|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
No właśnie nie doczekałam się na dziada
PS. Mój TŻt też chyba nie wie że dziś dzień kobiet Pewnie jak usłyszy w radio to zatrybi. Ale ani nie mam pretensji ani mi nie smutno. Ważne że pamięta o Naszych datach, a nie o ogólnopolskich świętach.
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
Wszytkiego najlepszego Kobietki
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Mój od 5 jest w pracy ja do 19 na uczelni więc pewnie nic szczególnego nie będzie. Wiem że pamięta i pewnie dostanę kwiaty zapewne róże a teściowa (jego) tulipany utarty schemat od lat ale liczy się pamięć
|
#2104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Naszym planom - sukcesu, Naszym życzeniom - spełnienia, A dzisiejszego wieczoru - Seksu aż do znudzenia ![]() Wszystkiego najlepszego kobietki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje
|
|||
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dzisiaj już czwarteczek Wszystkiego dobrego babiszony kochane Cytat:
Jakbys się zgodziła to bym Ci wysłała maila na PW.Kilinana bratowa ma zdrowo nas**ne we łbie Kiciu to chyba taki rodzicielski syndrom. O ile ja mam z tym spokój, to u TŻa co chwile do niego gadają, że co chwile do mnie jeździ. No ale niech się przyzwyczajają.
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Wtajemniczenie
|
....._.;_'.-._
...{`--..-.'_,} .{;..\,__...-'/} .{..'-`.._;..-'; ....`'--.._..-' Wszystkim kobietkom mnostwo ........,--\\.., szczescia, milosci, usmiechu i -"-. samego slonca ![]() ........`-..\(..'-...\ ...............\.;---,/ ..........,-""-;\ ......../....-'.)..\ ........\,---'`...\\ .....................\| adosienka super, ze sie wam tak udalo z mieszkaniem ![]() E87 ladne obraczki ![]() madzia2306 gratulacje ![]() Moj Tz juz dawno byl w pracy jak wstalam, a po pracy ma jeszcze jakis kurs takze wroci pozno O dniu kobiet pewnie w radiu uslyszy ale ja tam na nic nie licze, wystarczy ze w walentynki sie wykazal i to bardzoooo chociaz lubi mnie zaskakiwac, wiec kto wie
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ja dalej ledwo zyje, wczoraj wieczorem bylismy w aptece tz mi nakupowal lekow, najgorsze ze w week mam zjazd ![]() a dzisiaj sobie spie a tu wchodzi tz ( nawet nie poczułam jak wstał ) i obudził mnie bukietem tulipanów jak wstałam to z wrazenia poszla mi krew z nosa
|
#2108 |
|
Wtajemniczenie
|
Girls
Macie jakieś swoje listy piosenek które dacie DJowi czy zespołowi?Bo tak kompletuje i kompletuje i nie wiem co tam jeszcze dać :P
|
#2109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mi zupelnie wyleciało, że Wy w Nimczech mieszkacie.Cytat:
Masakracja z tym zastrzykiem. Skąd się takie wizje we łbie biorą to ja nie wiem.Mi się teraz śnią mieszkanie, bo zaczęliśmy intensywne poszukiwania, wieć póki co ślubnych koszmarków brak
|
||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rano dostałam tylko życzenia i buziaka bo Tż musiał gonić do pracy ale po południu mam nadzieję, że chociaż kwiatka dostanę a córa pewnie kinder niespodziankę
|
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jestem chora to krew mi leci jak z kranu to z nosa
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
czolgiem
widze ze pisalyscie o zylakach u mnei tez rodzinne mial ojciec i babcia oprocz tego stadami pekaja mi naczynka(jak u ojca) i to tak ze peka mi ich tyle ze np kolo kostki to wyglada jak siniak caly czas masakra, ja jestem zalaman stanem moich nog i naprawde dbam , cwicze masuje łykam diosminy kasztanowce etc. Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę rutinoscorbin bo lekarz mi mówił, że wzmacnia naczynka ale niestety moja babcia miała żylaki, mama też ma i jest to genetyczne a ja w obcasach chodzę kilka razy do roku |
|
|
|
|
#2114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Naczynka też mam tyle że mi pękają po zewnętrznej stronie ud i mam pełno takich sinych paseczków :/
|
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego na pewno mój ukochany Nickelback. Każdy ich numer może polecieć, a szczególnie ballady - Far away , Gotta Be Somebody oraz Never Gonna Be Alone Cytat:
|
||
|
|
|
#2116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nasza ulubiona paczkowa piosenka ![]() Au Si Eu Te Pego polubiłam jak usłyszałam pierwszy raz, a teraz jak mi radio gwałci uszy co 10 minut tym to mam cofke ale też pewnie pójdzie ![]() Ja ogólnie jeszcze mam wpisane soundtracki moich ukochanych filmów: Dirty Dancing, Gorączka sobotniej nocy no i flashdance ![]() i ogólnie starsza muzyka, beatlesi i przeboje dyskotekowe Naszych rodziców no i obowiązkowo Boney M
|
|
#2118 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Dziękuję za wszystkie opinie nt. prośby o wino zamiast kwiatów, wzięłam ten pierwszy, krótszy wpis Ale nie wydrukowałam jeszcze zaproszeń, bo jak TŻ wrócił wczoraj z pracy to zrobiliśmy sobie przyśpieszony Dzień Kobiet I siłą rzeczy jakoś nie miałam już kiedy zająć się zaproszeniami ![]() Kathe, ja już od połowy listopada mieszkam z TŻtem, ale w takiej sytuacji jak Ty osobiście wolałabym przenieść rzeczy przed ślubem. nena, a czemu zrezygnowaliście z nemiroffa? My zdecydowaliśmy, że kupimy wódę dopiero w czerwcu, jak już będzie wiadomo ile gości będzie na weselu. Brydzia, co do stołu z drinkami, to znalazłam kiedyś na wizażu w wątku o drink barach rozpiskę, ile alkoholi kupić do drink baru na 80 osób, chyba nawet tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=354775 Piwa u nas nie będzie. prezesik, ja tam nie słyszałam o żadnych zasadach dobierania materiału na butach do materiału sukni. Moje buty będą z satyny, a suknia jest z organdyny. Jamee, przykro mi, że tak się promotor zachował. Ale to tylko o nim świadczy, że nie pokierował na tyle Twoją pracą, abyś była w stanie stworzyć coś, co zaakceptuje. Widać za mało dał Ci guideline'ów. Jak ja wspomnę mojego podwójnego promotora (tego samego na lic i mgr miałam), to aż mi się ciepło robi na sercu, taki dobry to człowiek. Kasiu, gratuluję oddania rozdziału ![]() Madziu, gratuluję stażu! ![]() Jagodziu, pochwal nam się kolejnymi zakupami do firmy Najlepiej fotograficznie ![]() Adusiu, gratuluję tak pozytywnego rozwiązania sytuacji z mieszkaniem! ![]() E87, piękne obrączki. My idziemy w sobotę na rekonesans po jubilerach. I choć konkretnego wzoru nie mamy jeszcze na 100% wybranego, to przynajmniej wybraliśmy wczoraj grawer, hehe ![]() audrey, my damy DJowi tylko listę piosenek zakazanych Ewentualnie w trakcie jakieś konkretne dedykacje od Żonki dla Mężyka będą ![]() Wszystkiego dobrego Wam życzę, Kobietki! Zmykam na mikrodermabrazję, potem do Mamusi i wieczorem zumba Paaa!
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2012-03-08 o 10:18 |
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
właśnie kolega w pracy dał wszystkim Paniom PRAWDZIWEGO CZERWONEGO GOŹDZIKA W SREBERKU -
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umarłam wtedy ze śmiechu |
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Moja suknia ślubna niebawem przyjedzie uszyta do salonu, Już się nie mogę doczekać. Wklejam fotki mojej sukni, ktore mam od dziewczyny, ktora tez zamawiala taką samą, tylko że ja ją trochę przerabiam. Będę miala szerszy pas bordo bardziej w talii, będzie ona z tyłu zawiązana w kokardę I przy dekolcie będzie malutki hafcik, ale to juz Wam pokazę po przeróbkach. Póki co, to w stanie surowym będzie taka wlasnie p.s. cały czas sie boje,ze moja suknia przyjdzie jakaś z wadami, czy czyms innym nie takim
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
We Wrocławiu zaczął posypywać śnieg
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj dostałam bukiet tulipanów![]() Czekam jeszcze na kuriera bo K zamówiłam mi jeszcze prezent i na początku nie chciał powiedzieć co to ale udało mi się to z niego wyciągnąć i będzie to książka o pierwszej Polskiej wyprawie w Himalaje (obie z siostrą mamy ostatnio jakąś fazę na książki o górskich wyprawach więc u nas na tapecie ostatnio Kukuczka, Rutkiewicz, Morawski, K się śmieje, że w Tatry nas już nie zabierze bo kicha ).Ja mam dzisiaj i jutro wolne. Dzisiaj ostro wzięłam się za sprzątanie bo strasznie zapuściliśmy mieszkanie, szczególnie łazienkę (łazienka już lśni czystością - teraz jest przerwa na kawę i laptoppo ). Popołudniu jedziemy oglądać stoły a jutro chcemy kupić buty i koszulę dla K.A w Lbn bezchmurne niebo i słoneczko na całego
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
a my dostałyśmy od chłopaków tulipany i piękne czerwone róże
mnie dziś czeka kolejna tura rozdawania zaproszeń
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u mnie za oknami białooooooobialuteńko! fuck!
Ja mam dziś 100 dni do..... |
|
|
|
#2129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wczoraj zamówiłam suknię, będzie gotowa jakoś na początku czerwca. Zamiast welonu będę miała stroik na włosy z kwiatem z którego zwisają takie białe sznureczki i koralikami- cudne Wrzucam 3 fotki, mama robiła i tylko te nadawały się jako tako. Najważniejsza sprawa załatwiona, teraz trochę odpuszczam na rzecz pracy magisterskiej, do 25 marca oddać 80 % pracy... A i mam pytanie: czy za tort w stylu angielskim, 63 zł za kg to dużo ? Wrzucam fotkę, z tym, że będzie inna kolorystyka, jeszcze jedno piętro (4 piętrowy) bez tych kwiatów i zastanawiam się czy zamiast motylków kwiatki zamówić ?
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
hej Wam
ale mialam ciezka noc..Zasnęłam ok 3... I miałam okropne sny ale niezwiązane z weselem.. Strasznie sie wymęczyłam. Co do dnia kobiet- Wszystkiego Najlepszego Kobietki ! Ja raczej niczego nie oczekuje dzisiaj od TZ. Pewnie wie, ale do wieczora bedzie w pracy, kwiatow nie mialby gdzie kupic, chyba ze czekoladki? Nie wiem w sumie to nie jest istotne
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Pewnie jak usłyszy w radio to zatrybi. Ale ani nie mam pretensji ani mi nie smutno. Ważne że pamięta o Naszych datach, a nie o ogólnopolskich świętach.

Gratulacje

no dobra przesadzam aż tak nie wyglądam

tu to jakos wszystko inaczej jest Najlepsza gimnastyka byla przy tlumaczeniu niektorych rzeczy na niemiecki Masakra A na koniec jak juz wychodzil moja cora mu mowi - szykownie wygladasz 

) zrobiła mi jakiś zastrzyk i urwał mi się film i tak o to spędziłam swoje wesele
Masakracja z tym zastrzykiem. Skąd się takie wizje we łbie biorą to ja nie wiem.

). Popołudniu jedziemy oglądać stoły a jutro chcemy kupić buty i koszulę dla K.
Jutro zanosze do pracy