|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
![]() Cytat:
A ile na głowę sie liczy, to nie wiem Jakos wodka sie nie przejmuje czy zabraknie czy nie, bardziej martwi mnie to, czy ludzie w ogole beda sie bawić.
|
|
|
|
|
#2552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) to zawsze pójdzie więcej wódki. Moja koleżanka ma w kwietniu ślub i wiem, że oni biorą mniej wódki, bo rodziny nie piją zbyt dużo. Raczej się skupią na kolorowych alkoholach. Dużo zależy też od pogody, jak jest skwar to ludzie trochę mniej wypiją. Ale ta wódka która zostanie, nigdy się nie zmarnuje i zawsze lepiej żeby zostały nawet 3 kartony niż żeby miało zabraknąć. U nas na pewną będą, poprawiny, poprawiny poprawin itp. przy grillu i ze znajomymi. Także my się nie obawiamy że zostanie dużo wódki ![]() A co do bram, to musicie liczyć się z tym że przy ferdku będzie na was czekał "kwiat młodzieży tg" z kwiatkami zerwanymi ze skalniaka. Ale dla nich się kupuje w biedronce tania wódkę na odczepnego.
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-03-09 o 19:02 |
|
|
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
nena, no grzech by było nie wziąć tej kiecki
Wzięłabym ją tylko na plener, bo na weselu szkoda Verę zdejmować ![]() paulinak18, oby suknia do Ciebie wreszcie dotarła.Margida, nie wiedziałam, że istnieje jakiś sposób na te alkohole z dozownikiem, też zawsze miałam problem z nalewaniem :P Dzięki za patent, zapamiętam! klauduska, u nas teoretycznie są bramy, ale jak ma je kto zrobić. Raczej nie sądzę, żeby ktoś nam robił, tym bardziej, że kościół mamy praktycznie za płotem. Kiedyś dzieciaki na osiedlu się w to bawiły, ale im się dawało tylko cukierki, a teraz już dawno nie widziałam czegoś takiego, o ile ktoś nie jest np. mundurowym i ludzie z jego "branży" nie przyjadą zrobić bramy.
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Kupiłam sobie kupon na przedłużanie rzęs metoda 1:1 już na ślub ![]()
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
omosia - u mnie to normalna cena w salonach. Sama planuję i już się dowiadywałam
Idziesz w ostatnim tygodniu przed ślubem czy wcześniej?
|
|
|
|
#2556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
nena Ty zwariowana szczęściaro!
No padłam Ta suknia jest cudowna, idealna!! A tak na marginesie - kocham ciuchlandy I 90% z tych właśnie ciuszków to znane marki (Zara, H&M, Bershka, Pull&Bear i wieeele innych) i jestem z nich ogromnie dumna W ogóle cudowne uczucie - idę, wchodzę i nie wiem co zaraz upoluję I ta adrenalina kiedy zobaczę coś mega A my dziś podniecamy się tym mieszkaniem o którym Wam pisałam (w kamienicy, której włascicielem jest kolega mojego brata) - a rodzice Tż mówią, że to zły pomysł i w ogóle, że mamy się wstrzymać Dość już mam. Jak teraz zaczniemy remoncik to powolutku, bez wydawania ogromnej sumy na raz, przez te 6 miesięcy udałoby nam się zrobić super remoncik, a ten tydzień po slubie (mamy wtedy wolne) poświęcimy na dopieszczanie wnętrza i kupowanie sprzętów (wszystko to z zebranych pieniędzy chyba kupimy bo nie będziemy w stanie sami odłożyć tyle chyba). Kurde staram się być twarda i nie dać się, ale widzę, że oni mają jakiś wpływ na tż i już zaczynał coś gadać, że może poczekamy |
|
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Zobaczyłam dzisiejszy zakup Neny i nie jestem w stanie nic więcej napisać Przepraszam kochane, ale padłam, może jak się podniosę to resztę skomentuję
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby tylko Tżta mi nie przekabacili
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Przyczajenie
|
Dobry wieczór wszystkim PMkom !!
![]() Mam do Was pytanie... Gdzie mogę szukać bolerka w kolorze diamond white inaczej ivory lub śmietankowa biel? Miałam już upatrzone na allegro ale ktoś w ostatniej chwili mnie ubiegł Drugie znalazłam na tablica.pl, rozmiar niby się zgadza ale dziewczyna na zdjęciach jakaś taka szczuplutka się wydaje i obawiam się że będzie dla mnie za małe. Napisałam już wiadomość z prośbą o wymiary ale jakoś wątpię w to, że będzie dobre. To dość niespotykany kolor i myślę że będe miała problem Możecie poradzić mi gdzie mam go szukać??
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj spokój ja jadę przez taką wieś na salę i na pewno panowie z pod sklepu zrobią bramę no chyba że Chatka będzie na działce i zrobi mi następną ![]() no i oczywiście w klatce mój "kochany" sąsiad nieomieszka zrobić bramę ale dla niego będzie wódka z niespodzianką hahaha jak na rasową wredotę przystało wywinę jakiś numer z butelką specjalnie dla niego
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Nena suknia jest piękna Ja bym jednak nie przebierała takiej sukni jak masz i tą zostawiła na sesje Jednak jak zrobisz i tak będzie pięknie![]() Teraz to i ja zaczęłam się zastanawiać nad drzewkową księgą gości. Czy mogę prosić o sprawdzone namiary? I dziewczyny dziękuję za kciuki, ale raczej czeka mnie powrót na bezrobocie Złapałam dyrektora po powrocie z teatru jak już się zbierał do wyjścia i mówi mi, że wyjeżdża na tydzień... Jest mi bardzo przykro Będę tęsknić za moimi dzieciakami
|
#2566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie tż mnie rozwalił psychicznie i fizycznie
zaczęłam mu tłumaczyc że nawet jeśli by ona stała w piwnicy to wątpię żeby komuś chciało się rozwalac metalowe grube drzwi a potem nasze drzwi od piwnicy z grubą kłótką poza tym mieszkam parenaście lat tutaj i nigdy nikt nikomu niczego nie ukradł, pogadałam o tym z rodzicami popukali sie w głowę i wszyscy zgodnie stwierdziliśmy że to napewno był pomysł teścia, mówię tżtowi żeby się przyznał że to jego tata tak wymyślił i co???? oczywiście teściu wymyślił tą bajeczkę że nam wódkę ukradną
|
#2568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Nie damy się. Realizujemy ten plan z mieszkaniem w kamienicy, jak będą chcieli dać kasę to niech dadzą, ale na co ją wydamy, zdecydujemy sami
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam z latino aerobic i było super |
|
|
|
|
#2570 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Ja tylko na chwilkę... jakiś zaganiany tydzień miałam totalnie i nie miałam wolnej chwili - oczywiście wpadałam do Was żeby nie pozostać całkiem w tyle;p Madziu - piękne obrączki w pięknej cenie ![]() Nena - zostałaś HITEM PMkowego forum w skali porównywalnej do Lany del Rey na Youtube hihi nie no a tak na poważnie, to nie dość że przepiękna suknia i przepięknie w niej wyglądasz, to jak się sprężysz to na niej zarobisz albo możesz zorbić obie sesję na zasadzie "trash the dress" jak np. http://www.trashthedress.pl/ ;p ![]() Adoosieńka - Jak teściowie się burzą, to jaką mają dla Was alternatywę? bo ja rozumiem ostrożność itd. (spiszcie umowy wszystkie, żeby nie było że remont i Wasza praca pójdzie na marne) ale nie można używać argumentu "nie bo nie". A my z TŻcikiem wykorzystujemy Walentynkowy prezent - Groupon na weekend w Kazimierzu Dolnym
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladam wlasnie ;D wysłałam tz do Mcdonalda
|
|
#2572 |
|
Zadomowienie
|
Czolem dziewczynki
![]() Jak dobrze ze juz weekend...strasznie zabiegany tydzien mialam...pfff... Znalzalam dzis maly sklepik z fajnymi butkkami, i normalnie az 3 pary wpadly mi w oko jedna w takim kolorze jak szukam, ale pelne, a ja chcialam bez palcow, jedne takie smieszne z odpinana kokardka, mozna ja wymieniac ( maja kilka kokardek do wybru w roznych kolorach) i jedne smietankowe ktore fajnie pasowalyby do mojej sukienki, ale sa z paskiem i nie wiem czy nie beda optycznie skracac nogi...no i juz stwierdzlam ze jak nie znajde fioletowych to kupie po prostu takie zeby mi sie podobaly, srac caly kolor....http://www.betsypalmer.com/yana-paars-p-1660.html http://www.betsypalmer.com/xitar-nude-p-2046.html http://www.betsypalmer.com/bacardi-leer-wit-p-918.html Nena - no szczesciara z ciebie taka ze nie wiem Piekna sukienka A ze zwezeniem na pewno sama sobie poradzisz, ja swoja sama zwezalam, skracalam i nie bylo zadnego problemu, to prostsze niz sie wydaje...Tylko co z tym trenen poczniesz? No bo skoro chcesz ja na przebranie i zeby byla wygodna to musialaby byc bez trenu a z drugiej strony jakbys chciala w niej sesje to fajnie byloby ten tren jednak miec bo to on nadaje jej calego uroku... A tak w ogole to gdyby ktoras potrzebowala empire do zdjec czy na przebranie,( te co mialam na cywilnym ) to chetnie odstapie za jakas symboliczna kwote. Bo ja na pewno przebierac sie nie bede a zdjec w niej mam tysiac wiec juz na pewno nie bede jej zakladac. Jest w bardzo dobrym stanie, tylko tren trzebaby odciac, bo sie trochge pozaciagal. Jutro mam ambitny plan troche popracowac na maszynie i uszyc kilka rzeczy do dekoracji. Jak uda mi sie cos fajnego wypocic to oczywiscie sie pochwale
|
|
|
|
#2573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurde już mnie wkurza ten Twoj Teściu, a co dopiero Ciebie.. ja bym postawila na swoim, pogadaj jaknajszybciej z TZ, ze rodzicie nie zdążyli go przekabacic, albo jak juz dojdzie do spotkania z Twoimi Rodzicami, to pogadaj ze swoimi, zeby TZ rodzicow przekonali, ze to mieszkanie jest dla Was super okazją! Cytat:
przykro mi strasznie.. mam nadzieje, ze szybko znajdziesz coś innego
|
|||
|
|
|
#2574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też przez to przechodziłam jak robiliśmy remont... Ojciec TŻta przychodził i mówił "tutraj trzeba tą ścianę zagipsować jeszcze raz, tutaj wybijemy ściankę, a postawimy tam" i tak w kółko... To jest ich dom, więc było ciężko, ale postawiłam się Chociaż i tak planujemy się wynieść stąd![]() Dodaję zdjęcie butów. Zdjęcie kiepskiej jakości, ale buty też jakoś szczególnie oryginalne nie są. Proste czółenka na wysokim obcasie i tyle
|
|
#2575 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaa... Przed stażem szukałam 8 miesięcy... Oj już się nie dołuję. Musi być dobrze.
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.betsypalmer.com/yana-paars-p-1660.html choć te z paskiem tez mi się podobają ale chyba jednak nie do sukni
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za proste czółenka na wysokim obcasie
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja ostatnio zrobiłam test teściom. Architekt wysłał nam propozycje wyglądu elewacji zew. pietra. No i ja od razu wybrałam jedną koncepcję ale chciałam zobaczyć jak zachowają się teściowie i powiedziałam TŻ, że niech rodzice wybiorą bo to oni płacą za budowę itp itd. Po chwili otrzymałam telefon od teścia, że mam się nie wygłupiać tylko wybrać to co mi odpowiada bo to ja tam będę mieszkać test zaliczony![]()
|
|
|
|
|
#2580 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

takie szychy

) to zawsze pójdzie więcej wódki.
oby suknia do Ciebie wreszcie dotarła.

No padłam
Ta suknia jest cudowna, idealna!!
A tak na marginesie - kocham ciuchlandy 

Oby tylko Tżta mi nie przekabacili

Drugie znalazłam na tablica.pl, rozmiar niby się zgadza ale dziewczyna na zdjęciach jakaś taka szczuplutka się wydaje i obawiam się że będzie dla mnie za małe. Napisałam już wiadomość z prośbą o wymiary ale jakoś wątpię w to, że będzie dobre. To dość niespotykany kolor i myślę że będe miała problem
Złapałam dyrektora po powrocie z teatru jak już się zbierał do wyjścia i mówi mi, że wyjeżdża na tydzień... Jest mi bardzo przykro