|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Ja zawsze oddaję rzeczy do pralni w Leclercu na Zana
Prałam suknię wieczorową, kurtkę snowboardową, jasne płaszczyki i kurtki etc. Nigdy nie miałam problemu ze zniszczeniem ubrań i były świetnie wyprane
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ponawiam pytanie, które kiedyś już zadałam.
Czy nie widziałyście gdzieś wód Tesori d'Oriente Szukam i szukam już tyle czasu ![]() Ps. Tu link do tych wód: http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...79a32289f13031 |
|
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
witam
byłam dzisiaj w tym sklepie z jeansami na bocznej 3 maja co tak zescie zachwalały... ja mam wrecz przeciwne wrazenia. poprosiłam jasne jeansy ,biodrówki i z tanszych a kobieta zaczeła mi pokazywac ciemno granatowe a nawet czarne spodnie s wysokim stanem po 100 zł a z rozmiarem to powiedziałam ze aktualne spodnie to 28 ale chciała bym moze szersze tak koło 29 a ona zaczeła podawac 27raczej tam juz nie wróce
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
gdzie trzeba isc by wyrobic ksiazeczke sanepidowa?? wyrobie sie do konca roku?? dzieki za pomoc
|
|
|
|
#1626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak szczerzemowiąc to kosztowały 99 zaokrągliłam ale to i tak za duzo dlamnie bo chciałam sobie 2 pary kupic wyszło na to zena pocztowej na targu kupiłam za 50 zł jeszcze tylko skrócic troszeczke i moge sie bujać ![]() ewentualnie moze mowimy o dwoch roznych sklepach
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taką książeczkę wyrabia się podobno na ulicy Pielęgniarek obok szpitala przy Kraśnickich. Ale jak szybko się ją otrzymuje tego nie wiem..... |
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja krwistoczerwoną torebkę widziałam w szklanej wystawce na Narutowicza obok przystanku mpk (naprzeciwko Łopacińskiego), ale ostrzegam, że była beznadziejna
Prosta, kształt trapezu i jakaś nijaka. Była też bordowa i ta już ładna była, ale to nie czerwień.Widziałam też czerwone torebki w którymś sklepie na Świętoduskiej, jedna była duża, kwadratowa, ze złotymi (brudne złoto) elementami (zapięcia, wykończenia), druga ładniejsza, ale z brązowymi wstawkami (paski, zdobienia). Cytat:
. I płatne jest wyrobienie takiej książeczki. A co - zamierzasz stać na promocjach ? Też sie tym interesuję, ale to dopiero po nowym roku.
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane a mogłaby któras zajrzec gdzies po drodze do perfumerii jakiejś i sprawdzic mniej wiecej po ile są perfumy męskie MEXX PURE LIFE najmniejsza pojemność, znaczy 30 ml?? Blagam, bo ja nie mam mozliwosci jutro, a jak są drogie to przez neta moze gdzies taniej znajde, tylko nie orientuje sie ile one mogą kosztować w sklepie... ma któraś po drodze moze....
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kurcze nie wiem od czego zaczac;/ gdzie isc najpierw;/ podobno do jakiegos lekarza, podobno do samego sanepidu, ale gdzie co jak, to nie wiem a chcyalabym miesc wyrobiona ksiazeczke do konca roku, vhociazby te durne badania, wymazy wrrr
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko napisz, gdzie konkretnie mam pytać?
|
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli to te to sa po 44,99?! cosik jakos tak, wiem ze kolo 50 zl bo wlasnie mialam narzeczonemu kupowac, ale wynazlam cos lepszego, aaa bo nie wiem czy chodzi ci o damskie czy meskie, ale luknelam i na damskie to cena na 99% taka sama
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze zapomniałam napisać o wspominanym przez bodajże Yoolię sklepie zoologicznym na Chopina. Nie znalazłam tego sklepu Może już go nie ma? Jak dawno tam byłaś?
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
no tez slyszalam o tym dlupaniu w pupie ehh;/ a co to jest to ss= jeszcze nie slyszalam. a masz jakies skierowanie? przepraszam a co to znaczy 'twoj lekarz' taki zwykly rodzinny? bo ja bylam u takiego w przychodni i powiedzial mi, ze mam isc luxmedu i tam cos tam cos tam dalej mnie skieruja, ale w miedzy czasie wpolatala sanepid i sie pogubilam co i jak...
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem nic więcej, podpytam moją kuzynkę, bo ona robiła (tylko, że ona z uczelni - AM, miała skierowanie, więc bezpłatnie wyrobiła książeczkę.) |
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie wrażenie
. Bo ja tam nigdy nie wiodziałam spodni droższych niż 70 zł, ale kupowałam ostatnio na początku paździewnika, więc ceny widocznie się zmieniły...Cytat:
(coś w takim stylu http://www.allegro.pl/item148160053_...a_torebka.html tylko kolor oczywiście inny, no i kształt nie musi być taki, ale to jest jak dla mnie przykład torebki "bezkształtnej" ). Przejdę się na dniach po mieście i poszukam czegoś .A co do książeczki sanepidu, tu już chyba wszystko zależy do jakiego lekarza się trafi... W każdym bądz razie, wygląda to mniej więcej tak, że przez kolejne 3 dni z rzędu oddaje się kał do badania-to jest na pewno. Inne badania to już zależą od lekarzy... czasem pobierają krew na morfologię, OB (i chyba coś jeszcze, ale nie znam się...), RTG klatki piersiowej (płuc), mocz i jakieś tam ogólne badania. Trzeba się liczyć z kosztem, różnie to bywa, ale od 80 do nawet 150zł. Na same wyniki badań kału czeka się chyba do 7 dni, a że Święta idą to pewni i dłużej, jak te badania są ok, to robi się następne. Także, tak jak Ally napisała, to nie jest takie hop-siup.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
taką"bezkształtną" widziałam kiedyś w Vero Modzie na Krakowskim (czerwoną)
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-01 o 13:51 |
||
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że z moim wzrokiem jest gorzej ![]() Cytat:
)
|
||
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
OK, a wiesz co byłam w tym sklepie na Narutowicza, to jest Wojas? (czy coś takiego chyba), w każdym bądz razie za szybą było kilka torebek, a w sklepie w ogóle, ale te za szybą to tak jak mówiłaś, porażka ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, przychodzisz 3 dni z rzędu oddajesz je, później jak to już załatwisz idziesz do innego lekarza (prawdopodobnie do Medycyny Pracy-Majdanek, Nałęczowska-jak się nie mylę), ale myślę, że w Sanepidzie Cię skierują.
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dluzej sie trzymaaaa i ktoras z dziewczyn chyba pisala o tych perfumkach tzn o cenach, ale ceny to podala raczej z natury bo pamietam ze w rosmanie byly tansze, te ceny co ja podawalam, a te co ta wizazanka (przepraszam nie pamietam nicka), to widzialam w naturze |
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Flofferek jutro będę w LBN to pojde do Rossmana i sprawdzę też te Pumy, skoro mówisz, że ładne
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, w Naturze bywam rzadko albo w ogóle.A niecałe 50 zł kosztowały inne perfumy Mexxa, bodajże Ice Touch, bo na nie jest promocja. |
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czy siak, róznica w cenie nie jest aż tak kolosalna. Dobrze że nie kosztują 100 tylko okolo 50
Dziękuję Wam, jesteście niezastąpione
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

a z rozmiarem to powiedziałam ze aktualne spodnie to 28 ale chciała bym moze szersze tak koło 29 a ona zaczeła podawac 27

gdzie trzeba isc by wyrobic ksiazeczke sanepidowa?? wyrobie sie do konca roku?? dzieki za pomoc
ale to i tak za duzo dlamnie bo chciałam sobie 2 pary kupic