|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
już nowa część?!
![]() ![]() Wróciłam z Belgi i jestem niesamowicie zmęczona (2 doby w autobusie swoje robi). Od jutra (tak jak mówiłam) D I E T A ![]() ![]() Ps.: Świetny wierszyk, co za talent ![]()
#243 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem trochę uzależniona od diety i planowania posiłków i zdrowego jedzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do ważenia po fitnessie, na wadze może być mniej jak nie bedziesz miała zakwasów : P bo jak będziesz miała zakwasy to mięśnie mogą być opuchnięte i waga może wskazywać troszkę więcej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oj, Dziewczyny, jak Wy mało jecie, ja przy Was to jem co najmniej jak na U, a nie R... muszę coś z tym zrobić ![]()
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Czuję się jak słoń, mam dziś mega problem z zaparciami... a przecież jem jak zawsze, piję dużo wody i herbatek. Nie lubię tego
![]() Chyba jednak nie poćwiczę już, bo nie mam kompletnie czasu, może jutro późnym wieczorem. jeu - też wybierasz się na uczelnię? dobrze kojarzę, że studiujesz zaocznie? |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
ja dzis z mojego dnia jestem zadowolona
zjadlam 2 kromki ciemnego chleba z wedlinka i pomidorkiem omleta i pomarancze chinszczyzne z ryzem i koktaj mleczny z bananem ![]() chyba sie poprawilam ?? jutro sprobuje koktaj ktory polecacie z selerem i kiwi, tylko musze kupic skladniki, zauwazylam ze te koktajle sa bardzo sycace, wiec mi sie to podoba:P
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie, nie, ja dziennie studiuję prawo, choć nie mam zbyt wielu zajęć, a nie chodzę tylko na jede wykład :P ale nauki w sesji od groma ;/ powinnam się juz zacząc uczyć... ![]() dlatego w weekendy u mnie gorzej, zero obowiązków i wychodzi żarło ![]()
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Porażka...szykowałam sobie jedzenie na jutro i oczywiście musiałam dojeść crunch'ów orzechowych ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co mi odbiło...cóż, poprawa jutro!! Obawiam się, że poniedziałkowa waga mnie nie zachwyci, ale cóż, sama sobie jestem winna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Kurka mi też dziś baty się należą ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też się właśnie wybieram na uczelnie w weekend i nie mam zielonego pojęcia co mogę sobie wziąć do żarełka ![]() ![]() a co do dzisiejszych ćwiczeń: 3 x 20 brzuszki 3 x 20 jakieś wymachy nóg w sumie 15 min hh w obie strony juz umiem ![]() 60 x leg magic więc z tym aż tak źle nie było ![]() Jeu, Little, ja też dziś mam z tym problem ![]() ![]() Jeu, Ty dużo jesz bo Ty się mega dużo ruszasz naprawdę!!! główka do góry Ty spalasz wszystko w nadmiarze ![]() Oj dziewuszki nie marudźcie o tych udach tylko do roboty ![]() ![]() ![]()
#249 |
Zakorzenienie
|
Little - niestety, tak jest z otwartymi opakowaniami, bardzo kuszą -_- nie przejmuj się wagą, na pewno nie będzie tak źle, bo ćwiczysz. prawie codziennie biegasz i to na długie dystanse
![]() moja waga z dzisiaj 57,6kg (nie mogłam się powstrzymać przed wejściem na nią), lekki wzrost od poniedziałku, ale i tak uważam to za sukces, biorąc pod uwagę środowe obżarstwo i to, że zjadłam z 6 kawałków pizzy i 2 ciastka ![]() ![]() smerfetka - tu nawet nie chodzi o ruch, ale ja lubię dojadać i czuć się pełna :/ a mogłabym choć trochę zmniejszyć porcje, nie zaszkodziło to by ani mnie ani mojego żołądkowi ![]() a co do uczelni: rano możesz zjeść owsiankę, na drugie jakiś chlebek, potem jakąś sałatkę, wieśniaka. w termos wpakować herbatę i już ![]() dzisiejsze plany: I owsianka z serkiem homo z owocami tropikalnymi, migdałami i słodzikiem SPINNING II banan i serek wiejski ze szczypiorkiem (dziwne połączenie, ale po treningu to nie wiem już co w siebie wcisnąć, żeby miało i węgle proste i białko ![]() III placek otrębow0-błonnikowy jako obiad, ale nie wiem jakie dodatki ![]() IV twaróg z jogurtem naturalnym z warzywami V jajka, ale nie wiem jeszcze w jakiej formie ![]() na razie zrealizowano śniadanie ;p i co z tą pogodą?! ![]()
#250 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam wczoraj dopisać, że 2 dzień bez słodyczy zaliczony
![]() Soymilagrosa, ile masz wzrostu? Dzisiaj wpadła już pomarańcza i kromka razowca z twarogiem i pomidorem. Do szkoły przyszykowałam sałatkę z NNKT (wędlina, słonecznik, dynia, sałata lodowa, oliwa z oliwek, papryka, cukinia) |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
O, a u mnie słoneczko. Ale za to zimno.
I: Kawałek melona, 2 małe razowe kanapki z sezamem II: 2 jabłka III: Grillowane warzywa, ryż brązowy i sałata z rzodkiewką i szczypiorkiem IV: Niestety idę dzisiaj do pubu i nie wiem, postaram się nic V: Domowy sok marchewkowy Dzisiaj wieczorem przyjeżdża TŻ, także na weekend Was opuszczę. Mam nadzieję że nie będę jadła tak strasznie jak ostatnio kiedy przyjechał. W końcu w poniedziałek się ważę, zawsze to jakaś motywacja ![]()
#252 |
Rozeznanie
|
hej
![]() odnotowałam szósty spadek waga dziś pokazała 63,2 ![]() powoli do przodu ![]() zdziwiła się bo wczoraj byliśmy u szwagierki i zjadłam duży kawałek szarotki, i wypiłam lampkę wiśniówki a tu taka niespodzianka jużdawno spadku nie miałam ![]()
#253 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta, wczoraj zawaliłam totalnie, ale już zapominam co było i jestem tu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Witam.
Troszkę Was zaniedbałam. Ja się dietkowo trzymam. Dziś na wadze 54,8 kg ![]() Agula, dobrze, że się nie poddajesz ![]() Minimini, gratulacje. ![]() U mnie też pochmurno ![]() Nie chce mi się dziś ćwiczyć. ![]()
"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..." Edytowane przez akot80 Czas edycji: 2012-03-09 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
ja dziś poszaleję na orbim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
Kurcze, jak ci pięknie waga spada! Szkoda że u mnie tak nie leci, co ja bym dała za 55kg
![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
Witam Panie
![]() wow ![]() Minimini - gratuluje ![]() Ja wczoraj też licho. Miałam stresogenną sytuację w pracy i do końca dnia miałam zdepnięty humor, nawet rano. Wszystkiego mi się odechciało. Jeszcze byłam z TŻ w kawiarni, zjadłam szarlotkę na ciepło z sosem, lodami i bitą śmietaną. Po powrocie nie chciało mi się ćwiczyć, pokręciłam się tylko na twisterze z 20 min. Potem zjadłam jogurt i się położyłam. Ale mnie coś tknęło i zrobiłam 50 brzuszków, unoszeń bioder itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
wie ktoś co się dzieje z bassienkaw?
strasznie dawno nie pisała ![]()
#259 |
Zadomowienie
|
Ale obawiam się, że za mało jem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Jeśli nie chodzisz głodna, masz energię i dobry nastrój to wszystko powinno być ok.
![]()
#261 |
Zadomowienie
|
Jak na razie nie chodzę głodna, energia i nastrój ok. Choć moje menu nie wygląda imponująco.
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie: I płatki fitness z mlekiem + kawa+ 1 mała kromka chleba z pasta rybną II kefir 0% 200ml + pomarancza III ryba z rękawa + kapusta kiszona IV ----(fitness) V jajko na miekko + ogórek konserwowy
start 13.02 ->64 kg ![]() ![]() ![]() ![]() 63,6-63-62,4-62-61-60-59-58, 57!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kolorowanka007 Czas edycji: 2012-03-09 o 08:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
8:30 – jabłko, kawa ze śmietanką i odrobiną cukru
9:00 – 2 kromki pumpernikla, masło, ogórek kwaszony 10:30 – 2 jaka na twardo, 2 łyżeczki majonezu, kiełki, plaster sera żółtego 14:30 – 3 małe kromki bułki, krem czekoladowy (przedszkolne jedzenie) 17:00 – 4 gofry (u mamy z okazji dnia Kobiet ![]() 21:00 – pół krokieta z mięsem, 2 łyżki coleslawa (byłam głodna, więc tylko tyle, by nie kłaść się na pustaka spać) Kaloryczność ok. 1400. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
gratuluje spadków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie waga nie schodzi, ale mieszcze sie w spodnie co ostatnio byly ciasne, a drugie tez kupilam dopasowane i luz juz jest, co najlepsze, doszylam do nich drugi guzik, bo pierwszy byl za blisko, ale teraz mi on nie jest potrzebny, tylko porównuje o ile wieksza bylam, dzisiaj 10 dzien weidera, robie sobie zdjecia brzucha, dla porównanie i widac ze zmniejszyly sie boczki, mam nadzieje ze dotrwam do 42 dnia, a jakie macie swoje ulubione cwiczenia na spalanie, bo bym dodalam do moich brzuszkow?? Dzisiajsze menu 2 kromki z makrela w sosie pomidorowym Podziwiam was za planowanie jadlospisu, ale u mnie to nie wychodzi, spontanicznie wybieram jedzenia, zalezy na co mam ochote
#265 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba nie za zdrowo???? Cytat:
zaczynam od dzisiaj z Tobą 6weidera ![]()
start 13.02 ->64 kg ![]() ![]() ![]() ![]() 63,6-63-62,4-62-61-60-59-58, 57!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kolorowanka007 Czas edycji: 2012-03-09 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś już się lepiej czuję, zaliczyłam wc i od razu inaczej. ![]() Jadłam podobną owsiankę, zainspirowałaś mnie ![]() Moja była z serkiem homo, miodem, otrębami, siemieniem, gruszką, rodzynkami, słonecznikiem i migdałami... pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha: love: ![]() ![]() A na II będzie grahamka z serkiem śniadaniowym śmietankowym i jajkiem na twardo ![]() Chciałabym mieć Twoją wagę, serio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
ja cwicze z ta pania
![]() milo sie z nia cwiczy; ja równiez chodzilam na fitness, ale znudził mi sie ich program i teraz zaczynam sama cwiczyc w domu http://www.youtube.com/watch?v=mBHSM8qmmx8
#268 |
Zadomowienie
|
A codziennie musi być zdrowo?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Ale wiecie, że żeby ćwiczyć szóstkę, nie wolno mieć problemów z kręgosłupem, bo podobno bardzo obciąża??
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
a6w zaliczone
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- sama sobie cwiczyłam z kartką ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.