|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Konczi prosze
zdjęcia bodziaków. Nie wiem dlaczego wzięłam różowe ![]() Na następnej wizycie będziemy lukać za płcią ![]() Miałam nie kupować jeszcze ale takie piękne były i musiałam kupić po tej udanej wizycie
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, ale nie mam siły cytować
![]() Cały dzień poza domem, a jak wracam to TŻa nie ma, bo w pracy Echh.. Aż mi smutno jakoś .No i dodatkowo jutro jeszcze na pogrzeb jade znajomego.. 26lat miał. Osierocił 2letnie dziecko i żona została sama.. Zmarł na powikłania po zapaleniu płuc. Od stycznia leżał w szpitalu
|
|
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamto sie tyczyło mnie i mojego chłopa a zadna Andzia tego nie pisała
|
|
|
|
|
#1357 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie mi codziennie na wątrobie zalega ![]() bo ja...pragnę zaznaczyć, iż w umowie ciążowej nie podpisywałam, iż będą mnie nawiedzać takie straszne stany , które zresztą miały mnie już dawno opuścić i w związku z tym faktem odliczam dni do końca 12 tyg. i jeśli mnie nie opuszczą, to ja je opuszczam definitywnie, bo moja cierpliwość się już dawno skończyła! o! reasumując to wszystko i wyciągając z tego całą kwintesencję dochodzę do konkluzji, że sprawa w tym aspekcie nie wymaga dalszej konwersacji i mam nadzieję, że rzygi zrozumiały!!---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
a andziunia to ja na każdego mówię(tutaj akurat chyba tylko na konczite) ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1358 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
witam się w piękny zaśnieżony poranek ... czy ktoś widział moje słońce? wczoraj małż przylazł z koktajlem malinowym , poprawił mi humor trochę i poszliśmy spaciu .. ale oczywiście 2:20 ja byłam już na nogach ktoś zabrał mój sen i finał ....![]() Cytat:
śliczności ... no córcia będzie rozumiem ? Cytat:
przykre to jest że życie taki numer wywaliło ... Cytat:
tak do teatru heh tylko że w moim mniemaniu do teatru nie chodzi się na herbacie i ciacho tylko na zajefajne sztuki tak ? ... nio ... więc nie bronić tylko mnie żałować nikt mnie nie rozumie ... co za kobity sie trafiły ... Hanuś pewnie będzie rozumiała ![]() Cytat:
u la laa... powiało chłodem .. ale sobie tak myślę że może do porozumienia nie doszło ... heh ... musisz jeszcze raz podjąć działania w kierunku owego roszczenia hahaha
|
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobitki
![]() wyprawiłam męża do pracy i nie chce mi się już spać ![]() więc nadrabiam wczorajsze forumowe zaległości- cieszę się że u was po wizytach wszystko w jak najlepszym porządeczku, oglądam wasze piękniusie bejbiki i się nie mogę doczekać kiedy zobaczę swojego, jeszcze półtora tygodnia ![]() Mam nadzieję że wczorajsze święto spędziłyście bardzo miło ![]() Ja zrobiłam sobie sama prezent- pojechałam na zakupy i powiem wam że zaszalałam, kupiłam witaminki dla siebie i maluszka i balsam na rozstępy, miałam sobie kupić jakieś ciuszki na wiosnę, ale bardziej mnie ciągnęło do oglądania rzeczy dla dzieci i ostatecznie nic sobie nie kupiłam ![]() Później byłam na plotach u kumpeli i tak mi dzień zleciał że nawet nie wiem kiedy. Mężuś niestety wrócił późno z pracy, ale kupił mi kwiatki i wielgachną czekoladę z orzechami, normalnie to bym się na nią rzuciła, ale teraz wcale nie mam ochoty na słodkie, więc pewnie sam ją zje
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem sama dzisiaj, jak cudnie ![]() widzę że mamy etapy oglądania rzeczy dla dzieciaczków .... wszystko takie śliczne jest jeszcze 5t i będziemy robić pierwsze zakupcie
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
właśnie wcinam pierogi z kapustą, grzybami i soczewicą - ide was nadrobić
|
#1362 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale mówię wam jak dziewczynka to pierwsze co robię, to jadę i kupuję taką śliczną bordową sukienusię z opaską którą wczoraj widziałam ![]() Normalnie mam szajbę na punkcie ciuszków dla dzidziusiów ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pobiłaś mnie! ja zjadłam kanapeczkę z gulaszem angielskim ... na który mam ochotę od wczoraj przez Hanke naszą zwaną Lućką
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, pierogi wygodnie umościły się w żołądku mym
![]() Piękne zdjęcioszka naszych pociech Konczi cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze i możesz przebimbać kolejny miesiąc w oczekiwaniu na kolejne podglądanie ![]() A co do śniadanka to moja mama jest pierogową mistrzynią robi je takie dobre, że się nie umiem powstrzymać Dzisiaj z racji że mam spotkanie z genetykiem, na którym zostaną omówione wyniki testu podwójnego (trzymać ) to przywiozłam małą do mamy i otrzymałam paczuszkę pierożków do pracy co bym z głodu nie padła. A że ja kocham pierogi to nie mogłabym sobie odmówić
|
#1365 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale gadajcie dalej o jedzeniu to się chyba zaraz rzucę na lodówkę i połknę w całości, bo na apetyt w ciąży to nie mogę narzekać ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
![]() trzymamy mocno kciukasy za udane spotkanie z panem genetykiem |
||
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj miałam fazę na kanapki z serkiem topionym i tyrolską czyli blisko angielskiego a na wieczór zrobiłam sorbet malinowy z mlekiem z racji dnia kobiet i rozpieściłam moje towarzystwo do tego na obiadek były ziemniaki pieczone w mundurkach i zapiekany karczek z cebula czochem i serem zółtym wszystko zapiekane w piekarniku
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-03-09 o 07:09 |
|
|
|
|
#1367 |
|
Raczkowanie
|
Ja zmykam zrobić nalot na kuchnię
do później
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry miłe Panie. Chciałam się pochwalić, że dziś zaczęliśmy 14 tydzień a więc II Trymestr
![]() Takie słodkie te dzidzie nasze. Cudne poprostu. Cytat:
Cytat:
![]() Ja też najchętniej kupowałabym już rzeczy dla mojego maluszka. Tylko nie wiem co tam w brzuszku siedzi
|
|
#1369 |
|
Konto usunięte
|
Anusia przyłanczam się do rozpoczynających drugi trymestr
![]() Kiedy Ty masz to usg prenatalne? |
|
|
|
#1370 |
|
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32812288]Anusia przyłanczam się do rozpoczynających drugi trymestr
![]() Kiedy Ty masz to usg prenatalne?[/QUOTE] W piątek za tydzień o 19:15. Coś tam posprawdzał na ostatniej wizycie, ale co to nie wiem, nawet nie pytałam. Stwierdził, że mogę tylko się cieszyć bo wygląda dobrze.
|
#1371 |
|
Konto usunięte
|
No to gitara.Ja sie pytałam gin w w srode do kiedy można to robic bo moj dzidek nie chciał sie ułożyc odpowiednio i gin powiedzial ze do konca 14 ale w koncu sie przekrecil na chwile i wyszlo tak wiec bez paniki.Wszystko sie zobaczy
|
|
|
|
#1372 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Haaaaaaj !!!!
Cytat:
w nocy mi sie zachciało a tu wpadam na wątek i o pierogach jest Pewnie że będziemy czymać kciukensy za ciebie a właściwie za te wymniki oby były superaśne
|
|||||||
|
|
|
#1373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widzę że malinki królują to ja dzisiaj kciuki trzymam mocno za wizytkę Waszą ja muszę czekać miesiąc ... no nic muszę przetrawić .. a dzisiaj to ja czuje się mega pełna, taka aż przepełniona i jakoś wysoko ta pełność ma jest ![]() Cytat:
dzisiaj zostaje bez kuchni .. niby cudnie ale ja się do mojej przywiązałam, nigdy mój piecyk mnie nie zawiódł i piekł cudne dukanowe serniczki muszę ogarnąć troszku co by pan to podłączał ładnie ... a mam lenia ... ale to nie nowością jest ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Hanka Ty łajzo i Ty nie rozumiesz ? ....
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja sie dołączam do tych co jadają pożywne śniadanka i mąż jak wrócił z nocki zrobił mi fryty ![]() no co ja mam z tymi frytami to nie wiem .I nie uwieżycico Wam powiem,moje dziecko dało mi pospać do 7.10 Ja dzisiaj na obiad robie pierogi ruskie ![]() .Konczi nie wiem czy to będzie dziewczynka,tak czuje od początku,ale dowiem się może na kolejnej wizycie jak pokaże . Najwyżej synek będzie nosił |
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju Ty to faktycznie z tymi frytami masz dwa światy !!!!! no będzie zuzia mówię Ci kurcze ja bez kuchni to co będę jeść? ![]()
|
|
#1376 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
|
|
#1377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi bardzo ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę z genetykiem,na pewno wszystko będzie dobrze. Ja zaraz szykuję się powoli do lekarza na 10.40 mam badania prenatalne,tak się denerwuję od rana że mnie żołądek rozbolał,tak bym chciała żeby wszystko było dobrze ![]() Proszę o kciuki. Jak wszystko wyjdzie dobrze to powoli zaczniemy informować rodzinę i przyjaciół bo na razie to tylko 3 osoby wiedzą. A poza tym chciałabym z Wami pisać codziennie a mogę co drugi dzień bo pracuję w takim systemie jeden dzień 12H następny wolny a w pracy nie mogę korzystać z netu,także pamiętajcie o mnie tu ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
ja też bym mogła codziennie jeść frytki a najgorsze jest to że cały czas ciągnie mnie do fast foodów.
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
bosze ja nie mogie czytac o tych frytach i o tym karczku pieczonym i nawet o moich najukochańszych ruski jest mi tak nie dobrze jak pomyśle tylko o jakimś zarciu ze masakra
od wczoraj mam zgage okrutną po owocach a dzisiaj wszystko mi smierdzi i mi sie odbija rzygami bleeeeA
|
|
|
|
#1379 |
|
Konto usunięte
|
ja w srode zjadlam whoopera w burger kingu to jeszcze wczoraj mi sie nim odbijało
|
|
|
|
#1380 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32812415]No to gitara.Ja sie pytałam gin w w srode do kiedy można to robic bo moj dzidek nie chciał sie ułożyc odpowiednio i gin powiedzial ze do konca 14 ale w koncu sie przekrecil na chwile i wyszlo tak wiec bez paniki.Wszystko sie zobaczy
[/QUOTE]Z 5 minut się ze mną na tą wizytę umawiał. Liczył, analizował. Już myślałm, że coś jest nie tak z dzidzią i się przeraziłam. Pewnie miałabym w środę 14 marca, ale nawet jednego wolnego miejsca nie było, każde 5 minut wypełnione. No i po godzinach pracy w piątek, przyjmuje od 15-19 a ja mam na 19:15, poświęca się chłopina. Ciekawa tylko jestem ile będą kosztowały czy standardowo, czy kwota większa. Jak to u Was? Ostatnio wtope zaliczyłam bo zawsze płaciłam 120 a ten 130 i nie miałam 10 zł Cytat:
Cytat:
A ja tak tortów nie lubiłam... Jeszcze w sierpniu na naszym weselu o północy pokroiliśmy pięknego torcika, mąż zasadził mi łyżeczkę tortu a mnie na wymioty. Wszystko w buzi rosło... Strasznie to wygląda na nagraniu, no ale wyciąć tak ważnego momentu nie mogli ![]() Anusia479 Zapomniałam dodać, że też czuje księżniczkę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

no tak niespodzianka na najwyższym poziomie

, które zresztą miały mnie już dawno opuścić i w związku z tym faktem odliczam dni do końca 12 tyg. i jeśli mnie nie opuszczą, to ja je opuszczam definitywnie, bo moja cierpliwość się już dawno skończyła! o! reasumując to wszystko i wyciągając z tego całą kwintesencję dochodzę do konkluzji, że sprawa w tym aspekcie nie wymaga dalszej konwersacji
a andziunia to ja na każdego mówię(tutaj akurat chyba tylko na konczite) 

śliczności ... no córcia będzie rozumiem ? 

) to przywiozłam małą do mamy i otrzymałam paczuszkę pierożków do pracy co bym z głodu nie padła. A że ja kocham pierogi to nie mogłabym sobie odmówić 

??
w nocy mi sie zachciało a tu wpadam na wątek i o pierogach jest