|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
A to akurat nie jest współgrająca zależność - ładny brzuch trzeba wypracować, bez względu na BMI
![]() Cytat:
Biedni ci faceci czasami ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego ja nigdy na imprezy nie chodzę z portfelem ![]() Ładnie Was Tata urządził z okazji Dnia Faceta...40męczenników, hy hy. Wszystkiego najlepszego mimo wszystko
|
|
|
#3542 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3543 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3544 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie było podobnie, a może pomysły na handmade się skończyły
![]() Kiedyś eks miał zajawkę na kwiatki, to na urodziny dostał ode mnie konewkę z Ikei wypełnioną cukierkami, z której wyrastał młotek. Kosztowało mnie to 10 zł, ach, te studenckie czasy... Reggae - uff, dobrze że to tylko telefon. Nikt nie odbiera?
|
|
#3546 |
|
Rozeznanie
|
Nikt nie odbiera. A telefonu i tak nie możemy zablokować, bo jest potrzebny jakiś 5 gwiazdkowy kod, który mój tata sam ustalił do e-konta. Póki co, to od niego się nic nie dowiemy...dopiero jak dojdzie do siebie.
|
|
|
|
#3547 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale jest sygnał? Wiesz, złodziej by od razu wyrzucił kartę...
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie potrafiłabym go zjechać za to, bo po części go rozumiem. Nie umiem być zła na niego, po prostu mam do niego żal. Ale też się nie rozczulam nad nim, bo w sumie racja, że mógł zachować się jak facet. Tylko mi jest tak źle, i przy okazji czuję się jakby mnie jakiś walec rozjechał Zobaczę go dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca.Reggae najważniejsze że nic się nie stało - iść po pijaku 5 km pieszo .No i najlepszego
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Ja was tylko czytam, nie piszę nic, bo nie ogarniam swojego życia.
Kwestia 1 - Niedoszły. Co z nim? Nic. Spotkaliśmy się, było super, później pisał, łał, łoo super, ekstra. Później przestał. Napisałam, czy mam go już zacząć wymazywać z życiorysu. Odpisał elaborat, że przeprasza, żebym wybaczyła, że strasznie dużo ma pracy, że nie ma na nic czasu itp. To była środa. Ja się nie odzywam. Złe jest to, że z tego co wiem, to co napisał ZNOWU jest prawdą. Nie wiem czego on ode mnie chce. Wolałabym, żeby go nie było. Kwestia 2, która przeraża mnie bardziej - krzywa akcja z przyjacielem, który nie chce już być przyjacielem. Nie wiem co robić, tymczasem czuję jakby mi się pętla wokół szyi zaciskała, bo nieuchronnie zbliża się moment, kiedy trzeba będzie przestać zgrywać idiotkę. Kwestii kolejnych, czyli innych amantów, nie będę nawet poruszać, bo brak mi siły i czasu. Podsumowanie jest krótkie i bolesne: jak mi na czymś zależy, to tego nie mam. Amen. Poza taplaniem się w gównie w życiu osobistym wszystko w jak najlepszym porządku. Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Ratunku! W co się ubrać na chrzciny?
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym ubrała jakąś ładną sukienkę i szpilki ![]() Jaka fajna pogoda u nas, słońce świeci, w miarę ciepło, tylko wieje jak nie wiem wiosna idzie
|
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, nie ogarniam facetów
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się nad kiecką, ale nie chcę wyglądać jakoś dziwnie, bo nie wiem czy tylko ja nie będę w sukience
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie moze masz racje
|
|
|
#3558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziwny jakiś jest ten chłopak. Niby pisze, niby chce, za chwile nie chce, o co tu chodzi? Może ja jestem walnięta, ale czy aby na pewno gdzieś w tle nie przewija się jakaś inna dziewczyna?
W sumie on jest po rozstaniu z wieloletnią dziewczyną z tego co pamiętam... Wiem, że taki dziad jak mój eks to jest jeden na milion, ale on tak potraktował tą dziewczynę, co była po mnie... Masakra. Gdyby nie to, że ona też jest zdradliwą suczą, która dosłownie rozkłada przed innymi, jak ma faceta i ogóle się tym nie przejmuje, słowem, gdyby była normalna, to bym jej naprawdę współczuła. Bo z jej perspektywy to musiało wyglądać tak - wielka adoracja, uwielbienie, wyznania miłości itd a po miesiącu "nara". I gdyby to była normalna dziewczyna, to by było wobec niej naprawdę... skurczysyństwo. Zaraz potem (nie wiem czy nie następnego dnia) miał już nową dziewczynę, która zerwała z nim po kilkunastu dniach, bo ktoś jej powiedział, że on nie zerwał z tą pierwszą (nie wiem czy to prawda, ale po co ktoś miałby jej ściemniać). Niezłe bagno, nie? Ale to tylko pokazuje, jak niektórzy po rozstaniach mają nasrane w głowach i nie liczą się z innymi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nawet nie chodzi o to, żeby z nim być czy coś albo żeby był zakochany, tylko tak po prostu dla własnej próżności ![]() Cytat:
I jak znasz, to współczuję, to jest okropne
|
|||
|
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
No i telefon się odnalazł
Życzliwy pan podładował telefon i zadzwonił do mojej mamy
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Reggae to są jeszcze tacy ludzie?
super! ![]() Dziewczyny, która ładniejsza, bo chyba zamówię sobie jak kiedyś mnie będzie stać chyba ta nude, co nie? http://www.axparis.co.uk/products/Dr...ess-Dress.html http://www.axparis.co.uk/products/St...l--Dress.html# A poza tym stwierdziłam, że przedłużę sobie włosy, i powoli będę na to odkładać. Za parę miesięcy może mi się uda - 250f
|
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Enjoy - Pierwsza!
Rege - to super, jeszcze są uczciwi ludzie na świecie. I wszystkiego dobrego Fubi, wcale Ci się nie dziwie.. rozumiem sens zaspokajania własnego ego. Bo ja swoje wulgarnie i ostentacyjnie karmię umawiając się z największym babiarzo-kur.wia.rzo-zabawiaką w mieście i prawie wymieniając z nim ślinę (i wcale nie mowa o sss, bo to już historia zakończona). Gdyby nie to że rozum zaczął działać i go delikatnie odepchęłam.. chyba mu się to nie spodobało uff, lepiej w końcu żyć ze świadomością że koleś się pofoszył i przestał odzywać bo chciał tylko przelizać niż że zrobiłam taką głupotę a on potem milczy.. Ale dupa niezła, dałabym mu 14,5 w skali 10-cio punktowej
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-03-10 o 14:24 |
|
|
|
#3563 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I czy wtedy można związać włosy do góry, żeby tego nie było widać? Cytat:
![]() Wczoraj właśnie gadałam ze znajomymi o tym, jak każdy z nas coś tam zgubił i ktoś życzliwy to oddał Cytat:
Z chłopakiem, który robi do mnie maślane oczy i kupuje czekoladki bym tak nie zrobiła.królowozimy - krzyczę, bo rzadko wpadasz Jaką odżywką myjesz włosy?
|
||||
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie nie chodziło żeby się umawiać właśnie z takim typem faceta. Dopiero na spotkaniu to zauważyłam - same koleżanki komentują jego zdjęcia, piszczą mu na profilu, on mnie chamsko klepał po tyłku, ciągle tylko nawijał (w żartach oczywiście) kiedy się wreszcie będziemy całować itd. Normalny facet, który szanuje kobietę tak nie robi. Ani facet któremu zależy na dalszej znajomości. Więc nie chciałam być jego kolejnym trofeum i chyba się zniesmaczył bo go delikatnie odsunęłam od siebie. A jak dostał cmoka w usta to wielce zawiedziony że tylko tyle. Noż urwa mać, czegoś się pajacu spodziewał po jednym spotkaniu?
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślałam
Cytat:
Ogólnie nie chodzę na solarium często, raz na parę tygodni mam taki czas, że idę sobie parę razy.Miałam iść dzisiaj ale jak byłam tydzień temu to sobie chyba trochę spaliłam twarz (nie wiem jakim cudem, bo szłam na tyle co zwykle i zawsze na twarz nakładam coś ochraniającego) - niby byłam trochę czerwona jak wyszłam, ale to zazwyczaj jestem jeszcze przez jakąś godzinę po, ale parę dni później mi skóra zaczęła z twarzy schodzić. Więc dzisiaj odpuszczam. Nie wiem dokładnie, bo jeszcze się nie dowiadywałam wszystkiego (nie mam pieniędzy narazie więc po co
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tym, z którym do czegoś doszło, to doszło właśnie po jednym spotkaniu Można powiedzieć, że sama weszłam mu do łóżka. Czyli postąpiłam z nim, tak jak on z kobietami, ale wcale nie znaczy to, że go nie szanuję czy coś w tym stylu Kumpel potem mi mówił, że on jest niewierny i w ogóle i inne dziewczyny też bajeruje a ja na to, że no i co z tego, my nie będziemy razem. A kumpel, że on specjalnie to zrobił, że mu chodziło tylko o jeden raz itd. No więc ja na to: -no wiem -eeee ![]() -no przecież mi też no dobra, może o 2-3 razy, ale 1 też jest ok ![]() -eee bo to jest fajny kumpel, ale on naprawdę się nie nadaje do kobiet -no nie wiem, mi się tam podobał i miły jest - ![]() -no tylko rano trochę głupia sytuacja -no trochę było niezręcznie, faktycznie -więcej go nie zapraszać? -? oczywiście, że zapraszać, czemu nie? ![]() -yyy nieważne(zmiana tematu) Czy oni wszyscy myślą, że ja jestem jakąś naiwną nastolatką czy ki uj? enjoy - też chcę iść na solarium, bo zrobiłam się jakoś trupio-blada. Aha i miałam Wam powiedzieć - ten żel-peeling-maseczka 3w1 garniera wygładza mi zmarszczki !!! Jakim cudem?
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-10 o 14:54 |
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie zmarszczki?jak ma wygladzac cos czego nie ma? ![]() ![]() Tez ostatnio kupilam(w Biedronie po 11 zl byly)
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, jednak 17 lat nauki w tym od liceum chodziłam do tzw "dobrych szkół" i uczelni, więc trochę tego kminienia miałam No i potem z tym debilem eksem - pewnie od niego mi się zrobiły te poziome na czole od wybałuszania gał, jak zaczynał odwalać swoje numery ![]() A tak serio, to mam właśnie poziomą zmarszczkę na czole ale tylko z jednej strony, co ciekawe. I to tam, gdzie nie mam grzywki - mam grzywkę na bok. Więc pewnie częściowo od promieni słonecznych ta strona jest bardziej "zestarzała" a częściowo dlatego, że podobno odsłonięte czoło bardziej "pracuje" i tak faktycznie jest. Ja np umiem unieść tylko tą brew, gdzie nie ma grzywki, tej drugiej nie umiem. Czyli znów wracamy do robienia miny: http://socialexploits.com/wp-content...ed-150x150.jpg No i ta pozioma od tego 3w1 znika!!! Jeszcze jakby zniknęły te pionowe, bo one są najgorsze, dodają mi z 10 lat
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo to 3w1 jest super, u mnie w domu obowiązkowo musi być
|
|
#3570 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam
![]() Edit: Ojciec się obudził. Jest napuchnięty jak balon, pełno sińców. Ewidentnie ktoś go pobił. I jak się okazuje nie szedł tych nieszczęsnych 5 km. W trakcie imprezy się przenieśli do innego lokalu, znajdującego się gdzieś 2 km od mojego domu, w mieście. Opowiedział, że ktoś go pobił, ale co, jak, za co, to sam nie wie, nic nie pamięta A brudny był, bo przed tym lokalem jest taki gnój, że ja jadąc odebrać ten telefon, sam bym się prawie przewrócił...
Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2012-03-10 o 18:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

ale lubie prezenty..
but it will be nice to talk tomorrow x". 

Zobaczę go dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca.
.

super!
A brudny był, bo przed tym lokalem jest taki gnój, że ja jadąc odebrać ten telefon, sam bym się prawie przewrócił...