|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: .:.STYCZEŃ.:. Nisim, LUSH, UrbanDecay, Essie, NARS, Sleek, Benefit, Hesh i inne
chętnie wymienię krem na biovax
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: .:.STYCZEŃ.:. Nisim, LUSH, UrbanDecay, Essie, NARS, Sleek, Benefit, Hesh i inne
znajdziesz coś u mnie za oleje z hesha? przede wszystkim jabakusum
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
a ty masz ten jabakusum jeszcze? bo on hibiskusowy w sumie jest i chyba zaznaczony, że go nie ma
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
i jak z tym jabakusum? jakbyś go nie miała to i tak znajdę coś innego u ciebie do włosów
ale na nim by mi bardzo zależało![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- aha zależałoby mi na nim, a może odlałabyś mi część?, neem raczej nie dla mnie, nad shikakai się mogę zastanowić i odżywkami w pudrze
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za paletę ud?
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
to amlę bym bardzo chętnie wzięła, a jabakusum odlałabyś mi trochę chociaż z 50 ml? jaką pojemność tej amli masz mniej więcej?
podoba mi się jeszcze maka eclipta w pudrze i odżywka brahmi - słyszałam, że pomiaeszane dają najlepsze efekty no i ten shikakai ewentualnie, coś z tego bym wzięła za far away exotic i hair spray (tylko nie wiem czy chcesz tą mgiełkę kwait wiśni czy ten lakier do włosów z limonką)doczytałam, że jabakusum nie chcesz odlewać niestety
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-03-12 o 15:27 |
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
2-3 razy
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
o super, chętnie dołożę te rzeczy i prosiłabym o mint apple candy.
![]() w takim razie ode mnie: krem do włosów avon, krem do rzęs l'biotica, balsam eva, balsam garnier od Ciebie: maska biovax, lakier essie jeśli wszystko Ci pasuje, zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o perfumy to kosztują normalnie więcej niż na all jak zresztą każde perfumy - jakieś 40-45 zł i tyle są warte mniej więcej
chciałabym za nie tą amle plus - tylko nie wiem ile jej masz i te dwie odżywki w pudrze mnie też interesują maka eclipta i brahmi![]() a zapach jest ładny orientalno-owocowy - czuć mango i kokos, ale dla mnie na wiosnę są za ciężkie (mogę używać wtedy tylko świeżaków) ewentualnie z czegoś mogę zrezygnować oczywiście
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Podoba mi się Squaky Green i kilka ajurwedyskich kosmetyków.. Zerknij proszę do mnie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
hej, daj znać co z naszą wymianką jak będziesz
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, może coś w moim wątku za Urban Decay i ew. lakier Essie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, biżuterię wyłącznie sprzedaję, nie wymieniam się na nią
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Za biżuterię oddałabym nawet olejek na porost Khadi, jeszcze w folii, bo w zapasie... A może i szampon i odżywkę dla blondynek Tressemme, Jantar wcierkę w kartoniku świeżutką, Green Pharmacy Eliksir ziołowy, Saponics- szampon do blondu lub nowy szampon Amla...
Szkoda, bo śliczna ta biżuteria. ![]() No nic, popatrzę w wątkach. |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowana jestem jedynie Jantarem, Joanną rzepą i wagą kuchenną. Olejek Khadi już mam, a za pozostałe rzeczy dziękuję. To czekam, czy coś wypatrzysz w wątkach
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czego szukasz za paletę nyc, cień zero i essie miętowy? mogę poszukać poza wątkiem
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Znajdziesz coś u mnie za paletkę UD?
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie? Wpadł mi w oko m.in. Lush.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem w posiadaniu samoopalacza Bio2You
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Nie widzę nic u Ciebie w wątku, masz może coś poza wątkiem z mojej wish. ? |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
John masters Organic, mgiełka do robienia fal z solą morską i lawendą - znajdziesz coś u mnie?
Ewentualnie też Aplefit, Khadi, lakier miętowy Essie i Kaminomoto?
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2012-05-12 o 21:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

Szkoda, bo śliczna ta biżuteria.