Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 08:41   #3991
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ja wpadam tylko na moment pochwalić moje dziecko
Otóz byłam u tych znajomych ponad 4 godziny i moje dziecko ladnie wołalo i robiło na nocnik (ich). Oni mają 4-letnią córeczkę i mieli jeszcze nocnik więc użyczyli. Oczywiście spytałam czy mogę zdjąć ampka i bez problemu się zgodzili- sami to przechodzili niedawno nabrałam getrow na zmianę ale się nie przydały
Mała ubawiona padła jak kawka
wspaniale

U nas dziś bez zmian, Maciuś pięknie załapał sika na nocnik od wczoraj (powiedzmy od pierwszej) pielucha z nocy była sucha jak wstał posadziłam go na nocnik i zrobił pięknie siusiu, potem już sam chodził , narazie nie miał żadnej wpadki siknął juz 3 razy, jeszcze czekam co będzie z kupą
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:45   #3992
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Mrowak Przekaz Gabrysi całusy od cioci100 lat

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:48   #3993
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Czas na Michaline.. musze tylko gacie kupic.. bo nie mam nic!!! Zero null
madzia ja nie nie mam żadnych majtek jeszcze na początku latał w rajtuzach lub spodenkach, wszystko olane było jak załapał to siadał na nocnik w ratkach i sikał (nie zakumał że musi ściągnąć) od tej pory lata bez rajtuzek i spodenek ma na sobie tylko skarpety i bluzę teraz muszę mu wytłumaczyć że musi ściągać rajtki jak chce siku i dopiero niech siada

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Gabrysiu najlepsze życzenia
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:09   #3994
drcron
Zakorzenienie

Najlepsze życzonka dla Gabrysi

a my po nieudanej nocy z odsmoczkowaniem wytrzymałam od 20.00 do 2 .00 w nocy i się poddałam Julia w tym czasie co 5 minut chciała być na nocnik wysadzana, a jak o 2.00 zapytałam czy jak dam jej mocia, to pojdzie spać, to odpowiedziała " ściema była z noćikiem, mocia ciałam" i się wylamałam poczekam, aż sama dojrzeje, by go oddać

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:22   #3995
mloda1989
Zakorzenienie

najlepszego

drcron padlam
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:28   #3996
sara 85
Zakorzenienie

Gabrysiu wszystkiego najlepszego

Pop nie przejmuj się mlekiem, może to przez nabiał? ja też nie mogłam jeść nic na początku.

Madzia kupiłaś rolki? ja byłam o 8 to w sklepie ciemno, tyle ludzi było.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

drcron Julka niezła

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2012-03-10 o 10:21
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:56   #3997
P0P70
Zakorzenienie

Witam,

Gabrysiu życzę Ci samych radosnych chwil i przesypiania całych nocy

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:33   #3998
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Madzia kupiłaś rolki? ja byłam o 8 to w sklepie ciemno, tyle ludzi było.
Rolek nie kupiłam bo niestety na mnie za małe , był jeden rozmiar 38/39, ale bardzo fajnie wyglądają. Kupiłam spodnie do biegania 3/4 i buty. Adidasy bardzo fajne, bo bliźniaczo podobne do asicsów które posiadam, a za marne 69 zł Więc i tak jestem bardzo zadowolona z zakupów. Choć się na te rolki mocno nastawiłam.

Stary 2012-03-10, 10:44   #3999
minka26
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego dla naszej Gaduły Gabrysi

Młoda wyszło bosko. Kocham cię

ps. ostatnio dość często miłość wam tu wyznaję
Stary 2012-03-10, 11:00   #4000
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Rolek nie kupiłam bo niestety na mnie za małe , był jeden rozmiar 38/39, ale bardzo fajnie wyglądają. Kupiłam spodnie do biegania 3/4 i buty. Adidasy bardzo fajne, bo bliźniaczo podobne do asicsów które posiadam, a za marne 69 zł Więc i tak jestem bardzo zadowolona z zakupów. Choć się na te rolki mocno nastawiłam.
niby były dwa rozmiary ale tak dziwnie napisane 38/39, 39/38. Ten 39 większy bo mierzyłam ten i ten.
Fajne te spodnie były, żałuje że nie wzięłam.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:43   #4001
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
niby były dwa rozmiary ale tak dziwnie napisane 38/39, 39/38. Ten 39 większy bo mierzyłam ten i ten.
Fajne te spodnie były, żałuje że nie wzięłam.
To jeszcze pojade po obiedzie do drugiego lidla.moze sie rozmiarami podzielili

Stary 2012-03-10, 13:18   #4002
mrowak
Zakorzenienie

Dziękuję bardzo w imieniu mojej 2-latki, a w szczególności za te życzenia:
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Nowych miłości jak do słupów.

i te:

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

przesypiania całych nocy
Oj TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAK!!!!!!

PoP, cudny miałaś prezent ś....!!!! Fantastyczny!
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 15:44   #4003
libra777
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego Gabi , dużo zdrówka
Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
biszkopt to zrobię i powiedzmy, że raczej mi wyjdzie, ale później te fixy wiśnie, kremy....
no ale chyba mnie przekonałyście, spróbuję go zrobić. A myślicie że robić go w dzień imprezy czy dzień wczesniej??
Wcześniej spokojnie można zrobić ,nawet lepiej bo się smaki przegryzą
Tam na prawdę nie ma nic trudnego smietanę ubić i kisiel zrobić z wisniami

Cytat:
ja wyczytałąm że na łojotokowe zapalenie skóry wiec tez spróbuję.. a jak schudnę!! dzieki temu gównu? yyyy gównowi .. jak to leciało??
to z radości wiadro zaparze i wypiję... wtedy chyba spinanie dupska mi nie pomoże

minka ja biszkopty robie zawsze dzien wczesniej.. a reszta trzeba tego samego dnia co masz jeść.. bo to torty bez chemii

A propo pieczenia.. u mnie nikt sie za torty nie bierze.. a ja własnie lubie przełamywac stereotypy w rodzinie itd.. tradycje itp.. wiec co roku jest inny tort wiec nigdy nie wiem co wyjdzie.. ale Wisniowy jednak powtarzałąm i bede na pewno! I na pawde to nic trudnego bo w przepisach masz każdy szcegól opisany jak co robic.. i bardzo przydatne sa komentarze pod przepisami.. duzo ciekawych informacji tam jest
Dobranoc...

PS.T. poszedł sie prysznicowac musze spadać do wyrka zanim wróci coby udawac że spie.. bo inaczej bedzie symulacja bólu głowy

Z tortami to tak jak ja przeważnie robię inny i nigdy nie wiem co wyjdzie ,
chociaż niektóre zdarza mi się powtarzać jak np. szwarcwaldzki albo tiramisu
Ja robię zazwyczaj dzień wczesniej nigdy nic się nie dzieje z bitą śmietaną
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Nie wiem co to za sklep
http://www.bricomarche.pl/go.live.php
zazwyczaj jest koło intermarche i w brico jest dział winiarsko bimbrowniczy

Ale pogoda u nas dzisiaj rano było jak cie mogę ale teraz się rozpadało i mi plany pochrzaniło

A ja nie pojechałam dzisiaj do lidla ,rano zapomniałam a teraz już mi się nie chce ale jutro będę przejeżdżać obok to zajrzę może jeszcze będą portki .
Bo rolki to mam 40 rozmiar.
A w przyszłym tygodniu w czwartek mają być na rower spodnie i koszulki i gogle ,czy oni muszą wszystko w jednym miesiącu dawać
mam nadzieję że jeszcze będą do lata
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 19:12   #4004
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

PlMadzia.. podaj linka któe hula hop z wypustakami polecasz.. opowiedziałąm kumpeli i juz zamówiła i po 2 dniach ma mega sińce:
upsss zapomniałam ja tydzien temu uprzedzic:d: D

100 LAT GABI!!!!!!!!! SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Edytowane przez madziwnia
Czas edycji: 2012-03-10 o 19:13
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 19:31   #4005
monka23
Zakorzenienie

Wszystkiego nad dla Gabi

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość

a my po nieudanej nocy z odsmoczkowaniem wytrzymałam od 20.00 do 2 .00 w nocy i się poddałam Julia w tym czasie co 5 minut chciała być na nocnik wysadzana, a jak o 2.00 zapytałam czy jak dam jej mocia, to pojdzie spać, to odpowiedziała " ściema była z noćikiem, mocia ciałam" i się wylamałam poczekam, aż sama dojrzeje, by go oddać
Matko jedyna, tez bym sie poddala i tak bylas wytrzymala jak do 2 sie nie dalas . Innym razem sprobojesz, swoja droga uparciuch z tej twojej malej i sprytna jest strasznie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Z tortami to tak jak ja przeważnie robię inny i nigdy nie wiem co wyjdzie ,
chociaż niektóre zdarza mi się powtarzać jak np. szwarcwaldzki albo tiramisu
Ja robię zazwyczaj dzień wczesniej nigdy nic się nie dzieje z bitą śmietaną

A masz jakis ktory najlepiej ci smakuje? najlepiej ci wychodzi? i najlepiej gosciom wchodzi o taki ktory pytaja, jak to sie mowi taka perelka taki jeden typ? czy jest ich kilka

Ana dzis mi tz dokupil kolejne oleje te kokosowe hehe zabral wszystkie z polki, ale tylko 3 byly . No jak mowisz ze bowila 2% to git bo ja wlasnie sie juz zamotalam ktore polecala .

Pop wspaniale przezycie , pewnie niesamowicie sie czulas. A kiedy Oliwka bedzie mogla mala zobaczyc? czy juz ja widziala. Aaaa i super ze mala przeniesli .

Ania ja tez nie wiem czy bede piekla, mam taki zamiar ale sie okaze , jak cos to tez zamowie.

Kurcze jak cos drugi raz to samo napisalam to sorry ale wstalam dzis po 5 i nie to mna juz jeste.
Tabletki dzialaja cuda , bolu wogole nie czuje zostalo mi jeszcze 50 na 10 dni a potem to nie wiem
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 20:25   #4006
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość

A masz jakis ktory najlepiej ci smakuje? najlepiej ci wychodzi? i najlepiej gosciom wchodzi o taki ktory pytaja, jak to sie mowi taka perelka taki jeden typ? czy jest ich kilka
właśnie pisałam na poprzedniej stronie że tiramisu i szwarcwaldzki jest wg mnie najlepszy ,chociaż są też inne które są równie dobre
wszystkie mi wychodzą

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Pojechałam jednak do lidla po te spodnie i kupiłam i do tego jeszcze koszulkę kupiłam jednak nie jestem pewna czy ona będzie spełniac swoje zadanie.
Spodniom daję jeden sezon o ile wytrzymają choć tyle kiepska jakość ,ale za tyle.
W tamtym roku kupowałam latem takie dresy 3/4 bawełniane pumpki lekkie i niestety ale już są do wyrzucenia a właściwie na koniec lata były już szmaty po kilku praniach.
W porównaniu z ubraniami sportowymi z tchibo to nie ma porównania
Stary 2012-03-10, 20:32   #4007
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
PlMadzia.. podaj linka któe hula hop z wypustakami polecasz.. opowiedziałąm kumpeli i juz zamówiła i po 2 dniach ma mega sińce:
mam coś takiego http://allegro.pl/hula-hop-sapphire-...174798078.html
siniaki miałam przez 2 tyg, jak szłam na basen wzbudzałam sensacje

Stary 2012-03-10, 20:33   #4008
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie pisałam na poprzedniej stronie że tiramisu i szwarcwaldzki jest wg mnie najlepszy ,chociaż są też inne które są równie dobre
wszystkie mi wychodzą

hehe dlatego sie usprawiedliwilam ze nie tomna dzis jestem i nie kontaktuje. Uwielbiam w kuchni siedziec i cos pitrafic czy cus, piec lubie ale nie pieke bo nie mam dla kogo. Tz zje kawalek , chlopaki moze tez albo nie i kto to zje . Raz do roku jak sie cos upiecze to na drugi juz sie nie pamieta.

Ja tam w bokserkach w domu biegam to nie musze kombinowac co na dwor ubrac.
Stary 2012-03-10, 20:35   #4009
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie wczoraj bylo tak cieplo ze tylko w marynarce chodzilam,a Eryk w sweterku. Z Erwinem dopiero wieczorem wyszlam coby ludzie nie widzieli tego szarpania naszego,to juz bylo ylko 5na plusie.to juz w cienkiej kurtce lazil. I sam ostatnio bardzo pilnuje czapki. Normalnie sie poryczy pokazuje na glowe i z takim zalem ze czapa,czapa ,jak mu nie zaloze to do windy nie wejdzie.

Moj tz wyjechal do Hanoweru na targi komputerowe,tak sie przyzwyczailam ze go nie ma,to zlewajaco to znioslam. Kazalam zeby gadzety bral w podwojnych egzemplazach zeby kazdy dziec dostal swoj,zeby klutni nie bylo.

Madziwnia Ania ma racje z allegro :/niestety od stycznia sie zaostrzylo i strach cos wystawiac jak firmy nie masz.. Podobno jak przekroczysz juz niecale 400zl biora cie na swiecznik ;/.kolezanka ze skarbowki powiedziala zebym jak cos przez tablice i gumtre wystawiala

Ja nie wiedzialam ze te drozdze tak anty na slodycze dzialaja. I wlasnie sie dziwilam ze ostatnio sie przymuszam do ulubionej czekolady
Liscie brzozy dzisiaj zakupie.
Pewnie jak mlody wstanie to bede jechala na pogotowie bo jefyne teraz tam pediatra przyjmuje,a mlody juz obydwa oczka zaropiale,i ten katar od poniedzialku taki ropny. A moja lekarka zawsze mnie uczulala ze jak katar ropny to juz zakazenie bakteryjne i wskazana antybiotyki.

P0P a maslo jesz takie normalne czy margaryny?
Bo moze jej mleko w diecie szkodzi. Ja przy eryku mialam czas ze jadlam tylko chleb ze smalcem i wedlina :/a na obiad suche ziemniaki. Taka idealna dieta dla naszej grupy krwi samo miecho a to tez najlepiej samodzielnie robione bo w wedlinach tez mleko dodaja. A swoja droga niezle mleczaenie rozkrecilas
Super właśnie sprzedałam wózek za 550 zł , wcześniej monitor oddechu za 100 zł i jakiś kombinezon mam nadzieję że jednak jak zobaczą że to używane rzeczy to się nie doczepią . wiem że najbardziej polują na tych co taniej kupują a drożej sprzedają . .
Kurna a u nas nadal zimno

BYłam w jankach na zakupach , w bartku wyprzedawali kapcie z bafado nie wiedzieć czemu po 9 zł to kupiłam Oli 4 pary oczywiście w różnych rozmiarach . u nas się przydadzą czy to w domu , czy w przedszkolu
i leginsy
http://allegro.pl/hm-hello-kitty-leg...188147646.html
i takie jak ta dziewczynka ma na zdjęciu w paski
http://allegro.pl/hm-nowe-spodnie-le...172990103.html
i tu moje pytanie nie widziała któraś u soebie do nich dzianinowej tuniki bo były a u nas już nie ma
Stary 2012-03-10, 20:38   #4010
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Pojechałam jednak do lidla po te spodnie i kupiłam i do tego jeszcze koszulkę kupiłam jednak nie jestem pewna czy ona będzie spełniac swoje zadanie.
Spodniom daję jeden sezon o ile wytrzymają choć tyle kiepska jakość ,ale za tyle.
W tamtym roku kupowałam latem takie dresy 3/4 bawełniane pumpki lekkie i niestety ale już są do wyrzucenia a właściwie na koniec lata były już szmaty po kilku praniach.
W porównaniu z ubraniami sportowymi z tchibo to nie ma porównania
jakościowo niezadobrze. A jak mojemu ojcu pokazałam te co dostałam do testowania i te z Lidla, to aż się sam zdziwił jaka kolosalna różnica. Warte tylko tych pieniędzy, już np 10 zl więcej bym za to nie dała
Ja w zeszłym roku cały sezon przebiegałam w takich leginsach 3/4 z rynku, ale takich sportowych ze sznureczkiem w pasie. Za 20 zł je kupiłam i super, jeszcze w nich pośmigam. Facet wyprzedawał je po 15 zł, może jeszcze z dwie pary kupię, bo fajne też do dłuższych bluzek nawet jak na elegancko

Stary 2012-03-10, 20:42   #4011
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
mam coś takiego http://allegro.pl/hula-hop-sapphire-...174798078.html
siniaki miałam przez 2 tyg, jak szłam na basen wzbudzałam sensacje
Zeby nie miec siniakow albo minimalne trzeba zaczac krecic po kilka minut i powoli wydluzac czas . Wiadomo ze skora nie jest przyzwyczajona . Ile juz krecisz? widzisz jakies efekty? mierzylas sie przed? jakis spadem w cm? czy z tak szczegolowa nie ejstes i chodz ci tylko o talie itd?
Stary 2012-03-10, 20:47   #4012
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
BYłam w jankach na zakupach , w bartku wyprzedawali kapcie z bafado nie wiedzieć czemu po 9 zł to kupiłam Oli 4 pary oczywiście w różnych rozmiarach . u nas się przydadzą czy to w domu , czy w przedszkolu
Było trzeba więcej nakupować, ja bym też kilka kupiła. U nas najtańsze kapcie po 25 zł jakiś noneimyByś wykupiła wszystkie i sprzedała z zarobkiem

Mój młody dzisiaj z wanny wypadłKurna kapał się z Erykiem, starszy się dupą odwrócił a widział że ten nogę już przez próg wanny przełożyłoberwało mu się słownie, że jak coś takiego to ma mnie wołać. Dobrze że upadł na dywanik a nie na płytki, i szczęście że tylko dupą.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Zeby nie miec siniakow albo minimalne trzeba zaczac krecic po kilka minut i powoli wydluzac czas . Wiadomo ze skora nie jest przyzwyczajona . Ile juz krecisz? widzisz jakies efekty? mierzylas sie przed? jakis spadem w cm? czy z tak szczegolowa nie ejstes i chodz ci tylko o talie itd?
Ja za radami kręciłam mając na sobie swetr i koszulkę, dopiero zaczynałam kręcić, to może góra 3 min a potem jakby mnie ktoś po nerach skopał. Mam jeszcze skłonność do siniaków to już wogle. Mam dość ciemną karnacje, to wyglądałam jakbym czarna była tak w plamy. Teraz kręcę góra 30 min czytając książkę, ale przeważnie na 15 min się kończy bo więcej mi chłopaki nie pozwolą.

Stary 2012-03-10, 20:51   #4013
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
i tu moje pytanie nie widziała któraś u soebie do nich dzianinowej tuniki bo były a u nas już nie ma
U nas te legginsy sa po 4.99 f , masakra nie dosc ze tu ludzie wiecej zarabiaja to jeszcze taniej placa , z kosmetykami jest tak samo, czasem cena w pl jest prawie podwojona , albo o dobre 50 zl zawyzona .

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Mój młody dzisiaj z wanny wypadłKurna kapał się z Erykiem, starszy się dupą odwrócił a widział że ten nogę już przez próg wanny przełożyłoberwało mu się słownie, że jak coś takiego to ma mnie wołać. Dobrze że upadł na dywanik a nie na płytki, i szczęście że tylko dupą.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Ja za radami kręciłam mając na sobie swetr i koszulkę, dopiero zaczynałam kręcić, to może góra 3 min a potem jakby mnie ktoś po nerach skopał. Mam jeszcze skłonność do siniaków to już wogle. Mam dość ciemną karnacje, to wyglądałam jakbym czarna była tak w plamy. Teraz kręcę góra 30 min czytając książkę, ale przeważnie na 15 min się kończy bo więcej mi chłopaki nie pozwolą.
Dobrze ze na dupencje spadl, zawsze to jakas amortyzacja i wytrzymalsza czesc ciala. Hehehe wiesz co bo te hula hol wyglada jak narzedzie do tortur .
Stary 2012-03-10, 20:56   #4014
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
hehe dlatego sie usprawiedliwilam ze nie tomna dzis jestem i nie kontaktuje. Uwielbiam w kuchni siedziec i cos pitrafic czy cus, piec lubie ale nie pieke bo nie mam dla kogo. Tz zje kawalek , chlopaki moze tez albo nie i kto to zje . Raz do roku jak sie cos upiecze to na drugi juz sie nie pamieta.

Ja tam w bokserkach w domu biegam to nie musze kombinowac co na dwor ubrac.
o mato raz do roku , u mnie słodkie to minimum 2 razy w tyg i jeszcze wytrawne albo chleby pizze ,jestem uzależniona nie tyle od jedzenia co od pieczenia ,gotowania
Cytat:
jakościowo niezadobrze. A jak mojemu ojcu pokazałam te co dostałam do testowania i te z Lidla, to aż się sam zdziwił jaka kolosalna różnica. Warte tylko tych pieniędzy, już np 10 zl więcej bym za to nie dała
Ja w zeszłym roku cały sezon przebiegałam w takich leginsach 3/4 z rynku, ale takich sportowych ze sznureczkiem w pasie. Za 20 zł je kupiłam i super, jeszcze w nich pośmigam. Facet wyprzedawał je po 15 zł, może jeszcze z dwie pary kupię, bo fajne też do dłuższych bluzek nawet jak na elegancko
to fakt jakby były droższe też bym nie kupiła ,chciałam te na rower ale trafiłam na jakieś forum i nie polecają bo się dziury robią koło tego obszycia gąbkowego

Ja od kręcenia siniaków nie miałam bo u mnie siniaki nie wychodzą (można mi przylać ) ale bolało jak cholera przez parę dni

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Madzia Twój mały ma faktycznie ogień w tyłku ,całe szczęście że tylko tak się skończyło
Stary 2012-03-10, 21:00   #4015
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Było trzeba więcej nakupować, ja bym też kilka kupiła. U nas najtańsze kapcie po 25 zł jakiś noneimyByś wykupiła wszystkie i sprzedała z zarobkiem

.
Dla chłopców były już tylko albo małe albo takie całe sznurowane jak zwykłe trampki i nie za ładne , sama bym dla Szymka kupiła

Cytat:
U nas te legginsy sa po 4.99 f , masakra nie dosc ze tu ludzie wiecej zarabiaja to jeszcze taniej placa , z kosmetykami jest tak samo, czasem cena w pl jest prawie podwojona , albo o dobre 50 zl zawyzona .

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Dobrze ze na dupencje spadl, zawsze to jakas amortyzacja i wytrzymalsza czesc ciala. Hehehe wiesz co bo te hula hol wyglada jak narzedzie do tortur .
Ja za nie 29 zł dałam , ale z cenami to racja , dlatego tu u nas ludzie donszają rzeczy po was kupione w ciucholandach.
Stary 2012-03-10, 21:00   #4016
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
i leginsy
http://allegro.pl/hm-hello-kitty-leg...188147646.html
Ja mam tą tunike,a kupowałam dosyć dawno.Przeglądam all w poszukiwaniu hk regularnie i nie ma ich już
Bo chodzi Ci o tą z kiszonkami po boku do tych leginsów w mordki kotka?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:09   #4017
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
o mato raz do roku , u mnie słodkie to minimum 2 razy w tyg i jeszcze wytrawne albo chleby pizze ,jestem uzależniona nie tyle od jedzenia co od pieczenia ,gotowania
n0 smutna prawda nie ma kto u mnie ciast jesc , nawet nie mam jak sie wykazac , a tez lubie ,uwielbiam gotowac, probowac ,piec .Kurcze zamalolata wiecej pieklam niz teraz
Moj tz tez swietnie gotuje . Chleb robisz w piekarniku czy w maszynie ? Kiedys zastanawialam sie nad ta maszyna ale nie wiem czy to nie bedzie chwilowa podjarka. Moj tz jest maniak chlebowy, on je wszystko z chlebam, wszystkie zupy, drugie obiady z ryba, z ziemniakami z kurczakiem, z kotletami z pierogami z kluskami slaskimi , no co tylko mozna ugotowac.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Ja za nie 29 zł dałam , ale z cenami to racja , dlatego tu u nas ludzie donszają rzeczy po was kupione w ciucholandach.
ale i tak drozej dalas bo funciak prawie po 5 zeta, wiec 25 zl jakos by wyszlo.
Stary 2012-03-10, 21:09   #4018
libra777
Zakorzenienie

Monka chleb piekę w piekarniku ,też chciałam kupić maszynę ale zdecydowałam że jednak nie bo podejrzewam że będzie leżała po pierwszym zachwycie tak samo jak toster,maszynka do lodów, kawiarka ,więc nie kupuję tej maszyny.
U mnie jest komu jeść a jak nie zjemy w domu to wiozę w gości jak jadę, mój syn potrafi pół blachy ciasta zjesć za jednym zamachem tak z mlekiem
A chleb też do wszystkiego je nawet do rosołu co to za mania i nie wiem z kąd to wziął ? mój dziadek tak jadł ziemniaki,kaszę z chlebem ale on go nie znał może coś w genach czy co
Stary 2012-03-10, 21:11   #4019
agnieszka09
Wtajemniczenie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GABRYSI ZYCZY CIOCIA AGA KARINKA I ADRIANEK:roza :

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:12   #4020
monka23
Zakorzenienie

Ania u nas na stronie ejst tylko taka http://www.hm.com/gb/product/96006?article=96006-A
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości