Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VII :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 20:54   #181
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VII :)

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No ja wiem ze pic i tak bys nie mogla ale kurcza sam fakt ze posiedzialabys z nimi a nie sama w domu. Nie fajnie sie zachowali.

Ok juz dodaje

Czy ja Wam kochane mowilam ze u mnie dzisiaj + 23 C

Zaraz biore sie za malowanie pazurkow maz porywa mnie na obiad do ulubionej restauracji

w sumie może i na dobre mi to wyszło-odpoczęłam, nie musiałam siedzieć w oparach dymu papierosowego.. a tż jest kochany i potem przegadaliśmy 3 godziny przez telefon

23 stopnie.. też chcę.. u mnie są aż 2..

ale Cię rozpieszcza ten Twój mężuś, pozazdrościć, udanego wypadu życzę

ZacpanaRapem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 20:56   #182
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
w sumie może i na dobre mi to wyszło-odpoczęłam, nie musiałam siedzieć w oparach dymu papierosowego.. a tż jest kochany i potem przegadaliśmy 3 godziny przez telefon

23 stopnie.. też chcę.. u mnie są aż 2..

ale Cię rozpieszcza ten Twój mężuś, pozazdrościć, udanego wypadu życzę
To tel chyba byl goracy od tego gadania

U nas wiosna na calego sliczne sloneczko swieci ale jutro juz ma byc chlodniej niestety

Rozpieszcza nie ma innego wyjscia dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 21:05   #183
latequila89
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Przepraszam, że nie zacytuje was i tak się bez tematu wbije w rozmowe ale ostatnio nie czuję się najlepiej i jakos nie mam weny.
Chciałam tylko wpaść chociaz na chwilę i napisać, że z okazji dnia kobiet, życzę wam zebyście obojętnie czy w trakcie strań, ciąży czy będąc juz rozpakowane czuły się najpiękniejszymi i najseksowniejszymi kobietami na świecie! Przede wszystkim- oprócz mamami- kobietami!

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko

Edytowane przez latequila89
Czas edycji: 2012-03-08 o 21:08
latequila89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 21:16   #184
muffinka90
Zakorzenienie

natka mam nadzieje, ze cie krzyzowe omina, bo to badziewie najgorsze, kilka mialam i podziekuje mnie w dniu porodu cmily plecy na dole, jakos szczegolnie na to nie zwracalam uwagi, bo to niby norma w ciazy, ale jak sobie przypomne jak siedzialam w poczekalni na IP to byly w miare regularne te bole...
no, niech ci sie rozkreci i szybciutko urodz

zabcia chyba w domu serio?

ZacpanaRapem musialabys slyszec przerazenie w glosie tzta, jak zadzwonilam do pracy i mowie, ze siedze na IP i mnie puscic do domu nie chca bo rodze: slyszalam normalnie jak mu szczeka na podloge zjezdza

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

latequila jak tam serducho?

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

a ja od rana sama w domu, tz nawet zyczen mi nie zlozyl, a po pracy poszedl na piwo, bo kolega sie chajta i jeszcze zdziwiony, ze jestem zla...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 21:18   #185
19claudia91
Rozeznanie

Witajcie dziewczynki ja z marcowek przybywam :p* a więc nowa tu u mnie końcówka 38tc wyczekuje na poród ale im bardziej się napalam tym nici z tego jutro wizyta więc myślę że coś się już rusza w tym kierunku pozdrawiam wszystkie mamy te teraźniejsze jak i te przyszłe

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 21:21   #186
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

zabcia chyba w domu serio?

---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------
Na zewnatrz kochana Przylatuj bedziemy sie opalac

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki ja z marcowek przybywam :p* a więc nowa tu u mnie końcówka 38tc wyczekuje na poród ale im bardziej się napalam tym nici z tego jutro wizyta więc myślę że coś się już rusza w tym kierunku pozdrawiam wszystkie mamy te teraźniejsze jak i te przyszłe

Hej Podaj swoje dane dodam Cie na pierwsza strone
Jakie imie dla synka wybraliscie?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-03-08, 21:25   #187
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Na zewnatrz kochana Przylatuj bedziemy sie opalac

Hej Podaj swoje dane dodam Cie na pierwsza strone
Jakie imie dla synka wybraliscie?
Klaudia lat 21 synek Fabian termin porodu 25MARCA.

Fabianek
Stary 2012-03-08, 21:25   #188
zoskasamoska
Wtajemniczenie

No to prawda te skurcze krzyżowe to okropieństwo !!

Uciekam na gessler małpe
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 21:27   #189
muffinka90
Zakorzenienie

spoko zabciu wpadam, wstawiaj na kawke

witam nowa mame
co tak pozno

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

zoska tez na nia czekam, pierwszy odc przegapilam

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-03-08, 21:31   #190
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

A jak sie czujesz? Jak znosisz ciaze?

muffinka - ok czekam

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-03-08, 21:33   #191
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
spoko zabciu wpadam, wstawiaj na kawke

witam nowa mame
co tak pozno

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

zoska tez na nia czekam, pierwszy odc przegapilam
SPÓŹNIONY REFLeks

zaaaabcia pierwsze trzy miesiące katorga nie rozstawałam się z toaleta schudłam 4 kg. Później zaczęłam tyc dopiero i porządnie jeść i takim to oto sposobem przytylam ponad 20 kg :p z 45 na ponad 65 ale myślę że to spale po ciąży :p chociaż źle nie wyglądam jutro dodam fote bo teraz muszę się zadowolić netem w telefonie niestety teraz przechodzę świetnie od 4 miesiąca nie narzekam chociaż wiadomo - ciężko już ;-)

Fabianek

Edytowane przez 19claudia91
Czas edycji: 2012-03-08 o 21:37
Stary 2012-03-08, 21:51   #192
muffinka90
Zakorzenienie

claudia ja tez rzygalam jak kot w pierwszym trymestrze, marnie to wspominam, i jak nie boje sie kolejnego porodu, tak mam dreszcze jak pomysle o tych godzinach nad kiblem
co do kilogramow to mi wolno przybywalo, schudlam 5kilo na poczatku i bardzo dlugo odrabiala, w sumie nie cale 10 kilo przytylam, bo w ostatnim trym nie mialam apetytu zbytnio... tz mnie ganial do jedzenia na koncowce...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-03-08, 21:59   #193
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zaaaabcia pierwsze trzy miesiące katorga nie rozstawałam się z toaleta schudłam 4 kg. Później zaczęłam tyc dopiero i porządnie jeść i takim to oto sposobem przytylam ponad 20 kg :p z 45 na ponad 65 ale myślę że to spale po ciąży :p chociaż źle nie wyglądam jutro dodam fote bo teraz muszę się zadowolić netem w telefonie niestety teraz przechodzę świetnie od 4 miesiąca nie narzekam chociaż wiadomo - ciężko już ;-)
Ja tez mialam to na poczatku co prawda nie wymiotowalam duzo moze z 3 razy ale nudnosci mialam olbrzymie Otwarcie lodowkii powodowalo u mnie odruch wymiotny ehhh dobrze ze szybko minelo Napewno szybko zrzucic kg po porodzie Czekamy na fotki!

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-03-08, 23:00   #194
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Muff mam pytanko co do tych bóli krzyżowych. W którym miejscu mniej-więcej Cię bolało? tak przy kręgosłupie mniej więcej na wysokości tych "dołeczków" (bo też je chyba masz)? i to był jaki ból? ciągły,czy tylko przy skurczu? a jak z jego "mocą" było na początku? do wytrzymania było czy od razu jak cie rwac zaczęło to tak konkretnie??
troszkę Twój nick pozwoliłam sobie skrócić. Mam nadzieję,że mogę tak się zwracać do Ciebie

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 23:34   #195
aguu00
Zadomowienie

Balbinka, Ja miałam tylko takie i w moim szpitalu podawali mi na nie magiczne tabletki które nic nie dawały więc mi po wywołaniu od razu ( no jakiś czas po) pojawiły się i były nisko w krzyżu tak no. ;x i na początku bo męczyłam się z nimi od 15 do rana były znośne ( w tym czasie pojawiło mi się 4 cm rozwarcia i tyle już zostało do samego końca ) później gdzieś od godziny 8 były takie że nie dało się ruszyć płakałam z bólu. Do tych skurczy w nocy dało rade się przyzwyczaić generalnie mi pomogło wkładanie ręki pod plecy nawet udało się przespać więc nie mogłobyć źle.. za to rano.. no a co masz takowe? chociaż z boku musiało to dziwnie wyglądac bo się nie ruszłam rodzice mysleli ze tam umieram czy cos ale mogłabym przeżyć to jeszcze raz.

Ps. witam nową mamusie boisz/ denerwujesz się porodem czy chciałabyś mieć go już za sobą?

żabciu, jak fajnie tak cieplutko

Edytowane przez aguu00
Czas edycji: 2012-03-08 o 23:37
aguu00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 23:52   #196
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez aguu00 Pokaż wiadomość
Balbinka, Ja miałam tylko takie i w moim szpitalu podawali mi na nie magiczne tabletki które nic nie dawały więc mi po wywołaniu od razu ( no jakiś czas po) pojawiły się i były nisko w krzyżu tak no. ;x i na początku bo męczyłam się z nimi od 15 do rana były znośne ( w tym czasie pojawiło mi się 4 cm rozwarcia i tyle już zostało do samego końca ) później gdzieś od godziny 8 były takie że nie dało się ruszyć płakałam z bólu. Do tych skurczy w nocy dało rade się przyzwyczaić generalnie mi pomogło wkładanie ręki pod plecy nawet udało się przespać więc nie mogłobyć źle.. za to rano.. no a co masz takowe? chociaż z boku musiało to dziwnie wyglądac bo się nie ruszłam rodzice mysleli ze tam umieram czy cos ale mogłabym przeżyć to jeszcze raz.

Ps. witam nową mamusie boisz/ denerwujesz się porodem czy chciałabyś mieć go już za sobą?

żabciu, jak fajnie tak cieplutko
Wiesz co,ćmi mnie mniej wiecej gdzieś od 11rano. a teraz tak coraz bardziej. i jakoś mnie brzuch boli,ale tak bardziej jak na rzadkie zdarzenie. tylko że byłam w toalecie i nic bo rano już mnie przegoniło i potem jeszcze dwa razy. ale Mały się rusza,a podobno jak się zaczyna poród to już dziecko jest spokojne.. a no i jakoś mi tak gorąco. i mokro-ale nie było żadnego pyknięcia ani nie polało się nic. nie wiem zgłupiałam. na emergency nawet nie mam po co dzwonic,bo będą mi kazali czekać do regularnych skurczy. a u mnie to nawet skurczy nie przypomina,boli i tyle. ale na razie wytrzymac to idzie. o mam takie uczucie jakbym za moment okres miała dostać.

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 07:47   #197
martita_891
Zadomowienie

Cytat:
co do szczepień to ja nie wiem czy tu są takie łączone ale nie wiem czy bym taka chciala
W UK standardowo dzieci są szczepione szczepionkami skojarzonymi DtaP/IPV/Hib czyli tzw. 5w 1 (u nas kosz ok. 180 zł). Różnica jest taka, że nie ma u Ciebie obowiązku szczepienia przeciwko gruźlicy i wirusowemu zapaleniu wątroby, o tym decyduje wywiad rodzinny

Cytat:

a ja od rana sama w domu, tz nawet zyczen mi nie zlozyl, a po pracy poszedl na piwo, bo kolega sie chajta i jeszcze zdziwiony, ze jestem zla...
Uuu, kurcze może zapomniał, nie chciał źle ale i tak

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Muff mam pytanko co do tych bóli krzyżowych. W którym miejscu mniej-więcej Cię bolało? tak przy kręgosłupie mniej więcej na wysokości tych "dołeczków" (bo też je chyba masz)? i to był jaki ból? ciągły,czy tylko przy skurczu? a jak z jego "mocą" było na początku? do wytrzymania było czy od razu jak cie rwac zaczęło to tak konkretnie??
Bóle krzyżowe, skąd ja to znam Około 9 rano zaczęły mnie męczyć i początkowo myślałam, że mnie nerki bolą. Boli totalnie w dole, na wysokości lędźwiowej - jakby nerki właśnie. Dopiero kiedy powtórzyło się to kilka razy zorientowałam się, że to zaczyna się poród
Ból najpierw do wytrzymania a później jak czasem chwyciło to trzeba było przysiąść

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 09:15   #198
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
troszkę Twój nick pozwoliłam sobie skrócić. Mam nadzieję,że mogę tak się zwracać do Ciebie
Skracaj jak chcesz

wlasnie tak nisko mnie bolalo, a raczej cmilo dosc regularnie+ twardnienie brzucha, ale ja do 6cm praktycznie bezbolesnie przeszlam, wiec nie wiem czy ci pomoge, Mocniejsze byly kolo 6cm przed przebiciem wod, potem jadka, ale na szczescie tylko z brzucha.
Aha, nie wszystkie dzieci sa mniej ruchliwe w dniu porodu, wody moga sie saczyc delikatnie, nie musza sie polac od razu...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-03-09, 10:40   #199
19claudia91
Rozeznanie

Witajcie
agu Porodu się nie boję jestem przygotowana na każdy ból (chyba) ale to chyba dlatego że miesiączki miałam tak cholernie bolesne że musiałam przyjmować zastrzyki nie wiedziałam gdzie nogi włożyć mdlilo mnie strasznie i myślałam że zemdleje.. nam nadzieję że poród to nic gorszego no ale jeśli tak to myślę że dam radę tyle kobiet rodzi to i ja a co do samego porodu to nie mogę się doczekać i chciałabym już mieć to za sobą a na drugi raz jeszcze chciałabym poczekać bo w sumie termin na 25 i pewnie będzie brakować tych kopniaczkow

trzymajcie dzisiaj o 20:15 mam wizytę dam znać po co i jak

Fabianek
Stary 2012-03-09, 10:55   #200
muffinka90
Zakorzenienie

oj bedzie brakowac, bedzie... a co do porodu, to jesli takie miesiaczki mialas, to mysle, ze jestes przygotowna

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-03-09, 11:19   #201
aguu00
Zadomowienie

Martita, myślałam że to jedna szczepiona a nie już połączona, bo zazwyczaj dostawał po 2. Podobno z tego co się orientuje to mieliśmy łącznie 7 szczepionek i teraz mamy mieć jakąś długa przerwę chyba do roku. W PL też tak jest ?
Mnie tak denerwuje ta opieka zdrowotna że to masakra.. może niektóre osoba mogą się do tego przyzwyczaić ale mi chyba nigdy nie będzie się to podobać.
Stary 2012-03-09, 11:21   #202
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość

a mi nic nie leci.. wrrr, mam nadzieje, że zacznie, bo mam zamiar na początku karmić piersią.
co ile masz teraz wizyty?
Ale to podobno ilość pokarmu nie zależy czy siara się pojawiła w trakcie ciąży czy nie, tak słyszałam, więc jak nie masz jej, to nie przejmuj się tym, bo to w cale nie oznacza, że nie będziesz mieć pokarmu
Ja się obawiam, że nie będę mieć pokarmu, albo że będzie problem ogólnie z tym, bo mam mały biust ( mis B) no i takie mam obawy, że tam w nim nie wiele się może zmieścić tego pokarmu a też bym chciała karmić

co do wizyt to nie mam ustalonej następnej teraz miałam we wtorek. Mam się kontaktować ze swoją lekarką we wtorek albo w środę, mam jej przesłać wyniki moczu sms'em, bo chce wiedzieć, czy ta kuracja antybiotykowa pomogła czy nie, więc zapytam jej co z wizytą, no i w sumie ktg nie miałam też a nic o nim lekarka też nie wspominała.

Cytat:

Uciekam na gessler małpe
też oglądałam odcinek hmm... był dość ciekawy hehe

Cześć Claudia

Dzień dobry.

ja dzisiaj mam wisielczy humor, wczoraj się pokłóciłam z tżtem no i tak jakoś na nic dzisiaj ochoty nie ma. pogoda się popsuła, antybiotyk mnie osłabił, więc jestem nie do życia wręcz

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 11:27   #203
martita_891
Zadomowienie

Aguu bo w UK bezpłatnie są pneumokoki, stąd dwa kłucia

SZCZEPIENIA W UK:W 2 miesiącu życia (w 8 tygodniu)

2 szczepienia:
  • DtaP/IPV/Hib – jedna szczepionka obejmująca 5 chorób (stąd zwana jest również 5 in 1 vaccine) takich jak: diphteria – błonica, tetanus – tężec, pertussis (whooping cough) – krztusiec (koklusz), polio, Haemophilus influenzae b (Hib) - bakteria wywołująca zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych;
  • Pneumococcal Conjugate Vaccine (PCV) – szczepionka przeciwko zakażeniu pneumokokowemu (pneumococcal infection).
W 3 miesiącu (12 tygodniu)

2 szczepienia:
  • DTaP/IPV/Hib – druga dawka;
  • Meningitis C (Men C) – szczepionka przeciwko meningitis C – meningokowemu zapaleniu opon mózgowych typu C (meningococcal group C).
W 4 miesiącu (16 tygodniu)

3 szczepienia:
  • DTaP/IPV/Hib – trzecia dawka;
  • Men C – druga dawka;
  • PCV – druga dawka.
W okolicach 12 miesiąca

Jedno szczepienie:
  • Men C – trzecia dawka, Hip – czwarta dawka (Hib/Men C podawane są jako w jednej szczepionce);
W okolicach 13 miesiąca

2 szczepienia:
  • MMR – measles - odra, mumps - świnka i rubella (German measles) - różyczka (podawane w jednej szczepionce;
  • PCV – trzecia dawka
Od 3 lat i 4 miesięcy do 5 roku życia

2 szczepienia:
  • DTaP/IPV lub DTaP/IPV: diphtheria – błonica, tetanus – teżec, pertussis (whooping cough) – krztusiec i polio (podawane jako dawka wspomagająca 4-1 pre-school booster);
  • MMR – druga dawka
Od 12 do 13 roku życia

1 szczepienie:
  • Cervical cancer (HPV); szczepionka przeciw rakowi szyjki macicy. Podawana tylko dziewczynkom w 3 dawkach przez okres 6 miesięcy.
Od 13 do 18 roku życia

1 szczepienie:
  • Td/IPV (diphtheria, tetanus, polio) – dawka wspomagająca podawana w jednej szczepionce.

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 13:37   #204
aguu00
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie
agu Porodu się nie boję jestem przygotowana na każdy ból (chyba) ale to chyba dlatego że miesiączki miałam tak cholernie bolesne że musiałam przyjmować zastrzyki nie wiedziałam gdzie nogi włożyć mdlilo mnie strasznie i myślałam że zemdleje.. nam nadzieję że poród to nic gorszego no ale jeśli tak to myślę że dam radę tyle kobiet rodzi to i ja a co do samego porodu to nie mogę się doczekać i chciałabym już mieć to za sobą a na drugi raz jeszcze chciałabym poczekać bo w sumie termin na 25 i pewnie będzie brakować tych kopniaczkow

daj znac co i jak po wizycie.

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
Aguu bo w UK bezpłatnie są pneumokoki, stąd dwa kłucia
Boże, Ty wszystko wiesz dzięki

Muffinka, specjalnie dla Ciebie
zbey.jpg
Stary 2012-03-09, 16:52   #205
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam wracam do Was w zdecydowanie lepszym humorze niż wczoraj
Oli dzisiaj jest bardzo kochany, cały dzień by się tuliła do Nas

w nocy pospała, więc jest dobrze.
ząbek już prawie na wierzchu mały gryzoń nam rośnie hihih
kupiłam jej dzisiaj kaszkę bananową, ale się zajadała!!

zrobiłam dzisiaj rajd po lumpkach i kupiłam oli spodnie i bluze z kapturkiem pozniej zrobię fotki
a dla siebie kupiłam dzisiaj buty obcasie, gume fitness i ciężarki

Cytat:
My jeszcze zobaczymy jak to wszystko się rozegra, ale na rota chyba szczepic nie bedziemy. Sama nie wiem. Chodzą pogłoski, że te szczepienia na rotawirusy i pneumokoki to tylko wymysł firm farmaceutycznych , zarabiaja na tym kokosy, bo wiadomo kto bedzie oszczedzał na dziecku? Nie wiem ile w tym prawdy.
jestem samego zdania

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Melduję się że nie urodziłam (ale już bym mogła) wczoraj do moich dolegliwości dołączyły skurcze przy których bardzo bolą plecy, więc raz mam skurcz z bólem brzucha jak na @ a raz z bólem pleców oby się razem nie połączyły bo ciężko to widzę Jutro mam wizytę w szpitalu ciekawe czego się dowiem
daj znać jak tylko sie czegoś dowiesz

Cytat:
Agnes, żeby szybko wyszły teraz !
dziękujemy kciuki się na pewno przydadzą!

Cytat:
Czy ja Wam kochane mowilam ze u mnie dzisiaj + 23 C

Zaraz biore sie za malowanie pazurkow maz porywa mnie na obiad do ulubionej restauracji
o matko ile?! boże ja też chcę!! zaraz wsiadam w samolot i lece do Ciebie wstawiaj wode na kawe hahah
wpadniemy z muffinka
mmmm ale kochany mężuś

Cytat:
ojjjj

Cytat:
Hej daj znać po wizycie!

Cytat:
piękne imię! synek urodzi się już na wiosnę super!

Cytat:
bo w ostatnim trym nie mialam apetytu zbytnio... tz mnie ganial do jedzenia na koncowce...
boże, jak ja sobie przypomnę siebie w 3trym.... żarłam wszystko co leżało w zasięgu moich rąk

Cytat:
powodzenia!
Cytat:
Załącznik 4548342
aaaaaaaaaaaaaaa! mały gryzak
ale on ma oczyska!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 17:00   #206
muffinka90
Zakorzenienie

aguu jaaaaakie fajne zabale, jaaaa slodkie gryzie cie?

Karo rozmiar biustu nie ma nic do ilosci pokarmu

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

agnes mo tez dziecko oddali ale

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-03-09, 17:19   #207
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Ale to podobno ilość pokarmu nie zależy czy siara się pojawiła w trakcie ciąży czy nie, tak słyszałam, więc jak nie masz jej, to nie przejmuj się tym, bo to w cale nie oznacza, że nie będziesz mieć pokarmu
Ja się obawiam, że nie będę mieć pokarmu, albo że będzie problem ogólnie z tym, bo mam mały biust ( mis B) no i takie mam obawy, że tam w nim nie wiele się może zmieścić tego pokarmu a też bym chciała karmić

co do wizyt to nie mam ustalonej następnej teraz miałam we wtorek. Mam się kontaktować ze swoją lekarką we wtorek albo w środę, mam jej przesłać wyniki moczu sms'em, bo chce wiedzieć, czy ta kuracja antybiotykowa pomogła czy nie, więc zapytam jej co z wizytą, no i w sumie ktg nie miałam też a nic o nim lekarka też nie wspominała.

też oglądałam odcinek hmm... był dość ciekawy hehe

Cześć Claudia

Dzień dobry.

ja dzisiaj mam wisielczy humor, wczoraj się pokłóciłam z tżtem no i tak jakoś na nic dzisiaj ochoty nie ma. pogoda się popsuła, antybiotyk mnie osłabił, więc jestem nie do życia wręcz
no ja większego biustu od Ciebie nie mam także witam w klubie

biedactwo połóż się, odpoczywaj, z tżtem na pewno będzie dobrze .. pogoda też od przyszłego tygodnia ma być ładniejsza. I niedługo będziemy mieli przy sobie swoje maleństwa

Cytat:

Załącznik 4548342

boziu jakie on ma oczy! cudo

u mnie dzisiaj pogoda ładna, tylko 8 stopni, ale słoneczko świeci, także aż chcę się żyć. od 13 pisałam pracę zaliczeniową i wreszcie skończyłam, uff chociaż jedno z głowy, jeszcze aż 2, ale za nie, nie mam pomysłu na razie jak się zabrać, a muszę je oddać za tydzień

mam straszną ochotę na pierogi ruskie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 17:41   #208
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

ja mam minute do pierogarni - takze zapraszam

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 17:47   #209
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ja mam minute do pierogarni - takze zapraszam
nie kuś, bo już ośliniam klawiaturę

Stary 2012-03-09, 18:25   #210
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4548342
Ale on ma oczeta

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

o matko ile?! boże ja też chcę!! zaraz wsiadam w samolot i lece do Ciebie wstawiaj wode na kawe hahah
wpadniemy z muffinka
mmmm ale kochany mężuś
!
Dzisiaj juz chlodniej jest ale i tak slicznie No to pakowac sie raz dwa i czekam na Was Zrobimy sobie grilla

No kochany kochany

Witajcie mamuski

Olivia 2.07.2014
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości