|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Ja często dodaję kakao do serka homo albo wieśniaka, dorzucam wiórki kokosowe i kilka kropel syropu klonowego. Mniaaam! Chyba sobie jutro wpałaszuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
dzien dobry, zycze milego dnia dla wszystkich kobiet:P
a ja zaczełam dzien od 2 kromek zytniego chleba ![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
W dniu Naszego święta,
Życzę Wam drogie Kobietki, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować. Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne. Zdrowia, które pomoże w ich realizacji. Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym. I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
LittleWoman mówiłam Ci już, że uwielbiam Twoje jadłospisy
![]() ![]() Jeu to ładnie zrzuciłaś cm ![]() ![]() ja już wyszykowana ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- właśnie.. dziś nasze święto ![]() Samych szczęśliwych dni w życiu Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ja zaczęłam od mięty z gruszką, jajecznicy i kromki wiejskiego chlebka.
#186 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zakończyłam na jajecznicy ze szczypiorkiem
![]() a potem był ruch - 10 min na skakance, godzinka na stepperze i 20 min twistera. na śniadanie 2 kromki ciemnego, sałata, ogórek i drobiowa do tego jak zawsze do śniadania w tygodniu czerwona herbata |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Dzień zaczęłam od 2 pancakesów i pomarańczy, a co dalej nie wiem, bo dzisiaj mam trochę szalony dzień. Postaram się nie objadać, ale na pewno nie wyjdzie mi 5 regularnych posiłków.
Wszystkiego najlepszego, kobitki! ![]() ![]()
#188 |
Zadomowienie
|
Jestem w szoku!
Nie mam za bardzo czasu na śledzenie co piszecie - a ostatnio jesteście wyjątkowo twórcze :P Nowy wątek i już tyle stron! Ale... powróciłam do dietkowania i ćwiczeń ![]() Także jest dobrze ![]() Nie wiem czemu totalnie nie mogę wciągnąć się w wątek... A wiem, że jak gubiłam kilogramy z wizażankami to zawsze dużo dawała mi aktywność na forum ![]() PS. Możecie mnie dopisać, do listy na pierwszej stronie, może taki oficjalny gest mnie zmotywuje do aktywności :P Wszystkiego wspaniałego kobitki - wymarzonej figury! i spełnienia wszystkich kobiecych, dużych i małych marzeń ![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
a tu wierszyk na poprawę humoru
![]() Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę, niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteśmy fajowe babki! Właśnie jakaś dziewczynka w radio mówiła po co są kobiety. A więc po to, że jak przyjdzie w nocy albo nad ranem zmęczony, to ona mu wyprasuje koszule. Więc do żelazek!!! Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-03-08 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Pstra - wierszyk super, uśmiałam się
![]() ja dzień zaczęłam od owsianki z mixem owoców tropikalnych i płatkami migdałowymi oraz serkiem homo 0% z aromatem i słodzikiem, także się najadłam ![]() ![]() ![]() ![]() ocet mnie nieźle przeczyścił, 2x już w kibelku byłam :P także chyba działa tak jak powinien ![]() a co do cm, no ładnie zgubiłam, wiem. najbardziej to widzę po brzuchu ![]() no i najlepszego! dużo uśmiechu, radości, energii i motywacji ![]() ![]()
#191 |
Raczkowanie
|
Ja zaczęłam od zaspania do szkoły =.= Chyba zostaję w domu, wyleczę się chociaż.
![]() Już po śniadanku - jogo nat. z wkrojonymi truskawkami, otrębami i płatkami owsianymi. Dla osłodzenia mała łyżeczka konfitury żurawinowej. Pycha! Czuję wiosnę w powietrzu! ![]() Dzisiaj szykuje się niemalże całkowicie wolny dzień, więc troszkę poćwiczę. Co prawda w domowych warunkach, ale lepiej tak niż wcale. Po wczorajszym hulaniu oczywiście cała obolała ;d |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dorzuciłam garść płatków CornFlakes ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też miałam bardzo obolałe początki z moim hh ![]() ![]() ![]() Wczoraj usłyszałam, że schudłam ![]() Wiary w siebie, uśmiechu i radości każdego dnia, Kobietki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeu, Twoja owsianka kusi ![]() ![]() Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-03-08 o 08:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Kurcze, tak kusicie tym hh że muszę się chyba w końcu nauczyć kręcić
![]()
#195 | |
Zakorzenienie
|
wpadł mi jeden cukierek - Michałek ;D kolega na studiach rozdaje z okazji Dnia Kobiet :P był pyyyszny xD ale jeden nie zaszkodzi, mam nadzieję. i muszę powstrzymywać swoje łakomstwo, nauczyć się jeść jeden kawałek ciasta, jednego cukierka, a nie od razu wpadać w ciąg.
a wieczorem stretching dla odmiany dla relaksacji mięśni. nigdy nie byłam, więc pewnie jutro i tak będę połamana, bo w ogóle nie jestem rozciągnięta ![]() ![]() ![]() muszę orientacyjnie liczyć kalorie i nie przekraczać 1700-1800 dziennie, bo ostatnio za dużo mi się je... heh ;p i więcej wody w siebie wciskać, bo piję ok. 1l dziennie :/ elionka - w domu można dać sobie niesamowity wycisk. ![]() Cytat:
![]() ![]() z tym, że na początku nie polecam kręcić za długo hh z masującymi kulkami, bo siniaki gwarantowane. jak już kiedyś mówiłam, ja wyglądałam jakbym była ofiarą pobicia ciężkiego, miałam aż takie siniaki, ale ja zdecydowanie na początku przesadziłam i z godzinę kręciłam zamiast 10-15 minut XD teraz czasami są siniaki, ale już nigdy takie wielkie ![]() fajnie wyrabia talię ![]()
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-03-08 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Twoje spadki z centymetrów są niesamowite! Żałuję że ja się nie zmierzyłam przed dietą i ćwiczeniami.
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam miejsca w domu na kręcenie hh, dlatego kręcę się na twisterze, też są efekty ja też żałuję, że się nie zmierzyłam przed dietą i ćwiczeniami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego Moje Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to witam Was w ten jakże słoneczny dzień ![]() Dziś na śniadanie mi wpadła kiełbasa smażona na cebulce ![]() ![]() ![]() Pstra, super wierszyk ![]() ![]() ![]() Jeu, a tym hh to trzeba kręcić w obie strony? bo ja tylko w jedną cały czas kręcę ![]() ![]() ![]() ![]() Miss, ja stoję prosto jedną nogę mam troszkę do przodu i kręci się ![]() ![]() Little, a no to właśnie mi wczoraj wyszła taka gęsta że była aż obrzydliwa ale to co rzadsze zjadłam a bardziej gęste mój piesio wszamał i byłam w szoku że to zjadła ![]()
#199 | |
Zakorzenienie
|
moje pomiary są z listopada, jakieś takie przeddietowe, na ostro za dietę wzięłam się w połowie grudnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to zmierzcie się teraz, na pewno będziecie mieć co porównywać za jakiś czas ![]() ![]() no hula hop... na yt są filmiki dla początkujących jak kręcić ![]() ![]() ![]() ![]() to lekkie hula hop jest dobre do nauki, tylko sobie je jakoś dociąż - cięższe łatwiej utrzymać w powietrzu ![]() ![]() a teraz przez Was myślę o rolkach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() też biorę tabletki anty ![]() ![]() ![]() ![]()
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-03-08 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeu, pooglądam te filmiki na youtube i dociąże hh tak jak mówisz ![]()
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ocet oprócz tego, że pomaga w odchudzaniu (choć wiadomo, jak to jest - nie wiadomo czy rzeczywiście pomaga) to zawiera pektyny, obniża cholesterol, zapewnia uczucie sytości... i takie tam ![]() zalecane jest picie 3x dziennie, ja zamierzam pić 1-2x dziennie. na pewno będę pić na czczo od razu po wstaniu i tuż przed snem jak będę o tym pamiętać :P ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() i pooglądałam te filmiki i mi pomogły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Jeu, ja to bym chyba nie dała rady tego wypić ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
smerfetka, ja się przełamałam, co mnie nie zabije to mnie wzmocni
![]() ![]()
#205 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio próbowałam pić na czczo letnią wodę z cytryną bo podobno dobra na przemianę materii, ale ciągle zapominam. Muszę do tego wrócić. Właśnie jem sałatkę z ciecierzycy, ogórka kiszonego, cebulki, kukurydzy, domowego sosu czosnkowego i nori ^^
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam jabłko i piję białą herbatę z malinami
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
No cóż, ja sobie dziś rano pofolgowałam jeśli chodzi o cięższe rzeczy więc raczej do końca dnia postaram się jeść lżej. Okazało się że jednak nigdzie nie idę więc mogę spokojnie planować jedzenie
![]()
#208 |
Raczkowanie
|
ja tez pije herbatke, zdrowko
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- ja namowie mojego ze zamiast gdzies isc, to zrobie koktaj mleczno bananowo- truskawkowo na dzien kobiet:P przekupie go jak nic:P
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
ja mam dostac, bo zazyczylam sobie :P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.