|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Cytat:
Ja słucham muzyki japońskiej rocka i metalu trochę, ale w sumie wszystko przetrwam z wyjątkiem popu i hip - hopu, bo nie lubię tego typu muzyki
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem tego zdania, że każdy ma prawo słuchać tego co chce.
A teraz jest szał na metal i mogę sie założyć, ze niektórzy słuchają dla szpanu |
|
|
|
#1023 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Mam wrażenie, że niektóre grupy słuchające określonych rodzajów muzyki za wszelką cenę chcą uchodzić za "pokrzywdzone" i "nierozumiane" przez "większość". Pytanie czym jest ta "większość" i czego słucha. Każdy ma inny gust i w dodatku przecież nie musi się ograniczać do jednego rodzaju muzyki- jeżeli mam ochotę posłuchać Stinga, to go sobie puszczę. Najdzie mnie chęć na Guns'n'Roses- nie ma problemu. Chcę posłuchać letniego hitu z mocnym bitem- a czemu by nie.
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Rap, rap .. i R&B.
Lubię troche starsze numery i wokalistki. Alicia Keys, Aaliyah, Ashanti, Amerie .. Mary J Blige,Keyshia Cole,Timbaland,Beyonce, Sisqo,Diddy,Usher, Ciara, TLC, Tweet, Kelis, Rihanna... DMX, Kanye West, R.Kelly, T.I, Nelly, Kid Cudi, Jay-Z, Wiz Khalifa, Ne-yo, Mario Winans, Chris Brown.. dobra może skończę tą wymianke bo i tak mnie tutaj nikt nie zrozumie. Jest oczywiście pare białych Kobiet do których mam słabość : Britney, Christina, Lady Gaga. Wiadomo każda z tych miała dobre hity jak i 'te gorsze'. I nie, nie jestem wcale jakoś negatywnie nastawiona do innych gatunków bo i też na moim zbiorze istnieje Papa Roach czy Limp Bizkit. Jedyne czego totalnie nie trawie to TECHNO (tak wiem, że pod tą kategorią kryje się 20 innych gatunkó muzycznych) ale mój mózg po jakimś 'bum cyk cyk cyk bum cyk cyk' i tak przez 10 minut bez zmieny tempa głupieje.
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-03-10 o 12:01 |
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
Ja słucham prawie wszystkiego.
![]() Nie lubię tylko tzw muzyki elektronicznej techno trance house itd, chociaż też są wyjątki jak np do tego jest jakiś fajny kobiecy wokal. Niestety wszyscy znajomi słuchają właśnie takiej muzyki i na każdej imprezie, na wyjeździe w samochodzie jestem tym katowana. Oczywiście głośność i bas na maksa. A tak ogólnie to najbardziej lubię klasykę rocka, czasami jakiś pop czy jakieś hity na czasie (oczywiście nie wszystkie ).A wczoraj miałam fazę na ballady Christiny Aguilery.
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeen dobry
jadeeee na wystawe kotooow ![]() booze zebym miala na tyle sil zeby zadnego nie zgarnac do domu :P
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Dżem moim zdaniem zdecydowanie nie jest to muzyka niszowa, "inna niż to, czego słucha większość". Na jakiekolwiek ognisko, grilla, domówkę nie pójdę - wszędzie ten Dżem, za którym nie przepadam. Nie mówiąc już o bardzo popularnym filmie, na który szły do kina tłumy. Tak nie wygląda nisza. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Zapraszam na recenzję olejku Alterra Migdały i Papaja na moim blogu
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trustmyself - Gratulacje i powodzenia! Dasz radę
|
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32833698] Zgadza się, przed 7:00 jeszcze spałam ale o 7:00 już nie ![]() Ojej spóźniłam się z kciukami mam nadzieję, że dobrze Ci poszło ![]() [/QUOTE] Chyba mocno trzymałyście bo dostałam 5- teczkę Dzięki dziewczyny |
|
|
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- super, grayulacje! ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno na pare miesiecy
|
|
|
|
|
#1035 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() . Chyba zaraz sobie zapuszczę jakąś piosenkę z dzieciństwa
|
|
#1036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żeby coś dobrego było, tak, tak, tak, By pachniało wakacjami, tak, tak, tak, Zrobię ciasto ze śliwkami, tak, tak, tak. Szklankę mąki, cukru szklankę, Zaraz wsypię do miseczki, Potem proszku do pieczenia, Dodam jeszcze dwie łyżeczki, I dwa jajka i na koniec Roztopionej margaryny I zamieszam tylko tyle, By się razem połączyły. Najłatwiejsze ciasto w świecie, tak, tak, tak, Nic, a nic się go nie gniecie, tak, tak, tak, Ty potrafisz także upiec, tak, tak, tak, Nawet, gdy nie jesteś zuchem, tak, tak, tak. Teraz śliwki poukładam, W natłuszczonej tortownicy I do pieca włożę ciasto Na około pół godziny, A gdy będzie już gotowe, Znaczy chrupkie i rumiane, To zaproszę koleżanki, Babcię, dziadka, tatę, mamę. Najłatwiejsze ciasto w świecie, tak, tak, tak, Nic, a nic się go nie gniecie, tak, tak, tak, Ty potrafisz także upiec, tak, tak, tak, Nawet, gdy nie jesteś zuchem, tak, tak, tak.
|
|
|
|
|
#1037 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Muzyka to temat rzeka - i tak najczęściej kończy się na żalach, że każdy jest nie zrozumiany przez resztę
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja idę się zabrać za zdjęcia bo prezentacja katalogu się szykuje a zdjęc napykałam..
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pudru, to przez Twojego posta mam na niego chrapkę! ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32833698] A zrób notkę o włosach, ja ostatnio też robiłam o swoich a dzisiaj zastanawiam się czy wrzucać notkę o moim psie albo recenzję maski albo makijaż, no muszę się zastanowić [/QUOTE]A zrobię, ale w poniedziałek, bo za chwilę zmykam i wracam w niedzielę wieczorem Cytat:
A mogę lekko prostować samą grzywkę? Dzisiaj siostra mi powiedziała, że lepiej mi w takich niż w wyprostowanych
|
|
#1040 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Zresztą w sumie tez kiedyś tak mówiłam, ale miałam z 13 lat, teraz mnie takie sprawy mało obchodzą.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-03-10 o 15:11 |
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby muzyka była taka najważniejsza to ludzie słuchających odmiennych gatunków już by się dawno pozabijali. Chociaż denerwuje mnie jak ktoś puszcza sobie muzyke z telefonu w autobusie. Kurde ludzie są słuchawki ...
|
#1043 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O, tego tez nie lubię. Już nawet zrozumiem, jak ktoś ma słąbe słuchawki i "coś" słychać, ale robienie tego na chama mnei irytuje, bo sama sprawdziłąm do którego momentu mogę zgłośnic, by nikogo nie irytowac, a sama słyszę świetnie
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
Korzystając z darmowej przesyłki w sklepie internetowym Golden Rose wydałam właśnie 5 dych z poczuciem zrobienia dobrego interesu
|
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1046 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Trust gratuluję
Dziś na bloga wstawiłam swatche dwóch palet w naturalnych odcieniach: Sleek Au Naturel i Heaven&Earth MUA. Zapraszam, jeśli jesteście ciekawe porównania: KLIK. Jestem w trakcie tworzenia notek o płynie do demakijażu YR i kredki Eveline, które chciałyście. Na pewno pojawią się niedługo |
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
niosewampicie a gdzi mozna te holosie dostać?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

rocka i metalu trochę, ale w sumie wszystko przetrwam z wyjątkiem popu i hip - hopu, bo nie lubię tego typu muzyki

A ze świetnych wiadomości jeszcze, to będę wieczorem chodzić w pokazie Paprockiego&Brzozowskiego
mam nadzieję, że dobrze Ci poszło