![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
PRALINKO, mogę zrobić Ci próbki Presence d'une femme Montblanc, męskiego Tumulte i Le Baiser du Dragon w zamian za kapkę Desnudy, Le monde est Beau i Flower by Kenzo
![]() SECCO, chętnie zrobię Ci próbkę Cristobala Balenciagi w zamian za Femme Individuelle ![]()
#92 |
Zadomowienie
|
SECCO, chętnie zrobię Ci próbkę Cristobala Balenciagi w zamian za Femme Individuelle
![]() [/quote] Demoniku,dziękuję,już piszę pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Z chęcią potestuję:
-Far Away Avon -Deep Red H.B. -Dalimania S.D. -Rubylips S.D. -Gucci II(muszę się wreszcie zdecydować czy jest mój ![]() -Femme de Mont Blanc -Dowolne Tesori d`oriente Odwdzięcze się napewno czymś z mojej próbkowej i flakonowej kolekcji ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2006-12-14 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Oddam następujące próbki
Madness - 2ml robiona Bvlgari Blanc - 1,5 ml robiona Maracle - 2 ml robiona Hipnose - 1,5 z perfumerii ( zużyte 2 psiki) In love again - 1,5 ml robiona Bvlgari Omnia - 2 ml robiona Razem - 10,5 ml Dostałam je z wymianki z Siekiem, ale głupieję jak mam tyle zapachów... Wzamian chętnie coś powącham - bardzo chętnie Angela.Może któraś z Was ma resztke jakiejś wody bo najchętniej wysłałbym je wszystkie do jednej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Tesori Aegyptus szukam
![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Poszukuje bo bardzo chciałabym poznać Cartier, Le Baiser Du Dragon, EDP
kto ma kilka kropelek do odstąpienia? |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, zerknij do mnie, może coś Cię zainteresuje....
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję choć kapkę:
Ysatis - ku przypomnieniu Asja Odwdzięczę się: Hypnotic Poison Smokiem Nu edp Cinnabar Youth Dew Shalimar Light Gaultier2 Bulgari Black Black Cashmere Gucci Envy pour homme |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Narazie jestem wpełni zaopatrzona i niczego poza kapką scenta intense nie szukam
![]() Dam znac jak dotrą fiolki i wysle...u mnie Aegyptus stoi nietknięty od kilku tygodni, więc bardzo chętnie się nim podziele ![]() Brombusia - jesli jestes chętna podaj adres na priv ![]() Wysle je najprędzej w poniedziałek, poniewaz jutro nad ksiązkami a cały weekend na uczelni zalegam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Mam Asję, chętnie przygarnę Cinnabar, co Ty na to?
![]() A przy okazji: królestwo i pół księżniczki za kropelkę Idole de Lubin. Odwdzięczę sie tym co mam Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2006-12-15 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
With Beauty In Love
|
Poszukuję próbek:
Givenchy Hot Couture EDP Givenchy My Couture Ungaro Desnuda Celine Oriental Summer W zamian mogę odwdzięczyć się próbkami: fabryczne z atomizerkiem: Lacoste Inspiration Moschino I love love L'Instant de Guerlain Guerlain Insolence Lancome Tresor Lancome Miracle forever Lancome Hypnose Nalewane: Armani Mania D&G Light Blue Dior Pure Poison Elixir Guerlain AA Gentiana Burberry London (te w ubranku) Guerlain AA Flora Nerolia Guerlain AA Lilla Bella Hermes Ogródek Nilowy LB Venezia CK Euphoria CK Eternity CK Contradiction Chopard Wish Gucci Envy Paloma Picasso Tentations La Perla Blue Nina Ricci Nina Nina Ricci Love in Paris Dior Midnight charm Edytowane przez Nikkolaa Czas edycji: 2006-12-21 o 10:26 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli odpowiada,daj znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Szukam próbek:
- Intimately - Beckham - Still - J. Lopez - The One - D&G - Pour Homme - Bvlgari
#108 |
Raczkowanie
|
![]()
Odpsikałby ktoś próbkę Poeme - Lancome lub Addict - Dior ?
W zamian mogę zrobić próbeczki Kenzo Jungle Elephant albo Calvin Klein Eternity Moment.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli to jeszcze aktualne chętnie ukradnę dla Ciebie od mamy troszkę powyższego. Chyba jeszcze ma, bo używa go od święta, jakoś jej nie podchodzi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
No to buchnę jej jutro, bo akurat tam będę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos jest chętny podzielic się kropelka L'Artisan Dzonghka ?
Lista probek do oddania w poscie #74 tego wątku. Mam jeszcze firmowa probke Dzinga dodatkowo do oddania i kasaneka Menard'a ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania próbki lub odlewki:
L'eau D'issey Eau the blanc, Bvlgari Joy, Jean Patou Red Delicious 5th Avenue - odlewka Eau the vert, Bvlgari Noa - odlewka Eternity - odlewka Due Donna - pół próbki The one - pół próbki Hugo Boss Intense Contradiction CK - odlewka Armani Mania V Valentino Absolu Madness - odlewka Nu EDP - odlewka Wish - odlewka Aigner too femine Joop Femme - odlewka Gabriela Sabatini klasyczna - odlewka Poison Dior Fendi, Fendi Chętnie poznam wszystko co ciepłe, słodkawe, niezbyt waniliowe, w miarę nie świeżakowe i nie gorzkie. ![]() A poza tym: Escada Collection Addict 2 Rush Hot Couture (wszystkie) Emotion P.Cardin Burbery for woman Lolita Midnight Flowerbomb Le Monde est beau Les Belles Diesel Plus Plus Tumulte Pink Sugar ![]() Aha - z męskich mogę zaoferować próbki: M7 Lempicka Masqulin Boss (szary) Red Delicious Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2006-12-28 o 08:25 Powód: eksport próbek :) |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Kropko...mam poison (od dziś i nie bardzo) , chętnie wymienię za NU
#116 |
Raczkowanie
|
Kropeczko mam Fendi-jeśli masz na myśli klasyka-chętnie się podzielę.Ja byłabym zainteresowana L, już piszę PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was ma próbeczkę/kropelkę któregoś z tych zapachów?
![]() Bardzo mi na nich zależy ![]() Szukam: Angel Violette Angel Le Lys Baby Doll Wish Mam: Moschino - Couture! (3/4 z 1,5 ml) Thierry Mugler - Cologne (połowa z 2 ml) Chanel 5 - (3/4 z 4 ml) __________________
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2006-12-20 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne - wszystko co chciałam dzięki pomocy miłych Wizażanek udało mi się poznać
![]() Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2007-01-03 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Bardzo chciałabym poznać Asje oraz zapachy orientalne różnej maści,a takze wszystko Kenzo(oprócz słonia)Chętnie również przygarne kapkę Addicta Diora.
W zamian: Męskie: -Lancome Sagamore EDT 7,5ml -Old Spice EDT 8ml 2x -Cerutti Fair Play EDT z 7ml zostało około 60% -Lancome Trophee EDT resztka z 3,5ml -Armani Eau pour homme 5ml -Guy Laroche Drakkar Noir EDT 5ml -YSL Kouros EDT połowa z 5ml -Boccacio Sports EDT nie wiem jaka pojemność,ale około 2ml jest -Old Spice duża próbka-około 4ml -Hatrric Selection 3 -4sztuki.nie wiem jaka pojemnosc. mysle ze około 2ml kazda Damskie: Givenchy Very Irresistible EDT około 2ml zostało z dużej próbki/mianiatury Odpsiki: słonika Kenzo bambusowej wody toaletowej YR Emporio Armani She
#120 |
niecnotliwa dziewica
|
Mogę Ci przesłać próbeczkę Asji za psik słonika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.