Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 10:35   #3481
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Dziewczyny zapomnialam Wam napisac, ale dowiedzialam sie, ze ex juz na 100% podaje mnie do sadu o kontakty z dzieckiem
Przez to ze sobie zycie ukladam wlaczyla mu sie lampka "super tatus"
Dziecko nawet jego nie pamieta, ale on chce spotkania z dzieckiem czesciej niz co 2 tygodnie. Ciekawe kiedy sie znudzi

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:36   #3482
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Slyszałam serduszko mojego maleństwa!!!och jaka ulga!!! od razu będe mieć lepszy dzień!!!! i tego Wam wszysktim również życzę!!!!!
Super

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-08, 10:36   #3483
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapomnialam Wam napisac, ale dowiedzialam sie, ze ex juz na 100% podaje mnie do sadu o kontakty z dzieckiem
Dziecko nawet jego nie pamieta, ale on chce spotkania z dzieckiem czesciej niz co 2 tygodnie. Ciekawe kiedy sie znudzi
Ale jeżeli dziecko go nie pamięta i się go boi, to mogą nie uznać mu tych spotkań bo zapewne będą chcieli z sądu rodzinnego taki wywiadzik z dzieckiem przeprowadzić

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:36   #3484
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
ja jestem cięta na tych z hipermarketów - to zazwyczaj straszne mendy są. I nie dałabym się przeszukać. Kazałabym wezwać policję by chłopina musiał płacić za ich interwencję zapewne

Wychodziła ze smyka z prezentem dla chrześnicy a tu nagle bramka pika. Aż mi się gorąco zrobiło ale ochronę nie interesowało co mam w torbie ale czy rzeczy które kupiłam na pewno są bez zabezpieczeń całkiem miły pan
z tym też nie ma problemu u mnie - przecież zdarza sie, że zabezpieczenie źle zdejmą albo o jakimś zapomną
mi kiedyś w nike w FH bramka piszczała jak wchodziłam i jak wychodziłam pan się zapytał czy coś kupiłam, a jako że nic nie kupiłam to wcale nie rwał się do przeszukiwania torebki i jakiś szantażów tylko grzecznie zasugerował czy mam coś nowego na sobie a że miałam nową kurtkę (z innego sklepu) to pan mi zaproponował że ją czujnikiem sprawdzi (nie musiał bo co go to obchodzi - mój problem jak mi w innych sklepach będzie wyc alarm) i okazało się że gdzieś tam w rękawie było niezdjęte zabezpieczenie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:37   #3485
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Slyszałam serduszko mojego maleństwa!!!och jaka ulga!!! od razu będe mieć lepszy dzień!!!! i tego Wam wszysktim również życzę!!!!!
Super prezent na Dzień Kobiet dostałaś

Bloguję
Stary 2012-03-08, 10:37   #3486
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ze mnie wtedy jeszcze gowniara byla Co ja mialam zrobic. Biedna, czerwona na twarzy

Milo
ooo też taka kiedyś byłam grzeczna Natalka

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
i pewnie stówka poszła do kieszeni pani z monitoringu

W h&m w Kato była taka akcja że ochroniarze musieli 'wyrobić normy' i łapali złodziei. Tzn. stał sobie przy wyjściu i jak ktoś wychodził to uruchamiał alarm (miał ten klips w kieszeni od zabezpieczeń - tak pisali a artykule o tym). Później przeszukiwali zazwyczaj wystraszoną i bogu ducha winną osobę licząc że coś znajdą. Mieli pecha bo raz trafili na byłą ochroniarkę i jak się postawiła to ją wywalili ze sklepu - tan na przeciwko jest komisariat więc ona ładnie wszystko zgłosiła i tylko dzięki temu wyszła sprawa.

Ja ogólnie jestem taka, że jakby mnie taki ochroniarz zaczepił i chciał przeszukać to kazałbym sobie wezwać policję skoro wiem, że nie mam nic na sumieniu
Jak gdzieś wchodzę i mam zakupy to zawsze pytam się ochroniarza i mogę bez problemu pokazać - ale jakby mi chciał torebkę przeszukiwać
ostro
takie rzeczy tylko w pl

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:38   #3487
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
W ogóle TŻ, mój TŻ, który panicznie boi się dentysty, poprosił żebym go umówiła do tej dentystki u której byłam Boli go ząb już chyba z miesiąc dziura na 3/4 zęba i się rusza ten ząb. Chyba mu przegadałam do rozumu, że musi przykład dziecku dawać
Pytał się mnie tylko czy znieczulenie boli
Moze bedzie mial "szczescie" i obejdzie sie bez borowania (tak to sie pisze? ) tylko mu usuna zeba. Jesli jest z tylu to przeciez nic sie nie stanie.
Nie wiem jak Wy, ale ja nienawidze tego dzwieku. Nawet przy znieczuleniu panikuje, ze mnie boli. Ale ja bardzo nie lubie dentystow

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-08, 10:40   #3488
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
z tym też nie ma problemu u mnie - przecież zdarza sie, że zabezpieczenie źle zdejmą albo o jakimś zapomną
mi kiedyś w nike w FH bramka piszczała jak wchodziłam i jak wychodziłam pan się zapytał czy coś kupiłam, a jako że nic nie kupiłam to wcale nie rwał się do przeszukiwania torebki i jakiś szantażów tylko grzecznie zasugerował czy mam coś nowego na sobie a że miałam nową kurtkę (z innego sklepu) to pan mi zaproponował że ją czujnikiem sprawdzi (nie musiał bo co go to obchodzi - mój problem jak mi w innych sklepach będzie wyc alarm) i okazało się że gdzieś tam w rękawie było niezdjęte zabezpieczenie
mnie kiedyś pani w realu zostawiła na rolkach zabezpieczenie.
i szkoda że żadna bramka nie pikała bo by mi to ściągnęli a tak się sama z tym szarpałam w domu z lenistwa oczywiście bo mi się nie chciało tam wracać

Stary 2012-03-08, 10:41   #3489
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
masakra, ale chyba nikt nie bedzie taki głupi i nie zezwoli na takie cos jesli dziecko nawet go nie pamieta??? a skoro nie pamieta to pewnie sie boi ?

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:41   #3490
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja nienawidze tego dzwieku. Nawet przy znieczuleniu panikuje, ze mnie boli. Ale ja bardzo nie lubie dentystow
mnie to niemal zaczyna już boleć, jak w poczekalni słyszę ten dźwięk
ale jakoś tak ostatnio trafiałam na takie fajne dentystki, że nawet jak mi robiły bez znieczulenia, to ból czułam i to taki do zniesienia przez co najwyżej kilka sekund

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:43   #3491
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Moze bedzie mial "szczescie" i obejdzie sie bez borowania (tak to sie pisze? ) tylko mu usuna zeba. Jesli jest z tylu to przeciez nic sie nie stanie.
Mi się wydaje, że lepiej leczyć i mieć swoje niż ubytek. Ja nie mam dolnej lewej 6 i na początku uciekał mi tam język, zresztą ciężko się gryzie bez zęba z tamtej strony...

Dźwięk borowania ujdzie, ale jak jest zepsuty ząb i to boruje i ten smród leci albo jak plomba jest za wysoka i to spiłowuje takim urządzeniem, że aż szczęką telepie

Ja mam uraz do usuwania kamienia. Miałam raz w życiu i bolało i lała mi się krew bardzo z dziąseł

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Moja koleżanka kupiła w ciuchlandzie sweterek i zapomnieli ściągnąć zabezpieczenie. Bramka nie zapiszczała przy wyjściu... Co my się napracowałyśmy żeby to zdjąć aż w końcu takim dużym magnesem odmagnesowałyśmy

