Swoją elitę od dawna już mamy i VII część zakładamy! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 16:22   #871
oonaa
Zakorzenienie

Dot.: Swoją elitę od dawna już mamy i VII część zakładamy!

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
w porządku, choć dziś słaby humor mam, na ostatniej lekcji wpadła mi jedna jedyna ocena z angielskiego i to na dodatek jedynka
a co u Ciebie? jakie plany na weekend?
miałam dzisiaj gdzieś wyjść, ale nie wiem czy namówię koleżankę
a u mnie nic takiego, byłam w szkole i jestem załamana. z 1 części matury z matmy mam 8/21 punktów..
a poza tym jakoś leci. a Ty jakie plany na weekend?
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 16:24   #872
Justynka0520
Zakorzenienie

GG do Justynka0520

Cytat:
Justyna tak po prostu jedziesz do kościoła na mszę? czy jakiś szczególny powód?
no Drogę Krzyżową jadę nie opuściłam jeszcze żadnej w tym roku więc i dziś jadę

Justynka0520 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 16:35   #873
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oonaa Pokaż wiadomość
miałam dzisiaj gdzieś wyjść, ale nie wiem czy namówię koleżankę
a u mnie nic takiego, byłam w szkole i jestem załamana. z 1 części matury z matmy mam 8/21 punktów..
a poza tym jakoś leci. a Ty jakie plany na weekend?
Ja nie mam ochoty nigdzie wychodzić jakoś. To nie najlepiej, ale nie jest źle.. Nie załamuj się.
Już żadne właśnie

Cytat:
Napisane przez Justynka0520 Pokaż wiadomość
no Drogę Krzyżową jadę nie opuściłam jeszcze żadnej w tym roku więc i dziś jadę
Tak myślałam
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 16:37   #874
oonaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam ochoty nigdzie wychodzić jakoś. To nie najlepiej, ale nie jest źle.. Nie załamuj się.
Już żadne właśnie
ja właśnie chciałam dziś wyjść bo całą sb i niedziele muszę się uczyć
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 17:19   #875
Justynka0520
Zakorzenienie

GG do Justynka0520

także ja już jadę do kościółka dziewczynki
może wpadnę do was jeszcze wieczorkiem
miłego wieczorku papa

Justynka0520 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 18:50   #876
kochanowska
Zakorzenienie

jąą ziąą

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 19:25   #877
latin
Zakorzenienie

jeju a ja dopiero do domu weszłam
tak mnie dziś R wymęczył, nogi mi w dupę wchodzą
Stary 2012-03-09, 19:35   #878
el amor
Zakorzenienie

Dominika a gdzie byłaś?
Stary 2012-03-09, 19:49   #879
latin
Zakorzenienie

Cytat:
Dominika a gdzie byłaś?
miałam lekcje do 16 i jak wracałam to eks do mnie zadzwonił, że niedługo po mnie zajdzie... akurat zdążyłam dojechać do domu, przebrałam sie i przyszedł. troche połaziliśmy, siedział u mnie na próbie wokalnej
i takie tam :P
a ty co dzis ciekawego robilas?
Stary 2012-03-09, 20:04   #880
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latin Pokaż wiadomość
miałam lekcje do 16 i jak wracałam to eks do mnie zadzwonił, że niedługo po mnie zajdzie... akurat zdążyłam dojechać do domu, przebrałam sie i przyszedł. troche połaziliśmy, siedział u mnie na próbie wokalnej
i takie tam :P
a ty co dzis ciekawego robilas?
ciekawie masz z tym eksem.
nic, nie zbyt dobry i ciekawy dzień miałam.
Stary 2012-03-09, 21:42   #881
cherry pie
dream big

DROGA SYLWIO

Od jakiegoś czasu widzę, że masz do mnie jakiś problem a mianowicie z tym, że udzielam się na wątku plotkarskim założonym przez Ciebie „mówiących prawdę”. Nie rozumiem tylko dlaczego nie powiesz mi tego wprost, czy Ty myślisz, że jestem jakaś głupia czy ślepa, że nie potrafię zauważyć, że ignorujesz mnie na wątku? Więc oświadczam Ci, że jesteś w błędzie, bo trafiłaś na osobę, która jest spostrzegawcza. To, że dla Ciebie liczy się tylko to żebyś Ty królowała na wątku i żebyś Ty miała największą liczbę postów to nie jest mój problem, co najwyżej jest to żałosne i dziecinne a wydawałoby się, że jesteś osobą dojrzałą emocjonalnie, ale to by się tylko wydawało na pierwszy rzut oka. Wciągasz w ten wir dziecinady inne osobytworząc wokół siebie wianuszek ślepych wielbicielek Twojej osoby bez własnego zdania. Swoim zachowaniem udowadniasz, że jesteś hipokrytką i zniechęcasz do tego wątku nie tylko mnie ale też i inne osoby i musisz być naprawdę mało spostrzegawcza jeśli tego nie zauważyłaś, bo wątek ewidentnie upadł i nie jest to moja zasługa, tylko Twoja, bo uważasz się za szefową tego kręgu nie dając innym dziewczynom być na tym samym poziome, bo uważasz się za lepszą od innych. Na własne życzenie rozwaliłaś ten wątek, który jest tylko wątkiema Ty zrobiłaś z tego telenowele z użalającymi się nad sobą osobami, bo „nie potrafią się wbić w tłum”, a to gówno prawda, po prostu chcą być zauważane i „wielbione”, ale z tego co mi wiadomo - czasy monarchii w Polsce się skończyły, ale widocznie przespałaś lekcje historii a raczej przespałyście, Ty wraz ze swoim orszakiem (jeśli nie wiesz co to znaczy odsyłam do słownika) i szczerze mówiąc dziwię się dziewczynom, że tak ślepo za Tobą stoją. To, że pojawiły się nowe członkinie wątku, które tak Ci przeszkadzają „wbić się w tłum” (zresztą to jest tylko pretekst, bo po prostu zostałaś „przyćmiona”, bo dziewczyny piszą między sobą, a Ty nie możesz tego znieść, że rozmowa potrafi świetnie toczyć się bez Ciebie) zawdzięczasz samej sobie dając tytuł, który sam w sobie był zaproszeniem, ale to była kolejna Twoja nie przemyślana decyzja, więc pretensje miej tylko i wyłącznie do siebie, że wątek w którym niby miało się mówić prawdę, mówi się w nim gówno prawdę, bo nie potrafisz powiedzieć wprost o co Ci chodzi i jest to jedno wielkie bagno, które sama stworzyłaś swoim postępowaniem. Przy okazji wciskasz kity zdesperowanym nastolatkom o tym, że Twój związek jest idealny a ideały na świecie - owszem istnieją, ale jak dla mnie, to wyimaginowane, w Twojej głowie. Każdy związek ma problemy i tylko Ty jedna tutaj na wątku nie masz odwagi się przyznać, że borykacie się ze słabszymi chwilami, bo każdy związek takie chwile ma a dziewczyny tutaj się sobie zwierzają, oczekują wsparcia, zrozumienia i mówią przez co przechodzą a Ty mydlisz oczy trwającą niby wiecznie sielanką. Myślałam, zresztą nie tylko ja ale i pewnie pozostałe dziewczyny, że na tym wątku będzie można się odstresować, odpocząć od szarej codzienności, tym czasem od pewnego czasu trafia się na krąg wzajemnej adoracji, jakby nie było problemów w życiu realnym. Skoro jest się tak wielce szczerym i tak wielce dorosłym to potrafi się swoje zastrzeżenia powiedzieć wprost, a nie szukać łańcucha pośredników, bo to strasznie fałszywe. A mając problem z tym, że ktoś napisał od Ciebie więcej postów na wątku to już w ogóle totalna głupota. Tworząc wątek mogłaś od razu stworzyć regulamin i zaznaczyć w nim, że tylko Ty możesz tutaj górować w ilości postów i nikt nie może się udzielać więcej od Ciebie. Nawet któraś z dziewczyn, w jednej z części zauważyła, że zwracasz uwagę na ilość, wklejając kiedyś dosyć często ranking liczby postów, więc daruj sobie wypieranie się tego. Nawet głupi zauważy, że przestałaś odkąd nie znajdujesz się w jednym z miejsc na podium.
Czy teraz będziesz miała odwagę powiedzieć mi wprost o co Ci chodzi?

PS Dla dziwiących się dlaczego się już tak nie udzielam? - odpowiadam : nie ma czemu się dziwić, bo każdy chce jakoś „uratować” to co zostało spierniczone, te resztki z fajnego wątku, który niegdyś fajnym był. Aż miło się spędzało czas pisząc tu. A teraz hm… teraz zrobiło się strasznie sztywno i nudno.

Do reszty dziewczyn nic nie mam – fajnie się z Wami pisało i spędzało wirtualnie czas

A przynajmniej z tymi, które nie są ślepo zapatrzone w królową pszczół, bo jednak niektóre z Was wzięły udział w jej intrygach i tańczycie jak Wam zagra.

Aaaa i wysłałam Ci to jeszcze na PW żebyś niczego nie pominęła.

„The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams”

Edytowane przez cherry pie
Czas edycji: 2012-03-09 o 21:49
cherry pie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-09, 23:53   #882
_Nikki_
Zakorzenienie

Dobryyy

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Hm, widzę że troche się wydarzyło pod moją nieobecność oO

_Nikki_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:12   #883
latin
Zakorzenienie

dzień dobry
Stary 2012-03-10, 08:35   #884
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry pie Pokaż wiadomość
DROGA SYLWIO

Od jakiegoś czasu widzę, że masz do mnie jakiś problem a mianowicie z tym, że udzielam się na wątku plotkarskim założonym przez Ciebie „mówiących prawdę”. Nie rozumiem tylko dlaczego nie powiesz mi tego wprost, czy Ty myślisz, że jestem jakaś głupia czy ślepa, że nie potrafię zauważyć, że ignorujesz mnie na wątku? Więc oświadczam Ci, że jesteś w błędzie, bo trafiłaś na osobę, która jest spostrzegawcza. To, że dla Ciebie liczy się tylko to żebyś Ty królowała na wątku i żebyś Ty miała największą liczbę postów to nie jest mój problem, co najwyżej jest to żałosne i dziecinne a wydawałoby się, że jesteś osobą dojrzałą emocjonalnie, ale to by się tylko wydawało na pierwszy rzut oka. Wciągasz w ten wir dziecinady inne osobytworząc wokół siebie wianuszek ślepych wielbicielek Twojej osoby bez własnego zdania. Swoim zachowaniem udowadniasz, że jesteś hipokrytką i zniechęcasz do tego wątku nie tylko mnie ale też i inne osoby i musisz być naprawdę mało spostrzegawcza jeśli tego nie zauważyłaś, bo wątek ewidentnie upadł i nie jest to moja zasługa, tylko Twoja, bo uważasz się za szefową tego kręgu nie dając innym dziewczynom być na tym samym poziome, bo uważasz się za lepszą od innych. Na własne życzenie rozwaliłaś ten wątek, który jest tylko wątkiema Ty zrobiłaś z tego telenowele z użalającymi się nad sobą osobami, bo „nie potrafią się wbić w tłum”, a to gówno prawda, po prostu chcą być zauważane i „wielbione”, ale z tego co mi wiadomo - czasy monarchii w Polsce się skończyły, ale widocznie przespałaś lekcje historii a raczej przespałyście, Ty wraz ze swoim orszakiem (jeśli nie wiesz co to znaczy odsyłam do słownika) i szczerze mówiąc dziwię się dziewczynom, że tak ślepo za Tobą stoją. To, że pojawiły się nowe członkinie wątku, które tak Ci przeszkadzają „wbić się w tłum” (zresztą to jest tylko pretekst, bo po prostu zostałaś „przyćmiona”, bo dziewczyny piszą między sobą, a Ty nie możesz tego znieść, że rozmowa potrafi świetnie toczyć się bez Ciebie) zawdzięczasz samej sobie dając tytuł, który sam w sobie był zaproszeniem, ale to była kolejna Twoja nie przemyślana decyzja, więc pretensje miej tylko i wyłącznie do siebie, że wątek w którym niby miało się mówić prawdę, mówi się w nim gówno prawdę, bo nie potrafisz powiedzieć wprost o co Ci chodzi i jest to jedno wielkie bagno, które sama stworzyłaś swoim postępowaniem. Przy okazji wciskasz kity zdesperowanym nastolatkom o tym, że Twój związek jest idealny a ideały na świecie - owszem istnieją, ale jak dla mnie, to wyimaginowane, w Twojej głowie. Każdy związek ma problemy i tylko Ty jedna tutaj na wątku nie masz odwagi się przyznać, że borykacie się ze słabszymi chwilami, bo każdy związek takie chwile ma a dziewczyny tutaj się sobie zwierzają, oczekują wsparcia, zrozumienia i mówią przez co przechodzą a Ty mydlisz oczy trwającą niby wiecznie sielanką. Myślałam, zresztą nie tylko ja ale i pewnie pozostałe dziewczyny, że na tym wątku będzie można się odstresować, odpocząć od szarej codzienności, tym czasem od pewnego czasu trafia się na krąg wzajemnej adoracji, jakby nie było problemów w życiu realnym. Skoro jest się tak wielce szczerym i tak wielce dorosłym to potrafi się swoje zastrzeżenia powiedzieć wprost, a nie szukać łańcucha pośredników, bo to strasznie fałszywe. A mając problem z tym, że ktoś napisał od Ciebie więcej postów na wątku to już w ogóle totalna głupota. Tworząc wątek mogłaś od razu stworzyć regulamin i zaznaczyć w nim, że tylko Ty możesz tutaj górować w ilości postów i nikt nie może się udzielać więcej od Ciebie. Nawet któraś z dziewczyn, w jednej z części zauważyła, że zwracasz uwagę na ilość, wklejając kiedyś dosyć często ranking liczby postów, więc daruj sobie wypieranie się tego. Nawet głupi zauważy, że przestałaś odkąd nie znajdujesz się w jednym z miejsc na podium.
Czy teraz będziesz miała odwagę powiedzieć mi wprost o co Ci chodzi?

PS Dla dziwiących się dlaczego się już tak nie udzielam? - odpowiadam : nie ma czemu się dziwić, bo każdy chce jakoś „uratować” to co zostało spierniczone, te resztki z fajnego wątku, który niegdyś fajnym był. Aż miło się spędzało czas pisząc tu. A teraz hm… teraz zrobiło się strasznie sztywno i nudno.

Do reszty dziewczyn nic nie mam – fajnie się z Wami pisało i spędzało wirtualnie czas

A przynajmniej z tymi, które nie są ślepo zapatrzone w królową pszczół, bo jednak niektóre z Was wzięły udział w jej intrygach i tańczycie jak Wam zagra.

Aaaa i wysłałam Ci to jeszcze na PW żebyś niczego nie pominęła.

co prawda jestem od nie dawna ale zauważyłam ignorowanie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:26   #885
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Konto usunięte

Dzień dobry

Pogoda u mnie okropna;/
Deszcz pada;/

Dzisiaj idę na zakupy. Chcę poszukać sobie butów na wesele
Spotkam się też z kuzynką, będzie mi doradzać jakie buty kupić

Jak Wasze plany na dziś?

Wiśnia ja się wtrącać nie będę. Nie wiem o co chodzi, więc się nie wypowiadam.
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:48   #886
latin
Zakorzenienie

ej dziewczyny, kłóćmy się prywatnie. jeśli któraś coś do innej ma to niech jej da znać... bo zaraz na wątku porobią się "obozy" i podzielimy się na stronę wiśni/na stronę Sylwii.
po co to komu?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Patrycja pochwal się butami jak kupisz
a moje plany na dziś to oczywiście: nauka, nauka, nauka...

to prawda, że dzis jest Dzień Mężczyzny?
Stary 2012-03-10, 09:51   #887
Konto usunięte

Cytat:
ej dziewczyny, kłóćmy się prywatnie. jeśli któraś coś do innej ma to niech jej da znać... bo zaraz na wątku porobią się "obozy" i podzielimy się na stronę wiśni/na stronę Sylwii.
po co to komu?
Dokładnie

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Patrycja pochwal się butami jak kupisz
a moje plany na dziś to oczywiście: nauka, nauka, nauka...

to prawda, że dzis jest Dzień Mężczyzny?
Jak kupię to na pewno się pochwalę
Mam nadzieję, że znajdę odpowiednie

Biedactwo
Ciągle tylko nauka;/

Nie wiem. Dziwne, bo przecież we wrześniu jest Dzień Chłopaka.
Wszyscy mówią , że dzisiaj Dzień Mężczyzny.
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:55   #888
cherry pie
dream big

Cytat:
po co to komu?
a czy tutaj się ktoś kłóci? nie.
po prostu potrafię powiedzieć szczerze o co mi chodzi a nie tak jak Sylwia, która robi wszystko za plecami innych. nie trzeba być asem, żeby wiedzieć co robi. tak przy okazji - widać od razu kto siedzi w tym "kręgu" wzajemnej adoracji a kto nie.

Stary 2012-03-10, 09:58   #889
kochanowska
Zakorzenienie

Nie było mnie tu klika dni to nie wiem, co się działo, fakt, nie trzeba być tutaj długo, żeby dostrzec, że rządzi tu Sylwia. Ale ja się nie mieszam

Sobota dzisiaj. Jakie plany na dziś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 09:59   #890
cherry pie
dream big

poza tym ktoś musi w końcu powiedzieć głośno co myśli a nie siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i poklepywać po plecach.

Stary 2012-03-10, 10:03   #891
latin
Zakorzenienie

Cytat:
a czy tutaj się ktoś kłóci? nie.
po prostu potrafię powiedzieć szczerze o co mi chodzi a nie tak jak Sylwia, która robi wszystko za plecami innych. nie trzeba być asem, żeby wiedzieć co robi. tak przy okazji - widać od razu kto siedzi w tym "kręgu" wzajemnej adoracji a kto nie.
ale pocisnęłaś po Sylwii publicznie - po co?
teraz każdy bedzie wylewał swoje żale... jak to Sylwia sie rządzi, jak to wiśnia ma dużo postów, jak to latin jest niewyżyta, jak to Marta zdaje w tym roku mature, jak to Ewa krzyczy na tż i można tak dalej wymieniać... każdemu bedzie cos nie pasowało
wątek miał być odskocznią od codzienności, żeby sie troche wyluzować/poprawić sobie humor - a nie go psuć

więc zgadzam się z Tobą w niektórych aspektach,
tylko uważam za niepotrzebny ten "szum"

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32834446]
Jak kupię to na pewno się pochwalę
Mam nadzieję, że znajdę odpowiednie

Biedactwo
Ciągle tylko nauka;/

Nie wiem. Dziwne, bo przecież we wrześniu jest Dzień Chłopaka.
Wszyscy mówią , że dzisiaj Dzień Mężczyzny.[/QUOTE]
a jakie chcesz buty? mocno wysokie?

a no dam radę z nauką, ostatnio mam takiego pałera

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

PAULINKA <33333
kiedy masz ten remont?
Stary 2012-03-10, 10:07   #892
kochanowska
Zakorzenienie

Dominiś - no w sumie już się zaczęły pierwsze rzeczy, tata od rana wierci, bo robi instalacje elektryczną a ekipa od remontu ma przyjść chyba od poniedziałku, także od wtedy się wynoszę do babci xD do świąt mają skończyć na pewno kuchnie, łazienkę i przedpokój, a jak z pokojami będzie to nie wiem :< ale już się nie mogę doczekać

a co u Ciebie? dawno Cię ''nie widziałam''

Stary 2012-03-10, 10:07   #893
Konto usunięte

Paulina ja dzisiaj w planach mam zakupy
Tak jak pisałam wcześniej chcę kupić buty na wesele
Cieszę się na te zakupy jak 5 letnie dziecko w oczekiwaniu na prezenty

Spotkam się też z kuzynką.

A Ty jakie masz plany?

Dominika chcę szpilki, ale tak do 10 cm.
Jeśli kupię wyższe to na bank przed kościołem zaliczę wejście smoka Jestem pewna, że potknę się i zaliczę bliskie spotkanie z płytą chodnikową

Pewnie, że dasz radę
Zdolna z Ciebie bestia
Stary 2012-03-10, 10:09   #894
cherry pie
dream big

Cytat:
teraz każdy bedzie wylewał swoje żale... jak to Sylwia sie rządzi, jak to wiśnia ma dużo postów, jak to latin jest niewyżyta, jak to Marta zdaje w tym roku mature, jak to Ewa krzyczy na tż i można tak dalej wymieniać... każdemu bedzie cos nie pasowało
wątek miał być odskocznią od codzienności, żeby sie troche wyluzować/poprawić sobie humor - a nie go psuć

to nie był pocisk tylko czysta prawda. na wątku szło się wyluzować do póki nie zaczęły powstawać intrygi i 'lizustwo', bo to aż razi w oczy. a skoro ten wątek tworzy całość - niech całość wie.
wiadomość na priv Sylwia również otrzymała.

Stary 2012-03-10, 10:14   #895
latin
Zakorzenienie

Paulinka a ten remont to całego domu, tak?
współczuję. ja zawsze się cieszę na początku, a później jak się zaczyna ten syf to mam juz dość
właśnie - niedługo święta

u mnie wszystko dobrze, jakoś żyję. nic szczególnie się nie zmieniło.
a Ty jak tam? jak twoi chłopcy?

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
to nie był pocisk tylko czysta prawda. na wątku szło się wyluzować do póki nie zaczęły powstawać intrygi i 'lizustwo', bo to aż razi w oczy. a skoro ten wątek tworzy całość - niech całość wie.
wiadomość na priv Sylwia również otrzymała.
ja nie zauważyłam żadnego lizusostwa na wątku w stosunku do Sylwii. skoro jest taka szczerość - to niech ten, kto to zauważa poda nicki "lizusów". będzie prościej
okej. Sylwia zakłada wszystkie części - założyła pierwszą i tak jakoś się przyjeło, mi to nie przeszkadza
Stary 2012-03-10, 10:15   #896
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:

ej ej, Zbysiu proszę nie dorabiać nie potrzebnych idei, nie krzyczę na tż zawsze piszę ze się focham, ale nigdy nie napisałam ze krzyczę to nie w moim stylu
Stary 2012-03-10, 10:17   #897
latin
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;32834780]
Dominika chcę szpilki, ale tak do 10 cm.
Jeśli kupię wyższe to na bank przed kościołem zaliczę wejście smoka Jestem pewna, że potknę się i zaliczę bliskie spotkanie z płytą chodnikową

Pewnie, że dasz radę
Zdolna z Ciebie bestia[/QUOTE]
jeju nic mi nie mów o szpilkach. wczoraj myślałam, że do domu nie dojde. tylko się modliłam, żebym nikogo znajomego nie spotkała - bo szłam już jak łamaga

ehe obym zaliczyła fizykę bo pisałam test w czwartek

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
ej ej, Zbysiu proszę nie dorabiać nie potrzebnych idei, nie krzyczę na tż zawsze piszę ze się focham, ale nigdy nie napisałam ze krzyczę to nie w moim stylu

przepraszam, możesz mnie zlinczować
Stary 2012-03-10, 10:17   #898
AgataBm180
Placuszek racuszek

AgataBm180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:18   #899
cherry pie
dream big

Cytat:

ja nie zauważyłam żadnego lizusostwa na wątku w stosunku do Sylwii. skoro jest taka szczerość - to niech ten, kto to zauważa poda nicki "lizusów". będzie prościej
okej. Sylwia zakłada wszystkie części - założyła pierwszą i tak jakoś się przyjeło, mi to nie przeszkadza
po co podać nicki jak zainteresowane wiedzą o kim mowa?
i tu nie chodzi o zakładanie części tylko o traktowanie innych.

Stary 2012-03-10, 10:20   #900
vanessa1781
Zakorzenienie

cześć Wisienko

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości