|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Cytat:
oby tak szybko nie nastąpiła
|
|
|
|
|
#512 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
justyna mnie się podoba, ale słabo się teraz orientuję w tym, jak powinno mieszkanie wyglądać...
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
By, mniejszy nie, a większy przechodni do kuchni. Jak mam sama mieszkać, to mi to nie przeszkadza
a Ty już dzisiaj spotkasz się z Mężusiem! Sama nie wiem, co do tego mieszkania. Kurde, chciałabym bardzoooooo motor kupić w tym roku, jak się wyprowadzę, to nie ma szans
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję Tośka
![]() Ja znowu moją nogę oparzyłam w pracy UWAGA UWAGA!!! Wsadziłam nogę w gorącą zupę pomidorową Uprzedzam pytania Zupa stała na podłodze, nie na kuchence![]() Ktoś chcę zobaczyć zdjęcia |
|
|
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Jusia to oby wszystkie miesiące były miodowe jak ten co wam minął ![]() Motylku stu lat w szczęsciu i radości dla Kasi też wszystkiego najlepszego z okazji imienin Byou udanego i słonecznego weekendu A i wogóle to ktoś wam płaci za taką produkcję ![]()
|
#517 |
|
Polka Ogarniaczka
|
chodzę jak na szpilkach- za 30. min tż ma rozmowę
![]() martwił się, że będą źle patrzeć na jego kule i ortezę... i nie wiedział, jaką sumę pensji im sugerować - bo jeśli powie mało, a będą to duuże zlecenia, na wiele elementów na raz, to potem będzie lipa, bo powiedzieć mogą, że sam tak chciał... No ale nic, idę do tej kuchni, muszę się czymś zająć ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- A ja bym się nie obraziła, oo
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Elena dziękuję
jak to kto? do emerytury dorabiamy jak się czujesz?
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
józia - mieszkanie bez szału, ale za tę cenę wg mnie fajne
tosia, kciuki za narzeczonego! |
|
|
|
#521 |
|
MBZ♥
|
Tysia no fakt:
ja bym brała mieszkanie, motor ma TŻ a spokój, intymność Wasza, ciepły kąt wazniejsze od jednosladu![]() wiesz jak ja przebieram stópkami? ![]() Zuken łaj zupa była na podłodze? ![]() Elenko dziękuję
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna fajne mieszkanie. Faktycznie nieduże ale myślę, że jak dla jednej osoby to ok.
btw. dziś w dd tvn pokazywali mieszkanie o pow 13 mkw! Przy tych cenach z metra to rozsądne w sumie No ale byłam w kawalerce o pow 26 i nie byłam zbytnio w stanie wyobrazić sobie życia w niej
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jakiś mądry ją tam postawił
Ja pracowałam w takiej budce z jedzeniem a to było na lokalu obok Weszłam na taborecik, żeby sięgnąć widelce z szafy i zeszłam z drugiej strony prosto w zupę dopiero co ściągniętą z pieca bo jej nie zauważyłam
|
|
|
|
#525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, że już nigdy nie będę ważyć tych 53 kg, bo z racji samych mięśni ważę więcej... Kiedyś tak nie ćwiczyłam, więc ta waga była osiągalna. Ale chciałabym tak 55 kg ![]() Ech... Ciężki dzień... Ale właśnie zadzwonił TŻ powiedzieć mi, że dziś po treningu z dzieciakami chciałby zostać dłużej, pogadac z rodzicami i posiedzieć. Byłam w szoku W końcu nauczył się mnie informować i od razu jest inaczej A zawsze o to się wkurzałam, że zostawał, nic mi nie mówił, a ja siedziałam sama w domu wieczorem. Powiedziałam, że OK, nie ma sprawy. A On spytał, czy nie ide do koleżanki wieczorem (chodzę do niej przeważnie w piątki ), i że jak chcę to może mnie zawieźć do niej. No ale chyba pójdę wieczorem na aerobik, a koleżankę odpuszczę, zadbam wieczorem o siebie, bo już dawno nic z sobą nie robiłam ![]() A na koniec powiedział: "Madziulaa... A ja Cię kocham" Co u Nas od kilku miesięcy rzaaaadko się zdarzało...
|
|
#526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co wygrzebałyście?
![]() Cytat:
![]() Oby! ![]() Cytat:
![]() No niby masz rację, ale motor jego, ja na nim na pewno nie będę jeździć, bo jak na ten typ motocykla jest dla mnie za mocny i za duży, w sensie za wysoki, ja przy nim wyglądam o tak: https://www.facebook.com/photo.php?f...6&l=f4095ac4be ![]() Cytat:
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jutro rozmowę o 11 w Heliosie. Także prosiłabym o kciuki
![]() Kasia wszystkiego najlepsiejszego ![]() Motylku wszystkiego co najlepsze. Miłości, szczęścia u boku ukochanego, mało drapiącej Lilki i z czasem gromadki dzieciaczków ![]() Jusia gratuluje miesięcznicy ![]() Maja śliczny bukiecik ![]() Kocurka heeej witaj w naszym gronie ![]() Promyk gratuluje schudnięcia Twoim udom ![]() Tosia gratuluje nagrody zazdraszczam przeogromnie Zuken wrzucaj fote
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Patuska dziękuję
a jak tam z tych poprzednich prac?
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję w imieniu ud |
|
|
|
|
#532 |
|
Rozeznanie
|
justyna_dt - Bardzo tanio jak na M2, ale być może patrzę przez pryzmat cen w moim mieście. Mieszkanko wygląda na zadbane
![]() Lady Marmalade - ja myślę, że jak już zaczniesz chodzić na ten aerobik, to wtedy łatwiej będzie Ci namówić kogoś ze znajomych. |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Mają na początku nowego tygodnia oddzwaniać.
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justyna na motor mozesz poczekac ja bym sie wyprowadzila biorac pod uwage to że po pierwsze stara juz jestes po drugie bedziecie sie mogli grzmocic bez przeszkod a i dodam ze w zwiazku z tym ze stara jestes to na motorze jeszcze Cie przewieje
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-03-09 o 13:09 |
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja stopa
Nie dla wrażliwych Jak kogoś brzydzi to proszę nie oglądać![]() Także ślad mi został po samą kostkę ![]() Używałam kremu no-scar i jest trochę lepiej ale do końca chyba ślad nie zniknie
|
|
|
|
#536 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dobrze, będę kciukać
![]() ziemniaki się gotują, a kumpel na walla wrzucił to i odpadłam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yUdQZ...acRVAAAAAAAABQ Faktycznie, wygląda to smutno
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze. Nie wyglądało to za ciekawie.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

a nie kłótnię
to nie jest takie trudne

Uprzedzam pytania

jedź na zlot, proszę! egoistycznie i w ogóle, ale proszę! 
W końcu nauczył się mnie informować i od razu jest inaczej