|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
O widzę,że nie tylko ja nie miałam neta. Normalnie nie miałyśmy co robić wczoraj
Współlokatorki już o 22 poszły spać
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
siema mam koszulę, a krawatów żółtych u Nas nie ma -.-
+wiedziałam, że to będzie najgorszy dzień kobiet w moim życiu
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie "wyłgasz się" innym egzaminem?
|
|
#3694 | ||
|
Konto usunięte
|
widziałam
to też widziałam ![]() Cytat:
![]() mega poza tym wszyscy się widzę połasili na to klasyczne zdjęcie Cytat:
![]() :sole: ![]() wiemy co dobre ![]() ![]() witaaaam się |
||
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądam maile od Legavolley i czytam wypowiedź Lu po meczu z Coprą. I cieszę się, że mówi takimi prostymi zdaniami, które rozumiem
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2012-03-09 o 10:28 |
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Sieeema
![]() Właśnie wróciłam z zakupów Kocham wiosnę i lato za mozliwość chodzenia w oczoyebnych kolorach Kupiłam: - różową marynarkę/ żakiet - kobaltowe spodnie - pomarańczowe, lakierowane cichobieżki ![]() Będzie zestaw, że muszka nie siada Plus: - czarne botki na tycim słupku - różowy pasek do spodni (cieniutki, mniej więcej 1,5 cm ) - jeansową kamizelkę - 2 t- shirty na ramiączka. Proste, zwykłe, bez nadruku- zawsze się przydają - Pomarańczowe kolczyki- pióra - bluzkę typu oversize (właściwie tunikę) z (H)Amerykańską flagą - jeansy zwykłe, gniecione, poprzecierane ![]() - żółty krawat! (znalazłam 1! Gładki- nie w prążki, kratki, ciapki i żółty- nie musztardowy, złoty ani nic) Ale JEDEN! ![]() Mam wrażenie, że kupiłam coś jeszcze, ale nie ogarniam xD Czarnej koszuli brak :/ Ale coś wykombinuję. Zamiast koszuli założę nawet i ten t-shirt czarny ![]() Wczoraj dostałam od Taty ślicznego tulipana, od brata równie ślicznego tulipana, od pana w sklepie cukierka i od szwagra 3 tulipany i ... pęczek marchewek z nacią ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- I były taaaakie piękne turkusowe buty Ale nie było rozmiaru 38 same 40 ![]() I muszę dokupić siakąś torebkę pomarańczową ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- O toś mnie podsumowała Więcej za Ciebie/ z Tobą/ dla Ciebie nie piję ![]() (Z frajerami nie piję Dziękujemy ![]() Cytat:
A koszul brak ![]() I oglądałam kapelusze, ale wyglądałam w nich jak... No nie wyglądałam I nie wzięłam ![]() Pegg ![]() Przeleciałam szybciochem po Twoim avatarze i myślałam, że zmieniłaś na Gregora Ha! Wiedziałam, że zapomniałam dopisać coś do listy ![]() Kupiłam jeszcze skarpetki i majciochy |
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Karola giń z tymi zakupami
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę kasy przepuściłam... Ale było warto. Teraz mam bana na shopping gdzieś na 3 miesiące
http://www.skra.pl/aktualnosci-przeg...karzy-pge-skry Szlachta się bawi, na koszta nie paczy To co? Jak zwykle turnee po Piotrkowskiej Se wypoczną. Jak wszystek luda z soboty na niedzielę wylegnie z hali na Pietrynę |
|
|
|
#3700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poznała sie na tobie dokładnie Cytat:
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chiba się wyrobimy tym razem |
|
|
|
|
#3702 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
zazdraszczam, też się muszę wybrać, ale jakoś cały czas jest mi nie po drodze ![]() mam ten sam problem niestety ![]() pfffffffffffff chociaż w sumie mogłabym zmienić, za karę ![]() ![]() przemyślę to ![]() dobry dzień |
||
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to jeszcze kilka rzeczy by mi się przydało Ale przerzuty sumienia mi nie pozwoliły tyle kasy od razu przepuścić Ale zamówiłam sobie żółtą tunikę na all ![]() Hmmm. Tylko na kogo ![]() Może i ja zmienię... Ale nie mam weny
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Bry
![]() Też się dzisiaj obkupiłam, znowu ![]() Trencz Szare cichobiegi [moje pierwsze nieczarne buty od... 4-5 lat 2x jeansy [jedne takie same jak kiedyś miałam, kochałam je, więc jak zobaczyłam je w KappAhl za 4 dyszki to bez zastanawiania je wziełam- o rozmiar mniejsze niż poprzednie :sole: ![]() Chustę czarną z grochami i różowymi kwiotkami Majciochy w grochy Markiery ![]() i.... pobiłam swój rekord w kupowaniu lakierów w ciągu jednego dnia... ![]() 18 ![]() ZABIJCIE MNIE!! Jestem bankrutem ![]() A koszuli i krawata nadal brak ![]() Ale w sobotę lub w niedzielę jedziemy podpisać umowę na CP w domu
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-03-09 o 15:22 |
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czarnymi butami nie mam problemu. To odwrotnie niż z ciuchami. Bluzki itp. mogłabym brać tylko czarne. Chociaż usilnie z tym walczę i idzie mi zaskakująco dobrze ![]() A z kolei buty zazwyczaj biorę kolorowe. Mało kiedy czarne. Chyba, że na serio mi są potrzebne Dziś dla równowagi wzięłam jedne czarne i jedne kolorowe Haj fajw! Też 2 pary spodni dziś wzięłam. I też szukałam jednych takich jak kiedyś miałam, bo je kochałam. Ale nie było ![]() Pewnie piękna Ale ja na razie nie potrzebuję apaszek. Fifraków Ci u mnie dostatek. W dodatku mamie często podbieram, więc dziś szerokim łukiem omijałam apaszki i szale ![]() Ja też majciochy Ale w serduszka ![]() Markiery kupowałam 2 dni temu Kocham Cię! Ja nawet nie spojrzałam na Golden Rose. A przechodziłam obok 3 razy
|
|
|
|
|
#3706 | |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Cytat:
może był jakiś wyjątek, ale to naprawdę musiały mi się spodobać, żebym je przymierzyła, a co dopiero je kupiła Nawet na ostatnie lato kupiłam sobie czarne gladiatorki Jedne muszę ciotce zawieźć, żeby mi skróciła, bo są na mnie... za długie Będzie idealna na plażę, na którą i tak się nie wybieram w tym roku Ja właśnie w samym GR kupiłam 7 GR to zło A poszłam tylko po żółty lakier No i zrobiłam sobie bana na 4 miesiące, ale teraz właśnie patrzę, że czarny lakier mi zgluciał i przydałby mi się biały...
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-03-09 o 15:49 |
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę mamę przy maszynie posadzić, bo te kobaltowe są za długie o jakieś 15 cm Ale, że na Ciebie za długie? To nie wiem na jaki wzrost były robione. Albo się kurczysz Szkoda, że w Zielonej Górze nie mają plaży Nie idę do natury! Nie mam po co! Nie namówisz mnie! ![]() Chociaż jutro będę przechodzić koło jednej... |
|
|
|
|
#3708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wiesz, jest czym, bo nie po to spędziłam prawie pół roku, żeby teraz zostać tylko 'uczestnikiem'
![]() hmm, bycie laureatem lub finalistą daje mi możliwość uczenie się w najbardziej elitarnych szkołach w PL, za sam udział to się mogę w dupę pocałować Cytat:
Cytat:
((Cytat:
łuuułaaaaał ![]() się wie Cytat:
debil! ![]() oooo, zazdroszczę ![]() no hej, żyję.. jestem już po wszystkich... ogólnie nie jestem z siebie zadowolona, ale ogarnęłam już i przywykłam do najczarniejszego scenariusza mojej przyszłości, także jakoś sobie radzę ![]() pocieszeniem jest tylko to, że jak to Pan Profesor powiedział powinniśmy być zaszczyceni tym, że dotarliśmy aż do tego etapu, ponieważ znajduje się tu sama elita. Głupie słowa, ale jednak daje trochę satysfakcji i podtrzymują na duchu
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
||||
|
|
|
#3709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w domciu czekały na mnie dwa bukiety tulipanów. Potem jeszcze kumpel doniósł mi różę ![]() Ale mierzyłaś te takie o: https://www.google.pl/search?q=fedor...C8rZ4QTzx5nGDw ? Czy jakieś inne? Ja w fedorze wyglądam nawet nieźle :sole:No chyba Cię pogło. Ja wiem, że Helena, że Fakłondo się opytala nieco. Ale to wciąż On! Cytat:
No i mimo wszystko mam niedobór pierwiastka zakupowego we krwi ![]() Ta, nawet wiem, na co (vide: załącznik) Pozostałe obrazki to już tylko to, co znalazłam w grafice google ^^Cytat:
![]() Weź zróbże foto ![]() Cytat:
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() Joa- właśnie mi podsunęłaś ewentualny pomys na prezent dla Karoli
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() x 5475643oooobbbbyyy
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz sie przygam
O mamo...Znaczy dobry Zrobiłam sobie dziś dyspenze i zjadlam trochę słodkiego. Tak z okazji dnia kobiet. Taak wiem że był wczoraj ale ja o tym nie pomyślałam żeby świętować więc poświętowałam dzisiaj. No i przez to ze przez ok 3 tygodnie bez słodyczy byłam to troche słodkiego i tak mnie zmuliło że zastanawiam sie czy już rozpędu nie brac do łazienki... Czuje sie brudna, skażona, złamałam się, gardzę sobą Jutro jest impreza integracyjna z pracy Zastanawiam się czy iść. Niby domóka ale to post przeca. A ja już raz w poście imprezowałam. Pierwszy raz w życiu! Na swoje usprawiedliwienie mam że to było w 1 dzień postu więc prawie się zmieściłam w niepoście... Najlepszy motyw, że rodzice wiedzieli moi wszystko, że idę i jakiego typu impreza, że całą noc balety, alkohol i biba do białego. I zyczyli dobrej zabawy, dzwonili po sprawdzić czy żyję Chyba niepokojarzyli, że to post Poza tym zazdroszcze wam zakupów Przeczytałam wszystko i aż się w sobie zamkłam. Tak wam fajnie Włacha Joaa wypłata przyszła kiedy kolejne wińsko? Jak jutro znowu okażę się marnym słabym puchem i jednak pójdę na tą impreze :bije_się_po_łapkach_krzy cząc_niewolno!: to pewnie będzie co opowiadać ![]() Łaaa tak sobie pomyślałam, że moje grzeszki przy Twoim Wielkim Piątku to pikuś i trochę mi lepiej A no i rozmawialam wczoraj z kumpelą z NL. Praca się załatwia. Jesteśmy bardzo dobrej myśli! W to lato znowu będę bogata na emigracji To tyle u mnie a co u was?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie że pytasz
![]() zaje...ście,tylko że bardziej w drugą stronę
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Środa po FF? ![]() A ja w dalszym ciągu nie mam wyrzutów sumienia. Mój post trwa dłużej niż 40 dni, więc czas na wielka(/ą)noc Wykrywam u siebie niedobory następujących pierwiastków i witamin: - chrom - magnez - wit. B6 - wit. B1 ![]() Muszę się wybrać do apteki. Na głowę może też mi coś dadzą
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz no niby was nadrabiam ale mało rozumiem
![]() Co sie dzieje? Cytat:
Nie będziesz tęsknić za mną tyle czasu? Fakt Twój post jest conajmniej kilka (kilkanaście? Ta na głowe to tylko młotek chyba
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz! Ja to dopiero potrafię pościć! Nie jakieś 40 dni... amatorzy!!! ![]() Myślałam o jakimś kapeluszu jednak... Dobra. Na dozie mam pozaznaczanych parę rzeczy. Muszę się jutro przejść do mojej apteki, w której pracują strasznie mądrzy farmaceuci
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Joaa! no nic wiecej powiedzieć nie moge! Osiągnęłaś wyższy level postu. Jak to się może nazywać? zen? nirvana? ![]() Pff mądrzy? To jest passe! Ja chadzam do takiej gdzie są przystojni
||
|
|
|
#3719 | |||||
|
Zakorzenienie
|
tak a propos ciuchów
http://demotywatory.pl/2666141/Wilk-i-zajac i wsyztko jasne http://demotywatory.pl/2262925/Slit-focie Tak, mam teraz faze na tą bajkę ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Cytat:
u nas mądrości nie uraczysz- nie jesteśmy na kulturalnym szkoda gadać..... im bliżej kwietniowej imprezy tym będzie gorzej a no i jeszcze mam wizyte u psychologa (to nie jest żart, piszę to jak najbardziej poważnie)Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
piontka
|
|
|
#3720 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobryyy
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Ale mi się nie widziało Zapraszam! Zaraz Ci poślę priva, gdzie się shoppinguję ![]() Jest meeega obszar z butikami i sklepikami. Nie sposób czegoś nie znaleźć No i inna sprawa, że się ma gust PS: Zrobiłam wczoraj sesję zakupom... I zapomniałam zabrać aparat do pracy ![]() A żebyś wiedziała, że jeden z tych ustawię Eustachy Motyka!!! Ale mam też kilka innych w zanadrzu http://pl.memgenerator.pl/mem-image/...ur-pl-ffffff/d http://pl.memgenerator.pl/mem-image/ar-ju-siur http://www.siac.gov.co/images/dinami...boton_siur.png http://zryte.pl/zryte/media/upload/m...siur_35582.jpg To znalazłam przypadkowo, ale też mi się podoba ![]() http://img.zryte.pl/sam_jestes_chujowy_7434.jpg I znowu mnie stresujecie Ja muszę zapakować te na FF ![]() Cytat:
![]() Jeszcze trochę poćwiczę moją silną wolę i będę miszczem oszczędzania! Aż do Final Four coś czuję, bo pasowałoby sklepik Skry znowu odwiedzić Cytat:
Cytat:
![]() Wyskakujesz jak te takie diabełki w bajkach, co na ramionach zawsze siadają i nakłaniają do złego Joaa!!!!!!!! x 58974368907589Ty durna Ty! |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

Współlokatorki już o 22 poszły spać

Nie "wyłgasz się" innym egzaminem?

same 40 

No i mimo wszystko mam niedobór pierwiastka zakupowego we krwi 

O mamo...