Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 09:24   #4291
kasikkkkka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Pozniej nie moglam synka polozyc spac, caly czas sie buntowal, i...
Uwaga, uwaga!
Poszlam sie kapac, doslownie 10-15 minut, zeby odpoczac, TZ zostal z malym, wracam, a oni spia razem na kanapie tak buziami do siebie, niemalze calkowicie wtuleni. Nie wiem jak TZ to zrobic, ja sie meczylam pare godzin, a maly doszedl do wniosku, ze nie spi i koniec.
jakie to słodkie

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
Jennifer Lopez Live ja mam jeszcze ich pół flakoniku ( mój ulubiony zapach) ale używam ich od święta
moje ukochane to coco chanel Mademoiselle, dostałam je od męża (wtedy jeszcze chłopaka) na urodziny już prawie 2 lata temu (moje pierwsze takie drogie i oryginalne perfumy), ale używam na specjalne okazje i mam jeszcze z pół butelki
no i teraz doszła mi jeszcze Euphoria CK-też piękna, ale do tych pierwszych zawsze wracam i od wielu lat jeszcze mi się nie znudziły

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejo
wstałam dzis z łzamiw oczach standard jak zaczynaja bolec oba biodra naraz przez minute gdzies tragicznie. Wtedy to ja Ale tak jest jak z dłuzszej lezacej pozycji przy bólu obu nóg probuje wstac. I jak tylko sie rusze, podniose do góry to czuje jak by mi kosci skórą wychodziły

kawke własnie wypiłam i czekam na słońce nie ma, sa chmury ale cierpliwie czeka by zdj zrobic włosów
jestem zła ze nie wyszło tak jak an opakowaniu

ostatnio znowu przestałam pic tyle ile powinnam........ wiec kopa w dupe CHCE OD WAS DOSTAC !!! i dzis mam zamiar sie poporawic. Bo znowu jestem spuchnieta
biedactwo , ty to się masz z tymi bólami
jak tak o tym czytam do dopiero doceniam to, że ta moja ciąża przebiega tak bezproblemowo

na fotkę włosów czekamy

co do picia, to ja też niestety nie piję tyle ile powinnam, co prawda nie puchnę póki co, ale mimo wszystko, tak szczerze mówiąc to nie wiem czy mi z 1,5 litra wychodzi na dzień
muszę się wziąć za siebie

Cytat:
Wczoraj po pracy byłam na pizzy z nallepszą koleżanką z pracy ( ona też w ciąży). Miło spędza się czas z kobietami w ciąży. Rozumieją nas Apropo tego mam 5 koleżanek teraz w ciąży Jakaś plaga Moja niunia będzie miała dużo kolegów i koleżanek narzazie wiadomo że jedno oprócz mojej niuni też jest dziewczynką
w moim najbliższym otoczeniu w ciąży jest tylko siostra mojego męża, z którą będziemy teraz mieszkać na jednym osiedlu, jakieś 2 bloki dalej ona rodzi pod koniec maja, także między naszymi dziećmi będzie 3 miesiące różnicy
mąż się śmieje, że dziadki będą miały dobrze , prawie wszystkie wnuki w jednym miejscu

mi mężuś zrobił dziś śniadanko i kawusię do łóżka, ale teraz już pojechał pomagać przy remoncie, więc znowu siedzę sama cały dzień ...
może za jakieś porządki się wezmę, w końcu dziś sobota
Stary 2012-03-10, 09:25   #4292
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cześć Mamusie Wstałam jakieś pół godziny temu, zżarłam naleśnika, zagniotłam chleb i teraz kombinuję co dobrego zjeść na śniadanie Ale najpierw poczytam co tutaj słychać

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:25   #4293
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Ale mi się dzień zaczął Zostałam ciocią Bratowa tż urodziła chłopca, dwa tygodnie przed tp
A najśmieszniejsze jest to że rozmawialiśmy z nimi wczoraj wieczorem na skype i nic nie zapowiadało, że za 8h maluch będzie już na świecie Szczegółów nie znam, niech młodzi rodzice ochłoną i dopiero będę dzwonić
Z wrażenia spać nie mogłam
super
gratulacje jak się maluch będzie nazywał??
Stary 2012-03-10, 09:26   #4294
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi się dzień zaczął Zostałam ciocią Bratowa tż urodziła chłopca, dwa tygodnie przed tp
A najśmieszniejsze jest to że rozmawialiśmy z nimi wczoraj wieczorem na skype i nic nie zapowiadało, że za 8h maluch będzie już na świecie Szczegółów nie znam, niech młodzi rodzice ochłoną i dopiero będę dzwonić
łał super, gratuluje!!!

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:27   #4295
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
super
gratulacje jak się maluch będzie nazywał??
Dzięki

Na imię będzie miał Robert
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:36   #4296
aga 398
Raczkowanie

Hej Jestem nowa Mam termin na 24 sierpnia I mam taka prośbe czy mogłybście mi powiedziec w którym jestem tygodniu, bo z moich i mojego lekarza obliczeń wychodzi ze 17 ale ktos mi mowił ze 16 ale to wydaje mi sie nie możliwe.. dzieki z góry ostatnia miesiaczke miałam 17.11.2011

24.08.2012r. Termin porodu
28.08.2012r. Lenka Nasz Najwiekszy Skarb

Edytowane przez aga 398
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:38
aga 398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:37   #4297
nel_a
Zakorzenienie

wiecie co?! ale się wkurzyłam.
zaprosiliśmy naszego długoletniego przyjaciela z narzeczoną (on był przez 7 lat z moją przyjaciółką) i ona po raz już chyba 10 wymyśla wymówkę - albo praca, albo choroba. Dziś niby znów źle się czuje niech mnie w du*ę pocałuje. Człowiek się szykuje, kase się wydało i co?! Powiem mu co o tym myślę.

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:42   #4298
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
zaprosiliśmy naszego długoletniego przyjaciela z narzeczoną (on był przez 7 lat z moją przyjaciółką) i ona po raz już chyba 10 wymyśla wymówkę - albo praca, albo choroba. Dziś niby znów źle się czuje niech mnie w du*ę pocałuje. Człowiek się szykuje, kase się wydało i co?! Powiem mu co o tym myślę.
oj nie ładnie powiedz mu o tym moze zmadrzeje i z nia pogada

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-10, 09:44   #4299
Mandragorrka
Zakorzenienie

Prince Kochana masz przewalone z tymi bólami. Jak nie urok to sraczka... Najgorsze, że nie ma super sposobu, żeby się ich pozbyć

Cytat:
Ja lece na zakupy nadrobiałam cały wczorajszy dzień jakie z was gaduły jak tak dalej pójdzie to dzień bez wizażu i ciężka sprawa w połapaniu się w wątku.
Wczoraj po pracy byłam na pizzy z nallepszą koleżanką z pracy ( ona też w ciąży). Miło spędza się czas z kobietami w ciąży. Rozumieją nas Apropo tego mam 5 koleżanek teraz w ciąży Jakaś plaga Moja niunia będzie miała dużo kolegów i koleżanek narzazie wiadomo że jedno oprócz mojej niuni też jest dziewczynką
Ja mam tylko sąsiadkę w ciąży, termin ma na początek sierpnia czyli troszkę po mnie. Ale niestety wyprowadzają się stąd na większe mieszkanie i tym sposobem w moim najbliższym otoczeniu niestety nie będzie już kobiet w ciąży A szkoda bo rzeczywiście jest to fajne

Cytat:
Super Gratuluję ciociu

Stary 2012-03-10, 09:45   #4300
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki

Na imię będzie miał Robert
hehe właśnie sobie uświadomiłam, że nie znam żadnego małego dziecka o tym imieniu, Robertów znam samych dorosłych

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Hej Jestem nowa Mam termin na 24 sierpnia I mam taka prośbe czy mogłybście mi powiedziec w którym jestem tygodniu, bo z moich i mojego lekarza obliczeń wychodzi ze 17 ale ktos mi mowił ze 16 ale to wydaje mi sie nie możliwe.. dzieki z góry ostatnia miesiaczke miałam 17.11.2011
ja OM miałam 19.11 i dziś zaczynam 17 tydzień, więc ty tym bardziej jesteś w 17 tyg, o ile masz cykle 28-dniowe

Cytat:
niepoważne takie zachowanie
może faktycznie pogadaj z nim szczerze, jak ty to odbierasz

a właśnie z okazji zaczynającego się 17 tyg proszę się częstować babeczkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg babeczki z budyniem.jpg (40,8 KB, 3 załadowań)
Stary 2012-03-10, 09:49   #4301
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Hejka,
sprawdź na tym kalendarzu - ładnie widać tygodnie
http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...4&dzisrok=2012

Cytat:
o to trochę kicha, bo w sumie o co im chodzi.Przyciśnijcie przyjaciela, może wygada się dlaczego jego narzeczona ma zawsze tysiąc wymówek

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
a właśnie z okazji zaczynającego się 17 tyg proszę się częstować babeczkami

Gratuluję 17 tc

Babeczki To jest właśnie to co bym zjadła na śniadanie

Stary 2012-03-10, 09:49   #4302
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hejka,
sprawdź na tym kalendarzu - ładnie widać tygodnie
http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...4&dzisrok=2012

o to trochę kicha, bo w sumie o co im chodzi.Przyciśnijcie przyjaciela, może wygada się dlaczego jego narzeczona ma zawsze tysiąc wymówek
jestem tak nabuzowana emocjami że jakbym go teraz dorwała to biedny by był

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:50   #4303
aga 398
Raczkowanie

kasikkkkka dziekuje za odpowiedź

24.08.2012r. Termin porodu
28.08.2012r. Lenka Nasz Najwiekszy Skarb

aga 398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:51   #4304
chmielinka
Zadomowienie

Hej Mamusie!

witam nowe mamusie u nas

phdwa0 gratulacje wizyty cieszę się że wszystko w porządku

Cytat:
ja mam jedną bliska kolezanke w ciazy i jedną taka zwyklą ta bliska ma termin na czerwiec

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

jem śniadanko, tosty z serkiem topionym

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

oj chyba nie zrobie dzis pierogów, bo mnie brzuch rozbolał wziełam nospe, ale pierogi odpuszcze
ja ci dam robić pierogi miałaś LEŻEĆ

mój mąż dzisiaj pojechał do sklepu kupić panel prysznicowy do naszej kabiny, bo już mnie nerwy biorą jak mam tą zdechłą naszą słuchawką myć włosy... w końcu będziemy mogli się kąpać jak ludzie może zaciągnę męża razem pod prysznic

i jeszcze wziął moją torebkę z camaieu do reklamacji... ciekawe czy pozwolą mu wymienić czy będę musiała czekać 2 tygodnie...

już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła wyjść z domu

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:04   #4305
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
ja ci dam robić pierogi miałaś LEŻEĆ

już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła wyjść z domu
no dobra, nie bede robiła. Leze.
ja tez sie nie moge doczekac

dzisiaj jest moja kolej mycia i zamiatania klatki schodowej masakra. Mówiłam do tz o tym a on ty nic kochanie nie rob ja wroce z pracy to umyje

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-10, 10:06   #4306
nadalka
Zakorzenienie

Hej wam
Ja z tego co słyszałam to termin porodu i tydz ciąży najlepiej brać z USG do 10tc. Że po 10tc każde dziecko rośnie w swoim tempie i potem ciężko już jest określić.
U mnie przedwczoraj mierzył kość udową, obwód brzuszka i główki, i są tak rozbieżne - 21,22,23,24 tam chyba z 7 pomiarów..
a ten kalkulator z haczewskiego próbowałam ale on coś mi kręci, cofa ciążę o 2 tyg..

A tak w ogóle to dziękuję wszystkim za przywitanie

Nicki86 No pewnie, toć Giżycko

U nas na imionach stanęło Iga i Olaf...
Ale na razie nie myślę o tym , bo krew mnie zalewa że nie znam jeszcze płci :/
Stary 2012-03-10, 10:12   #4307
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
dzisiaj jest moja kolej mycia i zamiatania klatki schodowej masakra. Mówiłam do tz o tym a on ty nic kochanie nie rob ja wroce z pracy to umyje
i bardzo dobrze, niech się wprawia nie zapomne jak mój mąż pierwszy raz mył klatkę hahaha no ale jak se radził tak se radził ważne że efekt końcowy był zadowalający

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej wam
Ja z tego co słyszałam to termin porodu i tydz ciąży najlepiej brać z USG do 10tc. Że po 10tc każde dziecko rośnie w swoim tempie i potem ciężko już jest określić.
U mnie przedwczoraj mierzył kość udową, obwód brzuszka i główki, i są tak rozbieżne - 21,22,23,24 tam chyba z 7 pomiarów..
a ten kalkulator z haczewskiego próbowałam ale on coś mi kręci, cofa ciążę o 2 tyg..

Nicki86 No pewnie, toć Giżycko

a ten kalkulator czasem nie pokazuje wieku dziecka od momentu zapłodnienia? bo przecież wiek z OM jest właśnie ok 2 tygodnie starszy niż z owulacji oczywiście w zależności jak długie są cykle

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:13   #4308
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
eee, nie przejmowałabym się. U mnie w rodzinie sytuacja b. podobna: mojej matce i ciotce (siostrze ojca) podobało się to samo imię dla dziewczynki. Moja siostra cioteczna i ja urodziłyśmy się też w niewielkim odstępie czasu i mamy tak samo na imię. I nikt, łącznie z nami, specjalnie się nie przejmował
W sumie masz rację. Tylko nie wiem, co druga strona na to powie, jeśli my też zdecydujemy się na to imię. Mam nadzieję, że się nie obrażą, czy coś. Bo wiadomo róznie to bywa. No ale co poradzić, że wpadło nam do głowy do samo imię.
Cytat:

moje ukochane to coco chanel Mademoiselle, dostałam je od męża (wtedy jeszcze chłopaka) na urodziny już prawie 2 lata temu (moje pierwsze takie drogie i oryginalne perfumy), ale używam na specjalne okazje i mam jeszcze z pół butelki
no i teraz doszła mi jeszcze Euphoria CK-też piękna, ale do tych pierwszych zawsze wracam i od wielu lat jeszcze mi się nie znudziły
Też bardzo lubię Euphorię CK. Do tego uwielbiam Kenzo Amour i Bvlgari Notte. Podoba mi się też jeden Gucci, ale strasznie drogachne są. Fajne też jest zielone jabłuszko DKNY.

Linka, z Twoich podanych typów imion, jedno to imię mojej córki.
Imię Pola jakoś facetom się nie podoba. Mi też się podobało, a mojemu kojażyło się z polem...
Z tych podanych podoba mi się też Nina i Zosia.
Kurde, jak nigdy nie choruję, to mnie teraz złapało. Grrr, nie cierpię chorowania i siedzenia w domu. Jak mi kaszel nie przejdzie do pon. to chyba wybiorę się do lekarza.
A najgorsze, że wszyscy jesteśmy chorzy.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:18   #4309
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
a ten kalkulator czasem nie pokazuje wieku dziecka od momentu zapłodnienia? bo przecież wiek z OM jest właśnie ok 2 tygodnie starszy niż z owulacji oczywiście w zależności jak długie są cykle
no własnie pokazuje, dlatego ja z niego nie korzystam
Stary 2012-03-10, 10:19   #4310
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wam

Też jeszcze nie znamy płci Następna wizyta dopiero na początku kwietnia i może wtedy

Ten kalkulator z haczewskiego ma dwa zakresy dat:
pierwsza tabelka pokazuje długość życia w łonie matki
druga tabelka pokazuje tygodnie od OM
Dlatego są dwa tygodnie rozbieżności

Stary 2012-03-10, 10:20   #4311
agunia82
Zakorzenienie

Hej

Od razu mówię - nie nadrabiam. Oko nadal mnie trochę boli, więc dzisiaj przy komputerze znowu będę sporadycznie. A wczoraj do tego byłam już taka śnięta, że o 22 grzecznie już leżałam w łóżeczku. Pospałam do 9 i w końcu czuję się wyspana

Miłego weekendu, ja zaraz zbieram się z psiurem na spacer, pięknie słoneczko świeci u nas!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:26   #4312
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
my też nie możemy się doczekać, żeby poznać płeć dzieciątka

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Linka, z Twoich podanych typów imion, jedno to imię mojej córki.
Imię Pola jakoś facetom się nie podoba. Mi też się podobało, a mojemu kojażyło się z polem...
Z tych podanych podoba mi się też Nina i Zosia.
Kurde, jak nigdy nie choruję, to mnie teraz złapało. Grrr, nie cierpię chorowania i siedzenia w domu. Jak mi kaszel nie przejdzie do pon. to chyba wybiorę się do lekarza.
A najgorsze, że wszyscy jesteśmy chorzy.
Mnie się też Pola podoba, ale mojemu facetowi już nie
Co do chorowania, to ja też zawsze byłam bardzo odporna, mój mąż przywlekał do domu jakieś przeziębienia itd a mnie nic nigdy nie brało, i śmiał się, że sama jestem jak zarazek i dlatego nic mnie nie bierze
no a teraz mnie wzięło porządnie
chyba przez ciążę mam trochę obniżoną odporność, no i od poniedziałku jestem na urlopie (zaległy z zeszłego roku), także do pracy idę dopiero 19.03
ale od tego siedzenia w domu i nic nierobienia już mi się coś dzieje, normalnie odciski mi się na tyłku zrobią

co do imion, to nam się podobają takie tradycyjne, stare polskie imiona np. Jaś, Antoś, Franek , a dla dziewczynki np. Zosia, Hania
ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy
Stary 2012-03-10, 10:27   #4313
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hej - ja tez nie nadrabiam, nie mam po prostu sily. wstalam zmeczona, wczoraj jak wrocilam z pracy poklocilam sie z tztem i od razu zaplakana poszlam spc.
Dzis mnie od rana przeprasza ale mi i tak jest przykro.
No coz.
mam w planach wybrac sie na zakupy dzis z psiapsiolka bo nie mam sie w co ubierac
masakra.
Jakie plany na dzis?
A i we wtorek bedzie chyba koniec remontu :P

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:28   #4314
nadalka
Zakorzenienie

Ja mam nadzieję że we wtorek się dowiem, to będzie już 26t
Stary 2012-03-10, 10:30   #4315
hanjah
Zakorzenienie

Ja mam doła Rano trochę humor mi się poprawił, a teraz znów jakaś taka nie do życia jestem... Gdyby nie Dorotka to cały dzień przeleżałabym w łóżku...
Na nic nie mam ochoty, nic mnie nie cieszy... mam nadzieję, że to szybko minie, bo sama ze sobą nie mogę wytrzymać...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:34   #4316
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej - ja tez nie nadrabiam, nie mam po prostu sily. wstalam zmeczona, wczoraj jak wrocilam z pracy poklocilam sie z tztem i od razu zaplakana poszlam spc.
Dzis mnie od rana przeprasza ale mi i tak jest przykro.
No coz.
mam w planach wybrac sie na zakupy dzis z psiapsiolka bo nie mam sie w co ubierac
masakra.
Jakie plany na dzis?
A i we wtorek bedzie chyba koniec remontu :P
a co tz takiego zrobił??
poprawisz sobie humor zakupami mnie to zawsze humor poprawia o ile w miare wygladam i cos znajde

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-03-10, 10:38   #4317
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
a co tz takiego zrobił??
poprawisz sobie humor zakupami mnie to zawsze humor poprawia o ile w miare wygladam i cos znajde
bo mial zly dzien pracy i wyzyl sie na mnie...
mi tez z reguly zakupy poprawialy humor ale ostatnio nie moge nic znalezc na siebie :/

Amelcia
Stary 2012-03-10, 10:41   #4318
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Natalia
Natasza
Zosia
Kaja
Iga
Halszka
Pola (Apolonia )
Nina
Anna
Julita
Zuzanna
Z tych najbardziej podoba mi się Kaja
A św. Apolonia to patronka dentystów
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Odwieczna walka miast?
Byliśmy z małżem w zeszłym roku w Bydgoszczy i w Toruniu. Oba miasta piękne

Ale jakie macie teraz wesołe wspomnienia Pewnie powoli pozbędziecie się tych wszystkich prowizorek - o ile będziecie o nich pamiętać. My w dużym pokoju mieliśmy lampę do wymiany. Zamontowaliśmy tymczasowo odziedziczoną po kimś, oczywiście mieliśmy wymienić jak będzie kasa i ... zapomnieliśmy o tym Dopiero po dwóch latach kuzyn małża zwrócił nam uwagę, że jeszcze mamy nie wymienioną Jeszcze mamy kilka takich rzeczy i może kiedyś wymienimy
NIe byłam ani w Bydgoszczy ani w Toruniu, zawsze mi jakoś daleko było, ale słyszałam, że oba są bardzo ładne

No tych wspomnień mieszkaniowych mamy trochę pisałam Wam kiedyś jak mieszkaliśmy na budowie
Chciałabym, mieć choć jedną nawet niepasującą lampę, u nas wszędzie gołe żarówki na drutach, najgorsze, że nawet nie mam pomysłu jakie chcę mieć, o kasie nie wspomnę
Cytat:
hejo
wstałam dzis z łzamiw oczach standard jak zaczynaja bolec oba biodra naraz przez minute gdzies tragicznie. Wtedy to ja Ale tak jest jak z dłuzszej lezacej pozycji przy bólu obu nóg probuje wstac. I jak tylko sie rusze, podniose do góry to czuje jak by mi kosci skórą wychodziły

ostatnio znowu przestałam pic tyle ile powinnam........ wiec kopa w dupe CHCE OD WAS DOSTAC !!! i dzis mam zamiar sie poporawic. Bo znowu jestem spuchnieta

u mnie tez jest kilka takich prowizorek i jak sie w kwietniu pzeniesiemy na pokoj duzy to bedziemy bez mebli bo te zostawiamy w tym bedziemy mieli tylko kanape i zanim kupimy ciuchy beda w workach bo najpierw musimy wymienic okna i zrobic podlogi i sciany
Biedna jesteś z tymi bólami współczuję
Kop ode mnie, pij więcej wody
Wymiana okien to to sporo bałaganu, ale potem z nowymi jest cieplutko podłogi też nas czekają, w pokoju dzidziusia jest goły beton
Cytat:
Ja lece na zakupy nadrobiałam cały wczorajszy dzień jakie z was gaduły jak tak dalej pójdzie to dzień bez wizażu i ciężka sprawa w połapaniu się w wątku.
Pięć to sporo
Ja nie mam ani jednej
Cytat:
Gratulacje, moja znajoma też tak znienacka urodziła ledwo do szpitala zdążyli
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:42   #4319
Soleilka
Zakorzenienie

hej

Pół nocy nie spałam, bo męczyła mnie zgaga. A rano obudził mnie ból żołądka Teraz oczywiście znowu mam zgagę

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:44   #4320
chce_byc_mama
Zakorzenienie

mnie tez zgaga meczy.. Kupilam sobie wczoreaj renie i bylo mi po nim jeszcze bardziej niedobrze jak przed...

Amelcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości