

hehehe

za operacje Dziadka