Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 11:36   #3601
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

obejrzałam, podgryzałabym jak szalona

..jakem szczur!
Stary 2012-03-09, 11:44   #3602
Bottega
Zakorzenienie

ratuuuuuuuuuuuuujcie! Zrobiłam 600 podskoków obunóż! Zaraz zwymiotuję i wypluję płuca

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 13:13   #3603
akasha83
Raczkowanie

a ja siedzę w pracy i nie mogę się doczekać aż wyjdę i ciągle się gapię na obrazek:

65-> ...-> 62
akasha83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 13:43   #3604
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

akasha świetny ten maluch

Dziewczyny mi się udało i właśnie kończę pracę na dziś i na ten tydzień

Miłego weekendu

P.S. Do usłyszenia wkrótce

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:58   #3605
Silvia09
Zadomowienie

Cytat:
Pożalę się Wam trochę (z góry sorry, ale komuś muszę) wczoraj przyszedł upragniony @ i dziś z wielką radością rano wskakują na wagę (oczywiście z nadzieją na spadek, że już nie wspomnę jak wczorajsze śliwki suszone i kilka razy w toalecie mnie nakręciły na utratę wagi...) a tu +1kg
Wyrafinowany - Poczekaj aż Ci się skończy prznajmniej ja tak miałam teraz, że jak mi się skończył to waga zaczęła mi lecieć w dół i dalej pięknie spada

Ojj nie ładnie łasuchy ;-p Klaps w dupsko się należy
Chociaż pamiętam jak ja całkiem niedawno zjadłam pod rząd 3 świeżutkie białe bułeczki z czekoladą i z czymś tam jeszcze, staję na wagę na drugi dzień i 0,2 mniej

Nie mam ochoty na jedzenie, podwieczorek sobie odpuściłam, kolację to na siłę zjem ;/

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 15:51   #3606
Bottega
Zakorzenienie

Akasha, śmieszny obrazek
u mnie mój królik robi za błazna Przeciąga się jak kocur - najpierw tyły (rany, jakie on ma dłuugie łapy!), później przód, kolejno zieeeeew
albo idzie (właściwie to skrada się) i nagle łup - walnął się na podłogę i leży bokiem opierając się o ścianę. A wczoraj bawił się u współokatorów w pokoju, najpierw kicał, wywijał salta, latał jak szalony, a później się zmęczył, wskoczył na łożko usiadł przodem do włączonego telewizora, gapił się w ekran (jakby oglądał ) i zaraz położył się na brzuchu wyciagając tylnie łapy maksymalnie do tyłu. Bosko to wygklądało

Ja zaraz spadam poskakać. Planuję zrobić jeszcze jakieś 400 podskoków obunóż. Będzie 1000 i chyba tyle na dziś wystarczy. Plus inne ćwiczenia oczywiście

kurde. Nie wiem gdzie jutro jechać. Co wybrać? Przede wszystkim musimy kupić żwirek dla królika, a ten jest tylko w Carrefourze (w Realu niby też powinien być, bo była etykieta ale ani jedna sztuka nie stała, jak ostatnio tam byłam), trzeba kupić proszek do prania i dalej:
- potrzebuję warzyw
- Tesco -> te pitne 0% bardzo by mi się przydały
- Real - mało kaloryczny groszek i marchewka plus warzywa są w lepszym stanie niż w tesco
kuuuuuuurde. Najbliżej mam Real iTesco, do Carrefoura jedzie się długo.
No i co teraz? :/ A tak w ogóle to wcale nie chcę jechać, bo kurde nie mam kasy, a wczoraj jeszcze na pizze poszło... ale król potrzebuje żwirku, a mnie z kolei dobija płacenie 7,6zł za 1 szt. sałaty lodowej (taka jest cena w naszym pobliskim markecie), no i te jogurty chcę :<

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2012-03-09 o 15:53
Stary 2012-03-09, 19:24   #3607
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
obejrzałam, podgryzałabym jak szalona

..jakem szczur!
Oj, to gryź, możesz nawet odgryść połowę, będę szczęśliwa!Swoją drogą taką ilością, to nawet dinozaur by się przejadł

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
ratuuuuuuuuuuuuujcie! Zrobiłam 600 podskoków obunóż! Zaraz zwymiotuję i wypluję płuca
Bottega tak mnie zagrzałaś do walki, że poleciałam dziś na 17.00 na tę całą zumbę, choć jeszcze koło 14 było to dla mnie nie do pomyśleniaJutro miałam pojechać na jakieś małe zakupy ciuchowe, ale teraz rozważam co by przedtem wpaść jeszcze na zumbę nr2 w tym tygodniu

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
kurde. Nie wiem gdzie jutro jechać. Co wybrać? Przede wszystkim musimy kupić żwirek dla królika, a ten jest tylko w Carrefourze (w Realu niby też powinien być, bo była etykieta ale ani jedna sztuka nie stała, jak ostatnio tam byłam), trzeba kupić proszek do prania i dalej:
- potrzebuję warzyw
- Tesco -> te pitne 0% bardzo by mi się przydały
- Real - mało kaloryczny groszek i marchewka plus warzywa są w lepszym stanie niż w tesco
kuuuuuuurde. Najbliżej mam Real iTesco, do Carrefoura jedzie się długo.
No i co teraz? :/ A tak w ogóle to wcale nie chcę jechać, bo kurde nie mam kasy, a wczoraj jeszcze na pizze poszło... ale król potrzebuje żwirku, a mnie z kolei dobija płacenie 7,6zł za 1 szt. sałaty lodowej (taka jest cena w naszym pobliskim markecie), no i te jogurty chcę :<
A w tesco jest żwirek? Bo jak tak, to chyba bym tam pojechała, ale to przemawia przeze mnie jogurtowa słabość
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 19:31   #3608
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puchatek
nawet dinozaur by się przejadł
no, to akurat jak dla mnie porcja :3

kurde, laski, coś kiepsko jakoś jest. ani dietka nie idzie, ani pogoda nie pasuje i w ogóle jakiś ten weekend taki..
Stary 2012-03-09, 19:47   #3609
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
no, to akurat jak dla mnie porcja :3

kurde, laski, coś kiepsko jakoś jest. ani dietka nie idzie, ani pogoda nie pasuje i w ogóle jakiś ten weekend taki..
Thenerdqueen Ty mi tu nie zwalaj na pogodęPrzypominam Ci, że jak byłaś u mamy, były góry śniegu, zawieje i -20 st. na termometrze, a Ty wróciłaś pięknie schudnięta! A ten weekend nie różni się od poprzednich, trzeba trzymać dietkę i ruszać dupsko, bo inaczej wiosna nas zastanie w workach na kartofle zamiast sukienkach, spódnicach i rurkach!
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-09, 20:26   #3610
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Wiecie co!szukam kremu głęboko nawilżającego i nic a nic nie mogę wybraćpatrzyłam na KWC i tam też te opinie bez sensu jedni polecają drudzy przeciwnie.Przetestowałam już najrozmaitsze te kremy i wciąż mam cholerną cerę suchą skórki suche i wyleczyć się nie mogę.Na początku coś pomaga a po 2tyg.dalej to samo.Ręce mi opadają...Wyczaiłam taki krem "Dermedic Hydrain 2"jeszcze jego nie miałam może wypróbuje.
ja wczoraj kupilam z Avene:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...he-spf-20.html bede testowac. ja na policzkach mam bardzo sucha skore i tez nie moge nic na to zaradzic

w ogole to tez mam zalamke. takie okropne rozstepy mi sie porobily na udach ze to tragedia jakas
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 20:59   #3611
czarnaDama2394
Zadomowienie

No laski dzisiejszy dzień kolejną porażką!nie będę nawet się rozpisywała bo szkoda słów I proszę was abyście mnie nie karciły nie pouczały bo i tak nic to nie da zj....am sprawę wiem o tym.Teraz będę tydzień dochodziła do siebie po 2 dniach przejedzenia heh...I to jest k....a polityka

Sylvi-ja spróbuje ten "Dermedic"jest niby dość tłusty ale i tak będę go używała na noc bo rano nie ma opcji kłaść tłustego kremu pod podkład.I do tego w nocy kremy lepiej działają.W aptece ta baba chciała odemnie 45zł za niego więc ja podziękowałam i zamówiłam sobie na necieszkoda mi kasy na kolejny krem który może mi nie pomóc.A jak się sprawdzi to mogę za niego dać nawet 200 aby tylko moja cera wróciła do normy

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-03-09 o 21:01
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 22:13   #3612
Winnie the Pooh
Zadomowienie

U mnie tez jakby opadly morale. Znowu czuje chorobe i cos mi sie wydaje,ze nadciaga wiosenna alergia. I jem wlasnie activie 0%brzoskwinia+marakuja i powiem Wam, ze jest paskudna. Wykoncze to co kupilam,ale wiecejq juz raczej nie kupie.
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-09, 22:15   #3613
sylvi_86
Zakorzenienie

chyba kazda z nas ostatnio przezywa jakas hmmm depresje wiosenna?
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:14   #3614
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Winnie the Pooh Pokaż wiadomość
Bottega tak mnie zagrzałaś do walki, że poleciałam dziś na 17.00 na tę całą zumbę, choć jeszcze koło 14 było to dla mnie nie do pomyślenia Jutro miałam pojechać na jakieś małe zakupy ciuchowe, ale teraz rozważam co by przedtem wpaść jeszcze na zumbę nr2 w tym tygodniu
no to super! Ja w końcu zrobiłam 1400 podskoków obunóż + trochę naprzemiennie + inne ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez Winnie the Pooh Pokaż wiadomość
A w tesco jest żwirek? Bo jak tak, to chyba bym tam pojechała, ale to przemawia przeze mnie jogurtowa słabość
no właśnie nie wiem, ale wydaje mi się, że nie
w załączniku zdjęcie - może któaś z Was go widziała?

+ drugie foto - moja motywacja, moje marzenie!

Czarna
, ja mam sprawdzony tłusty krem, używam go od hmm 3 roku życia, albo i dłużej. Zużyłam nieznaną liczbę opakowań. Robi się go w aptece na zamówienie i jest bardzo tani - 5zł za pojemniczek hmm nie wiem chyba 150ml, są też większe pojemniki za 10zł. Ja go używam głównie do rąk, a że pomaga na mój AZS to na zwykłe przesuszenie skóry również powinien. Smaruję także usta (ale nie grubo), czasami trochę ciało, np. łokcie + niekiedy twarz, jak mam bardzo przesuszoną. Z twarzą trzeba uważać, żeby nie nałożyć grubej warstwy, bo jest bardzo tłusty, ale na pewno nawilża i nie ma zbędnych składników. Mogę jutro zadzwonić do mamy i zapytać o dokładny skład (bo to jest wszystko podane że tak powiem medycznym językiem ;p), ale chyba musisz mieć receptę od lekarza (nie wydaje mi się, żeby robił problem, bo ten krem na pewno nie szkodzi), no chyba że apteka wyrabia też takie normalnie dla ludzi, pewnie po trochę wyższej cenie, choć nie wiem. Zapytam jutro mamy i się dowiem - jeśli chcesz oczywiście Ja go zawsze mam pryz sobie - w torebce, koleżanki czasami pożyczają ode mnie i niejedna chwaliła, że szybko jej np. usta wyratował, jak miała mocno spierzchnięte.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hilton-uniwersalny-7l-zwirek-drewniany-dla-kotow-i-malych-zwierzat.jpg (50,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brz.jpg (19,3 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2012-03-09 o 23:16
Stary 2012-03-10, 07:09   #3615
atram00100
Rozeznanie

LASKI!!!!:pal a:
Co Wy teraz mi tu wymyślacie, nie zwalajcie winy na żadną pogodę czy chandrę. Brać dupska i do roboty

CHCIEĆ TO MÓC!!
http://vitalia.pl/index.php/mid/49/f...1672177/page/0

Nie ma sensu się objadać, te lato i wiosna będą nasze i to staje się z każdym spadkiem bardziej realne. Więc przestańcie już biadolić i użalać się nad sobą, co się stało to się nie odstanie ale teraz ma już być ładnie

Ja jestem już po śniadanku , dziś czeka mnie jeszcze trochę nauki i wieczorne ćwiczenia, muszę zacząć robić brzuszki bo to zdjęcie od Bottegi ajjjj

Trzymajcie się dziewczyny

atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 07:25   #3616
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
no to super! Ja w końcu zrobiłam 1400 podskoków obunóż + trochę naprzemiennie + inne ćwiczenia
Pp
no właśnie nie wiem, ale wydaje mi się, że nie
w załączniku zdjęcie - może któaś z Was go widziała?

Czarna
, ja mam sprawdzony tłusty krem, używam go od hmm 3 roku życia, albo i dłużej. Zużyłam nieznaną liczbę opakowań. Robi się go w aptece na zamówienie i jest bardzo tani - 5zł za pojemniczek hmm nie wiem chyba 150ml, są też większe pojemniki za 10zł. Ja go używam głównie do rąk, a że pomaga na mój AZS to na zwykłe przesuszenie skóry również powinien. Smaruję także usta (ale nie grubo), czasami trochę ciało, np. łokcie + niekiedy twarz, jak mam bardzo przesuszoną. Z twarzą trzeba uważać, żeby nie nałożyć grubej warstwy, bo jest bardzo tłusty, ale na pewno nawilża i nie ma zbędnych składników. Mogę jutro zadzwonić do mamy i zapytać o dokładny skład (bo to jest wszystko podane że tak powiem medycznym językiem ;p), ale chyba musisz mieć receptę od lekarza (nie wydaje mi się, żeby robił problem, bo ten krem na pewno nie szkodzi), no chyba że apteka wyrabia też takie normalnie dla ludzi, pewnie po trochę wyższej cenie, choć nie wiem. Zapytam jutro mamy i się dowiem - jeśli chcesz oczywiście Ja go zawsze mam pryz sobie - w torebce, koleżanki czasami pożyczają ode mnie i niejedna chwaliła, że szybko jej np. usta wyratował, jak miała mocno spierzchnięte.
Bottega, ja w tesco bywam regularnuie, ale nigdy sie nie zapuszfzam w alejke dla zwierzakow
Co do kremiow,to mnie kiedys wyprowadzil z bardzo powaznuego problemu tlusciutki krem elobaza z apteki-polecila mi go dermatolog.
Drugie zdj miodzio,choc mysle,ze do kazdgo przemawia najbardziej to z crzym ma najwiekszy problem,dlatego mnie motywuja szczuple pupy i nogi
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-10, 07:30   #3617
Ankha_88
Rozeznanie

Hej Dziewczyny
To się nazywa przesilenie wiosenne, zmiany pogody, skoki ciśnienia... niby fajnie bo idzie wiosna, a tu człowiek się czuje do du**
Ja jestem teraz "na uchodźstwie" tzn w szkole cały weekend, nie mam dostępu do wagi więc zważę się dopiero w poniedziałek, ciężko jest bo tu gdzie jestem jedzą trochę inaczej niż bym sobie tego życzyła, no ale muszę przetrwać, na szczęście moja bratowa mnie wspiera bo też stara się zrzucić , a brat wlewa w siebie piwo i opycha się słonymi orzeszkami... paranoja
Ja jak coś wszamam takiego co nie wolno i później mam moralniaka, to ćwiczę, moralniak przechodzi i ochota na podjadanie również jak schodzę z rowerka wymęczona, upocona, ledwo żywa
Ankha_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:36   #3618
thenerdqueen
Wtajemniczenie

dziś dzień wariata, od samego rana uwijam się jak pszczółka, ogarniam mieszkanie, a zaraz będę piekła poduszeczki z pieczarkami/cebulą/papryczką chili, a drugą turę ze szpinakiem/twarogiem, (obiecuję zjeść tylko po dwie z każdej) do tego lampka szampana dojdzie i pewnie jakiś wymyślny obiad z małym kawałkiem ciasta. wszystko dlatego, że wczoraj z TŻ mieliśmy urodziny i dziś idziemy do jego rodzinki..

i po zawirowaniach wagowych przez cały ten tydzień, koniec końców mogę zameldować spadeczek do 78.2kg, do niedzieli pewnie nie zmieni się wiele, a w poniedziałek wrócę z uczelni do domu pewnie koło 19 dopiero.

uwielbiam was, laseczki

Edytowane przez thenerdqueen
Czas edycji: 2012-03-10 o 08:37
thenerdqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:46   #3619
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:

Czarna
Oczywiści zapytaj!!!Byłabym wdzięcznabędę czekała na wiadomość
Wczoraj trafiłam na fajną promocję na krem do rąk "Neutrogeny"z 15.99zł na 10.99zł od razu kupiłam 2 szt.(dla mnie jest super)bo moje dłonie też pożal się Boże zawsze starczał zwykły krem delikatnie nawilżający głupi "Dave" bo wiadomo dłonie też trzeba nawilżać szczególnie w zimie.Nie wiem co się dzieje,ale mam tak suchą skórę i cerę,że jakiś koszmar!nigdy nie miałam z tym takiego problemu jeżeli chodziło o ciało a twarz zawsze sucha ehhhh....przetestowałam już tyle tych kremów nawet potrafiłam kupić za 200zł aby tylko doprowadzić ją do porządku i ch...j lipa! na początku super działały a za 2-3tyg.znów to samo.Kiedyś poszłam do dermatologa wypisał mi jakąś maść to dostałam od niej uczulenia i od tamtej pory już podziękowałam też dermatologom!Masakra po prostu

A swoją drogą wracam do formy po 2 dniach grzechówzresztą w ciągu 2 dni nikt nie przytyje Bóg wie ile,nie wierzę w takie bajki he...muszę to zostawić w WC i będzie git!i wiecie co wam powiem?!nie mam zamiaru brać sobie tego do łba.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...

Czas edycji: 2012-03-10 o 08:49

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 11:27   #3620
Silvia09
Zadomowienie

Cytat:
Oo matko Bottega ja bym chyba zemdlała jak bym miała tyle tego zrobić Szacunek normalnie.
Cytat:
Mmm za******* ma brzuszek i te nogi! Chciałabym kiedyś osiągnąć taki efekt!
Wow! Po tej dziewczynie nie widać, że Ona schudła aż 50kg, powiedziałabym raczej, że z 20-30. Podziw dla niej, ale My też takie będziemy!
Cytat:
A swoją drogą wracam do formy po 2 dniach grzechówzresztą w ciągu 2 dni nikt nie przytyje Bóg wie ile,nie wierzę w takie bajki he...muszę to zostawić w WC i będzie git!i wiecie co wam powiem?!nie mam zamiaru brać sobie tego do łba.
Czarna - Nie ma co się stresować nie potrzebnie, jak miałybyśmy przejmować się każdym grzeszkiem to wpadłybyśmy w depresję. Raz na jakiś czas nie zaszkodzi to Nam

Godzinę temu wstałam, także II śniadania nie ma ;-p Na obiad moja mamuśka zrobiła kopytka ziemniaczane z zasmażaną kapustką na boczku mmmmmm zawsze uwielbiałam to jeść i nigdy nie mogłam się powstrzymać, ale o dziwo wcale nie mam na to ochoty i sama sobie coś zrobię dietkowego. Waga mi ładnie przez ten tydzień spadała i mam 2x większą motywację i żadna smętna pogoda mi nie zepsuje tego
Za te dziewczyny, które mają chwilę słabości, wiem sama jak to jest ;/ trzymam kciuki, żeby szybko wróciły do siebie!

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:32   #3621
Bottega
Zakorzenienie

atram, hmm ta dziewczyna nie wygląda na 107kg, dałabym jej max 85.

Czarna, moja mama mówi, że bez recepty dostaniesz, ale wtedy aż 30 zł będzie dlatego lepiej żebyś poprosiła lekarza o receptę (powiedz, że masz przesuszoną skórę, zwykłe kremy nie pomagają i znajomej lekarz przepisał taki krem i pomogło/ albo że próbowałaś i Tobie pomaga).
Ma wyglądać tak (dokładnie w takiej kolejności i z enterami, przecinkami itd.):
Euceryni
Vaselini albi
aqua destilata aa
M.s ung aa, ad 100,0

Stary 2012-03-10, 14:56   #3622
czarnaDama2394
Zadomowienie

Bottega-dzięki śliczne za informacje Pójdę do rodzinnego i niech mi przepisze bez żadnego "ale"bedę nim smarowała chyba całe ciało hehea zapach ten kremik jakiś ma??

Silvia-ja się nie stresujęmój stres trwa 10min w przypływie złości,ale zaraz przechodzi 2 dni jedzenia to całe G w porównaniu z miesiącem(a potrafiłam)

Dziś zrobiłam sobie na obiad moje drogie

250gr piersi podsmażyłam na patelni z przyprawami do tego 250gr rzodkiewki z cebulką i jogurtem i tak zjadłam bez żadnego ryżu,makaronu itp.a od jutra kupuję sobie filet z indora jest mniej kaloryczny niż ta cała pierś z kuraka

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

UWAGA!!!

http://allegro.pl/krem-na-cellulit-i...177677694.html

może któraś z was używała tego kremu???

Cholera jasna jaki ja mam cellulit!!pomacałam się wczoraj po udach i szok!!!nigdy nie miałam z tym problemu chodź byłam grubsza to cellulitu to ja nie miałamOstatnio czytałam jak dziewczyny sobie gadały i tak sprawdziłam i okazało się że jest....no wiecie wy co???!!

Czas edycji: 2012-03-10 o 14:59
Stary 2012-03-10, 15:13   #3623
Bottega
Zakorzenienie

Czarna, zapach może Cię nieco odstraszyć, choć ja już go nie wyczuwam on ma w sobie bodajże coś z tłuszczu owcy i psy lubią wtedy ręce lizać Ale generalnie myślę, że jak na właściwości i efekty jakie daje, to ten zapach naprawdę można przetrawić. Tylko takie uwagi - jak dostaniesz krem z apteki otwórz go od razu i sprawdź czy nie leje się jak woda - jak tak, to znaczy, że apteka Cię oszukała i zamiast odpowiedniej ilości wazeliny wpakowała dużo wody, wówczas zgłoś reklamację. Ja w ciągu tylu lat miałam tak tylko raz, oczywiście twierdzili, że jest ok, ale głupia nie jestem, a ten krem wyrabiam od lat w różnych aptekach i wiem jak wygląda, więc się wykłóciłąm i zrobili jeszcze raz - drugi był dobry. Kolejna sprawa - jak dojdzie słoneczko mocne, to musisz wkładać go czasami do lodówki, bo może się stać zbyt lejny i wylać (ale nie traci swoich właściwości), po wyjęciu jest ok Ja generalnie kupuję zapas - po 3/4 opakowania, bo u mnie idzie tego sporo na ręce, w nocy budzę się po 3 razy i smaruję, ale to dlatego, że naprawdę mam poważne problemy skórne. Te zapasowe trzymam w lodówce, choć nie trzeba. Kup sobie jeden i wypróbuj - mam nadzieję, że Ci pomoże Moja mama zapisuje go również dla niemowlaów, które mają odparzenia na tyłeczkach.

a co do tego kremu na cellulit - nie miałam takiego, więc nie pomogę niestety. A powiedz Ty mi - jak sprawdzić czy ma się cellulit?
U niekótrych to wdać z daleka, ale u mnie na pewno nie, więc będę musiała się dokładnie przyjrzeć

Właśnie poprawiam rozdział - masakra ile uwag promotora a ponoć moja praca jest jedną z lepszych, więc ja nie wiem jak inni mają nakreślone xD Zaraz babce odeślę moje uwagi, a później skakanka (do tej pory zrobiłam 700-750 nie pamiętam dokładnie) i zabieram się znowu za pisanie.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2012-03-10 o 15:16
Stary 2012-03-10, 17:12   #3624
czarnaDama2394
Zadomowienie

Bottega-cellulit widać i czuć bynajmniej ja wyczułam pomacałam sie po udach i czułam normalnie aż takie zgrubienia podskórne
Moja Pani doktor kiedyś wypisała dla mojej małej krem do pupy bo miała zaczerwienioną nie wiem czy to przypadkiem nie był taki samnie pamiętam składu ale on był koloru takiego jasnego zółtego i był bardzo tłusty.Może to taki sam płaciłam za niego ok.5zł

Stary 2012-03-10, 17:21   #3625
arsenalfan26014
Rozeznanie

hej wam
miałam się nie ważyć do zakończenia @, ale nie wytrzymałam, na wadze 0,9kg więcej, kilka dni i po nadwyżce dzisiaj biegałam, kręciłam hula hop i ładnie trzymałam dietkę.
3 tydzień minął bez słodyczy
co do cellulitu, a też mam okropny. moim problemem jest fakt, że nie chce mi się robić ŻADNYCH maseczek, po prostu jestem leniem fajnie brzmią te, które polecała sosha, ale co z tego, jak ze mnie taki leniuszek. w każdym razie ostatnio sobie pomyślałam, a co tam, kupię gąbkę SYRENA w rossmannie-gdzieś na wizażu ktoś polecał. i wiecie co, ona działa. jest obustronna z jednej strony normalna gąbka (myję nią całe ciało) a z drugiej coś takiego bardziej szorstkiego (nią kilka razy masuję uda i pupę) nie poświęcam na zbyt dużo czasu, bo jak wcześniej wspomniałam jestem leniuszkiem nie wiem, czy któraś z was próbowała, ale ja jej używam od tygodnia i mam miększą skórę i taką bardziej delikatną-jak się nią masuje, to skóra jest bardzo czerwona i trochę boli, ale to po prostu pobudza do działania. a używam ok. 1,5 tygodnia i widzę poprawę. niby ona jest anty cellulitowa, może z czasem coś i z tym ruszy

waga? jest, ale boję się na nią wejść
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 18:07   #3626
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Moja Pani doktor kiedyś wypisała dla mojej małej krem do pupy bo miała zaczerwienioną nie wiem czy to przypadkiem nie był taki samnie pamiętam składu ale on był koloru takiego jasnego zółtego i był bardzo tłusty.Może to taki sam płaciłam za niego ok.5zł
to nie ten, ale wiem o jaki Ci chodzi Ten jest biały.

arsenal, teraz nie mam kasy, ale jak cos się uzbiera, to polecę kupić gąbkę

U mnie na razie 1000 podskoków. Dziś nie zrobię tyle, co wczoraj (może jeszcze ze 100) - raz, że mam mega zakwasy (głownie w łydkach rmaionach - tu od kręcenia + czuję podbrzusze), a dwa, że jestem mega zajęta poprawianiem pracy. Babka wysłała mi 17 stron uwag (!), na razie przerobiłam 8 stron, masakra. A dziś chciałam jej do odesłać

Stary 2012-03-10, 18:29   #3627
czarnaDama2394
Zadomowienie

Bottega-myślałam,że może to ten sam

Arsenalka-ja też kupię tą gąbkę na 100%

Mam straszną ochotę na zupkę pieczarkową,ale nie wiem czy zamiast śmietany dodać jogurt naturalnycholer ka,ale mi ochota naszła ehhh...
SPOKOJNIE!!jutro ją ugotuję nie dzisiaj hehe

Stary 2012-03-10, 18:46   #3628
Bottega
Zakorzenienie

a ja poskakałam sobie - jest 1100 żabką, teraz jem i chwilę odpoczywam, a zaraz nowu trzeba będzie poprawiać :<

btw. Laski, u Was też tak jajka podrożały? W tym tyg. nie jałam ani jednego, bo mnie nie stać! Wcześniej (jakoś jeszcze 2 tyg. temu) najtańsze były (L - choć nie były wielkie) za 4,69/10szt., teraz te same kosztują u nas 7,69 i są najtańsze! I tak jest kur*a wszędzie w tym mieście! Zdrożały z dnia na dzień, nie wiem o co chodzi...
w ogóle poszaleli z cenami - najtańsza sałata to teraz 5,49, najdroższą kupiłam za bodajże 7,7zł. Pomidory 7zł/kg ehhhhh i jak tu się zdrowo odżywiać? U mnie w tym tyg. posżło tyle kasy na jedzenie.... tragedia. Większośc na warzywa właśnie.

Stary 2012-03-10, 19:17   #3629
czarnaDama2394
Zadomowienie

Bottega-nic nie mów o jajkach ja ostatnio w biedrze wiedziałam L po 5.99zł jakąś masakra wogóle.My osobiście kupujemy od takiej Pani że wysi po 45gr.sztuka ale te ze sklepu się chowają przy tych co my kupujemy one są nie L tylko XL żółtko to ma kolor pomarańczy nie cytryny Warzywa tak samo pomidory u mnie po 7.49zł/kg także nie tylko u Ciebie.Ja jak idę do sklepu to z 50zł nawet nie wychodzę z domu.Nie wiem co się dzieje w ogóleOstatnio w "delimie"trafiłam na fajna promocję za pierś z kuraka płaciłam 13.99zł wzięłam 2kg bo tak to w innych sklepach po 16.99zł.Ch..j wie co z tą Polską!

Stary 2012-03-10, 19:18   #3630
thenerdqueen
Wtajemniczenie

jakby nie patrzeć jesteśmy grubo poza sezonem na warzywka, ale ta.. też widziałam te ceny sałaty, ogórków, pomidorów.. powariowali! myślałam, że mi się wydawało i to właśnie ze względu na sezon taka róznica jest (bo na dobrą sprawę w tamtym roku się tak tym nie interesowałam), ale skoro i Ty o tym wspominasz.. Nie kupowałam w tym tygodniu jajek, więc nie zauważyłam różnicy, ale przyjrzę się w przyszłym. płaciłam coś koło 4.60zł za dziesiątkę eMek.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości