Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 09:33   #3511
alamig
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Emigra, ogromne gratulacje

Wszystkiego najlepszego Kobietki z okazji Naszego dnia
Stary 2012-03-08, 09:42   #3512
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Gratulacje dla Emigry i Juleczki

Wszystkiego najepszego na wszystkich KOBIETEK!

No i najlepsze życzenia Urodzinowe dla koniakonia!!! Zdróweczka przede wszystkiim, ogrom miłości, szczęścia, realzacji wszystkich planów i marzeń, i pociechy z Dzieciaczków i Męża
Ja również przyłączam się do życzeń zarówno dla Nas wszystkich jak i dla koniakonia

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 09:50   #3513
aalegna
Wtajemniczenie

Konia wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek, zadowolenia z dzieci i zdrówka
Stary 2012-03-08, 09:52   #3514
cziqua
Zadomowienie

dziewczyny ja może z głupim pytaniemale czy wy się golicie na zero na wargach sromowych i ogólnie tam przy wejściu? bo planuję spróbowac zacząc żniwa się wreszcie zmobilizowałam chociaż mam wrażenie że mam za krótkie ręce

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

Edytowane przez cziqua
Czas edycji: 2012-03-08 o 09:57
cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 09:55   #3515
gosica502
Wtajemniczenie

Ej Cziqua nie zauważyłam tego rozjaśnionego tekstu i chyba z 7 razy przeczytałam Twój post i się zastanawiałam co za żniwa do jasnej ciasnej

Tak, ja się tam golę no ale ja stosunkowo nieduży brzucholek mam
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:02   #3516
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ej Cziqua nie zauważyłam tego rozjaśnionego tekstu i chyba z 7 razy przeczytałam Twój post i się zastanawiałam co za żniwa do jasnej ciasnej

Tak, ja się tam golę no ale ja stosunkowo nieduży brzucholek mam

no ja mam właśnie dosyc spory brzuch na razie że tak powiem ogarnęłam szczecinę maszynką elektryczną i grzebieniem co by nie ciągnac się za mocno ale boję się że jednorazówką się jakoś pozacinam chociaż lusterko nie powiem bo pomaga przy tej czynności . bo lekarzowi to chyba nie sprawia większej różnicy czy na zero czy naturalnie(busz) czy tylko przystrzyżone ? a męcza mnie infekcje co chwilę więc się zastanawiam czy taka przystrzyżona fryz na mniej niż 1cm nie wystarczy ?

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Stary 2012-03-08, 10:02   #3517
tynka88
Zadomowienie

ja mam długie kończyny ,wiec daje rade na łyso

cziqa mysle ze wystarczy, ja zauwazylam ze jak sie czesciej gole to czasem mi wlasnie cos tak nie bardzo, taka dlugosc na kilka mm jest ok, lekarzowi to na pewno wszystko jedno ,ja sie czesto pozacinam jak walcze przed wizyta i co nic z tym nie zrobie, bo przeciez nie przypudruje a na porodowce w razie czego to polozne same sobie przygola tak jak trzeba w odpowiednim miejscu

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2012-03-08 o 10:11
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:12   #3518
srubokretka
Raczkowanie

Cziqua

gole się na zero, nie wiem jak to będzie teraz bo jest naprawdę ciężko, a planuję co najmniej golic się raz w tygodniu, żeby zawsze być przygotowaną. Czy raz w tygodniu wystarczy na zero dziewczyny? Czy jakbym zaczęła rodzic to po 6 dniach kazaliby mi się jeszcze w szpitalu golić??

Włosy na nogach mi tylko w ogole nie rozsną. Gladko nawet po 2 tyg. Słabo rosną na głowie-w ciąży farbowałam włosy dopiero z 2 razy. Ale na @@@ i pod pachami busz

Ale nas dużo na dole!

Edytowane przez srubokretka
Czas edycji: 2012-03-08 o 10:14
srubokretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:16   #3519
tynka88
Zadomowienie

chyba kazdemu to przysrasta inaczej ja po 3-4 czuje sie juz nie bardzo, z reszta mysle ze jak juz zaczniemy rodzic to owlosienie bedzie najmniejszym problemem i w ogole o tym nie bedziemy myslec

musze dzis powalczyc w kuchni z szafkami, a takiego mam lenia znowu.

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:18   #3520
19claudia91
Rozeznanie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

Emigra gratulacje!!=)*

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:22   #3521
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Mąż mnie po 7 obudził pięknym bukietem czerwonych róż dokładnie 9szt. oraz dał Ptasie Mleczko

na śniadanie zjedliśmy HOT DOGI

A WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BO DZIŚ NASZE ŚWIĘTO

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,

ja jeszcze śpię, ale wstałam z informacjami od Emigry!!!

cytat z smsa: "Nasza cudowna córeczka Julia Wiktoria przyszła na świat 07.03.2012 o 20:34. Waży 3270 g i mierzy 47 cm.."
GRATULACJE EMIGRA!!!!

Oprócz tego dopisała, że poród traumatyczny bez znieczulenia i 24 h..., na szczęście mąż był przy Emigrze i dała radę.
Niesamowicie dzielna!
Dopisała jeszcze, że dziękują za wszystkie kciuki i całują każdą ciotkę z osobna! My też całujemy

Aguśka trzymaj się mocno. Trzymamy kciuki.

Gratuluje !!

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

koniakonia Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin !!

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:23   #3522
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Dzień dobry!!

Ohoho ile nam sie dziś okazji do świętowania zebrało-pepkówka, urodzinki i nasze święto
to co wznoszę toast (kawką z mlekiem żeby nie było):
za Emigrę-dzielną mamuśkę i jej małą córunię
za Konię w dniu jej urodzinek które to już?osiemnaste,prawda?
i za wszystkie babeczki i te małe i te duże w dniu naszego święta!

jolka szacun dla Tż-ta! ciekawe,czy mój pamięta....

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️

Edytowane przez balbinka20
Czas edycji: 2012-03-08 o 10:24
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:23   #3523
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
dziewczyny ja może z głupim pytaniemale czy wy się golicie na zero na wargach sromowych i ogólnie tam przy wejściu? bo planuję spróbowac zacząc żniwa się wreszcie zmobilizowałam chociaż mam wrażenie że mam za krótkie ręce
tak na zero
ja robie to co tydzień

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-08, 10:31   #3524
alamig
Zakorzenienie

Konia, wszystkiego najlepszego
Stary 2012-03-08, 10:33   #3525
Mała!
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego dziewczyny! Spelnienia marzen i duzo, duzo zdrowia i milosci!!! Gratulacje dla nowych mamus!!!
I dziekuje za gratulacje i cieple slowa w imieniu swoim i Tymonka

Dziewczyny bycie mama jest cudowne! Warte kazdego bolu! Ktorego sie nie pamieta i tak! Patrze na Synka i wzroku oderwac nie moge maz takze! Zycze Wam piwodzenia i takiego wypelniajacego po brzegi ogromu milosci i szczescia!

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:36   #3526
ivonka7
Rozeznanie

Kobietki-wszystkiego najlepszego!!
Konia -100lat!
Emigra-wielkie gratulacje! Jesteś bardzo dzielną kobietą... my to mamy z tymi porodami!

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
O widzisz,a ja nie wiedzialam,ze jest cos takiego!
Poczytalam sobie wlasnie o tym.Kilka razy ponoc moze wystepowac.
A ja 9 m-cy karmilam,z czego 6 na samym cycku i nie mialam wcale kryzysu,chyba ze z nadmierna laktacja
Ja wiedziałam o kryzysie z psychologii rozwojowej, natomiast na SR fajna położna-doradca laktacyjny super uświadomiła w tej kwestii- i co najważniejsze dowiedzieliśmy się że ten "kryzys" jest niezmiernie istotny dla dostosowania mleka matki do potrzeb rozwijającego się dziecka bo stymuluje przysadkę mózgową matki-ale tak jak w Twoim przypadku nawet go nie zauważyłaś -u mnie Ewa 2 dni miała coś takiego że ssała częściej i chciała być bliziutko, teraz wróciła do swojego rytmu

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Gosiu,bo często jest tak,że jak się o czymś nie słyszało to człowiek tego nie zauważa. Więc tak mogłobyć z tym całym "kryzysem" u Was. Nie miałaś o nim pojęcia,więc ani go nie "oczekiwałaś" ani się go u córci nie doszukiwałaś. Dlatego też zbytnio się nie "dokształcam" jeśli chodzi o to co się może dziać po porodzie (mam na myśli te kryzysy skoki itp itd) bo w końcu w byle głupocie będę szukać niewiadomo czego chcę być rozsądną mamuśką, jak Konia. Jej podejście do macierzyństwa strasznie mi się podoba. Bardzo bym chciała być taka jak ona
Wiesz balbinko, trochę poczułam się urażona-że niby ja się doszukuje czegoś u dziecka. To że jestem świadoma pewnych prawidłowości w rozwoju dziecka, o których wiem z racji mojego zawodu to nie świadczy o tym że nie jestem rozsądną mamuśką.
Zresztą pogadamy jak urodzisz i będziesz na co dzień z dzieckiem u którego wszystko będzie nowe: wysypka, wzdęcie, inna kupka, marudzenie przy piersi - tutaj trzeba mieć wiedzę, żeby niepotrzebnie się nie stresować i nie panikować właśnie. Więc może jednak się trochę "dokształcić" niż żałować.

Mała! jak sobie radzcie? Nie dziwie się że czujesz magie macierzyństwa Rozkoszujcie się tymi chwilami, bo to jest bezcenne

Edytowane przez ivonka7
Czas edycji: 2012-03-08 o 10:38
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 10:42   #3527
cziqua
Zadomowienie

dzięki dziewczyny za odpowiedzi jakoś ogarnęłam chaszcze na (!) napewno nie super dokładnie no ale sorry mam wrażenie że ze 4 razy na 4 piętro weszłam taka zasapana kto moglby pomyslec ze golenie tak meczy na 12:30 do diabetologa później ginekolog mam nadzieję że dostanę skierowanie na nasze ósme USG i chyba już ostatnie przed szpitalem a synek nad ranem znowu mnie tak skopał że masakra bolalo

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Stary 2012-03-08, 10:53   #3528
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Broń Boże nie chciałam Cię ivonko urazić. Pisałam ogólnikowo. Jeśli takie miałaś odczucie to przepraszam....

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:03   #3529
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

gratulacje dla Emigry
najlepszego dla Koni i dla was dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
wysłałam meza do USC i po wypis moj ze szpitala, zaczynam sie przyzwyczajać do wstawania co 2h w nocy :P jesli mozna to nazwac przyzwyczajaniem sie hehe
moze to glupie ale dopieor w domu czuje sie prawdziwa mama, w szpitalu jakos to do mnie nie docierało za bardzo jeszcze

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego dziewczyny! Spelnienia marzen i duzo, duzo zdrowia i milosci!!! Gratulacje dla nowych mamus!!!
I dziekuje za gratulacje i cieple slowa w imieniu swoim i Tymonka

Dziewczyny bycie mama jest cudowne! Warte kazdego bolu! Ktorego sie nie pamieta i tak! Patrze na Synka i wzroku oderwac nie moge maz takze! Zycze Wam piwodzenia i takiego wypelniajacego po brzegi ogromu milosci i szczescia!
oj tak to cudowne uczucie być mama

i dodaje jeszcze zdjecie synka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00185_mini.jpg (16,2 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2012-03-08 o 11:08
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:06   #3530
koniakonia
Zakorzenienie

Hej hej,

Emigra klask i: gratulacje

Dzięki Dziewczyny za życzenia, mam ten przywilej ,że mogę Wam powiedzieć WZAJEMNIE zdrówka przede wszystkim ,radości z macierzyństwa, spełnienia marzeń i wiele uśmiechu każdego dnia, no i seksu , pieniędzy, super figur, zero rozstępów, lekkich porodów i wszystkiego czego tylko pragniecie

A ja mam 18 lat .....do 50

U mnie dzień piękny, bukiet jest, Dziewczyny też kwiatki dostały, prezent muszę wybrać sama i przymierzyć , teraz myślę jaki by tu placek wszamać

Buziolki
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:08   #3531
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Konia -100lat!
Emigra-wielkie gratulacje! Jesteś bardzo dzielną kobietą... my to mamy z tymi porodami!

Ja wiedziałam o kryzysie z psychologii rozwojowej, natomiast na SR fajna położna-doradca laktacyjny super uświadomiła w tej kwestii- i co najważniejsze dowiedzieliśmy się że ten "kryzys" jest niezmiernie istotny dla dostosowania mleka matki do potrzeb rozwijającego się dziecka bo stymuluje przysadkę mózgową matki-ale tak jak w Twoim przypadku nawet go nie zauważyłaś -u mnie Ewa 2 dni miała coś takiego że ssała częściej i chciała być bliziutko, teraz wróciła do swojego rytmu

Wiesz balbinko, trochę poczułam się urażona-że niby ja się doszukuje czegoś u dziecka. To że jestem świadoma pewnych prawidłowości w rozwoju dziecka, o których wiem z racji mojego zawodu to nie świadczy o tym że nie jestem rozsądną mamuśką.
Zresztą pogadamy jak urodzisz i będziesz na co dzień z dzieckiem u którego wszystko będzie nowe: wysypka, wzdęcie, inna kupka, marudzenie przy piersi - tutaj trzeba mieć wiedzę, żeby niepotrzebnie się nie stresować i nie panikować właśnie. Więc może jednak się trochę "dokształcić" niż żałować.

Mała! jak sobie radzcie? Nie dziwie się że czujesz magie macierzyństwa Rozkoszujcie się tymi chwilami, bo to jest bezcenne
Ja rowniez jestem zdania ,ze im wiecej na dany temat wiemy - tym lepiej sobie z ewentualnym problemem poradzimy
Staram sie duzo zawsze czytac na interesujacy mnie temat, jednakze staram sie zawsze wybierac artykuly a nie forum aby sie doksztalcic bo na niektorych ( nie mam na mysli naszego) forach to mozna czasami niezle sie przerazic i co kobietka to opinia , a oczywsicie kazda ma racje
Ja uwazam ze kazda z Nas jest i bedzie cudowna mamusia, w koncu wszystkie kochamy nasze dzieciaczki z calego serca i juz duzo dla Nich przeszlysmy
Ivonka z twoich postow emanuje pozytywna energia, radosc i milosc
I tak bardzo mi sie podoba jak piszesz ile Ewunie tulisz i rozumiesz potrzebe malej zeby byc blisko, bo tak naprawde to jest cudowne i bezcenne - przytulic to male cialko, coz moze byc piekniejszego?
A dzieci mimo wszystko rosna tak szybko i na przyklad juz takie roczniaki nie zawsze chca sie tulic!

Cziqua ja gole sie na zero przed wizyta, ale na wzgorku tylko przycinam - bo zawsze mam tak podrazniona skore caly tydzien po , ze masakra!
A przed porodem nie ma sie co martwic, polozne nas wygola, to naprawde jest blahostka, dziewczyny nie stresujcie sie tym!
Ja tam nie mam zamiaru sie katowac jak mi wody odejda albo mega skurcze w nocy chwyca!
jak dam rade to ok ,a jak nie to nie

Mala, super ze tak szybciutko zalala Cie milosc

Dzisiaj zamowilam fotelik do samochodu i juz mam chyba wszystko w sumie , oprocz ☠☠☠☠☠☠☠kow do torby, co wrzuce na ostatnia chwile.

JESTEM GOTOWA

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2012-03-08 o 11:11
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:09   #3532
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Konia -100lat!

Oj Babki dzisiaj taki piękny dzień ,
Stary 2012-03-08, 11:21   #3533
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
ale ja wykorzystuje do tego tż . Lekarzowi to nie robi różnicy tylko przy porodzie to robi różnicę dlatego wolę żeby to robił tż niż mają mi to robić w szpitalu.

Edytowane przez nowaken
Czas edycji: 2012-03-08 o 11:23
Stary 2012-03-08, 11:22   #3534
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Ja rowniez jestem zdania ,ze im wiecej na dany temat wiemy - tym lepiej sobie z ewentualnym problemem poradzimy
Staram sie duzo zawsze czytac na interesujacy mnie temat, jednakze staram sie zawsze wybierac artykuly a nie forum aby sie doksztalcic bo na niektorych ( nie mam na mysli naszego) forach to mozna czasami niezle sie przerazic i co kobietka to opinia , a oczywsicie kazda ma racje
Ja uwazam ze kazda z Nas jest i bedzie cudowna mamusia, w koncu wszystkie kochamy nasze dzieciaczki z calego serca i juz duzo dla Nich przeszlysmy
Ivonka z twoich postow emanuje pozytywna energia, radosc i milosc
I tak bardzo mi sie podoba jak piszesz ile Ewunie tulisz i rozumiesz potrzebe malej zeby byc blisko, bo tak naprawde to jest cudowne i bezcenne - przytulic to male cialko, coz moze byc piekniejszego?
A dzieci mimo wszystko rosna tak szybko i na przyklad juz takie roczniaki nie zawsze chca sie tulic!

Cziqua ja gole sie na zero przed wizyta, ale na wzgorku tylko przycinam - bo zawsze mam tak podrazniona skore caly tydzien po , ze masakra!
A przed porodem nie ma sie co martwic, polozne nas wygola, to naprawde jest blahostka, dziewczyny nie stresujcie sie tym!
Ja tam nie mam zamiaru sie katowac jak mi wody odejda albo mega skurcze w nocy chwyca!

Mala, super ze tak szybciutko zalala Cie milosc

Dzisiaj zamowilam fotelik do samochodu i juz mam chyba wszystko w sumie , oprocz ☠☠☠☠☠☠☠kow do torby, co wrzuce na ostatnia chwile.

JESTEM GOTOWA
oj tak, wiedza jest ważna, ale ważniejsze co się z tą wiedzą robi tzn. trzeba te wszystkie wiadomości jakoś przesiać przez sito rozsądku , bo czasem co źródło to inna teoria ...
Ja do dzisiaj nie wiem ile czasu to niby szkodliwe jedzenko idzie do mleka i jakoś nigdzie odpowiedzi nie mogę znaleźć, a przecież trawienie i produkcja mleka już dawno przez fizjologów jest obcykana z każdej strony
Stary 2012-03-08, 11:25   #3535
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
--
oj tak to cudowne uczucie być mama
i dodaje jeszcze zdjecie synka
Synuś cudny

Stary 2012-03-08, 11:28   #3536
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Konia Twoje zdrówko

Cytrynka Wiktorek jest słodziutki Chyba do Twojego męża podobny

Mała super, że jesteś szczęśliwa

Ja niestety samotny Dzień Kobiet, ale jak wstałam to już miałam mega długi sms z życzonkami od TŻ dla mnie i córeczki a potem jeszcze telefon i same miłe słowa

a i dziś kończymy 36 tydzień

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 11:29   #3537
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
a ja nie dopuszczę żeby mnie w szpitalu goliły położne bo widziałam jak to jest robione

Stary 2012-03-08, 11:29   #3538
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytrynka Synuś śliczny

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-08, 11:30   #3539
koniakonia
Zakorzenienie

Cytrynka Synuś cudny,jeszcze raz dużo zdrówka dla Was,

też sobie takiego sprawię na 36 urodziny
Stary 2012-03-08, 11:32   #3540
MoniaHan
Wtajemniczenie

[B]KONIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - WSPANIALYCH URODZINEK ZYCZE!![/B

cholerka no - ze musial mnie zobaczyc akurat w takim stanie dyrektor przyszedl zobaczyc jak sie miewam przy okazji bo przyjechal do biura, a ja akurat sobie drzemalam, zapuchnieta, rozczochrana w szlafroku ...a on do mnie swietnie wygladasz, dobrze ze Tz tez wpadl i Ivor zaczal swirowac to dyrektor szybko sie zmyl. jak wyszedl to jak popatrzylam na siebie w lustrze to momentalnie sie ogarnelam i pomalowalam oko i sie ubralam

oddzwonil do mnie lekarz z przychodni i powiedzial ze jesli nie mam goraczki i wezlow chlonnych powiekszonych i odpadly mi te krostki biale na gardle to narazie nei ma po co robic wymazu, jak to wroci to mam zadzwonic.

Jolka alez Tz Cie obdarowal dzis moj zapomnial i tylko zlozyl zyczenia jak powiedzialam ze dzis Dzien Kobiet

Mala jakie szczescie od Ciebie bije - superancko!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2012-03-08 o 11:33
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości