|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - część XIII
Cytat:
|
|
|
#1952 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Za trzy pierwsze pozycje oddam pół królestwa i księcia na białym rumaku gratis![]() U Ciebie też jest can't cheat on me?! Jeszcze się uchował? Jeśli jego stan będzie nadawał się do użytku i będzie ok, to mnie możesz wziąć go.A prawdziwe przeceny to jakie? U mnie tylko są 11,99 na 11,99 i tylko takie znam ![]() [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;32823132]Kobity, mam pytanie do użytkowniczek srebrnego i czarnego lakieru do stempli, czy one są dobrze napigmentowane? Da radę pomalować całe pazurki jedną warstwą tych lakierów? Bo potrzebne są mi właśnie te dwa kolory, ale bardzo mocno kryjące... ![]() ![]() [/QUOTE]A nadają się te lakiery do malowania całej płytki? Koleżanka ma czarny, ale chyba trafił jej się otwierany, bo bardzo gęsty był. Edytowane przez BabaZMiasta Czas edycji: 2012-03-09 o 18:45 |
||
|
|
|
#1953 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Srebrnym dziewczyny malowały całą płytkę. chyba na 23rdmarch.com był swatch.
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- http://www.23rdmarch.com/2011/11/silver_29.html
|
#1954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co? Chyba za wcześnie pochwaliłam iced latte
A taki ładny delikatny róż |
|
|
|
#1956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mystic lemon używam bardzo, bardzo często do codziennego makijażu do pracy. Łączę go z brązami i sprawuje się idealnie. Potrafi wytrzymać 17godzin na oku w tym 12-13godzin w temperaturze ok 30stopni
|
|
|
|
|
#1958 | |
|
404 Not Found
|
A ten w załączeniu, numer 365.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Korzystając z tego, że jestem u rodziców, zajrzałam do niesieciowej drogerii z szafą Essence - pani akurat wykładała wyprzedawane produkty do koszyka i mogłam sobie pogrzebać we wszystkim.
![]() Wybrałam dla siebie: - fioletowy eyeliner w żelu - dwa cienie SAD: Glammy Goes To i Steel the Show - róż paseczkowy w odcieniu Fashionista Normalnie pewnie darowałabym sobie te zakupy, ale nie mogłam oprzeć się cenie 3.99zł za sztukę.
|
|
|
|
#1960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda,że do takich przecen nie mam dostępu, bo mam tylko dostęp do Natury z szafą Essence i do Douglasów.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
||
|
|
|
#1961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A iced latte smuży No i nie wiem co z nim teraz zrobić![]() Też ubolewam, ze Essence mam tylko w Naturze i Douglasie
|
|
|
|
|
#1962 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no OK ![]() Ja też ich nie widziałam - w sensie tych nowych bo stare już tak, wizażanka mi kiedyś kupiła jeden z tych nowych pasteli ![]() kupowałaś ![]() przepraszam, musiałam proszę się nie obrażać Cytat:
Tak, też. i tatuaże na kostkę, pilnik do stóp i fajne nowe odcienie SYF Cytat:
a teraz to już na pewno! Cytat:
![]() Wrzucę, bo już zrobiłam foto, ale w poniedziałek, bo muszę to w pracy zrobić ![]() co do SYFów to już jakiś czas to funkcjonuje ![]() Cytat:
Cytat:
znaczy portfel pewnie się cieszy - pozdrów go ![]() ja chwilowo nie wyszłam z mojej manii i o... a już mi się wydawało że to już ![]() Cytat:
ale może na żywo faktycznie wygląda jak bezdrobinkowy...Cytat:
prosze mnie nie straszyć smużeniem
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że jestem nie w temacie, ale muszę się pochwalić, że inaugurowałam dzisiaj używanie paletki zielonej Metallics
(tak, wiem że się biedna przez rok przeleżała w kuferku, ale musiała poczekać na swoją kolej ).Popadłam w totalny zachwyt, bo nie dość, że cienie mają piękne kolory, świetną pigmentację, są miękkie i przyjemnie się je nakłada, to jeszcze mój makijaż nimi na bazie Hean przetrwał o 9 rano do teraz bez jakichkolwiek poprawek w stanie niezmienionym
|
|
|
|
#1965 |
|
Konto usunięte
|
Znacie może jakieś odpowiednik C&G 47 Redy to go ?
wycofują go i szukam zamiennika---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- co do nudziaków to jak ktoś szuka bardziej kremowego to taki jest właśnie hazelnut cream pie. Porównywałam go z cookies&cream i ten jest bardzo rzadki (ale piękny )Oba kolory baaardzo do siebie podobne
|
|
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy tak czytam o tym nudziakowym smużeniu, to mam wątpliwości, który jeszcze kupić... Miałam ochotę na coś jeszcze, na razie mam Cookies&Cream i Iced Strawberry Cream... Podpowiedzcie coś
|
|
|
|
#1967 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() )!
|
|
#1968 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No więc, zeby mu nie było smutno to dokupiłam ju bilong'a żeby był jakiś podobny akcent kolorystyczny I latem podobał mi się ten lakier na stopach
|
|
#1970 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie kupiłam nowości, tylko dwa topy - gel look i soft touch - i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona!
Testowałam sobie dzisiaj na dwóch lakierach, bezdrobinkowym i holo z Eveline i na obu - oba wyglądają pięknie!
|
|
|
|
#1971 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj użyłam pierwszy raz Essence Cuticle Remover (tego nowego) i jestem w szoku - działa!!! Wystarczy posmarować, 15-30 sekund potrzymać i "zetrzeć" patyczkiem.Skórki się po prostu rozpuszczają. POLECAM! Jutro na blogu zrobię recenzję
![]() Edytowane przez rudaaa90 Czas edycji: 2012-03-09 o 22:34 |
|
|
|
#1972 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1973 | ||||||
|
Zadomowienie
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;32826045]dokładnie o taki efekt mi się rozchodzi
a takiego efektu nie ma też icy princess? ![]() Cytat:
![]() Rany ja już tyle rzeczy chcę Wszyscy nadrabiają, nadrabiam i ja ![]() Cytat:
![]() swatchowałam ostatnio almost famous na ręce i jest taka piękna - szkoda, że jej nie widać na moim oku. ![]() tak ![]() Cytat:
![]() padłam i nie wstanę... ![]() Dzięki! fajny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
muszę spróbować na stopach bo na rękach mnie wkurza mam non stop czerwone i mało który kolor wygląda dobrze...Mam jeszcze pytanko co do specyfiku od skórek nowego który zachwalacie - chodzi o ten w mini tubce pomarańczowej 2 w 1, czy w opakowaniu jak lakier z napisem na zielonym tle?
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Hazelnut Cream Pie u mnie nie smuży, polecam
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1976 |
|
Zadomowienie
|
Wy niedobre, teraz mi narobicie ochoty na ten skórkousuwacz... Szukam od dawna takiego, który by zadziałał. Tylko powiedzcie mi jeszcze, który to - ten żel w tubce, czy ten 15-sekundowy w butelce?
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-03-09 o 23:12 |
|
|
|
#1977 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak
Też jestem zadowolona z wysuszacza, podpisuję się pod jego skutecznością rękami i nogami .
|
|
|
|
#1979 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Can't cheat w zeszłym tygodniu jeszcze był Prawdziwe przeceny są... prawdziwe Akurat lakiery C&G widziałam po 3,99. Oprócz tego cienie po 5 i eyelinery po 8. Nowy Olimp Cytat:
![]() Z tego co kojarzę jakoś dłużej wystawione było na Maja.
|
|
|
#1980 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

) wygląda to raczej komicznie niż przyzwoicie
za to cookies & cream już jak najbardziej tak! Jest przenaturalny
drobinek się obawiałam, ale na paznokciu jest idealnie. Jeśli hazelnut cream pie jest jego bliźniakiem, to niedługo będę jak ta kobieta z Indii co urodziła jedenaścioraczki 
Za trzy pierwsze pozycje oddam pół królestwa i księcia na białym rumaku gratis

Szkoda,że do takich przecen nie mam dostępu, bo mam tylko dostęp do Natury z szafą Essence i do Douglasów.

czasami najzwyklejszy przezroczysty lakier
no OK
A mam "You Belong..." i mój jest w 100% matowy, znaczy się bez shimmera, drobinek itp. po prostu kremowy
wycofują go i szukam zamiennika