|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
O nie, nie zwróciłam wczoraj uwagi na odżywki Alterry, skoro nie było ich w gazetce
. Wkurze się, jeżeli były tylko w krótkiej promocji z okazji dnia kobiet, oby nieeee
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wczorajsze szybciutkie zakupy w R.:
- chusteczki do demakijażu Alterra (dopiero po odejściu przypomniało mi się, że mam kod, którego nie dałam ale i tak 2,79 to taniocha, więc nie ma co rozpaczać )- chusteczki do higieny intymnej Facelle - jedwab w płynie Biosilk 15 ml - tonik oczyszczający Nivea Visage Kuszą mnie te produkty do włosów Alterry skoro tak je kupujecie, ale dopóki nie zużyję swoich zbiorów to muszę się jakoś powstrzymać
|
|
|
|
#3243 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pisze z pewnym apelem do tych, które wygrały (albo ich faceci/członkowie rodziny) w konku na rossnecie "Testuj po męsku z Tołpa". Otóż rossnet "zapomniał" nagrodzić 50osób zestawami kosmetyków. Wg regulaminu: Nagrodami w II etapie konkursu są trzy dwuosobowe zaproszenia na relaks w TOŁPA SPA BOROWINOWYM oraz 50 zestawów dermokosmetyków Tołpa.
Zainteresowane proszę o wysyłanie maili do rossnetu redakcja@rossnet.pl w tytule skierować do Moniki Kolińskiej z prośbą o nagrodzenie i opublikowanie tych 50ciu nazwisk. W kupie siła! |
|
|
|
#3244 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też się zdziwiłam, bo w gazetce nie widziałam, a tu taka niespodzianka, więc uzupełniłam zapasy
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Konto usunięte
|
Używała któraś z was już ten nowej limitowanej, malinowej pomadki z Isany ?
|
|
|
|
#3246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio jakoś nie nadążam za promocjami Rossmanna i właśnie przeszukiwałam wątek za kodem Alterra
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Hey
![]() Ja wczoraj z okazji dnia kobiet zrobiłam małe zakupy: *Szampon Alterra papaja i bambus 6,99zł *Odżywka Isana z olejkiem Babassu 3,99zł - bardzo lubię tą odżywkę *Wkładki higieniczne Libresse 2,39zł *Wodę perfumowaną Mel Merio Sunny Girl 50ml 8,39zł - śliczny zapach
|
#3248 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie cos kojarzy ze chyba byly wyniki... moj facet jeszcze zbulwersowany byl chyba znowu w konkursie ariela powygrywaly siostrzyczki z brzciszkami ale dobre chociaz to ze w konkursie garniera chca przesylki paragonu do firmy juz widze to kserowanie
|
|
#3250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W gazetce podane są tylko szampony! Lista zakupów powiększa się z dnia na dzień![]() .Chyba, że to tylko z okazji dnia kobiet jeśli TAK to będe zawiedziona ale przeżyję .
Alice We' re all mad here. I' ll tell You a secret....all the Best are. Wishing On A Star Edytowane przez Alais87 Czas edycji: 2012-03-09 o 13:44 |
|
|
|
|
#3251 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
Trafił się wyjazd do Torunia ( mam do niego 70 km) więc postanowiłam sprawdzić tamtejszego rossa wyszłam bogatsza z niego o :
domol do parkietu -3.49 domol do laminatu i korka -3.49 żel pod prysznic Liren mineralny- 6.39 żel pod prysznic Liren bawełna i oliwka -4.99 sztyft Gillette -5.09 ( mąż się ucieszy ) i małe opakowania axe dezodorant Excite -1.59 szampon Glis kur włosy zniszczone -1.69 odżywki do włosów rufin oliwka i bambus po 1.29 i to wszystko w CND niestety żelów lirene w moim rosie nie ma (a chciałam kupic jeszcze kilka sztuk ) do pełni szczęścia brakuje mi znaleźć w CND żele pod prysznic dla chłopa Może czyta to ktoś kto ustala produkty do CND :P więc poproszę o żele dla chłopa :P kuponem zniżkowym na pieluchy Babybream też nie pogardzę :P |
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
na rossnet.pl sa konkursy, i laureaci czesto sa nagradzani "rodzinnie" czyli np trzy pod rzad takie same nazwiska z jednej miejscowosci co nie jest przypadkiem
lepiej zeby jeden produkt trafial do jednej rodziny a nie cztery produkty trafialy do jednej rodziny, tak byloby bardziej sprawiedliwie. Niestety osoby pracujace na magazynie w rossmanie wola obdarowac jedna rodzine, bo wtedy trzeba mniej paczek do miejsc odbioru powysylac
|
#3255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten konkurs z arielem był bez paragonów śmieszą mnie te ich bonusy -30%, cena wychodzi tak jak na zwykłej promocji, więc nie ma się co silić na te bonusy, tym bardziej, że akurat na czas ich obowiązywania nie będzie promocji w sklepie, żeby jeszcze taniej upolowac... |
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz chyba przy zelach bourjois do twarzy pisalysmy pamietam, ale wtedy dziewczyny niektore robily taka wydre ze zakladaly 4 konta i braly odbior do kazdego innego rosa, i teraz mozna brac tylko z jednego konta... ale z drugiej strony co wezma na tate babcie itd? i babcia wygra to jedzie pol miasta po balsam? wiedza pewnie ale maja mniej roboty wiec im to na reke sprawiedliwosci nigdzie nie ma
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiem ze ariel byl bez paragonow, ale akcja "rodzinka" z paragonami powtorzyla sie dzisiaj z garnierem, tyle ze trzeba paragon odeslac do siedziby firmy a kserowane poznaja
|
|
#3259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może już mam jakąś manie prześladowczą ale to dziwne trochę żeby 3 razy pod rząd coś wygrać
|
|
|
|
|
#3260 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego nie biorę w nich udziału...szkoda zachodu. Niektóre konkursy są trochę nieprzemyślane, pomysł może i fajny lecz cała reszta kuleje
.
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
no z Arielem to rzeczywiście tam rodzin jedna za drugą, już by mogli nie robić takiej chały i skoro tak patrzą na te koszty to nagradzać ludzi o różnych nazwiskach, ale chętnych do odebrania w tej samej drogerii
a już ogólne przegięcie pały jest przy wynikach ob: Irena Kantor dobrzany irenaa kantor szczecin irenaaa kantorrr szczecin Kasia Kantor dobrzany Katarzyna Kantor slubice Łukasz Kantor Szczecin Łukaszzz Kantor szczecinn lukasz kantorr szczec MARCIN KANTOR Dobrzany marcin kantor szczecin toz to cała rodzina i kilka kont na jedną osobę!!! ja też mogę sobie napisać Szczecin i jakąs wieś spod Szczecina a potem ewentualnie pani w rossmanie tłumaczyć, że przecież podlegam terytorialnie pod Szczecin, albo się pomyliłam, ale to przecież moje dane i adres... w każdym razie choc nie brałam w tym udziału to nasmarowałam im maila co o tym myslę wygrali także: Null Null Null Null Pabianice |
|
|
|
#3263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, co to za bzdury?
|
|
#3266 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale może w tym konkursie po prostu wszyscy zostali nagrodzeni ![]() jeśli to drobne tanie nagrody to "pies ich drapał"...gorzej jak są cenne i wygrywa rodzinka wtedy krew się gotuje ![]() ![]() np. tablety wygrało małżeństwo czy tam rodzeństwo...<-bez przesady
|
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac Lukasz kantor ma bardzo obfita miesiaczke ![]() ja nawet jak jest konkurs dla mam to nie biore udzialu bo nia nie jestem chociaz moglabys sprzedac, ale to juz takie moje wewnetrzne przekonania, Null Null chyba z marsa przyjedzie odebrac
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ros snet. pl/konkursy/wynik.aspx?contestId=1032 o e wyniki chodzilo?
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

. Wkurze się, jeżeli były tylko w krótkiej promocji z okazji dnia kobiet, oby nieeee
ale i tak 2,79 to taniocha, więc nie ma co rozpaczać
)

Też się zdziwiłam, bo w gazetce nie widziałam, a tu taka niespodzianka, więc uzupełniłam zapasy

znowu w konkursie ariela powygrywaly siostrzyczki z brzciszkami
ale dobre chociaz to ze w konkursie garniera chca przesylki paragonu do firmy
juz widze to kserowanie
W gazetce podane są tylko szampony! Lista zakupów powiększa się z dnia na dzień
.