|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Galeria :)
u mnie mniej więcej -7kg teraz pewnie już z 8.
Edytowane przez nutellaa0 Czas edycji: 2012-08-13 o 13:05 |
|
|
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
Wow ale masz długie nogi!
ile masz wzrostu?Gratuluję schudnięcia Co robiłaś że Ci się udało i w jakim czasie?
|
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
jak koleżanka wyżej, dieta Dukana. W poniedziałek będzie 6 tyg. Powoli przygotowuje się do przejścia na fazę utrzymania wagi, oraz trochę biegam żeby się ujędrnić
Wzrostu mam 174
|
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem pełna podziwu ja jestem na zwykłej MŻ 3 tydzień, ale efekty przychodzą baaaardzo powoli ale taka moja mała sugestia - masz bardzo szczupłe nogi i fajnie by wyglądały, gdybyś je nieco umięśniła
|
|
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
wiem właśnie mam w planach bo ja nie lubię takich patyków ;/ muszę znaleźć jakiś odpowiedni sposób
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
Jest wiele ćwiczeń na nogi/pośladki w internecie, ale ćwiczenie tych partii wymaga wytrwałości, gdyż je właśnie najciężej "zbudować".
|
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję że jakoś się uda
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
nutellaa0 - ile ważyłaś przed odchudzaniem a ile teraz?
|
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
przed 70 teraz 62-63
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
To mam nadzieję że ja kiedyś będę wyglądać tak jak Ty teraz, bo mam tyle samo wzrostu i wagi (70 kg). Ładnie ładnie
jeszcze raz gratuluję
|
|
|
#3491 |
|
Konto usunięte
|
nutella Twoje łydki są takieeee chude
![]() myślę że wyglądałaś lepiej na 1 zdjęciu.. ale i tak gratuluję silnej woli i spadku wagi
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ćwiczyłaś cokolwiek?
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
nie ćwiczyłam
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba nieźle rygorystyczny jest ten Dukan...
Z tego co słyszałam i czytałam, Dukan nie jest dobry, efekt jojo jest bardzo szybki tym bardziej gdy się nie ćwiczy...
|
|
#3495 |
|
Raczkowanie
|
moja przyjaciółka schudła 12kg i nic nie wraca ale nie rzuca się na jedzienie. Ja wychodzę z założenia że to nie jest chwilowe odchudzanie lecz nauczenie się kilku nawyków żywieniowych które są prawidłowe. Nie mam zamiaru wracać do poprzedniego MENU
nie pamiętam jak smakują ziemniaki, słodycze, fast foody i w ogóle mnie do nich nie ciągnie. Ja zaczęłam teraz ćwiczyć biegam na bieżni, na dworku i jeżdże na rowerku, a teraz mam zamiar zacząć się rzeźbić i umięśnic nogi
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
ja myślę że na Dukanie nie ma co ćwiczyć bo jest się jakby nie było słabym...
wydaje mi się że ćwiczenia można wprowadzić dopiero w fazie 3 kiedy dochodzą owoce i zwykły ciemny chlebek odkąd wprowadziłam owoce i ciemne pieczywo już nie czuję się taka słaba i nie mam zawrotów głowy ![]() nie wiem podobno Dukan jest niezdrowy ale dla mnie to jest świetny sposób na schudnięcie i odzwyczajenie się od słodyczy i fast foodów.. po miesiącu nie jestem w stanie zjeść całej czekolady bo mnie mdli od przesytu słodkości.. a ja serio nie miałam problemów ze zjedzeniem 2 tabliczek naraz .. myślę że może po diecie wrócić z 3kg ale jak się ktoś odzwyczai od tłustych schabowych frytek mnóstwa czekolady to będzie się normalnie zdrowo odżywiał.. nie mówię że trzeba się stosować dalej do 4% tłuszczu na 100g bo ja się na Dukanie tego nie trzymałam za bardzo.. jadłam ser żółty który jest zakazany a i tak schudłam.. jak się od czasu do czasu zje coś "zakazanego" to myślę że proporcje w dostarczaniu składników są w miarę wyrównane.. ![]() myślę że 1 i 2 faza są tylko etapem przejściowym dość restrykcyjnym ale później można już na prawdę jeść zdrowo i utrzymać wagę tym bardziej że wcale nie ciągnie do śmieciowych rzeczy.. ja jak po miesiącu spróbowałam moich ukochanych ciastek na wagę to później mi się 2 dni nimi odbijało.. pomijając już fakt że nie były tak smaczne jak kiedyś.. były dla mnie zwyczajnie za tłuste
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
nad brzuchem jeszcze pracuje
Edytowane przez nutellaa0 Czas edycji: 2012-08-13 o 13:01 |
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
w jakim czasie?
co robiłaś? ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- ok już wiem - doczytałam
|
|
#3499 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() A oto ja ) dwa lata temu schudłam od 12 kg ) Waga całe szczescie cały czas isę utrzymuje ) Mam nadzieje, ze zdjecia nie beda zbyt duze
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
amfa333 -na podstawie tych zdjęć jak i wstawianych przez Ciebie w innych wątkach (brzusio, nóżki ) -super, świetna przemiana
|
|
#3502 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiam moje zdjęcia, choć nie jest to jeszcze "po"
Było 88,5kg, na nowych zdj. mam ok. 69, teraz jeszcze 1,3kg mniej. W planach: ok. -8,7kg. nr 1: po bokach - było, po środku - jest nr 2 i 3: po lewej - było, po prawej - jest
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-03-16 o 19:37 |
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że będzie dobrze.
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
zewsząd poleci, to i z tego poleci
Ostatnio też szybciej niż na początku jakoś gubię cm w talii, a mniej w biodrach, co mnie cieszy, choć nie wiem dlaczego tak jest. W biodrach wolałabym już nic/prawie nic nie zgubić, bo będę zbyt wąska (mam 90cm, wolałabym poniżej 87cm nie schodzić), ale jak wiadomo - nie ja o tym decyduję. Ćwiczę bardziej te moje problemowe części ciała i liczę, że powoli dobiję do tych 59kg. Na razie jednak myślę o 65kg, te 59 to tak na spokojnie Nigdzie mi się nie spieszy.
|
|
#3509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat podobają mi się drobne dziewczyny Ciężko powiedzieć dokładnie w jakim czasie, ponieważ kiedy początkowo wzięłam się za siebie nie wiedziałam jak to robić i tak, jak większość nieuświadomionych po prostu bardzo mało jadłam i dużo ćwiczyłam w domu, jednak później wyjechałam i trochę mi przybyło. Po powrocie powoli zaczynałam więcej dowiadywać się na temat zdrowego odżywiania, przeczytałam masę wątków na wizażu, a przede wszytskim - lekarską książkę "Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka" (moja mam jest lekarzem, miała być również dietetykiem, ale w końcu nie starczyło jej czasu na kolejną specjalizację, dlatego miała taką książkę) z której dowiedziałam się duużo mądrych rzeczy. Ogólnie przyjmuję, że sierpień, ale początki nie było właściwe. W listopadzie z kolei zbyt dużo ćwiczyłam i zeszło mi bodajże tylko 0,5kg, non stop miałam spuchnięte mięśnie. Później uspokoiłam się z ćwiczeniami i waga zaczęła spadać. Od stycznia schodzi mi bardzo powoli. Tyle, że u mnie akurat sprawa się ciężka, ponieważ mam poważne problemy zdrowotne przez co mój metabolizm jest wolniutki i niestety jest mi bardzo trudno. Stosuję MŻ + WR. Ruch różny. Na pewno ćwiczenia w domu (szczególnie skakanka), przez jakiś czas była Zumba, basen i aqua aerobic. Później na czas sesji tylko w domu ćwiczenia, teraz chcę znowu chodzić na aqua aerobic, bo sprawiało mi to przyjemność Wracam też do hula-hop z nadzieją, że bardziej poleci mi w talii
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

ile masz wzrostu?
Co robiłaś że Ci się udało i w jakim czasie?
Wzrostu mam 174 

+ korekcja powiek górnych