|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
I nie podzieliłaś się z nami? Toffifee jest pycha
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) było: "jakie ładne dziecko" i faktycznie wydaje się kształtne - pewnie sobie wkręcam ehh mamusia już się zakochała w dziecku |
|
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
A co się stało?
Tylko z TŻ się podzieliłam, zjadłam z nim po połowie Ale pycha było ![]() Za to mamie na imieniny kupiliśmy z TŻ naszą ulubioną kawę ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- To jak Ty jadłaś mordoklejki?
|
|
|
|
#3905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcęęęęęęęęęęęęęęęęę
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ucieszyła się, bo ją lubi
mieliśmy jej kupić film Ciacho, bo jej się podobał a całego nie oglądnęła, ale do sklepu za daleko było ![]() Mój TŻ chyba jest w ciąży, I trymestr, bo ciągle śpi |
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Małż wraca z treningu więc ja lecę pod prysznic
Przez telefon powiedział, mi że ma ochotę baraszkowanie Nie wiem skąd on ma tyle siły... ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Dobrej nocy Mamusie |
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3912 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie przeczytałam pierwszy opis porodu tych rozpakowanych... 36tydzien...kila minut reanimacja dzieciaczka,a pozniej jeszcze zaszyli cześć lozyska... nie wiem czy dalej czytac tak na dobranoc... juz sie boje co mi sie przysni...
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też już uciekam się myć i spać. Dobranoc
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę się umyć i spać
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Spadł nam dysk zewnętrzny i mnóstwo rzeczy poszło w kosmos
Najbardziej szkoda mi zdjęć ze ślubu i tych Dorotki Jakąś część odzyskam, bo mam to na poczcie. Dużo zdjęć mają też moi rodzice. Ale ile jest takich, które tylko my mieliśmy, to nawet nie chce myśleć... |
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#3917 | |||||
|
Branzoletka
|
ajka gratuluje domniemanej nieśmiałej córci
i super, że wszystko jest ok. a połówkowe mamy w ten sam dzień ![]() Cytat:
Cytat:
Szczęściara Cytat:
Cytat:
Dawno to było? Co się stało jeśli mogę wiedzieć jak nie chcesz pisać zrozumię naprawdę Super, że się z tego podniosłaś i zawalczyłaś o swoje szczęście choć napewno z duszą na ramieniu ale teraz musi już być wszystko dobrze do końca Cytat:
Ja rodziłam w upały i kurcze masakra Zero powietrza na oddziale, piłam jak na kaca a im więcej się pije tym więcej pokarmu a cycki jak beton z nadmiaru, bo dzidzia nie nadążała... Gdyby nie, to, że wiek mnie gonił i każdy m-c na wagę złota odpuściłabym sobie rodzenie latem No ale skąd mogłam też wiedzieć, że niemal od razu zaskoczę No też miał kogo ![]() Co za cham Hurtownik jakiś
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() mam zgage dzisiaj caly dzien, wykancza mnie to, mowie do kolezanki ze mam zgage a ona do mnie ze moja corcia bedzie wlochata |
|
|
|
#3919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dentysta... brrr ![]() Cytat:
![]() Gratuluję dzisiejszych wizyt z wynikiem 3:1 o ile nic nie przeoczyłam ![]() Ktoś ma jutro wizytę? Jeśli tak to Dobranoc
|
||
|
|
|
#3920 | ||||||
|
Branzoletka
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale my dzisiaj ożarte jesteśmy tyle picia i jedzenia ![]() Cytat:
![]() Mój tż, to pasjonata komputerowy Pytałam się go czy mozna coś z tym zrobić i powiedział, że można odzyskać choć nie wiadomo ile i to kosztuje kupe kasy. Zapytałam ile to jest ta kupa, to powiedział, że zależy od wielkości dysku i odzyskanych NB nawet ok.3tyś Ale jest tez inny sposób jeśli miałaś zapisane foty na pendrive lub karcie pamięci aparatu(tel) to możesz przez odpowiedni program je odzyskać. Jeśli chcesz, to prześlemy ci taki program choć jest ich pełno darmowych na necie. To niesamowite jaki ten mój chłop ma łebek Jest specem od aut, telefonów i komputerów Szkoda tylko, że nie zarabia jakoś na tym ![]() Cytat:
Gratuluje równiutkiej dziewczynki ![]() To nic, moja kumpela miała mieć jedno a krótko przed porodem okazało się, ze są bliźniaki ![]() Cytat:
Cytat:
Ale to raczej nie ma znaczenia, bo jak wytłumaczyć zgagę od początku ciąży gdy zarodek raczej owłosienia nie posiada ![]() No to nadgoniłam was dzisiaj
|
|
|
#3922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nadrobiłam wątek z samego rana przy kawie
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia Kobiety, idę się pindrzyć i do pracy
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc,
ja dzis bez kawy bo mi sie skonczyła ![]() cała noc nie spalam, mam zawalone gardło, nos, głowa mi peka...... ![]() i mam humor do dupy ! po 9 ide do lekarza ![]() Cytat:
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
cześć wszystkim i miłego dnia
Linka25 gratulacje dziewczynki ![]() dzisiaj miałam takie głupie sny trzymam dzisiaj kciuki za dzisiejsze wizyty ciastuś będzie dzisiaj dobrze, nie martw się, my tu wszystkie będziemy trzymać kciuki
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzis mam wizytę, połówkowe trzymajcie kciuki ![]() ząb mnie boki, ta 8-ka co rosnie
|
|
|
|
#3927 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
phdwao zaciskam mocno
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo spadające ciśnienie, albo ciąża Jeszcze wczoraj wieczorem strasznie bolało mnie oko i już później kompa odłożyłam, żeby go bardziej nie męczyćCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mega sympatyczny, dowcipny, a do tego młody i przystojny Cytat:
![]() Cytat:
a ja uwielbiam wszelkie mordoklejki ![]() Cytat:
|
|
#3929 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kupiłam sobie bluze z nowej kolekcji w H&M za 150 zl a za 2 tyg byla za 50 zl myslalam ze padne ![]() Cytat:
gratulacje Cytat:
ja choc bym nawet chciala to nie moge a jak jest cos zakazane to wtedy by sie chcialo ![]() Cytat:
trzymam kciuki za udana wizyte powiem wam że mi się tak ciężko oddycha chyba dzidzia mnie uciska . brzuch mnie od paru dni tak swędzi jak nie wiem chyba się rozrastam ![]() dzidzia kopie coraz bardziej , coraz częściej i coraz mocniej szkoda że USG mam dopiero w kwietniu i musze tyle czekać żeby ją zobaczyc a wiecie co to wszystko jakies dziwne jest bo na USG babka nic mi o tym lozysku nie powiedziala a gin to stwierdzil po druku ktory od niej dostal ;/ i tak naprawde to dowiedzialam sie o tym miesiac po fakcie bo wlasnie od usg do poniedzialkowej wizyty minol miesiac i juz tyle czasu powinnam na siebie uwazac a moze juz przez ten czas lozysko sie podnioslo a gin mi tylko stracha napedzil ;/ glodna jestem jak wilk ale czekam az babcia sie wyszykuje i idziemy do sklepu kupie swieze buleczki i sobie zrobie na obiadek robie dzis ziemniaczki , paluszki rybne i ogoreczek korniszony ide na latwizne dzisiaj a co
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

) było: "jakie ładne dziecko"

Najbardziej szkoda mi zdjęć ze ślubu i tych Dorotki
kurcze 
Dawno to było? Co się stało jeśli mogę wiedzieć jak nie chcesz pisać zrozumię naprawdę
Zero powietrza na oddziale, piłam jak na kaca a im więcej się pije tym więcej pokarmu a cycki jak beton z nadmiaru, bo dzidzia nie nadążała... Gdyby nie, to, że wiek mnie gonił i każdy m-c na wagę złota odpuściłabym sobie rodzenie latem
Hurtownik jakiś

Dobranoc
ale my dzisiaj ożarte jesteśmy tyle picia i jedzenia