|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Konto usunięte
|
Dot.: DNO otwiera XIV ptaszarnię, w argentyńskiej wiosce bawi się figlarnie!
Płakać mi się chce jak myślę o Włodku Smolarku, przecież to nie był jego czas...
![]() Byłam na Barcelona-Bayer, ja ofc za Bayerem kontra reszta pubu, dostałam nieźle po porach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Winter is coming
|
heja
ehhh straszne z tym Smolarkiem ![]() No to Aśka wczoraj miałaś hehe ![]() ![]() Najlepszego z okazji dnia Kobiet dziołuchy ![]() ![]()
#4563 |
Konto usunięte
|
No gdzie 7:1, ja tego nie mogę przeżyć
![]() ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet dziewczęta, przede wszystkim wspaniałych facetów, spełnienia większości marzeń (trochę marzeń musicie mieć, bo co to za życie bez marzeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Aśka byłaś w opozycji
![]() Najlepszego z okazji Dnia Kobiet ![]() ![]() ![]() Barca pogrom zrobila, to, że wygrają bylo raczej do przewidzenia ale, że aż taką różnicą ![]() Wstaję, odsłaniam żaluzje a tam na chodnikach śnieg, sypał też i dalej tak sypie ![]() Miłego dnia ![]()
#4565 |
Konto usunięte
|
Dobrze, że w drugim meczu byłam za Nikozją, bo przynajmniej jedną drużyna, na którą stawiałam wygrała
![]() Śnieg?! Ale bym płakała, oj. Aż z przerażeniem spojrzałam przez okno, ale u mnie na szczęście nie pada ![]() Haha przypomniało mi się, jak kiedyś czytałam taka durną książkę, której autor chyba w życiu śniegu na oczy nie widział bo opisywał scenę, w której padający śnieg stukał w okno ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2012-03-08 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Śnieg stukał
![]() ![]() ![]() ![]() Chociaż może i gdzies tak się mówi ![]() ![]()
#4567 |
Konto usunięte
|
HAhahahahah leje śnieg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
hej laski. Wczoraj byłam bez neta a teraz pisze z pracy. Wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
![]() |
#4570 | ||
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32790197]
Byłam na Barcelona-Bayer, ja ofc za Bayerem kontra reszta pubu, dostałam nieźle po porach ![]() ![]() Dali czadu wczoraj ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32790930] Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet dziewczęta, przede wszystkim wspaniałych facetów, spełnienia większości marzeń (trochę marzeń musicie mieć, bo co to za życie bez marzeń ![]() ![]() Dołączam się do życzeń kobietki! Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32792414]HAhahahahah leje śnieg
![]() ![]() ![]() Na to wygląda, że tak myśli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czekam już na ciepełko i słońce ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Konto usunięte
|
Kurde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32806406]Kurde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie chciałam pisać, że to samo u mnie. Śnieg zaczął prószyć już przed 19, masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() A tak serio to w sumie mam to w dupie jaka jest pogoda ![]() Chciałam sobie obejrzeć "Dziecko Rosemary" bo kumpela zachwalała, taki stary film, a ja nie widziałam... Ale coś jest nie tak, nie chce się włączyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Zimo precz!
![]() Śnieg w marcu to jeszcze i tak jako tako, gorzej jak z zeszłym roku było, początek maja a zima była i to jaka, napdało śniegu jakby to był styczeń ![]() Napiszę wam w klubie kogo spotkala Natalia, sama tez tam miala w planach napisać, więc ja napisze tylko kogo a Natalia opowie ze szczególami co i jak ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32806843]Chciałam sobie obejrzeć "Dziecko Rosemary" bo kumpela zachwalała, taki stary film, a ja nie widziałam... [/QUOTE] pjona ![]() ![]()
#4576 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego Kobietki
![]() ![]() Lecę chyba spać, padam na twarz, muszę odpocząć, bo od rana zauwanie, damn it! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie będę jednak oglądać filmu, bo na TVN zaraz będą Kuchenne Rewolucje, lubię to ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Albo nieee, na tvp2 leci "Dom zły" podobno dobry film! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam blueconnecta od babci i on tak działa jakby chciał a nie mógł
![]() Chodźcie do klubu, tam napiszę ![]()
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ze pozno ... ale szczerze :
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam ambitny plan, od dzisiaj nie żrę słodyczy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak przed wiosną w pełni, dla dobrego samopoczucia taki detoksik słodyczowy można zrobić, nie zaszkodzi ![]() ![]() A skoro o jedzeniu mowa, to zrobilam sobie na śniadanie pastę z zielonego groszku, z pierwszego, prostego przepisu jaki mi kiedyś google dało (bo już kiedyś mialam ochotę na to) , skladników tyle co nic a dobre to jest ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
Edytowane przez DiamanteNegro Czas edycji: 2012-03-09 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Konto usunięte
|
Ja też teraz nie jem słodyczy, już drugi tydzień. Ogólnie nie jest źle, tylko jak widzę, jak widzę, że ktoś je to mi się chce, a jak nie to zapominam
![]() ![]() Spadam kąpać mojego śmierdzącego psa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przypomniało mi się co wczoraj miałam napisać, Aśka pisałaś, że będziesz oglądać kuchenne rewolucje i oglądałaś? Ja tak, jaka rodzinka ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj pogrzeb Włodzia Smolarka ![]()
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Tak sobie pomyślałam, że skoro już tu jestem i jest mi smutno to się wam pożalę ![]() Dzisiaj czeka mnie w pracy test ze standardów i od tego momentu zaczynam być pełnoprawnym pracownikiem, bez plakietki 'uczę się'. No i mnie to bardzo martwi. Po pierwsze, przypuszczam, że mało godzin dostanę ale nie to nawet jest najgorsze. Boję się, że mnie wywalą na serwis a ja tam nie chcę pracować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mam doła ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- A jeszcze o jednym zapomniałam ![]() ![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2012-03-10 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Konto usunięte
|
Właśnie się biorę za oglądanie Kuchennych Rewolucji bo mam nagrane, dopiero się zaczęło i już widzę, że będzie jazda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Ja i moje żale czujemy się zignorowane
![]()
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Nea
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |
Konto usunięte
|
Neaaaaa, nie sraj papką zanim się nie dowiesz, że faktycznie będziesz miała zryty grafik! Jak będziesz miała to się wtedy pomartwisz, na razie nie masz, więc po co dokładać sobie więcej smutków, w ten sposób masz 2 razy dłużej zryty humor, no proszę Cię
![]() ![]() U mnie teraz mój brat ma niezłą zagwozdkę, bo waha się, czy nie zerwać zaręczyn, bo się męczy ze swoją narzeczoną, mimo że ją kocha... i jeszcze go do tego z pracy zwolnili, redukcja etatów... a ona zamiast go wspierać, to go jeszcze dołuje... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() Widziałyście wczoraj pogrzeb Włodka Smolarka...? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2012-03-11 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32855340]Widziałyście wczoraj pogrzeb Włodka Smolarka...?
![]() ![]() ![]() Widzialam, jednocześnie to piękne, tzn. to jak go pożegnali ale z drugiej smutne bo to już koniec. Jeszcze to http://sport.fakt.pl/Pogrzeb-Wlodzim...,148193,1.html , wiadomo, że nad słusznością publikacji takich zdjęć można dyskutować, nie jestem przekonana, że tak powinno być ale już to pomijam, chodzi tylko o ten gest, że tą piłkę mu włożyli, piękne to. Natalia myslę, że Aśka ma rację, nie ma co jeszcze przed zakładać najgorszego. Rozumiem nerwy,strach ale takie nakręcania się powoduje jeszcze gorsze samopoczucie. Ale już chyba wiesz co i jak? masz powód do zmartwień,stało się tak najgorzej czy jednak nie ?
#4590 |
Zakorzenienie
|
No może i macie rację, pewnie tak. W takim razie zazdroszczę wam podejścia. Tylko, że ja mam inne i uwierzcie mi, bardzo łatwo jest komuś powiedzieć, że ma się nie przejmować ale to wcale nie jest takie proste. Macie jakiś pomysł konstruktywny na to, czy może tylko radę 'nie sraj papką'? Sorry Aśka, to nie było miłe. Każdy ma jakiś problem na swoją miarę i wybaczcie, ale ja was nigdy w ten sposób nie potraktowałam, jeśli czymś się martwiłyście.
EOT. Więcej się wam nie pożalę, don't worry.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.