Bloguję
Stary 2012-03-08, 10:43   #3492
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jeżeli dziecko go nie pamięta i się go boi, to mogą nie uznać mu tych spotkań bo zapewne będą chcieli z sądu rodzinnego taki wywiadzik z dzieckiem przeprowadzić
Nie boi sie go, bo jest baaardzo przyjazny. Do wszystkich.
Szczerze mowiac, ktokolwiek do mnie przyjdzie zostaje przytulony przez synka. Wyjatkowo spokojne i przyjazne dziecko. Ciotka, ktora czasami sie nim zajmuje, jesli musze cos pilnie zalatwic, a nie mam z kim zostawic dziecka, zawsze go zachwala. Jaki on cudowny, kochany, wszedzie go pelno, we wszystkim pomaga, wszystkich zagaduje...
Ale niestety nie zna "tego pana".
Ma tatusia codziennie w domu, ktory jest przy obiadku, przy kapieli. Jest w nocy, jest w dzien. Ja uwazam, ze dziecko jest za male. To za duzy szok zeby obcy facet za czesto go widywal. Lepiej jak bedzie starsze, samo powie czy chce sie z nim widziec czy nie.
A wywiadu z dzieckiem nie zrobia, przeciez nawet nie ma jeszcze 2 lat, nie mowi na tyle

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-08, 10:47   #3493
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Może chce się przed kimś popisać jaki to wzorowy tatuś?? Straszne są takie chłopy co po kilku latach sobie przypominają o istnieniu dzieciątka! A wstawali keidyś w nocy? Jeździli po lekarzach?

Cytat:
Super prezent na Dzień Kobiet dostałaś
tak!!!! a teraz jestem wzruszona i taka rozłożona na cześci pierwsze jadę do firmy..a.le będę użyteczna dzisiaj...
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:50   #3494
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
masakra, ale chyba nikt nie bedzie taki głupi i nie zezwoli na takie cos jesli dziecko nawet go nie pamieta??? a skoro nie pamieta to pewnie sie boi ?
Pozwola. Niestety. Bo to biologiczny ojciec i ma prawo, a nawet obowiazek sie widywac z dzieckiem. Nie rozmawial ze mna po kilka miesiecy. Ostatnio mu sie wlaczyl "tatus" jak sie dowiedzial, ze jestem w ciazy, planuje slub itd.
Juz wczesniej jak sie dowiedzial o TZ to mu odbijalo i sie pokazywal, tylko po to zeby zrobic awanture. A teraz przez ciaze juz kompletnie.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
mnie to niemal zaczyna już boleć, jak w poczekalni słyszę ten dźwięk
ale jakoś tak ostatnio trafiałam na takie fajne dentystki, że nawet jak mi robiły bez znieczulenia, to ból czułam i to taki do zniesienia przez co najwyżej kilka sekund
Mam podobnie
Ja chodze do mojego zaufanego dentysty. Ale u niego sa ogromne kolejki i czasami trzeba czekac miesiac...

Cytat:
Mi się wydaje, że lepiej leczyć i mieć swoje niż ubytek. Ja nie mam dolnej lewej 6 i na początku uciekał mi tam język, zresztą ciężko się gryzie bez zęba z tamtej strony...

Dźwięk borowania ujdzie, ale jak jest zepsuty ząb i to boruje i ten smród leci albo jak plomba jest za wysoka i to spiłowuje takim urządzeniem, że aż szczęką telepie

Ja mam uraz do usuwania kamienia. Miałam raz w życiu i bolało i lała mi się krew bardzo z dziąseł

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Moja koleżanka kupiła w ciuchlandzie sweterek i zapomnieli ściągnąć zabezpieczenie. Bramka nie zapiszczała przy wyjściu... Co my się napracowałyśmy żeby to zdjąć aż w końcu takim dużym magnesem odmagnesowałyśmy
Chyba, ze tak Ja mialam usuwana siodemke, ale nie przeszkadza mi to w niczym
Usuwania kamienia jeszcze nie mialam, ale borowania nienawidze

Jak to mozliwe Dobrze ze udalo sie to ustrojstwo sciagnac bez wiekszej szkody

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Może chce się przed kimś popisać jaki to wzorowy tatuś?? Straszne są takie chłopy co po kilku latach sobie przypominają o istnieniu dzieciątka! A wstawali keidyś w nocy? Jeździli po lekarzach?

tak!!!! a teraz jestem wzruszona i taka rozłożona na cześci pierwsze jadę do firmy..a.le będę użyteczna dzisiaj...
Wlasnie o to mi chodzi, nawet na urodziny sie nie odezwal, ani na swieta!
Nie wspominajac o prezencie!
Na mikolaja dal malemu paczke, ktora dostal z zakladu. Polowy slodyczy juz nie bylo. To bylo z KGHM, oni zawsze daja albo reklamowke wypakowana po brzegi, albo karton, tez taki pelny, az miejsca nie ma.
A on dal nam reklamowke, w ktorej nawet polowy nie bylo
I to z jakim zalem. To jedyne co dal dziecku.
A teraz udaje tatusia, tylko dlatego, ze maly juz ma kogos, kto jest dla niego ojcem... Czuje bezpieczenstwo itd.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-08, 10:51   #3495
hanjah
Zakorzenienie

Hello w ten piękny dzień

Ja tak na moment, bo zaraz zakopuję się w kuchni

Buziaki i uściski z okazji naszego święta
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:52   #3496
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Pozwola. Niestety. Bo to biologiczny ojciec i ma prawo, a nawet obowiazek sie widywac z dzieckiem. Nie rozmawial ze mna po kilka miesiecy. Ostatnio mu sie wlaczyl "tatus" jak sie dowiedzial, ze jestem w ciazy, planuje slub itd.
Juz wczesniej jak sie dowiedzial o TZ to mu odbijalo i sie pokazywal, tylko po to zeby zrobic awanture. A teraz przez ciaze juz kompletnie.
.
masakra.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-08, 10:52   #3497
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Pieniadze ida jak woda...
Moze nastepnym razem postaraj sie zalatwic skierowanie na badania Moze internista wypisze raz na jakis czas, a Ty bedziesz mogla za te pieniadze cos kupic dziecku
Mmmm narobilas mi ochoty na truskawki.
Ale ja juz zaczelam rozmrazac krewetki.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-08, 10:54   #3498
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie boi sie go, bo jest baaardzo przyjazny. Do wszystkich.
Szczerze mowiac, ktokolwiek do mnie przyjdzie zostaje przytulony przez synka. Wyjatkowo spokojne i przyjazne dziecko. Ciotka, ktora czasami sie nim zajmuje, jesli musze cos pilnie zalatwic, a nie mam z kim zostawic dziecka, zawsze go zachwala. Jaki on cudowny, kochany, wszedzie go pelno, we wszystkim pomaga, wszystkich zagaduje...
Ale niestety nie zna "tego pana".
Ma tatusia codziennie w domu, ktory jest przy obiadku, przy kapieli. Jest w nocy, jest w dzien. Ja uwazam, ze dziecko jest za male. To za duzy szok zeby obcy facet za czesto go widywal. Lepiej jak bedzie starsze, samo powie czy chce sie z nim widziec czy nie.
A wywiadu z dzieckiem nie zrobia, przeciez nawet nie ma jeszcze 2 lat, nie mowi na tyle
Wiesz, moja siostra miała 2 latka i wywiad był. Zabrali ją do dużego pokoju z zabawkami i pytali, czy mieszka z tatusiem, czy tatuś ją odwiedza itp. wystarczyło samo kiwnięcie główką. Później pewnie zrobią i tak takie rozeznanie z Tobą. A jeżeli będzie Cię rzeczywiście ciągał po sądach - bierz dobrego adwokata. Z pewnością będzie walczył żeby tych spotkań nie było, może nawet udałoby się ograniczyć czy tam pozbawić go praw rodzicielskich. Bo skoro dziecko go nie zna, to nie ma sensu go stresować spotkaniami z tak naprawdę obcym dla niego facetem.
Jakby nie patrząc Twój ex nie jestem ojcem, tylko dawcą nasienia Prawdziwym ojcem jest Twój TŻ
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Dawaj ciacho, a nie soczek
Cytat:

Chyba, ze tak Ja mialam usuwana siodemke, ale nie przeszkadza mi to w niczym
Usuwania kamienia jeszcze nie mialam, ale borowania nienawidze

Jak to mozliwe Dobrze ze udalo sie to ustrojstwo sciagnac bez wiekszej szkody
Ja za 6 mam 7 i wyżynającą się 8, więc jednak przeszkadza w jedzeniu...

Też się zdziwiłyśmy. A przecież nie mogłyśmy iść z tym do sklepu, bo by powiedzieli, że ukradłyśmy (paragonu nie dali )... Już miałyśmy wyrzucić, ale koleżanka stwierdziła, że warto spróbować z magnesem

Bloguję
Stary 2012-03-08, 10:55   #3499
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
masakra.
Wlasnie. Dlatego tym bardziej mnie boli, ze dla niego dziecko to zabawka. Licza sie tylko jego widzimisie. A co jest dobre dla dziecka juz nie.
Przeciez ma teraz lepiej. Nie widzi jak tata bije mame, ma tate ktory naprawde sie nim zajmuje, kocha go, kapie, nawet wstanie w nocy jak trzeba, interesuje sie nim, jak nie moze pojsc z nami do lekarza czy na szczepienie to zaraz wydzwania po kilka razy i sie upewnia czy wszystko w porzadku. Zawsze pamieta zeby cos malemu kupic jak jest w sklepie.
A taki baran sie pokaze i chce dziecku robic w glowie chaos
Przykro mi, nawet nie wiecie jak bardzo. Zwlaszcza, ze widze, ze on tego nie robi dla dziecka

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-08, 10:55   #3500
hanjah
Zakorzenienie

Ktoś ostatnio pisał o jajkach w sosie musztardowym... Mogę prosić o przepis ?
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:57   #3501
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie. Dlatego tym bardziej mnie boli, ze dla niego dziecko to zabawka. Licza sie tylko jego widzimisie. A co jest dobre dla dziecka juz nie.
Przeciez ma teraz lepiej. Nie widzi jak tata bije mame, ma tate ktory naprawde sie nim zajmuje, kocha go, kapie, nawet wstanie w nocy jak trzeba, interesuje sie nim, jak nie moze pojsc z nami do lekarza czy na szczepienie to zaraz wydzwania po kilka razy i sie upewnia czy wszystko w porzadku. Zawsze pamieta zeby cos malemu kupic jak jest w sklepie.
Przykro mi, nawet nie wiecie jak bardzo. Zwlaszcza, ze widze, ze on tego nie robi dla dziecka
dla mnie to jest idiotyczna sytuacja, a z czego piszesz pewnie prawo bedzie po jego stronie wspolczuje Ci, bo taki jeden głupi facet moze zamieszac dziecku w głowie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-08, 10:58   #3502
Soleilka
Zakorzenienie

Mi się tak w ogóle marzy, żeby moje dziecko miało normalny dom z tatą i mamą... Bo oboje z TŻ pochodzimy z rozbitych rodzin

Bloguję
Stary 2012-03-08, 10:58   #3503
cocobella
Raczkowanie

Witajcie!!!
Nieśmialo zapytam, czy mogę jeszcze do Was dołączyć?
cocobella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:59   #3504
Soleilka
Zakorzenienie

Paula a Ty masz rozwód? Jeśli masz, to masz tam że z jego winy? To by mogło pomóc w razie czegoś w sądzie

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez cocobella Pokaż wiadomość
Witajcie!!!
Hej Śmiało! Napisz coś o sobie i bobasku

Bloguję
Stary 2012-03-08, 11:00   #3505
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
przykra sprawa.
bez sensu ze chce się zabawiać kosztem dziecka.
Powinien przejść jakieś testy u psychologa - oczywiście takie dość trudne i oczywiście oblać je i sąd powinien powiedzieć mu by całował się w du*ę

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez cocobella Pokaż wiadomość
Witajcie!!!
pewnie że tak
Witaj

Stary 2012-03-08, 11:01   #3506
blueberry88
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Najlepsze życzenia na Dzień Kobiet! Zdrowych maluszków, świetnego samopoczucia w ciąży, elastycznej skóry, pięknej pogody i pełnej lodówki. Zamieszczam kilka prezentów - każdy znajdzie coś dla siebie - a na końcu jeden prezent, który nas połączy
A zaraz zmykam czytać, co naskrobałyście!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 98375_margaretki_dzbanek.jpg (110,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przepis-na-frytki-z-posypka.jpg (17,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.46_MS_123-www.JPGnorm.jpg (248,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moj_kebab_popup_watermark.jpg (112,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2917665-talerz-owocow-kebaby-na-imprezie.jpg (153,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kaszanka_zwyczajna_6.jpg (100,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg domki6.jpg (119,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg noworodek%20w%20pampersie.jpg (134,9 KB, 2 załadowań)
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:01   #3507
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, moja siostra miała 2 latka i wywiad był. Zabrali ją do dużego pokoju z zabawkami i pytali, czy mieszka z tatusiem, czy tatuś ją odwiedza itp. wystarczyło samo kiwnięcie główką. Później pewnie zrobią i tak takie rozeznanie z Tobą. A jeżeli będzie Cię rzeczywiście ciągał po sądach - bierz dobrego adwokata. Z pewnością będzie walczył żeby tych spotkań nie było, może nawet udałoby się ograniczyć czy tam pozbawić go praw rodzicielskich. Bo skoro dziecko go nie zna, to nie ma sensu go stresować spotkaniami z tak naprawdę obcym dla niego facetem.
Jakby nie patrząc Twój ex nie jestem ojcem, tylko dawcą nasienia Prawdziwym ojcem jest Twój TŻ

Dawaj ciacho, a nie soczek

Ja za 6 mam 7 i wyżynającą się 8, więc jednak przeszkadza w jedzeniu...

Też się zdziwiłyśmy. A przecież nie mogłyśmy iść z tym do sklepu, bo by powiedzieli, że ukradłyśmy (paragonu nie dali )... Już miałyśmy wyrzucić, ale koleżanka stwierdziła, że warto spróbować z magnesem
Ja tez do tego tak podchodze - ex jest jak dawca nasienia. Nie dosc, ze dziecko go nie pamieta, to jeszcze sie naogladal, jak mnie bil. Ile przy tym placzu bylo... Wtedy go dziecko nie interesowalo. Umial mnie pobic, wyjsc i wrocic po 2 dniach. Zaluje ze go nie zostawilam jeszcze w ciazy.
Teraz maly ma kochajacego ojca, ktory w zyciu na mnie reki nie podniesie. Na pewno czuje sie bezpiecznie. Wie, ze jest kochany. A palant musi to wszystko psuc, tylko dlatego, ze jest wredny. Gdyby mu faktycznie zalezalo na dziecku, zachowywalby sie zupelnie inaczej...
Dziekuje za rady, aktualnie mnie nie stac na adwokata, ale zrobie wszystko zeby bylo jak najlepiej dla dziecka! Zeby tylko na tym nie ucierpialo, a boje sie, ze niestety chociaz czesciowo tak sie stanie. Przyjdzie obcy koles, bedzie mu "tatusiowal", mowil , ze jest jego ojcem, a dziecko takie male bedzie mialo chaos w glowie... Dlaczego ten pan tak mowi, przeciez moj tata jest w domu... I pewnie zacznie do innych "panow" tez mowic tata, dopoki mu sie nie wytlumaczy co i jak...

Ja mam wszystkie osemki do usuniecia A jedna wyjatkowo krzywo wyszla, tak na ukos, praktycznie lezy. Wystaje z dziasla tylko bok i kawalek gory. Boje sie go usunac, pewnie bedzie bolalo

Tak myslalam, ze osadziliby o kradziez...
Najwazniejsze ze sie udalo

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-08, 11:03   #3508
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Najlepsze życzenia na Dzień Kobiet! Zdrowych maluszków, świetnego samopoczucia w ciąży, elastycznej skóry, pięknej pogody i pełnej lodówki. Zamieszczam kilka prezentów - każdy znajdzie coś dla siebie - a na końcu jeden prezent, który nas połączy
A zaraz zmykam czytać, co naskrobałyście!
mmm te koreczki
i dziękuję za kaszankę - zaraz se ugrilluję

Stary 2012-03-08, 11:04   #3509
cocobella
Raczkowanie

Mam na imię Izabela, 31 lat...no właściwie za miesiąc już 32
Dzisiaj zaczynam 20 tydzień ciąży, termin z USG i ostatniej @ na 1.08.2012
I choć podczytuję Was od samego początku, to dopiero dzisiaj zebrałam się na odwagę, aby się ujawnić
cocobella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:04   #3510
prince_polo
Zakorzenienie

bede jadła truskawki

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości