Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 14:21   #4651
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

Kasia
ja pod koniec 6 m-ca (28 tydz) wazylam tylko 51 kg, mialam tylko 3 kg do przodu, ale za to w ciagu nastepnych 3 m-cy nadrobilam. A Filip byl w normie, waga taka jaka powinna(sprawdzilam teraz nazdjeciu USG) wagowo powinnam miec termin na 15.09 a z OM mialam na 13.09 wiec roznica tylko 2 dni byla (pod wzgledem wagi i wielkowsci dzieciaczka)
Nie martw sie na zapas
dzieki widocznie taka moja natura
a maly szaleje w brzuszku i daje znac, ze u niego wszystko ok
nawet widac ruchy przez brzuszek jak mocniej kopnie
Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
a ja kiedyś TŻa zabrałam na striptiz na dzień chłopaka czy walentynki nie pamiętam ale poszliśmy szybko, tancerka była naprawdę szpetna
O nie... ja to jestem straaaaaaasznie zazdrosna Nie przezylabym tego, chyba ze bylaby naprawde szpetna
Stary 2012-03-09, 14:23   #4652
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Pamiętajcie, że pewnie z dyszka to od razu przy porodzie wam zleci. Więc luz
to zalezy
Niech dziecko bedzie wazylo te standardowe 3500, to jakos niechce mi sie wierzyc,z e 10kg od razu zleciNo ale moze...

Sliczny brzuszek, zgrabniutki

Bao przykro miPozostaje sie przyzwyczaic do tej mysli i przełozyc o jeden dzien urodzinki
Stary 2012-03-09, 14:26   #4653
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
a ja kiedyś TŻa zabrałam na striptiz na dzień chłopaka czy walentynki nie pamiętam ale poszliśmy szybko, tancerka była naprawdę szpetna

ja też zazdośnica i nie wytrzymała bym tego

Andrea Bocelli będzie w Łodzi kupi mi ktoś bilet

posłuchajcie
http://www.youtube.com/watch?v=uTlPP...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sbJde...eature=related

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2012-03-09 o 14:29
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:32   #4654
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
dzieki widocznie taka moja natura
a maly szaleje w brzuszku i daje znac, ze u niego wszystko ok
nawet widac ruchy przez brzuszek jak mocniej kopnie

O nie... ja to jestem straaaaaaasznie zazdrosna Nie przezylabym tego, chyba ze bylaby naprawde szpetna
Kasia widocznie taka Twoja natura, chodz nie ciesz sie za szybko bo najwiecej tyjesz miedzy 6,5 m-ca do 8,5 m-ca wiec wszystko przed Toba

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Emilka
a ile kosztuje ? ciezarnej sie raczej nie odmawia

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:34   #4655
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia widocznie taka Twoja natura, chodz nie ciesz sie za szybko bo najwiecej tyjesz miedzy 6,5 m-ca do 8,5 m-ca wiec wszystko przed Toba

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Emilka
a ile kosztuje ? ciezarnej sie raczej nie odmawia
190 zł

POSŁUCHAJCIE TEGO

http://www.youtube.com/watch?v=N3WOV...eature=related

Stary 2012-03-09, 14:37   #4656
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Emilka dostaniesz na urodziny

Stary 2012-03-09, 14:38   #4657
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
No to widze, ze nie jestem jedyna "malutka" na forum No ja wazac 55 kg. tez nie czulam sie dobrze, jak narazie to byla moja najwieksza waga. Jak mialam 51 kg. bylo ok, ale najlepiej bylo 48 kg. chociaz niektorzy mowia, ze bylam za chuda
ile masz wzrostu?
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:39   #4658
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

oczywiście to nie był jakiś night club tylko normalny klub i na tą okazję była zaproszona tancerka żeby nie było, że się z moim po jakichś .... szlajam
Emilka, te linki co podałaś niesamowity ma głos

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:42   #4659
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście to nie był jakiś night club tylko normalny klub i na tą okazję była zaproszona tancerka żeby nie było, że się z moim po jakichś .... szlajam
Emilka, te linki co podałaś niesamowity ma głos
hehehe rozumiem
teraz w tych klubach to wszystko jest
tak cudny głos

Stary 2012-03-09, 14:43   #4660
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
ile masz wzrostu?
160 cm
Stary 2012-03-09, 14:44   #4661
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
to zalezy
Niech dziecko bedzie wazylo te standardowe 3500, to jakos niechce mi sie wierzyc,z e 10kg od razu zleciNo ale moze...

Sliczny brzuszek, zgrabniutki

Bao przykro miPozostaje sie przyzwyczaic do tej mysli i przełozyc o jeden dzien urodzinki

u mnie zeszlo rowne 10 kg (Maja 3500+lozysko+wody ale mialam ich duuuuzoooo )
Cytat:

Andrea Bocelli będzie w Łodzi kupi mi ktoś bilet

posłuchajcie
http://www.youtube.com/watch?v=uTlPP...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sbJde...eature=related
dobra niech Ci bedzie dorzuce Ci 5 zl

aaaa niech strace 10 zl daje

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:45   #4662
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

Dziewczynki wiedzę że nie tylko mój tż wczoraj zawiódł
ja mam troche żal bo ja musze o nim zawsze pamiętac, jak jade na zakupy zawsze pyta co mam dla niego, czasem wydaje mi się strasznym samolubem.

Madzia fajny brzuś

ja właśnie zjadłam trzy kluski na parze z sosem truskawkowym
przykro mi kochana, mój też ma podobny charakter, sam od siebie mało daje, ale innych zawsze pyta co dla niego mają. Mój tez się w sumie nie postarał bo kupił mi czekoladę jak byliśmy razem na zakupach, więc szału nie ma

Cytat:
aaby to mi też po odstawaniu 3 kg doszły.

Tu macie fajny kalkulator ciążowy - waga w ciąży.
http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/
to ja dojdę do 84 kg mam nadzieję, że więcej nie bedzie

Cytat:
Uwaga, uwaga Właśnie zadzwoniłam do pracy, ze prawdopodobnie od poniedziałku jeszcze nie wracam aby byli przygotowani. jak się będę dobrze czuła to pójdę a jak nie to w niedzielę zadzwonię do koleżanki aby za mnie poszła a mąż zwolnienie doniesie. Muszę być wyleczona bo mój dzidziuś jest najważniejszy. I teraz tylko o nim mam myśleć.
siedź w domku dopóki jesteś chora

Cytat:
Today bo teraz jakaś epidemia panuje.

Emilko wyniki bardzo dobre. Nieliczne bakterie są ok. ja tez tak miałam ze 3 miesiące temu, a miesiąc temu już nie miałam ich wcale Jedynie hemoglobinę masz niższą więc może ci kazać brać żelazo.

Wklejam obiecane zdjęcia. Wcześniej byłam chora, więc nie miałam siły, ale już sobie zrobiłam

31 tydzień
śliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Gratulacje Kochana

A ja witam sie juz z domku i skladam relacje
, i bardzo dziekujemy za gratulacje

W niedziele wieczorem mialam dosc neregularne skurcze, co ok 5-6 minut, ale zaczelo mnie bolec podbrzusze tak, ze juz spac nie moglam, prysznic ani herbata nie pomogly, takze ok 1.00 zebralismy sie i pojechalismy do szpitala. Tam standardowo ktg i usg, skurcze nadal neregularne, ale po badaniu szyjki polozna stwierdzila, ze juz 4 cm rozwarcia mialam, takze o 2 weszlam juz do sali porodowej, tz z Sandra pojechali do domu, a ja sobie chodzilam, skakalam na pilce, oddychalam i czekalam.
Potem znow polozna mnie zbadala, przy okazji pytajac, czemu jeszcze jej nie wyzywam i ze w ogole to sie usmiecham miedzy skurczami zaczela mi przygotowywac wode do porodu. Wtedy te odeszly wody plodowe... niestety byly troche zielone, takze podlaczyli mnie juz do ktg, polozylam sie na lozku i sie zaczelo, a ja przestalam sie usmiechac , a o pojsciu do wody to nawet nie zdarzylam pomyslec.
Przy pierwszym skurczu partym polozna mi jeszcze nie kazalo przec, bo nie bylo pelnego rozwarcia, poza tym na szybko byla wolana lekarka, zeby mi podpiac wenflon. Przy kolejnym skurczu pytalam, czy juz moge przec i wtedy juz polozna mowila, ze mam robic jak mi natura kaze... kilka chwil pozniej Rita byla w moich ramionach
Generalnie wszystko poszlo gladko i z szybkoscia, ktora zaskoczyla nawet polozna, obylo sie bez ciecia ani pekniecia... chociaz i tym razem cora troche sie zablokowala, bo musiala trzymac piastke przy buzi.
Ale ogolnie czuje sie o wiele lepiej i doszlam do siebie szybciej niz po Sandrze, a w ciagu samego porodu bylam bardziej skupiona i swiadoma tego co sie dzieje i co mam robic. Nie wiem z czego to wyniklo, moze przez to,ze bylam sama, a moze dlatego, ze nie bylam zmeczona wielogodzinnym bolem

W kazdym badz razie wrzucam pare zdjec rezultatu i przedstawiam wam moja druga corke, Rite
gratulacje Rita jest cudna

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Prosze bardzo

No i tak ma byc!! Jak zrzucilam kg ? Chodzilam 3 razy w tyg na zumbe i bylam na Weight Watchers

No to sie pokazujemy 26tyd+5 dni
śliczny brzuszek

gold-fish jak czytam czasami o twoim tz to myślę, ze mój ma podobny charakter, tez się nie przejmuje takimi świętami więc i ja się już nie wkurzam na niego bo wiem, że taki już jest. Chociaż czasami to by się postarał trochę bardziej.. ale cóż nie ma ideałów
Today trzymam kciuki aby @ nie przyszła.

Przepraszam ale nie jestem na bieżąco. mamy problemy z netem w domu nie da się nieraz w ogóle go włączyć a do tego ciągle się uczę na jutrzejsze poprawki, chociaż wiem, że i tak obleje Do tego byłam dzisiaj u fryzjera i dałam się jej namówić na nową fryzurę i teraz jestem zła bo nie podoba mi się do końca, bo za krótko mi ścięła

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:46   #4663
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Emilko, ja schudłam na razie i to bez wymiotów, więc się swoją stojącą wagą nie martw

A lekarz mi powiedział wczoraj, że to zbyt mały skok przy tarczycy, żeby miał jakikolwiek wpływ na wagę i że to niedobrze, że schudłam, bo nie przez hormon na pewno. I będziemy teraz kontrolować tę moją wagę.

Ja ważyłam przed ciążą 58,5kg przy 156cm wzrostu, więc mnie tu nie dołujcie swoimi wagami, ok?

Baobabku, a weź ty może l4, skoro ci ludzie w pracy tak Cię męczą, co? Bo to niezdrowo tak się denerwować w ciąży.

Madziu piękny bebech
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:48   #4664
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
u mnie zeszlo rowne 10 kg (Maja 3500+lozysko+wody ale mialam ich duuuuzoooo )

dobra niech Ci bedzie dorzuce Ci 5 zl

aaaa niech strace 10 zl daje
supcio

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Emilko, ja schudłam na razie i to bez wymiotów, więc się swoją stojącą wagą nie martw

A lekarz mi powiedział wczoraj, że to zbyt mały skok przy tarczycy, żeby miał jakikolwiek wpływ na wagę i że to niedobrze, że schudłam, bo nie przez hormon na pewno. I będziemy teraz kontrolować tę moją wagę.

Ja ważyłam przed ciążą 58,5kg przy 156cm wzrostu, więc mnie tu nie dołujcie swoimi wagami, ok?

Baobabku, a weź ty może l4, skoro ci ludzie w pracy tak Cię męczą, co? Bo to niezdrowo tak się denerwować w ciąży.

Madziu piękny bebech
wiesz ile ja schudłam na początku dziewczyny w pracy mi mówiły że spodnie mam za duże
toć ja rzygałam jak kot i nic nie jadłam
dobrze że to minęło UF

Stary 2012-03-09, 14:53   #4665
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia no to teraz trzymam kciuki za sprzedaż.

Dziś mnie dalej kaszel męczy, ale maż ma mi ten syropek kupić, więc zobaczymy. Za to czuję się lepiej niż wczoraj.

Myślicie, że zdążą w 2 miesiące to wprowadzić?? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/arluk...wiadomosc.html
jestem za!!!!!
innego wyjścia nie ma

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Gratulacje Kochana

A ja witam sie juz z domku i skladam relacje
, i bardzo dziekujemy za gratulacje

W niedziele wieczorem mialam dosc neregularne skurcze, co ok 5-6 minut, ale zaczelo mnie bolec podbrzusze tak, ze juz spac nie moglam, prysznic ani herbata nie pomogly, takze ok 1.00 zebralismy sie i pojechalismy do szpitala. Tam standardowo ktg i usg, skurcze nadal neregularne, ale po badaniu szyjki polozna stwierdzila, ze juz 4 cm rozwarcia mialam, takze o 2 weszlam juz do sali porodowej, tz z Sandra pojechali do domu, a ja sobie chodzilam, skakalam na pilce, oddychalam i czekalam.
Potem znow polozna mnie zbadala, przy okazji pytajac, czemu jeszcze jej nie wyzywam i ze w ogole to sie usmiecham miedzy skurczami zaczela mi przygotowywac wode do porodu. Wtedy te odeszly wody plodowe... niestety byly troche zielone, takze podlaczyli mnie juz do ktg, polozylam sie na lozku i sie zaczelo, a ja przestalam sie usmiechac , a o pojsciu do wody to nawet nie zdarzylam pomyslec.
Przy pierwszym skurczu partym polozna mi jeszcze nie kazalo przec, bo nie bylo pelnego rozwarcia, poza tym na szybko byla wolana lekarka, zeby mi podpiac wenflon. Przy kolejnym skurczu pytalam, czy juz moge przec i wtedy juz polozna mowila, ze mam robic jak mi natura kaze... kilka chwil pozniej Rita byla w moich ramionach
Generalnie wszystko poszlo gladko i z szybkoscia, ktora zaskoczyla nawet polozna, obylo sie bez ciecia ani pekniecia... chociaz i tym razem cora troche sie zablokowala, bo musiala trzymac piastke przy buzi.
Ale ogolnie czuje sie o wiele lepiej i doszlam do siebie szybciej niz po Sandrze, a w ciagu samego porodu bylam bardziej skupiona i swiadoma tego co sie dzieje i co mam robic. Nie wiem z czego to wyniklo, moze przez to,ze bylam sama, a moze dlatego, ze nie bylam zmeczona wielogodzinnym bolem

W kazdym badz razie wrzucam pare zdjec rezultatu i przedstawiam wam moja druga corke, Rite
byłaś odważna! i poród ekspres... nie chciałaś znieczulenia?

Cytat:

Wczoraj była u nas teściowa mnie zbadać i od razu oglądała rzeczy, które kupiliśmy. Teraz wchodzę na konto a tu przelew od niej 1000zł i z podpisem "dla Majeczki" Nawet nic nie powiedziała, że cos nam przelewa.
no prosze

Cytat:
A mi jest smutno, że aż się popłakałam TŻ złożył mi tylko życzenia rano, teraz byliśmy na zakupach i myślałam, że kupi mi chociaż tulipana z przeceny z Tesco a on kupił czekoladki mamie, babci, siostrze a ja nie, bo się odchudzam. Super... Mógłby chociaż coś niematerialnego przygotować, np. że zrobi kolacje czy coś. Owszem zrobi, bo mu powiedziałam o tym i jest mu teraz głupio, że mi jest przykro on w ogóle nie przykłada wagi do takich rzeczy jestem podobno najważniejszą kobietą w jego życiu a wszystkie to odczuły oprócz mnie

Cytat:
Today bo teraz jakaś epidemia panuje.

Emilko wyniki bardzo dobre. Nieliczne bakterie są ok. ja tez tak miałam ze 3 miesiące temu, a miesiąc temu już nie miałam ich wcale Jedynie hemoglobinę masz niższą więc może ci kazać brać żelazo.

Wklejam obiecane zdjęcia. Wcześniej byłam chora, więc nie miałam siły, ale już sobie zrobiłam

31 tydzień

Cytat:
O to ty Madzia chudzinka
Ja mam 160 cm i wazylam przed slubem 51 kg. A po slubie i odstawieniu tabl. tez mi 4 kg. przybylo i tak do teraz 55 kg. A najlepiej to sie czulam wazac 48 kg.
ja ważę 47kg przy 163cm chciałabym przytyć ze 2 kg... czasami wazę 49kg ale to jak dużo najem i zaraz mi spadają te kg

ja od tz dostałam ptasie mleczko... w pracy dostałam czekoladki x2 + prezent od góry () i mąż mi przytachał od szwagra, teścia i od dziadka męża też słodkości aaa i róża od taty w życiu tylu prezentów na dzień kobiet nie dostałam
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:10   #4666
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Dziewczyny, te zaawansowane "ciążowniczki", jak czuć czkawki dziecka?
Nie żebym czuła ale mnie to zainteresowało

Kasia, dzięki za te wszystkie odpowiedzi

a do wszystkich, jakie wy kruszynki jesteście, jak czytam te wasze wagi, a ja przed ciążą 80kg.
W życiu najmniej w sensie rok temu czy półtorej to miałam 65.
Stary 2012-03-09, 15:19   #4667
Malensstfo
Zakorzenienie

Wreszcie się doczekałam zdjęcia brzucholka Madzi!!

Fajny jest!!! I faktycznie teraz wolniej rośnie...ale jest słodki

A gdzie brzuszki reszty dziewczyn, co??

Dziś dzień szybko zleciał, chociaż strasznie śpiąca jestem ((

A jutro do szkoły!!!

I przyszły mi już te kolorowanki!! Ale jeszcze nie rozpakowałam...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:22   #4668
Gucia0987
Zakorzenienie

Ilonka super, że wynik wizyty ok!

Magda mądrze postąpiłaś. i brzuszek ładny

Baobabku musisz niestety to jakoś przełknąć. Tulę.

Stokrotko powodzenia jutro na egzaminach!

Gold haha, mąż myślał, że się wycwani

Pomału koniec pracy. to mi się podoba!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:23   #4669
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ja ważę 47kg przy 163cm chciałabym przytyć ze 2 kg... czasami wazę 49kg ale to jak dużo najem i zaraz mi spadają te kg

Ann
ja przed ciaza i po kakies 3 m-ce po porodzie wazylam 46-48 kg ) i bylo cudownie a teraz az brak slow, musiaam sie troszke wziac za siebie

Stary 2012-03-09, 15:24   #4670
Malensstfo
Zakorzenienie

Fajne te kolorowanki!! I pachną nowością!! Uwielbiam taki zapach!!
Tylko muszę powiedzieć tej koleżance, żeby faktycznie może odbijała te kolorowanki...to nie zużyje ich tak szybko...
Stary 2012-03-09, 15:25   #4671
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Gucia
a gdzie pracujesz.

Stary 2012-03-09, 15:28   #4672
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Gucia
a gdzie pracujesz.
a w biurze

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:38   #4673
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
a w biurze
Gucia odp na PW

Stary 2012-03-09, 15:59   #4674
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Ann
ja przed ciaza i po kakies 3 m-ce po porodzie wazylam 46-48 kg ) i bylo cudownie a teraz az brak slow, musiaam sie troszke wziac za siebie
a ile masz wzrostu? i ile ważysz teraz? zmieniłaś żywienie czy jak?

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Fajne te kolorowanki!! I pachną nowością!! Uwielbiam taki zapach!!
Tylko muszę powiedzieć tej koleżance, żeby faktycznie może odbijała te kolorowanki...to nie zużyje ich tak szybko...
jakie kolorowanki?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 16:04   #4675
Malensstfo
Zakorzenienie

A Bika pokazała mi takie proste kolorowanki dla 2-latki

O takie:
http://siedmiorog.pl/k2749_zwierzeta___malowanka_
Stary 2012-03-09, 17:06   #4676
tynkusia
Rozeznanie

Hej Kobietki!!! Jezzu jak ja sie za Wami stesknilam!! Net mi dawal popalic i nie mialam jak odpisywac. Spoznione najlepszego kobietki z okazji naszego dnia! mialam wczoraj sie odezwac, ale maz mnie zaskoczyl i z glowy mi wylecialo Jak wiecie zaczelam juz kurs, poziom wysoki i ledwo nadrabiam, ale staram sie dzisiaj bylam u dentysty - 4 zeby do wyrwania i 4 do leczenia..
Rosolek sie gotuje a ja zabieram sie do lektury
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 17:11   #4677
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki i właśnie mi się przypomniało, że miałam tobie pisać że ja kupuje twoją suknie ślubną będę miała na drugi ślub jak tz mnie zdenerwuje i jak schudnę z 20 kg ale twoja sukienka jest najlepsza

a ja na obiad robię spagetti

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 17:18   #4678
ilonkaczapela
Zakorzenienie

a ja pieczeń z łopatki I użyłam maszynki do ziemniaków

Cześć Tynkusia
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 18:05   #4679
xxKasiax
Wtajemniczenie

Jakiej dlugosci najlepiej kupic wanienke dla niemowlaka?
Stary 2012-03-09, 18:19   #4680
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a ile masz wzrostu? i ile ważysz teraz? zmieniłaś żywienie czy jak?

Ann
wczesniej 169cm i wazylam 46-48 , a teraz 169cm a waze (jeszcze nie jestem gotowa powiedzie).
Tak zmienilam nawyki zywieniowe (przede wszystkim), cwicze itp bardzo mi TZ pomaga bo zna sie na tym profesjonalnie (choc wyzywa mnie ze jestem gluupiutka bo mi to do niczego nie potrzebne, ze kocha nie taka jaka jestem, ale ja sie uparlam wiec stara mi sie pomoc)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości