|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję
chciałam Go położyć spać, ale poleżał minutę, wstał i stwierdził "już wyspałem" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Kluski wyszły chociaż to podobno baaardzo proste danie ![]() Mam pytanie ... ugotowałam kilka dla mnie i Bartusia ... a reszte mam zostawić i ugotować dopiero przed podaniem?Czy lepiej ugotować i odgrzać potem?
|
||
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym ugotowała potem
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dzięki ... do tego żeberka w sosie pieczarkowym może będzie zjadliwe
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz idę na swoją pomidorówkę
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
bacz
Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeźdźmy ![]() nigdy nie byłam na mazurach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zależy jak kto lubi...ja wolę świeże ale odsmażane też dobre Cytat:
![]() Mam dość na dziś
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() My z samego rana na pogrzebie bylismy (ojciec szwagra zmarl)Tesciowa upadla na cmentarzu-poslizgnela sie i ma zlamany obojczyk ![]() jak malz wczesniej wroci to jedziemy do tesciow.... nie uwierzycie to chyba malz taki pechowy jest wczoraj w drodze do pracy mijal sie z duza ciezarowka i jakis malenki kamyczek odbil sie o przednia szybe i male pekniecie jest pieknie sie zaczynaAniu mozez kluski pozniej ugotowac, tylko posyp troche maka ziemniaczana zeby sie nie posklejaly, a ugotowane jak ci zostana to mozesz na patelni podsmazyc na zloto nie wiem czemu wam sie stronki nie otwiera-moze jave musicie wgrac? Angy kusisz ta bezą ![]()
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tylko żeby wszystkie mogły ![]() Cytat:
![]() kurcze faktycznie jakis pech Was prześladuje przeczytałam Wasze rady i ugotowałam przed podaniem ... a dla mamy zostały i je odsmażę ![]() Małż przyszedł, zobaczył i pyta "co to za kupli"? "ja takich nie lubię" ... ale jak zjadł to poprosił o dokładkę |
||
|
|
|
#1571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale ja Kubie nie wierzę, bo on podobno nigdy nie jest śpiący ![]() Ania, napisz przepis , ale tak wiesz... ![]() Cytat:
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy, mnie sie wszystkie otwieraja
![]() http://www.matique.pl/pl/madara-ecob...zieci_921.html http://www.mondebio.co.uk/organic-co...200ml/687.html http://www.mondebio.co.uk/organic-co...75ml/6216.html http://www.mondebio.co.uk/organic-co...00ml/2896.html ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Katarzynko,
|
#1573 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Dzięki bardzo ![]() Poszukam na naszych stronach. Kasiu, brawa wielkie ![]() ![]() Aniu, jakie pyszności zrobiłaś...
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to jest zostawić chłopaków samych ... ja pojechałam do sklepu a Bartosz usnął przy tatusiu ![]() Zasnął o 21,45 ![]() Robiłam z tego przepisu ... wydaje mi się, że napisany dość szczegółowo
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Ola-Unhola
|
Ja mówię dobranoc
![]() Jutro z rana ruszam, bo mam kilka klientek. Odezwę się po południu. Spokojnej nocy
|
#1576 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie nadrabiam bo nie mam mocy
w ogole sie nie wysypiam przez kocice bo ma ruje, masakra Ola odebralam botki, biore 37
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam w przelocie powiedzieć, że drugi synuś pozostaje synusiem i tu się już nic nie zmieni bo jajka się wczoraj zaświeciły na usg jak gwiazda na niebie ![]() Jest duży, wg. usg waży ok 2630 g ( sprawdzałam, Przemek w 36 tc ważył 2599 g)... Termin przesunął mi się z 28.04 na 14.04 ![]() Lekarz powiedział, że mogę wybrać sobie czy chce rodzić sn czy przez cc (które mi się należy w związku z tym, że cc już miałam), mogę też spróbować sn a jeśli po 2 godzinach nie bedzie postępu porodu to mi zrobi zabieg... Powiedział też, że skoro powodem cesarki za pierwszym razem był brak postępu porodu to może być podobnie przy drugim porodzie... tak więc decyzja należy do mnie... 29.03 mam następną wizytę i muszę się zdecydować... nie wiem, czy chcę zacząć się męczyć wiedząc, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że i tak bedzie cc ![]() Przypuszczam, że jeśli zdecyduje się na CC to po świętach pewnie bede miała małego przy sobie... no chyba, że sam zechce wyjść wcześniej
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() my same z Werka bo malz na szkoleniu ![]() pokrecilam hh ale mam dosc -boli mnie brzuch na @ ktora powinnam zaraz dostac ![]() Ada ja bym sprobowala sn mimo wszystko , ale oczywiscie twoj wybor ![]() milego dnia
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia gratuluję spadku wagi ![]() czeko mój małż 2 lata,temu też wymieniał przednią szybę w samochodzie i też dzięki kamyczkowi od jakiejś ciężarówki ,tylko małż gościa zatrzymał,zadzwonił po policję i właściciel firmy płacił za szybę i jej wymianę Nie pocieszę Cię,ale to pęknięcie od słońca będzie się robić większe ![]() ada to już całkiem niedługo super Bartosz od 3 nocy jakoś gorzej śpi dzisiaj obudził się o 4.20 i mówi,że się już wyspał Za to,w południe jak poszedł spać,to nawet jadąca straż pożarna na sygnale,Go nie obudziła ![]() Miłego popołudnia |
|
|
|
#1580 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, ale chyba zaraz się walnę do łózka bo Zuza śpi i mnie tez kusi, ale miałam ciuchy przegladac małe żeby siorze jutro zawieźc i nie mogę się zdecydowac co wybrac
![]() Cytat:
![]() a jeszcze lepiej, sklec w moim imieniu wypowiedzenie z pracy i wyślij za mnie, tylko zanim to zrobisz dobrze to przemyśl ![]() ![]() Cytat:
tylko noclegi nie zarezerwowane ![]() Cytat:
![]() ale jak dziś się zabiorę za małe ciuszki to w czwartek tylko mi zostanie przejrzec te duże dla Zuzi, może coś dobrego na teraz znajdę ![]() Cytat:
![]() a jak to zrobię to ani się nie kimne ani ciuchów nie przejrze ![]() Karo, Mazury są tez mam ochotę pojechac i wiesz co, tak sobie pomyślałam że jeżeli nie będę miec kaski na wakacje to może pojade faktycznie, w Olsztynie mam duuużo rodzinki to mam się gdzie zatrzymac, na 2-3 dni sykne może do Sobieszewa i do Gdańska, na jeziorka pojadę ![]() muszę z mężem pogadac Cytat:
Ada, ja bym się zdecydowała na CC, przechodziłam przez naturalny poród gdzie dzidzia już była tuż tuż a tak się skończyło na cc więc gdybym miała w perspektywie że nast razem może byc powtórka z rozrywki na pewno tak bym wybrała ale to musi byc Twoja decyzja, żebyś później nie żałowała OlaUnhola, kurteczki śliczne, szczególnie ta pierwsza *** P.S. wybaczcie że niepisze nigdy ć (literka wklejona )jak ćma, ale dawno temu cos wgraliśmy na lapka i ode tego czasu okienko z czyms tam czy zainstalowac dlatego tak jest
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Wybaczcie nie cytuję , bo w przelocie jestem. Jazda fajnie idzie. dziś jeździlismy naszym autem- całkiem spoko. Może będzie ze mnie jako taki kierowca Tylko nie wiem czy z Alanem nie będę się bała jeździć- się okaże.Ada ja bym wybrała CC, ale tylko dlatego że nie wiem co to znaczy bóle porodowe, i jakoś nie chcę poznawać Musisz przemysleć "za" i "przeciw" i zdecydować.Maju odpocznij dziewczyno! Ja to wogóle podziwiam Ciebie, osobi scie nie dałabym rady tyle ogarnąć, i jeszcze dziecko. Sylko Alan nad ranem też zaczyna sie kręcić i wymyslać, a dziśto nawet nie wiem kiedy przyszedł do naszego łóżka (zawsze sie budzę, a dziś zonk), a jakie było moje zdziwienie rano, gdy Go zobaczyłam obok siebie ![]() Miłego wieczorku.
|
#1582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo też się cieszę bo już mi ciężko jest ![]() Cytat:
Zaczęłam już mdleć z bólu i wyczerpania, brzuch zaczał mi się trząść sam od siebie, dostałam gorączki... w końcu zrobili mi CC... teraz bede miala ten komfort że jeśli przez 2 godziny nie bedzie postępu to mi zrobią zabieg... ale ja nie wiem czy chcę zacząć czuć to wszystko bo wiem jak to boli, na marne... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś stawiał bańki dzieciakom?
macie jakieś zdanie na ten temat? dumam czy kupić bezogniowe
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1584 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby lepiej sypiał Cytat:
![]() *** Nadaję z domu
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to lubiłam nawet, jeszcze takie szklane mieliśmy co sie denaturat (chyba) podpalało i stawiało. fajnie ciągneło skórę i jak się ruszyło to banki stukały jedna o drugą zawsze potem nacierali plecy chyba spirytusem i kazali się wygrzać porządnie. Chyba pomagało to. Troche zboczyłam z tematu, ale ja jestem fanką ( no moze to za dużo powiedziane) różnych domowych metod, aby jak najmniej leków stosować. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- no i dobry wieczór tak wogóle czeko znowu auto, tzn szyba, współczuję, moj brat ostatnio wycieraczką zbił tzn. pękła i wymieniał, koszt chyba ok 600 zł, ale to w audi, nie wiem jak w innych autach. agga bedzie z ciebie kierowca, a kiedyś jezdziłaś? czemu miałaś taką przerwę? ada ja nie wiem na co bym się zdecydowała na Twoim miejscu, jakoś musisz podjać decyzję Maya a mi się na Mazurach nudziło, poważnie, może dlatego, że mieszkamy na małym pojezierzu i jezior u nas pod dostatkiem, co prawda małe są, ale jednak sporo ich i chyba dlatego nie kręcą mnie Mazury
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-03-10 o 21:29 |
|
|
|
|
#1586 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze,że to nie pora upałów ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Karo Ty masz konto na pinterest? bo zawsze jak tam wchodzę to znajdę coś co na pewno by ci się spodobało, takie wiesz DIY
ty podobnie jak ja lubisz takie zpt ![]() aha jutro sprawdzę jaki model Arki Radom ma mama, bo zapomniałam wczesniej o tym |
|
|
|
#1588 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny możecie polecić jakiś fajny krem rozświetlający do twarzy?
|
|
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki
Poczytałam was trochę dzisiaj w przelocie. Nareszcie wolny dzień i nie wiadomo w co ręce najpierw wsadzić ![]() Nie odzywałam się (choć nie raz chciałam) bo w sumie nie wiedziałam jak zacząć... U nas ostatnio jakieś czarne chmury nad nami Amelka znów chora, gorączkowała ale jakoś chyba się wybroni bez kolejnego antybiotyku. Na dzień dzisiejszy mamy większy problem. Amelka w ciągu zaledwie kilku dni zaczęła się jąkać z dnia na dzień było coraz gorzej, na szczęście szybko udało nam się znaleźć fajną panią logopedę i psychologa w jednym. Pierwszy etap terapii trwa 3 m-ce a potem zobaczymy. Serce mi się kroi jak widzę, że moje dziecko męczy się przy każdym zdaniu ![]() przepraszam, że tak wylewam to wszytko i psuję wątek...
|
#1590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
megi nie martw się Kochana Słyszałam gdzieś,że jak dziecko się jąka,to trzeba Mu dużo śpiewać,ale nie wiem,czy to prawda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

, jutro przenosiny

(ojciec szwagra zmarl)
faktycznie jakis pech Was prześladuje
... ale jak zjadł to poprosił o dokładkę 

mój małż 2 lata,temu też wymieniał przednią szybę w samochodzie i też dzięki kamyczkowi od jakiejś ciężarówki 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)