Yves Rocher - nowości cz. III - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 18:12   #1651
pitahaya
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - nowości cz. III

Cytat:
Napisane przez becia777 Pokaż wiadomość
Ja też zamawiałam, ale jeszcze nie wysłali bo nie maja na magazynie lakieru do paznokci w kolorze fuksja. Ja zamówiłam 10 produktów także 5 niespodzianek powinno przyjść haha:P
To się obłowisz Daj znać co przyjdzie
Stary 2012-03-08, 19:18   #1652
rybkaa90
Zakorzenienie

Skorzystałam z promocji dla mbanku i jako gratis dostałam mini płyn do demakijażu wrażliwych oczu.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:24   #1653
Lynn
Zakorzenienie

Co można najtanszego kupić w sklepie YR żeby się załapać na tą promocję z mbanku? przydałby mi się taki mały płyn na podróż
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 19:39   #1654
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polka25 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was skorzystała już może z tego rabatu -40% z kartą mBanku? Ciekawa jestem co to za prezenty niespodzianki moją dorzucać i czy opłaca się skorzystać z promocji.
a ta promocja dptyczy zakupów stacjonarnych czy przez internet?bo nie mogę znalexc informacji.
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:03   #1655
SilverMist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pitahaya Pokaż wiadomość
Czy któraś z was zamawiała może z oferty urodzinowej, która przyszła pocztą? Ktoś już o niej pisał wcześniej, to ta z niespodziankami za parzystą liczbę produktów. Zastanawiam się co to za niespodzianki
Moja paczka dziś doszła i niespodzianką jest komplet biżuterii - naszyjnik, kolczyki, pierścionek - w srebrnym kolorze, z perłami.
SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:37   #1656
dittella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
a ta promocja dptyczy zakupów stacjonarnych czy przez internet?bo nie mogę znalexc informacji.
Dotyczy zakupów w sklepie stacjonarnym

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Co można najtanszego kupić w sklepie YR żeby się załapać na tą promocję z mbanku? przydałby mi się taki mały płyn na podróż
Coś za min 6,9 pewnie. Stawiam na balsam do ust
W sumie nie zaszaleli z tą promocja. A chciałam właśnie z niej skorzystać i kupić ten bławatkowy demakijaż do oczy wrażliwych. Teraz skoro wiem że dostanę mini płyn gratis to kupię pewnie szamapon - idą u mnie jak woda.
dittella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:57   #1657
Tepsa
Zakorzenienie

w sklepie stacjonarny udało mi się dostać 40 procent rabatu na zakup pianki przy pomocy karty z mbanku, plus krem Krem rewitalizujący 24h
CURE SOLUTIONS za 66 zł
Stary 2012-03-08, 21:14   #1658
natk_a
Raczkowanie

Co możecie powiedzieć o zapachu Ming Shu? Wydaje mi się, że go kiedyś wąchałam ale nie mogę skojarzyć jak pachniał... Długo utrzymuje się na skórze?

vivere senza rimipianti
natk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 21:22   #1659
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość
Co możecie powiedzieć o zapachu Ming Shu? Wydaje mi się, że go kiedyś wąchałam ale nie mogę skojarzyć jak pachniał... Długo utrzymuje się na skórze?

U mnie krótko, czuję go na sobie ok. 30 min.
Zapach typowo letni: bardzo świeży, nuty wodne (na pewno lilia).
Dostałam w gratisie, ale osobiście bym tej wody nie kupiła.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:14   #1660
dittella
Raczkowanie

Gdzieś przewinęło mi się info o stronie, za pomocą której można sprawdzać status zamówienia w sklepie internetowym. Czy ona jeszcze działa?
dittella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:45   #1661
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polka25 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was skorzystała już może z tego rabatu -40% z kartą mBanku? Ciekawa jestem co to za prezenty niespodzianki moją dorzucać i czy opłaca się skorzystać z promocji.
Ja w końcu dzisiaj nie dotarłam do YR, ale też jestem ciekawa, co dają w ramach tej akcji
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:51   #1662
mejaczek
Wtajemniczenie

[QUOTE=kej_si;32800135]
Cytat:
Napisane przez Kadecia Pokaż wiadomość
W mailingu napisano, że wysyłka gratis przy zamówieniu powyżej 39zł.[/QUO

A moim zdaniem jednak wysyłka gratis niezależnie od kwoty zakupu z okazji 8 marca
Zależnie od kwoty. W mailu jest odnośnik, że minimum za 39 zł .

wymianka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256
Nowe dorzuty

Blogujemy
http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/
mejaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:53   #1663
dziolcha86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Ja w końcu dzisiaj nie dotarłam do YR, ale też jestem ciekawa, co dają w ramach tej akcji
i ja nie dotarłam, ale mam nadzieję, że dotrę jutro
Stary 2012-03-09, 07:48   #1664
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Lotos + brzoskwinia, lekki, słodko-świeżo-wodny. Za słodki dla wielbicieli zielonych herbatek lub rzeczy mocniejszych. Miły (dla mnie...) ale mam go już za sobą. Na mnie ja sama czuję długo, nie wypowiadam się o innych...
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 07:58   #1665
babcia_weatherwox
Raczkowanie

Ja też skorzystałam z promocji mbanku, wczoraj, w Gdańsku i niespodzianką nie był płyn do demakijażu, a plastikowa, megabadziewna kosmetyczka - taka przypominająca piórnik na dwa ołówki i długopis. Przy okazji obejrzałam też tę kosmetyczkę z ulotki - tak samo plastikowa, tyle że większa. Dziwię się, że im nie głupio wciskać ludziom taki szajs.
babcia_weatherwox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:11   #1666
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dittella Pokaż wiadomość
Dotyczy zakupów w sklepie stacjonarnym.
dziekuję
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 08:17   #1667
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babcia_weatherwox Pokaż wiadomość
Ja też skorzystałam z promocji mbanku, wczoraj, w Gdańsku i niespodzianką nie był płyn do demakijażu, a plastikowa, megabadziewna kosmetyczka - taka przypominająca piórnik na dwa ołówki i długopis. Przy okazji obejrzałam też tę kosmetyczkę z ulotki - tak samo plastikowa, tyle że większa. Dziwię się, że im nie głupio wciskać ludziom taki szajs.
Dostałam wczoraj ofertę a w niej do wyboru krem overale lub paskudna torba. Do tej pory dostałam już od nich 2 torby i 3 kosmetyczki i żadna nie zachwyca, żeby nie powiedzieć, że tandetą zalatuje. Mnie akurat takie prezenty zupełnie nie przekonują do zakupów
Stary 2012-03-09, 11:22   #1668
charlotte89
Zakorzenienie

Buu I nie ma szans, że w ramach prezentu z akcji z mBankiem można dostać coś innego niż ta kosmetyczka?
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 11:23   #1669
pitahaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SilverMist Pokaż wiadomość
Moja paczka dziś doszła i niespodzianką jest komplet biżuterii - naszyjnik, kolczyki, pierścionek - w srebrnym kolorze, z perłami.
Dziękuję Mocno się zastanawiam nad tą ofertą, So elixir kusi Szkoda, że przez internet nie wchodzi...
Stary 2012-03-09, 11:39   #1670
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
U mnie krótko, czuję go na sobie ok. 30 min.
Zapach typowo letni: bardzo świeży, nuty wodne (na pewno lilia).
Dostałam w gratisie, ale osobiście bym tej wody nie kupiła.
ja psikam nimi szalik i pachnie jeszcze kilka dni pozniej ; ) kazdy mowi ze zawsze wyperfumowana chodze , a psikam szalik tylko raz na 2 -3 dni
xxxescapismxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:37   #1671
ana172
Raczkowanie

Cytat:
Ming shu jest EDT i EDP. EDT jest slodsza z brzoskwinią, bardziej lekka i chyba mniej trwala, ale dopiero kupiłam i czekam na lato. Skusiłam się bo wycofują ją. Natomiast perfumowana jest ostrzejsza, chyba z pieprzem, na lato dla mnie zbyt duszaca. W zime i chłodniejsze dni uwielbiam. Ta jest bardzo trwała jak dla mnie. Caly dzień trzyma prawie. Mój ulubiony zapach YR
ana172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 17:51   #1672
natk_a
Raczkowanie

Muszę trochę ponarzekać bo dzisiaj YR mi podpadł...
Zrobiłam zakupy i uzbierałam pieczątki za drugi etap, więc stwierdziłam, że nie ma co zbierać dłużej i wymienię na 40zł na zakupy... Chciałam wziąć na zapas dwa mleczka z Plaisirs Nature więc akurat cenowo by pasowało ale okazało się, że to musi być 1 kosmetyk w tej cenie... Szkoda, że nie mówią o tym wcześniej to bym nie przechodziła na drugi etap tylko kończyłabym na pierwszym, ponieważ i tak w większości kupuję w YR kosmetyki w granicach do 20zł: mleczka, szampony, żele itd., a tak miałam problem ze znalezieniem jakiegoś produktu w tej cenie, w końcu wzięłam błyszczyk I znowu się zaczęło, Pani, która mnie obsługiwała potraktowała ten błyszczyk jak zakup i zgodnie z promocją na Dzień Kobiet dodała mi miniaturkę błyszczyku Sexy Pulp jako gratis. Jak płaciłam nagle inna babka wyzwała tamtą, że nie może dawać gratisów skoro ja realizuję jakby 'bon' a nie płacę gotówką i mi ów mini-błyszczyk zabrała... Rozumiem, że może rzeczywiście mi się nie należał ale za całe zamieszanie już mogła sobie darować, a nie najpierw dają a potem zabierają jeszcze gdyby to był jakiś fajny gratis a to takie nic

vivere senza rimipianti
natk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 18:24   #1673
koniczynka15
Zadomowienie

Natk_a ja bym chybą na Twoim miejscu wybuchnęła śmiechem pani za kasą w twarz. Rzeczywiście niefajnie zrobiły.

Dziewczyny, czy któraś z Was używała może błyszczyka Mandarynka z Włoch? Jak wrażenia ?

Edytowane przez koniczynka15
Czas edycji: 2012-03-09 o 18:25
koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 20:12   #1674
_Koniczynka_
Zakorzenienie

Zauważyłyście że ceny w katalogach nie zawsze są jednakowe? Juz drugi raz rzuciło mi sie to w oczy, w katalogu na Dzień Kobiet podkład niebrudzący kosztował 42zł (i w tym ostatnim tez jest taka cena), podczas gdy normalna cena jaka była zawsze to 56zł, a teraz pojedynczy cień do powiek CN kosztuje 31zł a normalnie zawsze było 35zł. Wszystko dokoła drożeje a kosmetyki w YR coraz tańsze
Stary 2012-03-09, 21:40   #1675
2016070150903
Konto usunięte

używałyście cieni w opakowaniu jak błyszczyk?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:04   #1676
babcia_weatherwox
Raczkowanie

Wczoraj dostałam paczkę z nowymi prezentami. Budzik mi się podoba, jest taki inny, śmieszny. Nie miałam okazji jeszcze go wypróbować, bo to cudo potrzebuje 3 baterii, więc może zmienię jeszcze zdanie, gdy zacznie błyskać jak lampka choinkowa , ale wstępnie śmieszny gadżet. żel - nowość granat bardzo przyjemny, przypomina słodkiego, różowego grejfruta. Niestety nie mogę napisać co jest prezentem niespodzianką, bo się pomylili i przysłali mi torbę sportową :/ Sama torba nic specjalnego. Wielka, mocna, do swoich celów posłuży. Ale wizualnie szału nie robi.
Stary 2012-03-10, 12:43   #1677
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniczynka15 Pokaż wiadomość
Natk_a ja bym chybą na Twoim miejscu wybuchnęła śmiechem pani za kasą w twarz. Rzeczywiście niefajnie zrobiły.

Dziewczyny, czy któraś z Was używała może błyszczyka Mandarynka z Włoch? Jak wrażenia ?
Błyszczyk ma chemiczny zapach i jest bardzo wodnisty, wręcz kapie z ust Ogólnie nie polecam.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:50   #1678
Lynn
Zakorzenienie

Powiedzcie mi czy mogę zaprosić np. mame do Yves rocher (jako nową klientkę) jesli mieszkamy pod tym samym adresem?
Stary 2012-03-10, 13:59   #1679
babcia_weatherwox
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy mogę zaprosić np. mame do Yves rocher (jako nową klientkę) jesli mieszkamy pod tym samym adresem?
Nie. Warunkiem jest właśnie inny adres. Ja miałam kiedyś dylemat, czy "przyjaciółką" może być mężczyzna może być
Stary 2012-03-10, 14:28   #1680
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Muszę trochę ponarzekać bo dzisiaj YR mi podpadł...
Zrobiłam zakupy i uzbierałam pieczątki za drugi etap, więc stwierdziłam, że nie ma co zbierać dłużej i wymienię na 40zł na zakupy... Chciałam wziąć na zapas dwa mleczka z Plaisirs Nature więc akurat cenowo by pasowało ale okazało się, że to musi być 1 kosmetyk w tej cenie... Szkoda, że nie mówią o tym wcześniej to bym nie przechodziła na drugi etap tylko kończyłabym na pierwszym, ponieważ i tak w większości kupuję w YR kosmetyki w granicach do 20zł: mleczka, szampony, żele itd., a tak miałam problem ze znalezieniem jakiegoś produktu w tej cenie, w końcu wzięłam błyszczyk I znowu się zaczęło, Pani, która mnie obsługiwała potraktowała ten błyszczyk jak zakup i zgodnie z promocją na Dzień Kobiet dodała mi miniaturkę błyszczyku Sexy Pulp jako gratis. Jak płaciłam nagle inna babka wyzwała tamtą, że nie może dawać gratisów skoro ja realizuję jakby 'bon' a nie płacę gotówką i mi ów mini-błyszczyk zabrała... Rozumiem, że może rzeczywiście mi się nie należał ale za całe zamieszanie już mogła sobie darować, a nie najpierw dają a potem zabierają jeszcze gdyby to był jakiś fajny gratis a to takie nic
co za masakra, śmieszne są
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości