|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Zdrowiej. ![]() Cytat:
Nie dostałam urodzinowej i nie dostałam marcowej. Muszę się do nich przejść... I chyba przy okazji skorzystam z oferty dla płacących kartą mBanku. ksiezniczka też pisała, że dostała kosmetyczkę i maseczkę CS - te dwie rzeczy są z marcową ulotką w gratisie? ![]() Cytat:
![]() Przez ostatnie dni tak pięknie przygrzewało słońce, a dzisiaj u mnie pochmurno i pada śnieg.
|
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, wszystkich
nosku gratuluję zdania egzaminu. ja nie mam czasu czytać wizazu , nie mogę jeszcze się odnaleźć , tęsknie strasznie za mężem a on za nami a to dopiero 4 dzień rozłąki. jak narazie tęsknote zabijam zakupami kosmetycznymi, jeszcze troszkę dokupie i mój zbiór się podwoi, ale oczywiście trochę zużyje w tym miesiącu bo wogóle nie miałam tu kosmetyków więc musiałam część kupić ale reszta to wybryki. malutki się śmieje do wszystkich tylko jak go dałam teściowej to się rozpłakał......coś to chyba znaczy bo dzieci czują kto dobry a kto nie. nagrałam gościa żeby nam kuchnie zaprojektował i na wakacje jak przylecimy zaczął by robić. narazie tyle jak będę miała czas to poczytam co u Was a teraz pozdrawiam |
|
|
|
#3304 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Jeszcze raz dziękuję wszystkim.
To był wątpienia jeden z bardziej stresujących egzaminów w moim życiu. I tak sobie myślę czy po 15 egzaminach zasłużyłam na nagrodę? Marzą mi się perfumy na wiosnę. I muszę koniecznie zrobić zakupy kosmetyczne, bo mam tylko końcówkę żelu pod prysznic. ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Edyta współczuję rozłąki z mężem.
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Przewozimy dzisiaj wersalkę
![]() Wypatrzyliśmy w sklepie fajne rolety: http://allegro.pl/vidella-roleta-zeb...html?source=oo Wyeliminuje to konieczność montazu 2 warstw: np. firanka i roleta, albo żaluzje i roleta
|
#3306 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, sama za siebie chyba też powinnam trzymać ![]() Współczuję Kolejne kuszenie ![]() Cytat:
![]() A w nim...? Cytat:
Jakaś konkretna dieta? Trzymam kciuki za wytrwałość ![]() Cytat:
Napisałam do nich maila, zobaczymy czy poskutkuje. Jestem na drugim poziomie i nie chcę teraz tego zaprzepaścić Ale jak go skończę, a ulotki nie będą dalej przychodzić, to olewam ich stacjonarnie Tak, gratis jest kosmetyczka i maseczka.Z tą pogodą, to jakaś masakra jest. Raz +8 stopni, raz -4 ![]() Biedna Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3307 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko fajne te rolety.
![]() Kupiłam w SP odżywkę do włosów zwykłą i w sprayu i żel pod prysznic, a pełnowymiarowy płyn do demakijażu Maybelline dostałam gratis. Za to, że musiałam długo czekać, bo pani coś tam 2 razy nabiła. Fajny gratis. ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- A ja dostałam ulotkę YR, ale nie wykorzystam raczej.
|
|
#3308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
kiedyś napewno ale chcemy najpierw skończyć remont i jeszcze kasy troche odłożyć na start a ja chcę jeszcze drugie dziecko urodzić w irlandii
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś kupiłam czarne spodnie rurki- krój jak dżinsy, ale z takiego materiału jak dresy
i bardzo wygodne, a wyglądają elegancko.a na dzień kobiet sprawiłam sobie na Allegro tusz MF False Lash effect, mam końcówkę 2000calorie. A żeby nie był samotny w paczce i wysylka się opłacała, to dobrałam podkład Revlon Color Stay do tłustej/mieszanej, bo też mam tylko 1 podkład Lancome, jest troszkę za tłusty... a Revlona od dawna chciałam wypróbować. Hosenko, ciekawe te rolety Nosku, nad jakimi perfumami myślisz? Nusia, z Avonu dobrałam sobie szminkę z ta otoczką żelową, żeby dostać za 50gr wodę Pure O2 edt i lakier do paznokci real red. Poza tym wzięłam konturówkę diamentową w kolorze brown sugar i już się polubiłyśmy! Co do szminki, to jest trochę za ciemna... Edyta, a dlaczego drugie chcesz rodzić w Irlandii skoro nawet Cię dobrze nie przebadali po i małego też?
|
#3310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukam i sprawdzę co warto kupić Cytat:
![]() Cytat:
Co do butów - już postanowiłam, że kupię, tylko muszę coś wybrać Cytat:
Ja po zaliczonej sesji na dwóch kierunkach też miałam coś sobie kupić w nagrodę, ale póki co, jakoś nie doszło to do skutku.Cytat:
Oj tam kuszenie... Padam z nóg, miałam dziś dwie godziny korków z francuskiego i godzinę angielskiego. Ale jestem przeszczęśliwa, TŻ kupił groupon na wyjazd do Pragi z basenem A ja głupia zużywam próbki jak opętana zamiast trzymać na wyjazd... Ale pewnie coś tam jeszcze uzbieram
Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-03-08 o 20:40 |
|||||
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie marzec już nie będzie bezzakupowy
. Musiałam kupić mleczko do demakijażu, bo na dniach zlikwiduję stare ![]() Zużyć póki co w pełnym wymiarze brak, poszły tylko 2 próbki. A z okazji przeterminowanego balsamu powróciłam do peelingów kawowych i
|
|
|
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od 20 lutego nic nie kupiłam z kosmetyków. Mijają już prawie 3 tygodnie a ja w ogole nie mam cisnienia na kosmetyki. Wchodze normalnie do sklepu, ogladam ale nie kupuje Dzis kupiłam karnet na fitness. z okazji Dnia Kobiet był tanszy o 30% i na 30 dni mam karnet open za 90 zl ![]() Zuzyc na razie brak
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to zależy jeszcze w jakim pomieszczeniu ma może któraś z Was?
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy gołe? Kwestia przyzwyczajenia. U rodziców od X lat nie ma firanek, ani zasłon (tylko w kuchni jest mała firaneczka i w dużym pokoju krótka) a tak to żaluzje (+ w moim pokoju roleta). Nie ma problemu z praniem no i jest oszczędność miejsca - firanka musi wisieć w jakiejś odległości od okna, aby można było je bez problemu otworzyć, a w mieszkaniach w bloku w zasadzie każdy cm jest ważny. W naszym mieszkaniu wszędzie planujemy takie rolety.
|
|
#3316 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
na szczęście już się oduczyłam trochę
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sypialni mam małą firankę, na środku odsłonięte ok 1/3 okna, po bokach jest trochę dłuższa a jak ją zdejmuję do prania i zostają same rolety to właśnie tak jakoś mi dziwnie łyso ale to właśnie tylko moje przyzwyczajenie i miałam zamiar z nim walczyć kupując te rzymskie zastanawiam się jak udekorować okno w drugim pokoju gdzie są jeszcze drzwi balkonowe, muszę pooglądać coś na necie, macie może jakieś ciekawe pomysły?
|
|
#3318 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aha, to sorry Dobrze, że będziecie później już razem, dasz radę do tego czasu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3319 |
|
Zadomowienie
|
u mnie przestój ze zużyciami, skończyłam opakowanie kapsułek Rival de Loop anti-age, przybyło ciut kolorówki i w końcu mam paletkę Sleeka Au Naturel
luskap jaki brałaś odcień tej szminki i co sądzisz o tej żelowej otoczce? |
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
super pomysł
Ja tez bym wybrała rolety. Firanke trzeba prac, zbiera sie w niej brud i kurz, zaslania swiatlo dzienne. Fakt,ze majac firanke nie widac czy okna sa brudne czy czyste. ![]() Mam zużycia: 1. Krem Bioderma 2. Reduktor suchej skory Tołpa 3. miniatura balsamu do ciała z hotelu
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Mama dała mi mleczko Fa.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-03-09 o 23:06 |
|
|
|
#3322 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomysłowe. Cytat:
Później przychodziły i teraz znów cisza. Ja jestem na trzecim poziomie i do sierpnia muszę go zapełnić, bo inaczej przepadnie. ![]() Cytat:
Cytat:
Ciało było super gładkie Cytat:
![]() Pomyślnych treningów na fitnessie.
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
2 bransoletki w prezencie, -40% na 1 produkt, - 30 % na kolorówke, 2 perfumy w specjalnej cenie - Naturelle za 62,50 lub Comme une Evidence za 72,50 i mozna dokupic za 11,90 zegarek z cyrkoniami. Jak dla mnie to nie zbyt atrakcyjna oferta.
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Więcej zachodu, ale gładkość jest tego warta |
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie też pocztą nie przychodzi oferta poza tą, co zamawia się pocztą. A do sklepu YR wyjątkowo nie lubię chodzić, bo panie w moim YR są natrętne i nie można nic spokojnie pooglądac. Kilka dni temu przyszły mi 2 kredki YR
Zużyłam żel YR lawendowy. |
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki, nareszcie jestem w domu
![]() Przybiegam zameldować zużycia, zakupy i wygrane. Zużycia: - Ziaja, uniwersalny płyn do demakijażu oczu - Sensique, zmywacz do paznokci - C-Thru, Black Diamond, dezodorant - Yves Rocher, Pure Calmille, Gel nettoyant, Żel do mycia twarzy - Pollena-Ostrzeszów, Biały Jeleń, Hipoalergiczny szampon do włosów 12 ml - Nivea Visage, Natural Beauty, Peelingujący żel do mycia twarzy 1,5 ml - Nivea Visage, Pure Effect, żel – peeling do mycia twarzy 1,5 ml Zamówienie z Oriflame (nie zapłaciłam nic, bo miałam spore zamówienie, więc kosmetyki wyszły mi za darmo): - 2 lakiery do paznokci Oriflame Giordani Gold Blooming http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23431 (odcienie Delicate Pink i Tender Peach) - pomadka do ust, Oriflame, Floral Collection http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=24059 (odcień Soft Pink) nie wiem czemu na zdjęciu jest lakier do paznokci, a nie pomadka ![]() Wygrana ( też z Oriflame): - lakier do paznokci Neon różowy http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23804 - pomadka do ust Neon różowa http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23464 - 2 kredki do oczu, czarna i nude http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23858 - krem pod oczy (oddałam mamie) http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23407 - krem do twarzy http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23675 - maseczka (też dla mamy) http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23383 Mam nadzieję, że po dzisiejszym minispa posypią się też jakieś inne zużycia
|
|
|
|
#3327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To właśnie to też mnie trochę zraża do peelingu kawowego Ale pewnie w końcu i tak zrobię. I zapewne, jak będzie się kończyć data ważności kawy Cytat:
W zasadzie bardzo pomysłowe. Może nawet ukradnę Ci ten pomysł ![]() Mogę prosić o zdjęcia na dłoni? ![]() Cytat:
Zużyć oczywiście gratuluję.Czy ta pomadka na ustach rzeczywiście jest neonowa? Mogę prosić foto? Wczoraj mama przyniosła do domu katalogi Ori i Avon-u. Wzięłam tylko z Avon-u 2 rzeczy: kredkę do brwi za 5,90 zł i krem do stóp z kwasami za 9,90 zł Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-03-10 o 09:15 |
|||
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Tylko, że ja nie mam butów, jedynie adidasy, a trochę szkoda mi kupować butów tylko na wyjazdy raz na kilka lat...

Nie dostałam urodzinowej i nie dostałam marcowej.
Muszę się do nich przejść...
I chyba przy okazji skorzystam z oferty dla płacących kartą mBanku.

KONIEC SESJI NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! ! 

To był wątpienia jeden z bardziej stresujących egzaminów w moim życiu. I tak sobie myślę czy po 15 egzaminach zasłużyłam na nagrodę?
Ale chętnie skorzystam. 
Ale jak go skończę, a ulotki nie będą dalej przychodzić, to olewam ich stacjonarnie 

Później przychodziły i teraz znów cisza.
Ja jestem na trzecim poziomie i do sierpnia muszę go zapełnić, bo inaczej przepadnie.