Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 09:01   #3541
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Łi tam. Przynajmniej bym płaski brzuch miała
A to akurat nie jest współgrająca zależność - ładny brzuch trzeba wypracować, bez względu na BMI

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
nie .. ale lubie prezenty..
I sie naogladalam babek na ulicy z kwiatami..
Dostałaś prezent, pamiętał. A że kosmetyk zamiast kwiatka? Jakbyś dostała i okazałoby się po chwili, że jest zmarznięty, to też być robiła aferę.

Biedni ci faceci czasami

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Chociaż powiem Wam, że w pewnym sensie rozumiem. Bo ja kiedyś tam w odmętach czasów miłości dostawałam prezenty, które naprawdę do niczego się nie przydawały, ale widać było, że są robione z uczuciem. Uwielbiałam je.
Mnie zawsze ciężko ogarnąć drogie prezenty, głupio się czuję i mam wrażenie, że prezent ode mnie powinien być na tym samym poziomie finansowym...

Cytat:
Zaczynają się takie wiosenne zrywy słońca, miasto jest oświetlone w ten określony, wiosenny sposób.
Ja tam nie wiem, u mnie śnieg jeszcze leży

Cytat:
A on tylko "It's just so hard Ela but it will be nice to talk tomorrow x".
Ta, jasne. Biedaczek, taaaaki malusi, nieogarnięty. Niech zepnie poślady i się zacznie zachowywać, jak na faceta przystało. Zj%&#ć od góry do dołu za takie potraktowanie Ciebie, a nie się nad nim rozczulać.

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Co mógłbym w tej chwili najszybciej zrobić? Jest sobota, no i trochę wcześnie rano.
Już pewnie temat obskoczony, ale z mojej strony - przejście tej trasy z buta, przynajmniej w jedną stronę (w drugą jak możesz niech ktoś Cię samochodem podrzuci), jak się portfel nie znajdzie, to wiadomo - blokada karty sim i kart bankowych. Potem zgłoszenie na policję zgubienia dokumentów...no i wyrabianie nowych.

Dlatego ja nigdy na imprezy nie chodzę z portfelem

Ładnie Was Tata urządził z okazji Dnia Faceta...40męczenników, hy hy. Wszystkiego najlepszego mimo wszystko
Stary 2012-03-10, 09:12   #3542
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Reggaenator - ja bym na Twoim miejscu wzięła samochód i przejechała się wolniutko te 5km zakładając, że szedł z buta. Może akurat coś znajdziesz.
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Już pewnie temat obskoczony, ale z mojej strony - przejście tej trasy z buta, przynajmniej w jedną stronę (w drugą jak możesz niech ktoś Cię samochodem podrzuci), jak się portfel nie znajdzie, to wiadomo - blokada karty sim i kart bankowych. Potem zgłoszenie na policję zgubienia dokumentów...no i wyrabianie nowych.

Dlatego ja nigdy na imprezy nie chodzę z portfelem

Ładnie Was Tata urządził z okazji Dnia Faceta...40męczenników, hy hy. Wszystkiego najlepszego mimo wszystko
Jak się okazuje, dokumenty zostawił w domu. Zgubił tylko telefon. Pozostaje zablokować go i szukać.
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:19   #3543
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jak się okazuje, dokumenty zostawił w domu. Zgubił tylko telefon. Pozostaje zablokować go i szukać.
A jednak Opatrzność mimo wszystko czuwa
Stary 2012-03-10, 10:25   #3544
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
A jednak Opatrzność mimo wszystko czuwa
Zobaczymy co będzie jak się obudzi. Gdy przyszedł do domu, to mówił, że źle się nie czuje, owszem, był pijany, ale źle się nie czuł. Mówił tylko, że go usta pieką, a miał je popuchnięte
Stary 2012-03-10, 10:43   #3545
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Im mniej miłości, tym droższe prezenty...
U mnie było podobnie, a może pomysły na handmade się skończyły
Kiedyś eks miał zajawkę na kwiatki, to na urodziny dostał ode mnie konewkę z Ikei wypełnioną cukierkami, z której wyrastał młotek. Kosztowało mnie to 10 zł, ach, te studenckie czasy...

Reggae - uff, dobrze że to tylko telefon. Nikt nie odbiera?
Stary 2012-03-10, 11:17   #3546
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Reggae - uff, dobrze że to tylko telefon. Nikt nie odbiera?
Nikt nie odbiera. A telefonu i tak nie możemy zablokować, bo jest potrzebny jakiś 5 gwiazdkowy kod, który mój tata sam ustalił do e-konta. Póki co, to od niego się nic nie dowiemy...dopiero jak dojdzie do siebie.
Stary 2012-03-10, 11:28   #3547
Malla
Nie depcze krokusów

Ale jest sygnał? Wiesz, złodziej by od razu wyrzucił kartę...
Stary 2012-03-10, 12:04   #3548
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, jasne. Biedaczek, taaaaki malusi, nieogarnięty. Niech zepnie poślady i się zacznie zachowywać, jak na faceta przystało. Zj%&#ć od góry do dołu za takie potraktowanie Ciebie, a nie się nad nim rozczulać.

Nie potrafiłabym go zjechać za to, bo po części go rozumiem. Nie umiem być zła na niego, po prostu mam do niego żal. Ale też się nie rozczulam nad nim, bo w sumie racja, że mógł zachować się jak facet. Tylko mi jest tak źle, i przy okazji czuję się jakby mnie jakiś walec rozjechał Zobaczę go dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca.

Reggae najważniejsze że nic się nie stało - iść po pijaku 5 km pieszo .
No i najlepszego
Stary 2012-03-10, 12:12   #3549
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ale jest sygnał? Wiesz, złodziej by od razu wyrzucił kartę...
Sygnał był...i już nie ma. Nie wiem, albo ktoś wyrzucił SIMkę, albo bateria padła.
Stary 2012-03-10, 12:17   #3550
Connff
Zadomowienie

Cześć. Ja was tylko czytam, nie piszę nic, bo nie ogarniam swojego życia.

Kwestia 1 - Niedoszły. Co z nim? Nic. Spotkaliśmy się, było super, później pisał, łał, łoo super, ekstra. Później przestał. Napisałam, czy mam go już zacząć wymazywać z życiorysu. Odpisał elaborat, że przeprasza, żebym wybaczyła, że strasznie dużo ma pracy, że nie ma na nic czasu itp. To była środa. Ja się nie odzywam. Złe jest to, że z tego co wiem, to co napisał ZNOWU jest prawdą. Nie wiem czego on ode mnie chce. Wolałabym, żeby go nie było.

Kwestia 2, która przeraża mnie bardziej - krzywa akcja z przyjacielem, który nie chce już być przyjacielem. Nie wiem co robić, tymczasem czuję jakby mi się pętla wokół szyi zaciskała, bo nieuchronnie zbliża się moment, kiedy trzeba będzie przestać zgrywać idiotkę.

Kwestii kolejnych, czyli innych amantów, nie będę nawet poruszać, bo brak mi siły i czasu.

Podsumowanie jest krótkie i bolesne: jak mi na czymś zależy, to tego nie mam. Amen.

Poza taplaniem się w gównie w życiu osobistym wszystko w jak najlepszym porządku.

Cytat:
Tak strasznie mi brakuje tej osoby, którą on dla mnie był. Nie JEGO. Tego stanowiska w moim życiu Kogoś najbliższego. Przyjaciele tego nie zastępują Zaczynają się takie wiosenne zrywy słońca, miasto jest oświetlone w ten określony, wiosenny sposób. Myślałam, że to mnie podniesie na duchu. Ale mnie to tylko dołuje, bo to miało być oświetlenie naszych przygotowań do ślubu. Wiadomo, że ja nie chcę z nim żadnego ślubu ani w ogóle nie martwcie się, nie od.j.ebało mi. Po prostu jadę sobie cholernym tramwajem i nagle okropny skurcz serca i

Boli
Trzymaj się. Znam to wszystko...
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:21   #3551
OtTakaJa
Zakorzenienie

Ratunku! W co się ubrać na chrzciny?

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:28   #3552
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Kwestia 1 - Niedoszły. Co z nim? Nic. Spotkaliśmy się, było super, później pisał, łał, łoo super, ekstra. Później przestał. Napisałam, czy mam go już zacząć wymazywać z życiorysu. Odpisał elaborat, że przeprasza, żebym wybaczyła, że strasznie dużo ma pracy, że nie ma na nic czasu itp. To była środa. Ja się nie odzywam. Złe jest to, że z tego co wiem, to co napisał ZNOWU jest prawdą. Nie wiem czego on ode mnie chce. Wolałabym, żeby go nie było.
Nie rozumiem go... to co nie ma czasu żeby chociaż jednego smsa napisać? Od środy?

Cytat:
Ratunku! W co się ubrać na chrzciny?
Ja bym ubrała jakąś ładną sukienkę i szpilki

Jaka fajna pogoda u nas, słońce świeci, w miarę ciepło, tylko wieje jak nie wiem wiosna idzie
Stary 2012-03-10, 12:33   #3553
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Nie rozumiem go... to co nie ma czasu żeby chociaż jednego smsa napisać? Od środy?
On jest po prostu albo ☠☠☠n*ęty, albo jest sadystą. Ja już innej opcji nawet nie dopuszczam, no bo jaką niby?
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 12:35   #3554
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
On jest po prostu albo ☠☠☠n*ęty, albo jest sadystą. Ja już innej opcji nawet nie dopuszczam, no bo jaką niby?
Obstawiam obie te opcje
Ja nie wiem, nie ogarniam facetów
Stary 2012-03-10, 12:40   #3555
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym ubrała jakąś ładną sukienkę i szpilki
Zastanawiałam się nad kiecką, ale nie chcę wyglądać jakoś dziwnie, bo nie wiem czy tylko ja nie będę w sukience

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:03   #3556
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiałam się nad kiecką, ale nie chcę wyglądać jakoś dziwnie, bo nie wiem czy tylko ja nie będę w sukience
Ja bym się tym nie przejmowała
Stary 2012-03-10, 13:09   #3557
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

Dostałaś prezent, pamiętał. A że kosmetyk zamiast kwiatka? Jakbyś dostała i okazałoby się po chwili, że jest zmarznięty, to też być robiła aferę.

Biedni ci faceci czasami

W sumie moze masz racje

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:18   #3558
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Kwestia 1 - Niedoszły.
Dziwny jakiś jest ten chłopak. Niby pisze, niby chce, za chwile nie chce, o co tu chodzi? Może ja jestem walnięta, ale czy aby na pewno gdzieś w tle nie przewija się jakaś inna dziewczyna?
W sumie on jest po rozstaniu z wieloletnią dziewczyną z tego co pamiętam... Wiem, że taki dziad jak mój eks to jest jeden na milion, ale on tak potraktował tą dziewczynę, co była po mnie... Masakra. Gdyby nie to, że ona też jest zdradliwą suczą, która dosłownie rozkłada przed innymi, jak ma faceta i ogóle się tym nie przejmuje, słowem, gdyby była normalna, to bym jej naprawdę współczuła. Bo z jej perspektywy to musiało wyglądać tak - wielka adoracja, uwielbienie, wyznania miłości itd a po miesiącu "nara". I gdyby to była normalna dziewczyna, to by było wobec niej naprawdę... skurczysyństwo. Zaraz potem (nie wiem czy nie następnego dnia) miał już nową dziewczynę, która zerwała z nim po kilkunastu dniach, bo ktoś jej powiedział, że on nie zerwał z tą pierwszą (nie wiem czy to prawda, ale po co ktoś miałby jej ściemniać). Niezłe bagno, nie? Ale to tylko pokazuje, jak niektórzy po rozstaniach mają nasrane w głowach i nie liczą się z innymi
Cytat:
nieuchronnie zbliża się moment, kiedy trzeba będzie przestać zgrywać idiotkę.
U mnie to samo, ja już nawet powiedziałam, że nie a on dalej. Tzn on twierdzi, że to wszystko jest po koleżeńsku, ale wszyscy na około zauważają, że nie jest. Ja już powiedziałam, że nie, zdążyłam oszaleć na punkcie innego typa, o czym on wiedział i dalej swoje.

Cytat:
Kwestii kolejnych, czyli innych amantów, nie będę nawet poruszać, bo brak mi siły i czasu.
Ja bym chciała mieć jakiegoś amanta, który by mi się podobał
Nawet nie chodzi o to, żeby z nim być czy coś albo żeby był zakochany, tylko tak po prostu dla własnej próżności

Cytat:
Trzymaj się. Znam to wszystko...
Dzięki I jak znasz, to współczuję, to jest okropne
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:32   #3559
Reggaenator
Rozeznanie

No i telefon się odnalazł Życzliwy pan podładował telefon i zadzwonił do mojej mamy
Stary 2012-03-10, 13:39   #3560
enjoy89
Zakorzenienie

Reggae to są jeszcze tacy ludzie? super!

Dziewczyny, która ładniejsza, bo chyba zamówię sobie jak kiedyś mnie będzie stać chyba ta nude, co nie?
http://www.axparis.co.uk/products/Dr...ess-Dress.html
http://www.axparis.co.uk/products/St...l--Dress.html#

A poza tym stwierdziłam, że przedłużę sobie włosy, i powoli będę na to odkładać. Za parę miesięcy może mi się uda - 250f
Stary 2012-03-10, 13:40   #3561
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Reggae to są jeszcze tacy ludzie? super!
Facet stał tam za barem. Chciałem mu dać małą rekompensatę w postaci pieniędzy, ale nawet nie chciał przyjąć. Widocznie jeszcze są tacy mili i życzliwi ludzie
Stary 2012-03-10, 14:19   #3562
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Enjoy - Pierwsza!

Rege - to super, jeszcze są uczciwi ludzie na świecie. I wszystkiego dobrego

Fubi, wcale Ci się nie dziwie.. rozumiem sens zaspokajania własnego ego. Bo ja swoje wulgarnie i ostentacyjnie karmię umawiając się z największym babiarzo-kur.wia.rzo-zabawiaką w mieście i prawie wymieniając z nim ślinę (i wcale nie mowa o sss, bo to już historia zakończona). Gdyby nie to że rozum zaczął działać i go delikatnie odepchęłam.. chyba mu się to nie spodobało uff, lepiej w końcu żyć ze świadomością że koleś się pofoszył i przestał odzywać bo chciał tylko przelizać niż że zrobiłam taką głupotę a on potem milczy.. Ale dupa niezła, dałabym mu 14,5 w skali 10-cio punktowej

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2012-03-10 o 14:24
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 14:34   #3563
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, która ładniejsza, bo chyba zamówię sobie jak kiedyś mnie będzie stać chyba ta nude, co nie?
http://www.axparis.co.uk/products/Dr...ess-Dress.html
http://www.axparis.co.uk/products/St...l--Dress.html#
Pierwsza, ale nie możesz być do niej zbyt blada, ale Ty masz chyba w miarę, może nie ciemną, ale wyraźną karnację, nie?

Cytat:
A poza tym stwierdziłam, że przedłużę sobie włosy, i powoli będę na to odkładać. Za parę miesięcy może mi się uda - 250f
O, a jaką metodą, co, jak i w ogóle? Ile to się trzyma i co ile trzeba dokładać/poprawiać?
I czy wtedy można związać włosy do góry, żeby tego nie było widać?

Cytat:
Facet stał tam za barem. Chciałem mu dać małą rekompensatę w postaci pieniędzy, ale nawet nie chciał przyjąć. Widocznie jeszcze są tacy mili i życzliwi ludzie
Są, są! Cieszę się, że tak się skończyło
Wczoraj właśnie gadałam ze znajomymi o tym, jak każdy z nas coś tam zgubił i ktoś życzliwy to oddał Niektóre historie - nie do wiary.
Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Fubi, wcale Ci się nie dziwie.. rozumiem sens zaspokajania własnego ego. Bo ja swoje wulgarnie i ostentacyjnie karmię umawiając się z największym babiarzo-kur.wia.rzo-zabawiaką w mieście i prawie wymieniając z nim ślinę (i wcale nie mowa o sss, bo to już historia zakończona).
Ja tak samo zrobiłam z dwoma facetami, ale tylko z jednym doszło do sytuacji, że tak powiem, intymnej. Specjalnie z takimi facetami, którzy są psami na baby, bo im po prostu dokładnie o to chodzi i nikt nie jest urażony, jak się kontakt skończy Z chłopakiem, który robi do mnie maślane oczy i kupuje czekoladki bym tak nie zrobiła.

królowozimy - krzyczę, bo rzadko wpadasz Jaką odżywką myjesz włosy?
Stary 2012-03-10, 14:42   #3564
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo zrobiłam z dwoma facetami, ale tylko z jednym doszło do sytuacji, że tak powiem, intymnej. Specjalnie z takimi facetami, którzy są psami na baby, bo im po prostu dokładnie o to chodzi i nikt nie jest urażony, jak się kontakt skończy Z chłopakiem, który robi do mnie maślane oczy i kupuje czekoladki bym tak nie zrobiła.
Wiem, też mam takiego "cichego" adoratora który jakby nie patrzeć - jest jednym z moich najlepszych kumpli. Trochę mi go żal bo totalnie nic do niego nie czuję, nie podoba mi się nawet..

Ale mnie nie chodziło żeby się umawiać właśnie z takim typem faceta. Dopiero na spotkaniu to zauważyłam - same koleżanki komentują jego zdjęcia, piszczą mu na profilu, on mnie chamsko klepał po tyłku, ciągle tylko nawijał (w żartach oczywiście) kiedy się wreszcie będziemy całować itd. Normalny facet, który szanuje kobietę tak nie robi. Ani facet któremu zależy na dalszej znajomości. Więc nie chciałam być jego kolejnym trofeum i chyba się zniesmaczył bo go delikatnie odsunęłam od siebie. A jak dostał cmoka w usta to wielce zawiedziony że tylko tyle. Noż urwa mać, czegoś się pajacu spodziewał po jednym spotkaniu?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 14:46   #3565
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Enjoy - Pierwsza!
Też tak myślałam

Cytat:
Pierwsza, ale nie możesz być do niej zbyt blada, ale Ty masz chyba w miarę, może nie ciemną, ale wyraźną karnację, nie?

O, a jaką metodą, co, jak i w ogóle? Ile to się trzyma i co ile trzeba dokładać/poprawiać?
I czy wtedy można związać włosy do góry, żeby tego nie było widać?
Ja mam jasną karnację, teraz jestem trochę ciemniejsza od solarium (ale tylko trochę) jeszcze parę razy pójdę i będzie git Ogólnie nie chodzę na solarium często, raz na parę tygodni mam taki czas, że idę sobie parę razy.
Miałam iść dzisiaj ale jak byłam tydzień temu to sobie chyba trochę spaliłam twarz (nie wiem jakim cudem, bo szłam na tyle co zwykle i zawsze na twarz nakładam coś ochraniającego) - niby byłam trochę czerwona jak wyszłam, ale to zazwyczaj jestem jeszcze przez jakąś godzinę po, ale parę dni później mi skóra zaczęła z twarzy schodzić. Więc dzisiaj odpuszczam.

Nie wiem dokładnie, bo jeszcze się nie dowiadywałam wszystkiego (nie mam pieniędzy narazie więc po co ). Ale z tego co wiem narazie - to jest doczepianie chyba po parę włosków tylko nie wiem jaką metodą, nie widać nic, jest to doczepianie na stałe naturalnych włosów, możesz je farbować, czesać, spinać, no wszystko, wszystko. Tyle wiem, jak już coś więcej odłożę, to się będę dowiadywać wszystkiego dokładnie
Stary 2012-03-10, 14:52   #3566
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie nie chodziło żeby się umawiać właśnie z takim typem faceta. Dopiero na spotkaniu to zauważyłam - same koleżanki komentują jego zdjęcia, piszczą mu na profilu, on mnie chamsko klepał po tyłku, ciągle tylko nawijał (w żartach oczywiście) kiedy się wreszcie będziemy całować itd. Normalny facet, który szanuje kobietę tak nie robi. Ani facet któremu zależy na dalszej znajomości. Więc nie chciałam być jego kolejnym trofeum i chyba się zniesmaczył bo go delikatnie odsunęłam od siebie. A jak dostał cmoka w usta to wielce zawiedziony że tylko tyle. Noż urwa mać, czegoś się pajacu spodziewał po jednym spotkaniu?
Nie no, to Ci "moi" trochę kultury jednak zachowują.
Ale z tym, z którym do czegoś doszło, to doszło właśnie po jednym spotkaniu Można powiedzieć, że sama weszłam mu do łóżka.
Czyli postąpiłam z nim, tak jak on z kobietami, ale wcale nie znaczy to, że go nie szanuję czy coś w tym stylu
Kumpel potem mi mówił, że on jest niewierny i w ogóle i inne dziewczyny też bajeruje a ja na to, że no i co z tego, my nie będziemy razem. A kumpel, że on specjalnie to zrobił, że mu chodziło tylko o jeden raz itd. No więc ja na to:
-no wiem
-eeee
-no przecież mi też no dobra, może o 2-3 razy, ale 1 też jest ok
-eee bo to jest fajny kumpel, ale on naprawdę się nie nadaje do kobiet
-no nie wiem, mi się tam podobał i miły jest
-
-no tylko rano trochę głupia sytuacja
-no trochę było niezręcznie, faktycznie
-więcej go nie zapraszać?
-? oczywiście, że zapraszać, czemu nie?
-yyy nieważne(zmiana tematu)

Czy oni wszyscy myślą, że ja jestem jakąś naiwną nastolatką czy ki uj?

enjoy - też chcę iść na solarium, bo zrobiłam się jakoś trupio-blada.

Aha i miałam Wam powiedzieć - ten żel-peeling-maseczka 3w1 garniera wygładza mi zmarszczki !!! Jakim cudem?

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-10 o 14:54
Stary 2012-03-10, 15:09   #3567
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Aha i miałam Wam powiedzieć - ten żel-peeling-maseczka 3w1 garniera wygładza mi zmarszczki !!! Jakim cudem?

Jakie zmarszczki?jak ma wygladzac cos czego nie ma?
Tez ostatnio kupilam(w Biedronie po 11 zl byly)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:38   #3568
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Jakie zmarszczki?jak ma wygladzac cos czego nie ma?
Tez ostatnio kupilam(w Biedronie po 11 zl byly)
No ja niestety mam zmarszczki mimiczne na czole, zrobiły mi się chyba po części genetycznie, bo moja mama też ma a po części, bo zawsze jak coś rozkminiam, to marszczę brwi No i teraz mam
A wiesz, jednak 17 lat nauki w tym od liceum chodziłam do tzw "dobrych szkół" i uczelni, więc trochę tego kminienia miałam

No i potem z tym debilem eksem - pewnie od niego mi się zrobiły te poziome na czole od wybałuszania gał, jak zaczynał odwalać swoje numery

A tak serio, to mam właśnie poziomą zmarszczkę na czole ale tylko z jednej strony, co ciekawe. I to tam, gdzie nie mam grzywki - mam grzywkę na bok. Więc pewnie częściowo od promieni słonecznych ta strona jest bardziej "zestarzała" a częściowo dlatego, że podobno odsłonięte czoło bardziej "pracuje" i tak faktycznie jest. Ja np umiem unieść tylko tą brew, gdzie nie ma grzywki, tej drugiej nie umiem. Czyli znów wracamy do robienia miny: http://socialexploits.com/wp-content...ed-150x150.jpg

No i ta pozioma od tego 3w1 znika!!!
Jeszcze jakby zniknęły te pionowe, bo one są najgorsze, dodają mi z 10 lat
Stary 2012-03-10, 16:11   #3569
enjoy89
Zakorzenienie

Nooo to 3w1 jest super, u mnie w domu obowiązkowo musi być
Stary 2012-03-10, 16:36   #3570
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego mimo wszystko
Cytat:

No i najlepszego
Cytat:
I wszystkiego dobrego
Dziękuje Wam

Edit: Ojciec się obudził. Jest napuchnięty jak balon, pełno sińców. Ewidentnie ktoś go pobił. I jak się okazuje nie szedł tych nieszczęsnych 5 km. W trakcie imprezy się przenieśli do innego lokalu, znajdującego się gdzieś 2 km od mojego domu, w mieście. Opowiedział, że ktoś go pobił, ale co, jak, za co, to sam nie wie, nic nie pamięta A brudny był, bo przed tym lokalem jest taki gnój, że ja jadąc odebrać ten telefon, sam bym się prawie przewrócił...

Edytowane przez Reggaenator
Czas edycji: 2012-03-10 o 18:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości