Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 22:02   #4681
Feaa
Raczkowanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3282980 3]tak wolno?

Kocham je! [/QUOTE]
(nie)wolno
Feaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:03   #4682
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Nad morzem byłam ze 2 razy. Też ma swój urok Ale Mazury to takie moje miejsce na ziemi.
Mnie ogólnie ciągnie do naturalnych akwenów. Jak byłam nad morzem i usłyszałam szum jak szłam na plażę to od razu mi klapki na oczy padły i świetnie spędzałam czas nie widząc wielu swoich kompleksów, których tak się bałam jadąc nad morze
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:06   #4683
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Ale przy komputerze
Ależ mi gorąco!
dobrze kochana. weź może jakieś witaminki

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
(nie)wolno
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:10   #4684
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za Twoje zdanie

No właśnie mi się najbardziej podoba to zdjęcie 2 Ten kolor nie za ciemny, nie za jasny i nie wpada w rudosć - wydaje mi sie, że w rudych nie byłoby mi dobrze. Nie każdemu jest.
W jasnych własnie tak sie zlewam wyglądam niby weselej, ale też mniej bystro a w ciemnych wyglądam chyba smutno.
Moja mama twierdzi, że powinnam mieć jasne, bo niby to czyni mnie wyjątkową i jakoś wyróżnia Ale ja nie mam parcia na wyróznianie się a poza tym mama mnie pamięta jako małą blondyneczkę. Myślę, ze to sentyment. A z kolei koleżanka twierdzi, że kolor moich naturalek jest zbliżony właśnie do tych z 2 zdjęcia, może troszkę jaśniejsze
Mi też się wydaje, ze ten z 2, jest podobny do Twoich naturalnych. I chyba właśnie w takich Ci najlepiej. Jasny brąz, ciemny blond. Bo w za ciemnych też nie byłoby korzystnie.

A z tym blondem to tak jest chyba, ze wiele dziewczyn myśli ze się wyróżnią, a naprawdę niewielu w jasnym blondzie jest do twarzy.
Dla mnie większość dziewczyn w jasnych blondach wygląda, szaro, bez wyrazu i pospolicie.
Nie wiele farbowanych jasnych blondynek wygląda dobrze.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:14   #4685
Feaa
Raczkowanie

Mi zawsze wszycy mówili że mi w blondzie dobrze, bo mam czarne brwi, czarne rzęsy, wyraziste oczy i tak do czasów gim to miałam blond włosy, już się ciemny zrobił ale blond, za to w 4-6sp to mi nauczycielka chciała wmówić że mam baleyage i dostałam ochrzan za farbowanie włosów
na 1 roku studiów się farbnęłam na tleniony blond, gdzieś mam fotki... ale w sumie nie wiem czy chciałabym teraz taki kolor. jaśniejszy niż mam, albo ciemniejszy, ale ten co mam - odpada.
Stary 2012-03-09, 22:18   #4686
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z tych zdjęć które wstawiłaś najbardziej podobasz mi się na trzecim.
Co to za kolor? Piękny
A to szamponetka - kawowy brąz. Zdjęcie 4 to ta sama szamponetka, ten sam dzień tyle że wieczór, w klubie. Inne światło
Cytat:
(nie)wolno
Jak nie wolno, to szybko!
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Mi też się wydaje, ze ten z 2, jest podobny do Twoich naturalnych. I chyba właśnie w takich Ci najlepiej. Jasny brąz, ciemny blond. Bo w za ciemnych też nie byłoby korzystnie.

A z tym blondem to tak jest chyba, ze wiele dziewczyn myśli ze się wyróżnią, a naprawdę niewielu w jasnym blondzie jest do twarzy.
Dla mnie większość dziewczyn w jasnych blondach wygląda, szaro, bez wyrazu i pospolicie.
Nie wiele farbowanych jasnych blondynek wygląda dobrze.
No własnie.
A już żółty blond to nikomu nie pasuje

Ja wolę się wyróżniać czymś innym, niż włosami No może nie kolorem, bo jakbym miała się wyróżniać tym, że miałabym długie, gęste, lśniące i zdrowe włosy - czemu nie

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Mi zawsze wszycy mówili że mi w blondzie dobrze, bo mam czarne brwi, czarne rzęsy, wyraziste oczy i tak do czasów gim to miałam blond włosy, już się ciemny zrobił ale blond, za to w 4-6sp to mi nauczycielka chciała wmówić że mam baleyage i dostałam ochrzan za farbowanie włosów
na 1 roku studiów się farbnęłam na tleniony blond, gdzieś mam fotki... ale w sumie nie wiem czy chciałabym teraz taki kolor. jaśniejszy niż mam, albo ciemniejszy, ale ten co mam - odpada.
Pokaż!

Mi się wydaje, że do blondu (ale to moje zdanie) czarne brwi nie pasują. Rzęsy inna sprawa. Brązowe brwi już bardziej
A co ciekawe - ja, blondynka, mam ciemniejsze brwi niż moja siostra, która jest szatynką, znacznie ciemniejsze ma włosy, a jaśniejsze brwi
Stary 2012-03-09, 22:20   #4687
Feaa
Raczkowanie

A mi się wydaje że to zależy od koloru skóry i innych czynników.

Jak są takie... typowo "czarne jak smoła" to też wg mnie nie pasują, ale jak są po prostu czarne, to inaczej,ale i tak uważam że to kwestia karnacji jeszcze.

Idę oglądać Californication
Stary 2012-03-09, 22:22   #4688
pamfilia
Zakorzenienie

niedługo nowy wątek myślmy już nad nazwą
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:27   #4689
Magdzia94
Zakorzenienie

Pam, lub Agusia jak wam idzie plukanie włosów korą dębu?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:31   #4690
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
A to szamponetka - kawowy brąz. Zdjęcie 4 to ta sama szamponetka, ten sam dzień tyle że wieczór, w klubie. Inne światło
A wygląda całkiem inaczej

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:43   #4691
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Pam, lub Agusia jak wam idzie plukanie włosów korą dębu?
ostatnio porzuciłam ;P z lenistwa
Stary 2012-03-09, 22:58   #4692
Magdzia94
Zakorzenienie

A zauważyłaś jakieś chociaż małe zmiany w kolorze?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:18   #4693
19agusia91
Zakorzenienie

Madzia, daaaj kawałek!!!!!!

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Madzia, moje włosy się zorbiły takie jakieś fe po tym. Lekko sie przyciemniły, ale równie szybko zjaśniały.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Celestynka, damy radę, niedługo wakacje czy coś w ten deseń I Święta niedługo. Gdzie są rekolekcje się pytam

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Ja skończyłam się uczyć już na dziś i tak jednej nazwy nie umiem zapamietać. 2-merkaptoetanosulfonian sodu. Chyba
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:51   #4694
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Hej
Ula! Dodałaś mnie na faku! Nie wiedziałam że z Ciebie taka laska może to dziwnie zabrzmi, ale wyobrażałam sobie Ciebie inaczej, może trochę bardziej jak szarą myszkę (przez te Twoje opisy za pewne) a tu lachon pierwsza klasa!

Cytat:
Kupiłam sukienkę na wesele

Ale mam dwa wesela, w sumie będzie wiele tych samych osób, to chyba pasuje kupić dwie różne... Albo może tylko zmienię dodatki....
No nie wiem, trochę to mi wydaje przesadą żeby kupować dwie
Eee, ja bym na bank szła w jednej.

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
są tu jakieś specjalistki od twarzy? po tej zimie mam chyba wysuszoną skórę, jak nakładam podkład to widać suche skóki, zwłaszcza na nosie i na skroniach, policzki są ładne, nie mam pojęcia co z tym zrobić, to chyba nie wina podkładu (revlon photoready) bo dziś znalazłam u siebie próbkę podkładu bourjois i to samo...
Ojej, też to mam ostatnio.. Coś mi się wydaje że nowa maść na trądzik od dermatologa powoduje jakieś takie dziwne wysuszenia.. wyglądające nawet jak uczulenia.. znikają po porządnym nawilżeniu.. Mam epiduo, może któraś z was coś wie o tym? Ja wiem tylko że to retinoidy

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Kilka dni temu byłam niegrzeczna i kopiłam sobie te trampki
http://www.veganshoeaddict.com/wp-co...ghallblack.jpg
No co? W wyprzedaży były. Nie mogłam nie wziąć
ŁAAAAAAAAa jakie super biorę od razu

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3282762 1]co myślicie o tej marynarce?
>klik<[/QUOTE]

A z jakiego jest materiału? Bo ja od jakiegoś czasu trybie co zaszło nie tak w głowach projektantów tym razem że robią dresowe marynarki. Dres to strój sportowy. Marynarka to strój oficjalny. Marynarka z dresu to (według mnie) jakaś ostra parodia, a teraz nie sposób innej kupić Może sobie zrobię sukienkę letnią z ortalionu, podobna filozofia. Albo sukienkę ślubną dresową!

Cytat:
=

Wpadaj, wpadaj. Ale w lipcu to ja chyba będę na Mazurach Niech no tylko się skończy ten okropny rok akademicki, a od razu ucieknę na Mazury
jak bym chciała.. Ale mi od ostatniego rejsu 2 lata stuknął, kuuurcze boje się że wszystko zapomniałam a nawet nie wiem czy gdzieś pojade w te wakacje przez tą przeprowadzkę

Cytat:
No własnie.
A już żółty blond to nikomu nie pasuje
Ej no! ja mam raczej żółty blond
Stary 2012-03-10, 00:01   #4695
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Maryho, między Twoim naturalnym ciepłym blondem, a tlenionym, który jest żółty, a nawet pomarańczowy - jest różnica

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Maryho, ja mam Epiduo, po 1 tyg zrobiłam przerwę na dobrych kilka dni bo miałam ściągniętą, suchą skórę. Ale potem było ok, ale stosowałam to bardzo nieśmiałymi kroczkami z początku. A teraz... od miesiaca nic mi nowego nie wyskoczyło. W poprzedni @ - nic, ani przed ani po, a teraz znowu mam @ i jest podobnie No i między @ też pięknie, no szok!

A co do takiej kiecki ślubnej - adidasy na szpilce będą w sam raz!
Stary 2012-03-10, 00:06   #4696
Maryha_ah
Zakorzenienie

Wiesz ja też jestem zadowolona po 14 dniach stosowania nie pojawia się nic nowego od 3, to miłe. Tylko drobne przesuszenia a stosowałam codziennie W ogóle ja myślałam że moja skóra na twarzy ma 5 cm grubości bo żadna maść czy preparat na trądzik mnie nigdy nie podrażniła nawet minimalnie, a stosowałam jakieś silne gdzie wszystkim się skóra rozpadała, u mnie ani śladu

Teraz robię 2 dni maści jeden olejków, i do tego gruuubą warstwę kremu na dzień
Stary 2012-03-10, 00:34   #4697
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Wiesz ja też jestem zadowolona po 14 dniach stosowania nie pojawia się nic nowego od 3, to miłe. Tylko drobne przesuszenia a stosowałam codziennie W ogóle ja myślałam że moja skóra na twarzy ma 5 cm grubości bo żadna maść czy preparat na trądzik mnie nigdy nie podrażniła nawet minimalnie, a stosowałam jakieś silne gdzie wszystkim się skóra rozpadała, u mnie ani śladu

Teraz robię 2 dni maści jeden olejków, i do tego gruuubą warstwę kremu na dzień
A to jest maść, a nie żel?

Ja teraz stosuję 2 dni Epiduo w weekendy, a na tygodniu nie i mam piekną buźkę W miarę możliwości oczywiście
A na początku już nie pamietam jak stosowałam. Ale na wątku o tym żelu pewnie pisałam. Ogólnie wątek dośc długi

Ja myślę, czy by nie brać jakichś suplementów na cerę lub pić olej lniany, żeby ją od środka nawilżyć, bo ogólnie, nie tylko na twarzy, mam suchą skórę

Już myślałam, że mi laptop umarł. Ale mnie przestraszył

Idę spać, dobranoc
Stary 2012-03-10, 02:35   #4698
Ula_87
Wtajemniczenie

Wróciłam

Heh, patrzcie, taka ja, a wraca tak późno, i to jeszcze - z bardzo miło spędzonego wieczoru!

Było sympatycznie, super wizażanki.
Wczułam dziewczyny w olejowanie Najpierw trochę się dziwiły, ale teraz będą się wkręcać w nowe uzależnienie
Jedna z dziewczyn znała tematykę włosomaniactwa -fajnie rozmawiać o tym na żywo, jak rozmówca nie patrzy na Ciebie jak na nawiedzoną

Widzę,że wątek już dobija do końca - do niedzieli pewnie dospamujemy do nowego.

---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Cytat:
Bardzo?
Do przeżycia, ale widać,że mały coraz bardziej się rozkręca - teraz jak wróciłam to tak się cieszył,że skakał na mnie, ciągnął za włosy, piszczał, i znów mnie łapał za nos

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość

Mam tyle szamponów i odżywek :love. 6 szamponów , 7 odżywek i 3 maski. A I tak bym chciała dokupić jeszcze kilka.
Domi - nie jest jeszcze tak źle

Cytat:
Mnie ścięcie włosów absolutnie nie kusi, chyba że bym wiedziała, że na drugi dzień odrosną
Ja myślę o zmianie koloru i tu pojawia się kolejny problem, bo nie wiem na jaki. Jaki by mi pasował?

Ale super! Udanego wieczoru
Smerfi - a co z wracaniem do naturalek?
Wieczór udany

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Z jakąś wizażanką się umówiłaś?
Żeby to z jedną

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3282572 4]Dziewczyny, widziałyście może gdzieś w sieciówkach płaszcze podobne do tych?
>1<
>2<
>3<[/QUOTE]

W Reserved są fajne, całkiem podobne płaszcze
Cytat:
Jak fajnie Ja bym się chętnie z którąś z Was spotkała
Ja bym bardzo chciała z Wami

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Mogę nałożyć samą naftę z olejkiem rycynowym, na godzinkę?
Zawsze robiłam mieszankę z jajkiem..
Nie
Naftę max na 15-20min.

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-03-10 o 02:24
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 04:45   #4699
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zacytował mi się post, a o to kolory, prosze o radę
Hm, oto rozbieżność w kolorach włosów, jakie ostatnio miałam na głowie:
>>1<<
>>2<<
>>3<<
>>4<<
I nie wiem w którym najlepiej. A może jeszcze w jakimś innym
Smerfi - Mi się najbardziej podobasz na zdjęciu nr.3.
I zanim zobaczyłam te cztery zdjęcia to już mi się przypomniało to z pod nr.3

Cytat:
Pytanie do kręcących HH:
czy zrobiło Wam się od hh choć odrobinkę większe wcięcie w talii?
Tak - zauważyłam to dosyć szybko.
Kurde, kręciłabym znowu, ale umiem tylko w jedną stronę i boję się,że będę krzywa

[1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;32829359]Jaki masz naturalny? [/QUOTE]
Ciemny blond

Cytat:
Witam,

kupiłam sobie mleko zagęszczone w tubce i w przeciągu 2h całą tubkę wyjadłam trochę mnie zasłodziło. ale ja tak to lubię <3

A ja dziś się powstrzymałam od zamówienia sernika z sosem truskawkowym
Dieta w toku!

Cytat:
Fea - Jakoś sobie Ciebie nie wyobrażam w tlenionym blondzie
Mi się podobasz w takich, jakie miałaś jak się ostatnio widziałyśmy

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
niedługo nowy wątek myślmy już nad nazwą
Heh, no właśnie, najwyższy czas
Teraz przydałoby się do tytułu wrzucić coś z wiosną, czyż nie?

Cytat:
Ula! Dodałaś mnie na faku! Nie wiedziałam że z Ciebie taka laska może to dziwnie zabrzmi, ale wyobrażałam sobie Ciebie inaczej, może trochę bardziej jak szarą myszkę (przez te Twoje opisy za pewne) a tu lachon pierwsza klasa!
Oj,Maryś, Maryś. Na tych zdjęciach za wiele nie widać, na żywo byś się rozczarowała.
Karakan z nadprogramowymi kilogramami

---------- Dopisano o 04:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

No i nie mogę spać
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 05:57   #4700
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Dzisiaj szkoła
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:40   #4701
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej

Dzisiaj szkoła
I ja też idę

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:54   #4702
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie konktetniej? Ja wakacyjnie głównie Giżycko, poza tym spływ Krutynią obowiązkowo co roku, czasami Mikołajki na jakąś łódkę i czasami troszkę w stronę Augustowa (chociaż to już bardziej Suwalszczyzna tak mi się wydaje...)

Kocham Mazury
Studiuję w Olsztynie, ale mieszkam w małym miasteczku, 50 km od Olsztyna
o tak kajakami po Krutyni fajnie się pływa rozmarzyłam się

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/

Edytowane przez sylvi300
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:08
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:11   #4703
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
jak bym chciała.. Ale mi od ostatniego rejsu 2 lata stuknął, kuuurcze boje się że wszystko zapomniałam a nawet nie wiem czy gdzieś pojade w te wakacje przez tą przeprowadzkę
A ja na desce też już dwa sezony nie pływałam przez nogę, ale myślę że takich rzeczy się nie zapomina

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Studiuję w Olsztynie, ale mieszkam w małym miasteczku, 50 km od Olsztyna
o tak kajakami po Krutyni fajnie się pływa rozmarzyłam się
To zazdroszczę, toż to tak blisko Giżycka Ja żeby nie przejeżdżać w Warszawie z dworca na dworzec (Warszawy w ogóle nie znam) jechałam do Olsztyna i dopiero stamtąd busem do Giżycka, ech wakacje....
Swoją drogą pamiętam że wyjazd o 5 rano a byłam w Giżycku dopiero około 18

Krutynia jest bardzo malownicza, dla mnie to niezwykłe miejsce.
I pamiętam pływanie od brzegu do brzegu jak pierwszy raz się tam było (chociaż nie, pierwszy to był pychówką) Drugi od brzegu do brzegu, a trzeci jeszcze lepszy bo pod prąd a jeszcze wzięliśmy bardzo długą trasę (byliśmy umówieni na zabranie kajaków samochodem jakoś chyba za Zgonem, nie pamiętam zbyt dobrze bo to dawno było)

Ech kajaki...
I raz głęboko że dna nie widać a raz woda do kostek (pamiętam że jednego roku dosłownie do kostek była miejscami )
I drzewo z liną na której skakało się do wody
Też się rozmarzyłam

Uważaj, bo jak mnie weźmie to Cie zaraz odwiedzę

.
Stary 2012-03-10, 09:16   #4704
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
A ja na desce też już dwa sezony nie pływałam przez nogę, ale myślę że takich rzeczy się nie zapomina

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

To zazdroszczę, toż to tak blisko Giżycka Ja żeby nie przejeżdżać w Warszawie z dworca na dworzec (Warszawy w ogóle nie znam) jechałam do Olsztyna i dopiero stamtąd busem do Giżycka, ech wakacje....
Swoją drogą pamiętam że wyjazd o 5 rano a byłam w Giżycku dopiero około 18

Krutynia jest bardzo malownicza, dla mnie to niezwykłe miejsce.
I pamiętam pływanie od brzegu do brzegu jak pierwszy raz się tam było (chociaż nie, pierwszy to był pychówką) Drugi od brzegu do brzegu, a trzeci jeszcze lepszy bo pod prąd a jeszcze wzięliśmy bardzo długą trasę (byliśmy umówieni na zabranie kajaków samochodem jakoś chyba za Zgonem, nie pamiętam zbyt dobrze bo to dawno było)

Ech kajaki...
I raz głęboko że dna nie widać a raz woda do kostek (pamiętam że jednego roku dosłownie do kostek była miejscami )
I drzewo z liną na której skakało się do wody
Też się rozmarzyłam

Uważaj, bo jak mnie weźmie to Cie zaraz odwiedzę
o ja chcę już lato spoko wpadaj, będę miała z kim oleje nakładać i o włosach gadać

Zapraszam na bloga!!!!

Stary 2012-03-10, 09:24   #4705
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
o ja chcę już lato spoko wpadaj, będę miała z kim oleje nakładać i o włosach gadać
Uważaj, jeśli chodzi o Mazury to jestem nieobliczalna, w zeszłym roku dzień po maturze ustnej pojechałam z koleżanką na 3 dni, czyli 2 dni jazdy, jeden pobytu. A wymyśliłyśmy to w dniu matury I już następnego dnia o 5 na dworcu

.
Stary 2012-03-10, 09:34   #4706
pamfilia
Zakorzenienie

Krasko, Maryha, macie tego bonusa co chciałyście ;P
Stary 2012-03-10, 09:35   #4707
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Uważaj, jeśli chodzi o Mazury to jestem nieobliczalna, w zeszłym roku dzień po maturze ustnej pojechałam z koleżanką na 3 dni, czyli 2 dni jazdy, jeden pobytu. A wymyśliłyśmy to w dniu matury I już następnego dnia o 5 na dworcu
no to nieźle

nie mogę Ci wysłać PW bo napisane : Konto PW należące do Szotta przekroczyło maksymalną dozwoloną ilość prywatnych wiadomości przechowywanych na serwerze

Zapraszam na bloga!!!!

Stary 2012-03-10, 09:42   #4708
201606242139
Konto usunięte

Czemu ja tu wcześniej nie trafiłam?!
(cześć, tak w ogóle )
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:55   #4709
sylvi300
Zakorzenienie

chleba nie mam i jak zjem śniadanie a w brzuchu mi burczy ;/ trzeba do sklepu skoczyć, tylko najpierw olej zmyć z włosów

Zapraszam na bloga!!!!

Stary 2012-03-10, 09:57   #4710
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
chleba nie mam i jak zjem śniadanie a w brzuchu mi burczy ;/ trzeba do sklepu skoczyć, tylko najpierw olej zmyć z włosów
Załóż czapkę i śmigaj
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości