|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: wymienie perfumy
Gosiu czekam na odp wizażanki odnośnie sotto, jej propozycja dla mnie jest również bardzo ciekawa. Mam nadzieję że sie nie obrazisz i wytrzymasz jeszcze chwilke. U ciebie gdybym miała wybierac to
Cerruti - 20 ml z 50 ml - ale z żalem bo bardzo je lubie. Le feu - 15 ml ...chyba
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Gosiu jednak wymieniam się z inną wizaźanką, jej oferta jest dla mnie ciekawsza. Przepraszam Cie bardzo, mam nadzieję że się nie obrazisz.
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
A co z moją propozycją
?
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym dzisiaj poznać twoją decyzję. Jutro wieczorem wyjeżdżam i nie będę miała niestety czasu.
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Ok alorah, ponieważ inna wizażanka mi nie daje odp. czy ty zgadzasz sie na wymiane
Ja ultraviolet ty Cerutti Le feu
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Alorah jeszcze napisz mi prosze jak pachnie to le fau, bo po opiniach na wizażu już sama nie wiem co o tym zapachu myśleć. Niestety nie mam gdzie go przetestowac.
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Rachelko, zobacz proszę wcześniejsze posty. Cerutti i Le Fau, to nie moje propozycje.
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam Cie alorah, ale sie pogubilam w watku. jakbys miała cos z Gucci, albo YR, nie wiem jakies słodkie zapachy albo kadzidlane to jak najbardziej.
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
alorah niestety z kolorówki nic nie potrzebuje, jedynie cos z zapachow ale nie miniaturki. Halloween niestety nie w moim typie.
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
moze coos u mnie?
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Wyszla glupia sprawa Rachelko wpisalas na forum 30ml Sabatini ,na privie oferowalas mi 45ml wody taletowej a wyslals mi dezodorant biorac ode mnie 25ml ode La amour Ives Rocher i 35 ml Treselle Avonu .jestes nie w porzadku bo pisalas o wodzie toaletowej ,czuje sie oszukana i prosze o odeslanie moich perfum ,nieraz raz bylo juz napisane ,zeby opisywac wystawione kosmetyki dokladnie ,tu oferujesz co innego a wyslasz zwykly perfumowany dezodorant ,mam ndzieje,ze pokryjesz koszty przesylek bo wprowadzasz wszystkich w blad ,ze oferujesz wode ijak moglas mi tak oferowac dezodorant a zazadac dwoch wod perfumowanych gdzie wartosc jest duzo wyzsza Poniewaz nie mam dostepu do netu i nie bede z toba pisac ,moge dokladnie wkleic link z tym co oferowalas mi piszac na privie .mam nadzieje ,ze to ci nauczy uczciwej opisywac oferowane kosmetyki ,czekam na zwrot przesylki i kosztow.
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Ewo pozostawiam to bez komentarza w tym wątku, masz długi i jasny post na PW oczywiście wyjaśniający. Nie jest moją intencją oszukiwać kogoś. Jednak zaszło pewne nieporozumienie i przesyłkę oczywiście odeśle zaraz po świętach.
Co do kosztów twoich i mojej Sabatini możemy sie spierac. Ale ponieważ mój błąd że nie zauważyłam na butelce napisu DEO, za to przepraszam!!!.
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
I jeszcze jedno Ewo ja w watku nie pisałam czy to jest EDT czy EDP czy DEO, więc nie wprowadzam nikogo w błąd. Tak dla jasności
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda ze uwazasz ,ze nie prowadzilas jak moglas oferowac wode na targowisku najpierw 30ml a pozniej zmienialas jej zawartos 2 krotnie na privie ,czyzby nie mozna bylo odroznic szklanego dezodarantu od wody toaletowej ,jak mozesz wymieniac sie na wody toaletowe wiedzasc ,ze nawet cena jest duzo wyzsza niz dezodarantu i nie informowac ,po prostu zatailas to dla mnie celowo bo chciala rownowarosc pojemnosci zawarosci dezodorantu .Po prostu jak ktos chce byc uczciwy ba Targowsiku to opisuje produkt ,niestety nie moge wystawic ci poztywnej przekupki.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

?