|
|
#7561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
oj tez jutro ide po pilke nozna - ciekawa jestem tego wywiadu (bo to wywiad bedzie nie? )
|
|
|
#7562 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie zaczęłam oglądać filmiki na youtube (novi - przez Ciebie
obijam się zamiast robić coś pożytecznego) i... hmmm... http://www.youtube.com/watch?v=jXTycymY-Yk ...oświećcie mnie... jest tam taki fragment z BVB (tak koło 2:30 sek.) Czy to jest Kehl Achtung: tylko dla dorosłych Mnie by się chyba głupio zrobiło |
|
|
|
#7563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oglądając fragmenty z green street hooligans [charlie!!! ^^} obczajam filmik
|
|
|
#7564 |
|
Konto usunięte
|
Ja tej, wpadłam tu po uwaga:jednodniowej nieobecności i co widzę? Masakrejszyn, 5 stron do nadrobienia!
A ja się bałam o przyszłośc tego wątku HA! JESTEM SłAWNA! mój screen z wczorajszego meczu jest na blogu!!! ![]() Idę nadrabiać zaległości ![]() Zara bede
|
|
|
|
#7565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gdyby tak ebiemu hihi. okej, juz
|
|
|
#7566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#7567 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3280142]Ja tej, wpadłam tu po uwaga:jednodniowej nieobecności i co widzę? Masakrejszyn, 5 stron do nadrobienia!
A ja się bałam o przyszłośc tego wątku HA! JESTEM SłAWNA! mój screen z wczorajszego meczu jest na blogu!!! ![]() Idę nadrabiać zaległości ![]() Zara bede [/QUOTE]Ty żulico! ![]() mnie wczorja nie było 4 godziny i miałam 5 stron
|
|
#7568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rewelacyjny... widziałam go chyba sto razy no i zawsze ryczę na końcu. ż dziw
|
|
|
#7569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem w szoku!!!!!!!! bede miec traume do konca zycia ![]() ciekawe co ten koles czul - ja na jego miejscu juz nigdy bym sie nie pokazala publicznie - taki wstyd
|
|
|
#7570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#7571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie no będą mi się teraz pyty śniły!!! kto pyta nie błądzi
|
|
|
#7572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#7573 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() TAK TAK Cała Gocha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ym bardziej obejże |
||||||
|
|
|
#7574 |
|
Zadomowienie
|
przypomnial mi sie kawal, apropo tego jak on tak go trzyma i chowa
, co prawda lepiej brzmi jak sie go slyszy niz czyta no ale... jest wieczor, pijaczek wraca do domu ale po drodze zachcialo mu sie sikac, wiec niewiele myslac stanal przy murze i zaczal sikac... w tym samym czasie przechodzi kolo sikajacego pijaczka starszuka i oburzona mowi "Co za bydle!" na co pijaczek sie odwraca i spokojnie odpowiada "spoko malenka - trzymam go "
|
|
#7575 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#7576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na mozg mi juz pada
|
|
|
#7577 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#7578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i do tego mam jeszcze atak smiechu... ;/ ale to wszytsko wina moich znajomych a teraz takze i Wasza jestem zboczona i mam mase skojarzen ;/ ogladalyscie dzisiaj szymona????
|
|
|
#7579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie widzialam, oglądam tylko mecze i tvn24 ![]() i idę po herbatkę i spać, wczoraj spałam tylko 3 h < tak w sumie wyglądam ![]() gudnajt.end gudlak.
|
|
|
#7580 | |
|
Zakorzenienie
|
rozbrajacie mnie
ale przy tym już w ogóle odpadłam: Cytat:
nie mogę się uspokoić ![]() zapodałam ten filmik siostrze i dostałyśmy takiej głupawy, że przez dobre 20 min nie mogłśmy się uspokoić spróbuje Wam pokazać jej reacje przy jednej scenie:Kass: on kopie leżącego Kass: ON KOPIE LEŻĄCEGO |
|
|
|
|
#7581 |
|
MUSEarka
|
hej Tri.. jesteś?
no nic widze, że Cię ni mo.. szkoda.. bo mam zrty humor a Ty umiesz pocieszac.. ide więc spać.. dobranoc wszystkim
|
#7582 |
|
Konto usunięte
|
Dźińdybry
![]() Sorki, że wczoraj byłam tak krótko, ale miałam tylko pół godziny, z czego większość nadrabiałam zaległości ![]() Za to teraz, czynem godnym poświęcenia wstałam przed szkołą i jestem ![]() Tak więc tego...nawiązując do owego filmiku z Kehlem....No cóż to jest footbal l Co nie zmienia faktu, że mógłby ciaśniejsze majtki zakładać A tak to dzyndzolił fiflaka i po sprawie ![]() Nie wyobrażam sobie Ebiego z dyndającym...ekhem workiem między nogami ![]() Znaczy na boisku sobie nie wyobrażam... ![]() Olu...my darling...mam nadzieję, że znajdziesz dla mnie trochę czasu i wyczarujesz mi pięknego avka z tego zdjęcia? (moje ulubione ostatnio ) z góry dzięki A humorek....Nos do góry Umiem pocieszać nie? ![]() Edit: No i najważniejszego bym zapomniała! Wczoraj oglądam sobie spokojnie PolsatSport (mecz Arsenal-Paracośtam , nie wiem czemu Rosiczka nie grał ), mecz się skończył, reklamy a tam co? Zapowiedzi 2 (słownie dwóch) meczy Bundesligi! ![]() Może Borussię też będą retransmitowali?? (Bo to we wtorek ma być, to raczej retransmisja..ale zawsze coś ) |
|
|
|
#7583 |
|
Konto usunięte
|
W sumie teraz zwątpiłam...Czy Bundesliga i Puchar Niemic to to samo??
Skołowałam się...Edit:Alarm odwołany...Retransmitują Puchar Niemiec...Kurde, teraz to ja już nic nie wiem! ![]() Wrrrrr... |
|
|
|
#7584 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, pominą fakt, że monologuję, ale chciałabym kogoś tu znającego się na Youtube..Otóż ja jestem głupie ciele i moge filmy się nie dodały, widocznie coś spaprałam
Dlatego niech mi ktoś wytłumaczy krok po kroku, jak chłop krowie na rowie, jak ja to mam dodać?? No, to idę do skzoły
|
|
|
|
#7585 |
|
Zadomowienie
|
Nie dadzą człwiekowi wyjść spokojnie na zajęcia, tylko od rana bombardują takimi newsami
![]() http://sport.onet.pl/0,1248703,1452630,wiadomosc.html Jak sobie pomyslę, że Ebi miałby (nie daj Boże!) grzać ławę do 2009 roku, to mi słabo ![]() I ciekawe, co miał na myśli mówiąc: "nie wykluczam też, że moja kariera potoczy się inaczej niż planowałem". |
|
|
|
#7586 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj na zajeciach slyszalam pare fajnych tekstow ktore uczniowie na maturze pisali, np "tasiemce rezygnuja z samozaplodnienia bo na starosc nie chca byc same, poza tym wola zyc w koloniach/stadach" "chora kobieta ktora byla mezczyzna" "wlosy lonowe zatrzymuja pot" i chyba najlepszy "Jagna to byla niby krowa trojanska" ale na fizyce babka miala tez takie fajne teksty, tzn fajne - moja klasa byla zboczona i wszytsko nam sie kojarzylo wiec nie inaczej bylo wtedy "pan motorniczy zatrzymywal tramwaj machajac korbka" ![]() albo inny teskt, po ktorym nie moglismy dojsc do siebie a babka nie wiedziala ocb... moje 2kolezanki siedzialby obok siebie i nie wiem czy jedna pocieszala druga czy cos ale poklepala ja po ramienia i babka to zobaczyla i mowi "zeby sie postukac nie musicie na fizyke przychodzi" ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3281101]Dobra, pominą fakt, że monologuję, ale chciałabym kogoś tu znającego się na Youtube..Otóż ja jestem głupie ciele i moge filmy się nie dodały, widocznie coś spaprałam Dlatego niech mi ktoś wytłumaczy krok po kroku, jak chłop krowie na rowie, jak ja to mam dodać?? No, to idę do skzoły [/quote]jejku czytam i czytam i same posty Aski przyznaj sie - lubisz monologowac? ![]() Cytat:
bedzie dobrze
|
|
|
#7587 | ||
|
Konto usunięte
|
Witam
Dawno mnie tu nie było Ale zaległości nadrobione Do szkoły nie poszłam, więc stwierdziłam, że coś napiszę [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3281101]Dobra, pominą fakt, że monologuję, ale chciałabym kogoś tu znającego się na Youtube..Otóż ja jestem głupie ciele i moge filmy się nie dodały, widocznie coś spaprałam Dlatego niech mi ktoś wytłumaczy krok po kroku, jak chłop krowie na rowie, jak ja to mam dodać?? No, to idę do skzoły [/QUOTE]krok po kroku na obrazkach jak czegoś nie skapujesz to pisz pamiętaj tyko, że filmiki ładują się dosyć długo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#7588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko wejde tutaj, to od razu mi się humor poprawia a ten wczorajszy filmik, to już w ogóle [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3281076]W sumie teraz zwątpiłam...Czy Bundesliga i Puchar Niemic to to samo?? Skołowałam się...Edit:Alarm odwołany...Retransmitują Puchar Niemiec...Kurde, teraz to ja już nic nie wiem! ![]() Wrrrrr...[/quote] też myślałam, że może będą puszczać Bundeslige, ale niestety to Puchar Niemiec, do którego BVB się oczywiście nie dostało :/ no ale mogę przynajmniej Bayern razem z Madzią wspierać ![]() Cytat:
Cytat:
oby on tej ławy nie grzał, bo to się może bardzo źle sodbić na naszej reprezentacji!!! a jak Ebi przedstanie być w formie, to sam Matusiak czy Garguła nas nie uratują ale tak sobie teraz myśle... 1- przyjdzie nowy trener, więc wszyscy będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony, a wiemy, że Smolarek w takich sytuacjach potrafi się poakzać (patrz Benhakeer) 2- trener będzie szukał nowego ustawienie, SKUTECZNEGO ustawienia, więc duże prawdopodobieństwo, że to Ebi będzie grał w pierszym skłądzie z Freiem, w końcu mają najwięcej goli na koncie z całej Borusii 3- Ebi jakby nie patrzeć jest jednym z najlepszych zawodników (chciaż nie wiem czy jestem obiektywna 4- a jeśli nawet nowy trener nie będzie korzystał z Ebiego, to myśle sobie, ze dadzą mu wtedy pozwolenie na opuszczenie klubu za porozumieniem stron, bo przeiceż nie będą go na siłe trzymać koniec koców myśle, że ławy grzać nie powinien gorzej jeśli BVB sprowadzi kolejnego napastnika chociaż moim zdaniem to oni raczej w obronie się powinni wzmocnić niż w ataku |
|||
|
|
|
#7589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie mówiłam , że najlepszym rozwiązaniem dla niego byłaby Legia Warszawa ? Ewentualnie może przejść do Austrii Wiedeń .Dziewczyny , mam pomysł : może pojedziemy z awanturą do działaczy Borussi i przemówimy im do rozsądku ? A jak to nie poskutukuje , to spalimy im stadion
|
|
#7590 | |
|
Zadomowienie
|
no to jest nowy trener:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

) 

no i zawsze ryczę na końcu. ż dziw 

) z góry dzięki
), mecz się skończył, reklamy a tam co? Zapowiedzi 2 (słownie dwóch) meczy Bundesligi!