Walka o zdrowe i piękne włosy część IX - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 20:38   #2521
alex1989
Zadomowienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część IX

Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość
Nie, to ta
dziękuję może znajde ją u siebie

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:40   #2522
justusia16
Wtajemniczenie

Zawinęłam się w kokosa i Sese na sklap ale nie mogę zostawić tego na noc buu

Dziewczyny mam pytanie, jeśli któraś by mogła coś napisać jak będzie wiedziała, jak to jest z tymi farbami Sante, Biokap i Khadi, one mają henne w składzie, i to jest tak że henna nie wypłukuje się z włosów i że później nie da rady zafarbować np. zwykłą drogeryjną farbą ?!

justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:57   #2523
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Karmazynko - A z Pat&Rub używałaś konkretnie tego?
nie ,mam ten na objętośc

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:59   #2524
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Jakby kogoś interesowało, to w biedronce jest olej z pestek winogron za niecałe 16zł za litr
Powinien być za nie całe 12 Zawsze była taka cena
Może zaczęli cenić się przed Euro
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:00   #2525
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdalene29 Pokaż wiadomość
Ja co prawda używam regularnie rycynowego na skalp i ostatnio usłyszałam, że mam włosy u nasady dużo ciemniejsze od reszty (ja tego w ogóle nie widzę ), ale nie chce mi się wierzyć, żeby 2-3 kropelki w szamponie aż tak zadziałały... Z drugiej strony tego rumianku chyba tez nie ma zbyt wiele w porcji szamponu, ale ja chyba mam wyjątkowo podatne włosy na rozjaśnianie rumiankiem
Raz spróbowałam rycynowego w szamponie i nie obciążał, ale nie wiadomo jak by to wyglądało na dłuższą metę
Moje włoski też są podatne na wszelkie rozjaśniania
W sumie jak teraz patrzę na zdjęcia za czasów BD, a na te z teraz, to aż takiej kolosalnej różnicy nie ma, a w dodatku wtedy chyba miałam ładniejszy kolor, bo te refleksy były złote, a nie tak jak teraz rudawe

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
ładny skład ma też płyn Johnson`s Baby 3 w 1. Mi bardzo podpasował, czasami jest w Rossmannie w promocji za 13-14 złotych, pół litra. Albo Sanosan.

Albo rozcieńczać szampon naparem z kory dębu, szałwii + płukanka na koniec. Powinna neutralizować ewentualne rozjaśnienie.
Moja włoski średnio lubią ziołowe płukanki, są takie jakieś matowe po nich
Co do johnsona i snosan, to nie próbowałam, ale testowałam np. Hippa. Głównie chodzi o to, że spośród wszystkich szamponów jakie dotąd miałam BD był najlepszy, ale to rozjaśnianie

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
Ja stosowalam ją również przed hennowaniem, jak mialam naturalne wlosy i również spisywala się super! W ogóle orzez Wizaż nauczylam się, że nie warto czasem patrzeć na to, co pisze tam producent i do jakich wlosów mamy to stosować, bo czasem jego zalecenia to bujdy
Jakbyś kupila kilka sztuk, albo inne rzeczy u tego samego sprzedawcy to pewnie by się oplacalo
A zauważyłaś jakieś przyciemnienie po tej masce? Jak często jej używasz?
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:04   #2526
sylvi300
Zakorzenienie

skończyła mi się płukanka malinowa z YR, a tak pięknie pachniała

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:09   #2527
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
ja kupowałam jakieś 2 tyg temu i kosztował 16
a parę miesięcy temu może ze 2 może 3 oleju akurat nie było,ale cena wisiała też 16

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
Stary 2012-03-08, 21:09   #2528
trommelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Zawinęłam się w kokosa i Sese na sklap ale nie mogę zostawić tego na noc buu

Dziewczyny mam pytanie, jeśli któraś by mogła coś napisać jak będzie wiedziała, jak to jest z tymi farbami Sante, Biokap i Khadi, one mają henne w składzie, i to jest tak że henna nie wypłukuje się z włosów i że później nie da rady zafarbować np. zwykłą drogeryjną farbą ?!

Z Biokapem nie wiem, ale nad Sante się zastanawialam. Oprócz kompozycji naturalnych barwników ma ona jeszcze jakieś inne dodatki i dluższy sklad, natomiast farby Khadi zawierają same ziola (przez co niestety mogą trochę wysuszać tuż po farbowaniu, jednak porządna maska niweluje ten stan) w różnych proporcjach
Osobiście robilam 2 razy henną ciemny brąz Khadi - najpierw samą bez dodatków (ciężko się nakladala..) potem na wywarze z kawy parzonej i herbaty + maska Bingo (i tu dalam dużo mniej henny, jakieś 3 lyżki na póldlugie wlosy) Kolor po jakimś miesiącu w obu przypadkach przyblakl, jednak nie wyplukal się calkowicie. Chodzą rożne pogloski odnośnie wyplukiwania - że naturalna henna (czyli ta ruda) wyplukuje się rzadziej, że wszystko zależy od dodatków i wlosów oczywiście itp.. Po dokladną lekturę odsylam do wątku hennowego a od siebie firmę Khadi i jej farby naturalne polecam!
Już do mnie idzie druga paczuszka ciemnego brązu, który wystarczyl mi na 1 hennowanie bez dodatków, 1 z maską i jeszcze mam jakieś 2 lyżki i nie wiem, czy wystarczy Najwyżej poprawię za tydzień

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
A zauważyłaś jakieś przyciemnienie po tej masce? Jak często jej używasz?
Po lecie bardzo mi pomogla, to wtedy ją odkrylam Jeżeli przytrzymasz dlużej kolor poglębi się, zwlaszcza refleksy i ja bardzo ten efekt lubię, bo jest ladny, delikatny bardzo naturalny Ale na znaczącą zmianę koloru raczej nie ma co liczyć
Zapomnialam dopisać jak jej używalam - po lecie nawet 3 razy w tygodniu, bo pięknie nawilżala, nie ma silikonów a moje wlosy potrzebowaly czegoś, co je postawi na nogi A teraz najczęściej raz w tygodniu lub dodatkowo wtedy, gdy chcę, żeby moje wlosy wyglądaly WOW, bo to tej masce zawsze mam taki efekt!

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale życie

Edytowane przez trommelka
Czas edycji: 2012-03-08 o 21:11
trommelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:13   #2529
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

u mnie wyszło równoiutko 1 kilogram
Bardzo dziękuję
Wiedziałam, że to na bank nie powyżej 2 kg, nie znoszę kombinatorów, zarabiania na wysyłce i wciskania kitu ludziom

Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:13   #2530
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Z Biokapem nie wiem, ale nad Sante się zastanawialam. Oprócz kompozycji naturalnych barwników ma ona jeszcze jakieś inne dodatki i dluższy sklad, natomiast farby Khadi zawierają same ziola (przez co niestety mogą trochę wysuszać tuż po farbowaniu, jednak porządna maska niweluje ten stan) w różnych proporcjach
Osobiście robilam 2 razy henną ciemny brąz Khadi - najpierw samą bez dodatków (ciężko się nakladala..) potem na wywarze z kawy parzonej i herbaty + maska Bingo (i tu dalam dużo mniej henny, jakieś 3 lyżki na póldlugie wlosy) Kolor po jakimś miesiącu w obu przypadkach przyblakl, jednak nie wyplukal się calkowicie. Chodzą rożne pogloski odnośnie wyplukiwania - że naturalna henna (czyli ta ruda) wyplukuje się rzadziej, że wszystko zależy od dodatków i wlosów oczywiście itp.. Po dokladną lekturę odsylam do wątku hennowego a od siebie firmę Khadi i jej farby naturalne polecam!
Już do mnie idzie druga paczuszka ciemnego brązu, który wystarczyl mi na 1 hennowanie bez dodatków, 1 z maską i jeszcze mam jakieś 2 lyżki i nie wiem, czy wystarczy Najwyżej poprawię za tydzień

Po lecie bardzo mi pomogla, to wtedy ją odkrylam Jeżeli przytrzymasz dlużej kolor poglębi się, zwlaszcza refleksy i ja bardzo ten efekt lubię, bo jest ladny, delikatny bardzo naturalny Ale na znaczącą zmianę koloru raczej nie ma co liczyć
Zapomnialam dopisać jak jej używalam - po lecie nawet 3 razy w tygodniu, bo pięknie nawilżala, nie ma silikonów a moje wlosy potrzebowaly czegoś, co je postawi na nogi A teraz najczęściej raz w tygodniu lub dodatkowo wtedy, gdy chcę, żeby moje wlosy wyglądaly WOW, bo to tej masce zawsze mam taki efekt!
też zastanawiam się nad Sante, zwłaszcza po recenzji eve... którą wyczytałam na blogu

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:14   #2531
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
ja kupowałam jakieś 2 tyg temu i kosztował 16
a parę miesięcy temu może ze 2 może 3 oleju akurat nie było,ale cena wisiała też 16
Kurde dam sobie rękę uciąć, że kiedyś kosztował 12
Stary 2012-03-08, 21:20   #2532
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja durna myślałam, że to tanio

Słuchajcie, jest sens psikać się Gliss Kurem pod olej?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:22   #2533
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:

Ja sobie czasem psiknę
Stary 2012-03-08, 21:30   #2534
justusia16
Wtajemniczenie

trommelka dzięki Ci wielkie, na jakaś muszę się zdecydowac.

Właśnie o Sancie ( tak to sie odmienia ) wyczytałam z którymś z blogów..

Chyba zacznę od Khadi z czymś wymieszanym, aczkolwiem jeszcze nic na te tematy nie wiem i ide szukać informacji

W sumie to najbardziej boję się tego że zachcę wrócić do blondów i wyjdzie ciężka misja z tego..

Edytowane przez justusia16
Czas edycji: 2012-03-08 o 21:35
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:37   #2535
trommelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
też zastanawiam się nad Sante, zwłaszcza po recenzji eve... którą wyczytałam na blogu
Aż odszukalam jej bloga żeby popatrzeć, ślicznie wyszlo, chyba muszę się bliżej przyjrzeć tym farbom

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
trommelka dzięki Ci wielkie, na jakaś muszę się zdecydowac.

Właśnie o Sancie ( tak to sie odmienia ) wyczytałam z którymś z blogów..

Chyba zacznę od Khadi z czymś wymieszanym, aczkolwiem jeszcze nic na te tematy nie wiem i ide szukać informacji

Nie ma za co!!
Przejrzyj jeszcze taki wątek "Malowanie henną - Galeria" Tam jest mnóstwo kolorów i dokladne opisy, jak co ile trzymać i nie powiem - bardzo to wszystko przydatne jest

Uratuj!
Stary 2012-03-08, 21:45   #2536
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie czasem psiknę
A te silikony tam to nie blokują dostępu olejowi?
Stary 2012-03-08, 21:52   #2537
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
A te silikony tam to nie blokują dostępu olejowi?
silikon nie tworzy bariery nie przepuszczalnej więc spoko ale ja bym nie psikała nim specjalnie przed olejowaniem. Jajk już to np wode z odżywką b/s rozcieńcz i popsikj i możesz do tego keratyny dodać np

moje włosiaki

Edytowane przez alex1989
Czas edycji: 2012-03-08 o 21:56
Stary 2012-03-08, 21:54   #2538
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Mi już nie chodzi tyle co o przyciemnienie, ale zniwelowanie efektu rozjaśniania po szamponie BD Bardzo lubię ten szampon, ale odstawiłam, bo mi rozjaśniał włoski i tak się zastanawiam nad powrotem do niego, ale wolałabym jakoś się zabezpieczyć przed jaśniejszym odcieniem

Cytat:
Kurde dam sobie rękę uciąć, że kiedyś kosztował 12
U mnie też był po 11,99 zł Nie mam pojęcia po ile jest teraz, bo nie patrzyłam ostatnimi czasy na niego

Cytat:

No niby silikony nie tworzą jakiejś nieprzepuszczalnej bariery. Ja psikam nim po myciu i np. następnego dnia nakładam olej, ale nigdy nie próbowałam psikać zaraz przed
Ja bym chyba jednak tak nie robiła, bo w moim przypadku po przeszło dniu już te silikony troszkę się wytarły, a jednak taka świeża warstwa zaraz pod olej, to co innego
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:03   #2539
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Mój zbiór włosowy powiększył się dzisiaj o odżywkę Garniera olejek awokado&masło karite i magiczne serum w sprayu Gliss Kur Oil Nutritive. Jestem ciekawa czy się sprawdzą na moich włosach.
Mam jedno i drugie.
Odzywkę lubię - ma w składzie sporo emolientów, fajnie wygładza.
Serum również sobie chwalę - fajne do ochrony, pomimo olejków w składzie nie obciąża, ładnie pachnie.

Ja sobie dziś zamówiłam odżywkę JMO i jedwab CHI 50ml.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
pokaż
Opinie i skład na KWC - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Jakby kogoś interesowało, to w biedronce jest olej z pestek winogron za niecałe 16zł za litr
Wiemy, wiemy

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Ja sobie zamówiłam jedwab CHI i znów będę go używać (ostatnio miałam przerwę i słabiej zabezpieczałam końcówki ) i ponownie mam lęki,że olej nie przejdzie przez silikony i olejowanie minie się z celem, bo będę miała na końcówkach CHI
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:09   #2540
trommelka
Zadomowienie

Wlaśnie mi schną wlosy po umyciu szamponem alterry i nalożeniu po raz pierwszy maski Romantic, którą ulepszylam sokiem z aloesu, keratyną i 2 kropelkami oleju ze slodkich migdalów (nie bijcie, ale to 3 nowości razem.. Nie moglam się powstrzymać ) I wlosy są przeeeecudowne! Takie lejące, sypkie, wygladzone Zapewne jest to też zasluga Dimethicone, który w odzywce jest i jedwabiu, którego w odżywkach z wyjątkiem CHI razej nie mialam, ale śliczne są Polecam taki mix!

Swoją drogą jestem ciekawa, jak spisze się olej dodany po myciu, bo zawsze balam się obciążenia i rezygnowalam z urozmaicania olejowego masek

Cytat:
Dziękuję

Mi już nie chodzi tyle co o przyciemnienie, ale zniwelowanie efektu rozjaśniania po szamponie BD Bardzo lubię ten szampon, ale odstawiłam, bo mi rozjaśniał włoski i tak się zastanawiam nad powrotem do niego, ale wolałabym jakoś się zabezpieczyć przed jaśniejszym odcieniem
To myślę, że Marion może pomóc, może nie przyciemni znacząco, ale pomoże "walczyć" z rumiankiem Tak mi się przynajmniej wydaje

Uratuj!
Stary 2012-03-08, 22:10   #2541
karmazynka99
Zakorzenienie

ula spokojnie, sama zawsze nakładam chi, ale jak potem przychodzi do mycia włosów to pewnie niewiee go zostało bo się starł

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:12   #2542
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
silikon nie tworzy bariery nie przepuszczalnej więc spoko ale ja bym nie psikała nim specjalnie przed olejowaniem. Jajk już to np wode z odżywką b/s rozcieńcz i popsikj i możesz do tego keratyny dodać np
No właśnie Mam nadzieję, że w ciągu nadchodzących 2 tygodni dorobię się keratyny, aloesu i kilku innych i tym będę psikać pod olej
Cytat:
No niby silikony nie tworzą jakiejś nieprzepuszczalnej bariery. Ja psikam nim po myciu i np. następnego dnia nakładam olej, ale nigdy nie próbowałam psikać zaraz przed
Ja bym chyba jednak tak nie robiła, bo w moim przypadku po przeszło dniu już te silikony troszkę się wytarły, a jednak taka świeża warstwa zaraz pod olej, to co innego
No właśnie jak rano sobie popsikam, to już wieczorem część się ulotni a część spierze trochę, więc tak samo do tego podchodzę, ale odpuściłam sobie psikanie przed olejowaniem, póki co olejuję na surowo a później na psikacz z półproduktów

Moja mama, jak się dowiedziała, że teraz wcieram już we włosy nawet krem do rąk (ten z biedry), to uznała mnie za całkiem straconą
Stary 2012-03-08, 22:19   #2543
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Moja rada: Uważaj też na miód! Dla moich wlosów mix miód+rumianek to efekt natychmiastowy, po samym miodzie też..
O miodzie nie pomyślałam, a też stosowałam w masce z żółtkiem Ale tylko kilka razy. Dzięki za info, będę unikać

Magdalene29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:22   #2544
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
ula spokojnie, sama zawsze nakładam chi, ale jak potem przychodzi do mycia włosów to pewnie niewiee go zostało bo się starł
No wiem,wiem, taka prawda.

Chociaż ja myje włosy codziennie, więc CHI będę nakładać codziennie.
Olejuję też codziennie.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdalene29 Pokaż wiadomość
O miodzie nie pomyślałam, a też stosowałam w masce z żółtkiem Ale tylko kilka razy. Dzięki za info, będę unikać
Ja stosowałam miód i miałam złotawe refleksy

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:

Moja mama, jak się dowiedziała, że teraz wcieram już we włosy nawet krem do rąk (ten z biedry), to uznała mnie za całkiem straconą
Stary 2012-03-08, 22:25   #2545
visionAM
Zakorzenienie

A czy jak wcieracie Jantar to zauważyłyście może lekkie rozjaśnienie włosów przy skalpie?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:30   #2546
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Moje włoski też są podatne na wszelkie rozjaśniania
W sumie jak teraz patrzę na zdjęcia za czasów BD, a na te z teraz, to aż takiej kolosalnej różnicy nie ma, a w dodatku wtedy chyba miałam ładniejszy kolor, bo te refleksy były złote, a nie tak jak teraz rudawe
Też zauważyłam, że BD daje zupełnie inne refleksy niż moje naturalne. Zresztą kiedyś w galerii nawet zamieściłam zdjęcie włosów z bliska, właśnie rozjaśnione BD, on daje refleksy blond nawet na bardzo ciemnych włosach jak moje

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
A czy jak wcieracie Jantar to zauważyłyście może lekkie rozjaśnienie włosów przy skalpie?
Nie, błagam, tylko nie to..

Stary 2012-03-08, 22:36   #2547
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej nie
Chociaż ja tam mam trochę siwych, więc może gdzieś tam by się znalazły i jaśniejsze, wole się tam długo nie wpatrywać
Stary 2012-03-08, 22:39   #2548
visionAM
Zakorzenienie

Właśnie jak używałam Jantaru wrzesień-październik to miałam wrażenie, że są jaśniejsze (myślałam, że to może przez ekstrakt z cytryny, bo chyba jest w składzie), ale nie byłam pewna, bo w sumie nie potrafiłam rozróżnić czy to odrosty czy co
Teraz kończę drugą buteleczkę, w międzyczasie farbowałam włosy i dzisiaj zauważyłam, że są jaśniejsze i to na bank nie są odrosty. Nie wiem co o tym myśleć
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:43   #2549
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Mam jedno i drugie.
Odzywkę lubię - ma w składzie sporo emolientów, fajnie wygładza.
Serum również sobie chwalę - fajne do ochrony, pomimo olejków w składzie nie obciąża, ładnie pachnie.
To nie mogę się doczekać porannego mycia.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:43   #2550
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Eee drugi raz wskoczył mi ten sam post..

Edytowane przez Magdalene29
Czas edycji: 2012-03-08 o 22:46
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości