|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cytat:
W ogóle to każdy mi zawsze wmawiał że jestem typem wiosennym a teraz wszystko coraz bardziej wskazuje na to że jednak jestem latem - bo zdecydowanie lepiej czuje się w chlodnych odcieniach - zarówno włosów jak i ubrań
|
|
#3812 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() ok, idę spać, dobranoc
|
||
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu mi wygodniej tak Podetne za jakis czas znowu a na jesień może sie zdecyduje na grzywke. Narazie przekonana jakoś nie jestem, kombinowałam przy lustrze i mi sie cos nie widziało ![]() Też zaraz uciekam, dobranoc |
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
i zabieram sie za robote Cytat:
![]() chore to ![]() kobietki kochane zycze nam w dziesiejszym dniu , aby kazdy nasz dzien wygladal jak ten wlasnie dzisiejszy zaslugujemy na kwiaty codziennie![]()
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2012-03-08 o 09:22 |
|
|
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Dzięki blogowi Blond Bunny zdecydowałam się na przyciemnienie rozjaśnianych włosów i pofarbowanie Syossem średni blond - rewelacja! Wyglądają dokładnie jak moje naturalne. Także polecam
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() I ode mnie tez ![]() Wszystkiego naj naj naj
|
#3818 | |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w góre, odrzucamy z twarzy gradową chmure, niech żyje cellulit i kurze łapki bo i tak jesteśmy fajowe babki
![]() Wszystkiego naj Lejdis ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Czeko ale masz pięknego kotka dopiero teraz zauważyłam fotki w albumie
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wszystkiego Najlepszego Blondyneczki ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- coś tu pusto już od rana świętujecie?---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- nowy mieszkaniec garderoby w albumie zapraszam ![]() czarny pasek to moje dzieło nie chciałam gatkami świecić jakość zdjęcia nie powala ale płaszczyk jako tako widać ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Buahhot kusisz tą Delią ![]() a Garniery w promocji w Rossie za 11,99 mam dylemat czym teraz robić skorzystać z zapasu Wellka, który zalega w szafie czy Palette a10? Garnier 110? a może Delia?
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2012-03-08 o 14:00 |
|
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiegoo naj wszystkim kobietkom
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wszystkiego najlepszego Kobietki ![]() wpadłam na obiad i znowu dalej lecę na zajęcia, dzisiaj niestety nie świętuję, kibluję w szkole do wieczora ![]() umyłam dzisiaj kłaki i odrost z resztą się trochę wyrównał, ale jednak ten L'Oreal jakoś kiepsko sobie z nim poradził w sztucznym świetle widzę żółtko następnym razem może też spróbuję tego Garniera 91 ![]() Lavia u Ciebie dał sobie radę z rudzielcem to u mnie też spokojnie powinien kurde, a wahałam się nad Vikingiem i Garnierem ![]() miłego dnia Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2012-03-08 o 14:56 |
|
|
|
#3822 | ||
|
Zakorzenienie
|
my też jakoś wyjątkowo nie świętujemy dziś
ale w weekend odbijemy ![]() komar mnie uchlał ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ale i zdaj relację ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
ale wymyślają ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Lavia a jaki Ty masz naturalny kolor włosów? równo wyszło, bardzo naturalnie i rudości już nie ma
|
||
|
|
|
#3823 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nno spróbuj ?!U mnie wyszło ładnie, naturalnie, ale fakt lekko przyciemniło i końcówki włosów trochę mi się poniszczyły jak tak teraz patrze ;/ no ale nic dziwnego ostatnio często farbowałam żeby powrócić do blondu to teraz mam za swojeCytat:
dziękuje coś takiego jak ta panna ma przy odroście, a nawet lekko jaśniejszy http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...rHwJ14Yo7y3dLS kiedyś miałam swoje bardzo jaśniutkiee blond ale odkąd zaczęłam farbować to coraz ciemniejszy się robi ten odrost niestety
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2012-03-08 o 15:36 |
||
|
|
|
#3824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja jakoś pod koniec gimnazjum zaczęłam farbować i żałuje bo miałam ładne swoje wtedy
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zaczełam rozjasniac ten pod koniec gimnazjum ![]() Swoje tez mam jasne,ale czesto farbuje odrost bo mnie drazni po prostu ![]() Ja wtedy chciałam miec białe włosy baa nawet mialam, ale ciagle chcialam jasniejsze
|
|
#3828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też żałuje ,że zaczęłam farbować, w lato zawsze mi się rozjaśniały i były takie ładne jasne, jak patrze na zdjęcia to aż żal
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3830 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
A Delia bardzo przyjemna farbka Tobie na pewno dobrze by wyszło ![]() a ja coz... rano pojechalam do lekarza i do SP, wrocilam po 10do domu, posiedzialam troche, pozniej polozylam sie do lozka, ogladalam chirurgow na tvn i nawet nie wiem kiedy zasnelam nie ma co, aktywny tryb zycia prowadze
|
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swoje mam długie w najdłuzszych miejscach jakies 55 cm ,ale bardzo rzadkie ![]() (babyhair)
![]() Edytowane przez aniolek99 Czas edycji: 2012-03-08 o 18:19 |
|
|
|
|
#3832 |
|
Wtajemniczenie
|
aniolek99 kiedy dasz jakieś swoje zdjęcia do albumu ?
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu mnie dopada choróbsko
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
lady fajny plaszczyk ![]() aaaa ja na zaluje ze farbuje wlosy ![]() u mnie zawsze bylo na glowie albo ciemno albo jasno i nic pomiedzy
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakochałam się w kolorku ![]() były jeszcze czerwone i zielone ale czerwony już mam a zielony nie było rozmiaru więc wybór był prosty przynajmniej ![]() skoro tak mówisz to chyba skuszę się na Delię tylko nie wiem czy na to farbowanie czy kolejne ![]() ja podobnie spędziłam dziś czas, rano lekarz, potem zakupy małe odzieżowe i większe kosmetyczne, a potem Tż zrobił lasagne i padam już ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
spódniczka z painta ![]() ja swojego naturalnego mysiego blondu też nie lubiłam nuda bez wyrazu
|
||
|
|
|
#3837 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
oj
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo dobrze zrobiłaś, że wzięłaś ten kobalt ta Delia to numer 9,2 czyli jasny blond, w sumie wychodzi jasno na odrostach, ale u Ciebie chyba wyjdzie ciemniej niż po wellku ![]() sama nie wiem, wg mnie jest jasno, jednak ja nigdy nie osiagne takiego koloru jak np Ty masz czy Snow Wellatonem, wiec nie wiem czy dobrze porownuje
|
||
|
|
|
#3838 |
|
Magda ;)
|
Hej dziewczynki
Wszystkiego najlepszego w Naszym Dniu! Ja dopiero wróciłam z pracy,a na jakąś kolacją wybirzemy się w weekend ![]() Bunny co się dzieje na wizażu połowa wizażanek ma w podpisie link do bloga ![]() Lady świetny kolor tego płaszczyka a skąd masz te szufladki
|
|
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie ogarnięte włosy zmokłam dziś ![]() szufladki są z netto u mnie dziś śnieg padał ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() nigdzie nie mogę znaleźć jakie kolory ma ta Delia jest jakiś jaśniejszy? czy to jest ten naj?
|
||
|
|
|
#3840 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
9,2 i 9,1 to najjasniejsze kolory efekt po 9,1 http://chanei.pinger.pl/m/7153720/wloski-wloski http://uroda.pl/questions/wlosy_bcd/...zie_abgag.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

A raz mi babiszon za duzo włosów wziął i sie zrobiła za gęsta i po prostu mi odstawało z jednej strony 

ale płaszczyk jako tako widać 

w sztucznym świetle widzę żółtko
następnym razem może też spróbuję tego Garniera 91 

i zdaj relację