|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Nareszcie coś napisałam. Ostatnio mam jakieś zastoje.
Ciągle brakuje mi czasu. Ledwo wyrabiam, a blog i statystyki cierpią. |
|
|
|
#992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj powróciłam z postem o pudrze do cery tłustej i trądzikowej Jadwiga
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam siły zdjęć obrabiać... leżą porobione na dysku, notki w całości napisane od ponad tygodnia tylko ten program uruchomić pozostaje i... no wlaśnie, jakoś nie starcza mi ostatnio entuzjazmu, żeby dotrzeć do tego kroku
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się teraz przeprowadzam, więc mam masę rzeczy na głowie, na bloga siły już nie mam.
![]() Coś ten miesiąc nienajlepszy jest dla naszych blogów.
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak u mnie
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
I jak idzie pakowanie?
![]() A w ogóle to skusiłam się na olejek Alterry, ten antycellulitowy, zakładając, że będzie pachnieć lepiej niż ten z awokado ( ) i... jest cudowny.
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Część rzeczy mamy już w nowym mieszkaniu, ale dalej sporo zostało - werslka,a 2 szafy, stół, krzesła, ubrania i różne drobiazgi.
|
|
#998 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Za darmo
[najczęściej].Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak, w rzeczy samej Na drugie pytanie nie umiem odpowiedzieć, bo jeszcze nie używałam
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32818015]Taa, u mnie też szaro, mokro, nieprzyjemnie, na "dzieńdobry" na pasach samochód wjechał w dużą kałużę i wszystko poleciało na mnie
na skórzanych spodniach powstały śliczne zacieki, a na białej kurtce dużo brązowych plam ![]() Jaa też chce M&M są super zwaszcza czerwone ![]() A u mnie na obiad typowo piątkowe jedzenie, bezmięsne (nie licząc ryb ), czyli frytki, ryba i kapusta kiszona, z całego obiadu lubię tylko frytki A ja tam na diecie nie jestem, przez ten tydzień jadłam już 2 zapiekanki, frytki i pizzę ![]() Ale świetne Chyba też bym się nie odważyła na makijaż wykonany przez kogoś ![]() A ja mam wkońcu swojego tulipana i znalazłam olej kokosowy, nareszcze [/QUOTE]ryba to mieso. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- ja tez sie przeprowadzam, wracam do PL pod koniec miesiaca. |
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam tyyyyle notek w planach, zdjęcia do nich porobione, wstępne notatki napisane. I cały przyszły tydzień nie będę mieć dostępu do neta
Chyba pozapisuję te notki, uporządkuję i będą się dodawać automatycznie. Bo jak je zostawię "na potem" to mnie zasypią i się z nich nie wygrzebię, a potem będę musiała dodawać po dwie dziennie Chyba cierpię na nadmiar weny twórczej ![]() irsin na stałe wracasz?
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej..
Większość pewnie jeszcze śpi.. ![]() Ja zbieram się na uczelnię. Trzymajcie proszę kciuki, bo o 9.00 mam ważny egzamin
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
Uuu nie wiedziałam, że jest tutaj taki dział
Więc jeśli komuś by się nudziło to zapraszam na swoją stronę. Póki co nie ma wielu wpisów, ale od czegoś zawsze trzeba zacząć. Stworzyłam ją z myślą o młodości, pielęgnacji, troszkę psychologii też się znajdzie. Mam wiele pomysłów na wpisy i chcę je systematycznie realizować.
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przeszłam dalej na castingu!
A ze świetnych wiadomości jeszcze, to będę wieczorem chodzić w pokazie Paprockiego&Brzozowskiego
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, obcięłam swoje długaśne paznokcie.
Poprosiłam mamę o pomoc, bo miałam problem z prawą ręką. Nadałam im inny kształt, ale na razie nie umiem się przyzwyczaić |
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jakiś czas temu któraś z was recenzowała na blogu piankę samoopalającą z Daxa i wklejała jej zdjęcia na skórze. Czy pomożecie mi znaleźć tego bloga, może rzuciło wam się to w oczy?
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://bayje.blogspot.com/2012/03/da...-w-piance.html
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
U mnie dzisiaj bez notki, ale zastanawiam się ostro nad dodaniem notki włosowej, bo chcę zacząć o nie dbać i powoli pozbywać się prostownicy
|
#1012 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No tak, ryba to mięso, ale mnie chodziło o takie, którego nie je się przy poście, w piątki pościmy i nie jemy innego mięsa niż ryby ![]() Cytat:
ale o 7:00 już nie ![]() Ojej spóźniłam się z kciukami mam nadzieję, że dobrze Ci poszło ![]() Cytat:
Jak będziesz miała zdjęcia z pokazu to się pochwal i w ogóle napisz jak było ![]() Cytat:
a teraz mam średniej długości ![]() Cytat:
a dzisiaj zastanawiam się czy wrzucać notkę o moim psie albo recenzję maski albo makijaż, no muszę się zastanowić
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2012-03-10 o 10:02 |
|||||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32833698]Nigdy nie miałam takiego karnetu, ale chyba lepiej jak się tam przejdziesz i dopytasz jak to wygląda
![]() [/QUOTE] Gdzieś jest chyba Douglasowy wątek to ide się tam zapytać
|
#1014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny mozecie doradzic jakis bardzo lekki krem pod podklad? moze ktoras z Was pisala o czyms takim na blogu, chetnie wejde i przeczytam recenzje. |
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
juz patrze!
przydatna recenzja ![]() a ten brzoskwioniowy mejkap super, bardzo lubie takie kolory Edytowane przez greenorchid2 Czas edycji: 2012-03-10 o 10:18 |
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prostownica to zło! ![]() Natychmiast odstawiaj albo ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32833698]Nigdy nie miałam takiego karnetu, ale chyba lepiej jak się tam przejdziesz i dopytasz jak to wygląda ![]() No tak, ryba to mięso, ale mnie chodziło o takie, którego nie je się przy poście, w piątki pościmy i nie jemy innego mięsa niż ryby ![]() Zgadza się, przed 7:00 jeszcze spałam ale o 7:00 już nie ![]() Ojej spóźniłam się z kciukami mam nadzieję, że dobrze Ci poszło ![]() Gratuluję !! Jak będziesz miała zdjęcia z pokazu to się pochwal i w ogóle napisz jak było ![]() Nie szkoda Ci?? Ja kiedyś miałam długie paznokcie, potem ścięłam i już nie potrafiłam takich zapuścić, ciągle się łamały i rozdwajały a teraz mam średniej długości ![]() A zrób notkę o włosach, ja ostatnio też robiłam o swoich a dzisiaj zastanawiam się czy wrzucać notkę o moim psie albo recenzję maski albo makijaż, no muszę się zastanowić [/QUOTE]Trochę szkoda, ale odrosną. Odzywka Eveline działa cuda |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na blogu wielkie porównanie odżywek Eveline do paznokci - 8w1 i Diamentowa Siła. Jedną jestem zachwycona, a druga nie jest aż taka cudowna
Zapraszam do czytania, jeśli któraś ma ochotę
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa czym jest dla was muzyka. Czego słuchacie?
ja lubię bardzo Perfect, Dżem itp. Mogłabym dużo wymieniać. Jednak czytając opinie innych taka muzyka to kicz. W ogóle jakaś straszna nietolerancja jest na tym świecie jak ktoś słucha "innej" muzy niż większość. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

) i... jest cudowny. 

na skórzanych spodniach powstały śliczne zacieki, a na białej kurtce dużo brązowych plam

Jak będziesz miała zdjęcia z pokazu to się pochwal i w ogóle napisz jak było